Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Krisz!
Nálunk még csak a jövő héten lesz szülői, én is kíváncsi vagyok mennyit kell majd befizetnünk!

Megnéztem, nekem 5 DM pontom van.

Gabi!
Végre GÁZ!!!!!Éljen... vagy még ne kiabáljam el?
Jó lenne már egy tali, nekünk a péntek lenne jó, mert akkor nem olyan feltűnő Annának, hogy nem megy oviba 8)
Kivéve a 22-i péntek, akkor állásbörzére megyek.

Enci!
Nagyon boldog névnapot kívánunk!

Nadine!
Végre rólatok is hallani!!!
Örülök, hogy Zsaninak tetszik az ovi!

Annának már kevésbé. Amióta ott kell aludni, már nem szereti, sajnos :(
Azt mondják, hogy nem sír, el is alszik, de nem túl boldog. Reggelente megint van egy kis sírás, de hamar elmúlik. Remélem hamar túl leszünk ezen az időszakon, aztán boldogan fog menni!!!!

Era
Kép
era75

Ditke!

Boldog Névnapot kívánunk Neked! :)

Era
Kép
era75

Sziasztok mamócák!

Én vagyok az (egyik :lol: ), aki ritkán feltűnik, kérdéz, aztán el :oops: :oops:

A kisfiam (Matyi 7 hós, 9.7 kg, 74 cm) kipróbálta a bébihintát és nagyon tetszett :lol: A Máltai mellett hol van még? (Ott kissé sokan vannak néha és eddig mindig láttam nagyon taknyos gyereket benne :evil: Vagy majd edződöm :wink: )

Gyerekek nőjenek nagyra,
kismica
kismica

Sziasztok!

Enci!

Utólag is sok boldog névnapot kívánok :)

Tali nekünk okés a péntek, mindegy melyik :)

Era!

Sajnálom, hogy nem igazán megy még az ovi Annának, reméljük pár nap alatt megszokja, aztán már hétvégén is menni akar :)

Nadine!

Jó, hogy Zsaninak tetszik az ovi :)

Gabi!

Megjöttek a Parmalatos Verdás mágneseim, jó lenne egy tali, mielőt még elkallódik itt valahol :oops:

Sziasztok!

Ditke
ditke62

Ja, ezt láttátok már ? :wink:

Úgyis itt az őszi vitaminszezon :)

TUTI
"TUTI nyereményjáték!"

Feltétel: vásárolj a gyógyszertárakban, DM és a Rossmann üzletekben kapható 30, ill. 60 gumimacit tartalmazó TUTI gumivitamint. A vásárlást igazoló blokkot küldd be.
Kezdete: 2006. szeptember.
Befejezés: 2006. november 30.
Sorsolás: 2006. december 6.
Nyeremény:
3 db síléc
10 db mp3 lejátszó
10 db kerékpár computer
10 db bobszánkó
30 db védősisak
Cím: "TUTI nyereményjáték!" Amadé Kreatív Bt., 7603 Pécs, Pf. 181
ditke62

Sziasztok!

Akkor pénteken egy tali a máltain? okés?

Ditke,
Boldog névnapot kívánunk így utólag!! :) :) :)

Kismica,
a pagonyban is vannak bébihinták :)

Krisz
krisszie

Sziasztok,

Marci sajnos tegnap éjjel 40 fokos lázas lett. Nem is gondoltam, h van ilyen levihetetlen egyre emelkedő, és ennyire magas :?
A lényeg, ma meg már teljesen láztalan....Egyelőre.... Így azt gondoltam legyen jövő héten tali....A péntek nekem is jó. Mit szóltok?

Dm.

SOS !!! Nagyon kéne már menni... Nekem van 10 pontom, összedobjuk? Nekem ált. 4 után jó....

Ditke,

nem látom a nevem a mágnesek között :roll: És most mást se nyertem... :( De legalább már megjött a huggiesos lapos tányér, meg a csészike :lol:

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Sziasztok!

Gabi!
Szegény Marci! Szorítok, hogy ne legyen semmi baj!
Mehetünk a DM-be, mert nekem is egyre hosszabb a listám :D
De nekem csak 5 után jó. Legyen a holnap?

Ditke!
Háát szerintem olyan nem nagyon lesz, hogy Anna hétvégén is menni akar oviba. Bár úgy legyen!!!
De tegnap már rosszalkodott is :lol: , hallatta a hangját, egy kislánnyal ugráltak az ágyakon. .....és a dadus nagy örömmel mesélte el :lol:

Krisz!
Nekünk ez a péntek nem jó.

Era
Kép
era75

Nekem jó holnap este. Mondjuk fél hatkor a Dmben?

Akkor van még 5 pont?

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Sziasztok!

A Délibábba jöttök a DM-be? Nekem is van 3 vagy 4 pontom, utánanézek.

Gabi!

Akkor viszem a mágneseket:)

Ditke
ditke62

Ja, még annyit, hogy DM nekem ccsak akkor, ha nem esik az eső, gyalog tudunk csak menni.
ditke62

Igen a délibábba... de akkor megyünk? Hahó, Krisz, Era és akit még érdekel...

Ditke, ha hozol plusz egy gyerekülést érted fordulok szívesen. A manóába egy csajszi be tud ülni....

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Sziasztok!

Megyek fél hatra, van 5 pontom :D

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Gabi!

köszi, de a gyerkülés apánál a kocsiban. De nem érdekes, negyed óra alatt még a csajokkal is ott vagyok, csak ne essen :)

Ditke
ditke62

Sziasztok!

megyünk mi is fél6kor :) :) :)

jöttem dicsekedni, ma a csajom először ottmaradt egyedül az oviban :D úgy örülök :D

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Krisz, ez nagyon szuper! :D És most még csak látogatóban vagytok??
Péntek nekünk sem jó :cry:

Gabi! Remélem Marci jobban van és csak múló tünet volt a magas láz!!!

Ha úgy alakul, akkor mi is elnézünk a DM-be, de nekem nincs egy pontom sem... :cry:

Sziasztok!
Orsi
brosi

Sziasztok!

esik :( úgyhogy ha nem áll el, mi nem megyünk :(
Mindenkinek jó vásárlást!
Ha hiányzik még pont, beugorhattok érte :)

Ditke
ditke62

Ditke, elállt :lol:

Orsi,
klassz :) gyertek már Ti is :)
már nem látogatóban hanem igaziból ovis a csaj :), persze bürokratikus okokból még csak félnapos lehet, de nem baj, márcsak bő 1hónap :D

Krisz
krisszie

A számlát összeadtam, és mindenki jól fizetett :) kivéve én :D Erát megrövidítettem 8 forinttal... Megbocsájtasz? :roll:

Orsi,

Megnéztem, és sajnos nem lehet 2 ajándékot kérni egy borítékban, így a plusz egy huggies pont -vagy mi a szösz -elvész...Ha vennél még huggies terméket, szólj, nekem van egy kósza csekkem. A www.huggies.hu-n olvasd el a játékot.

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Sziasztok!

Gabi!
Hááát valahogy csak szemet tudok hunyni e fölött a hatalmas összeg fölött.....bár lehet lesznek álmatlan éjszakáim :lol: :lol:
Köszi a pontokat :)

Remélem jövő pénteken tudunk találkozni, mert már olyan régen beszélgettünk, így meg nem az igazi....

Csaj kidőlt 8-kor....ez is az ovi előnye :lol: ..megyek is valami hasznosat csinálni.

Jó éjt!

Era
Kép
era75

sziasztok,

most induló baba-mama klubba invitállak titeket! kéthetente csütörtökön 10-től a miklós u. 3-ban találkozunk. Eddig 4 mamababa páros vagyunk. Kötetlen beszélgetés, együttjátszás várható. Bár az evangélikus gyülekezet házában találkozunk, mindenki számára nyitott, nem feltétel a vallási érdeklődés. Több info: 20/824-4080 Adél
soni

Sziasztok!

Lesz pénteken tali?

Era
Kép
era75

Sziasztok,

igen, én akkor tervezem a pénteket, szeretettel várunk Benneteket...Remélem jó mindenkinek :) A címet elküldöm majd priviben.Aki nem kapja meg, szóljon már nekem :wink:
Viszont nálunk sosem lehet tudni lesz-e betegség, így félő, hogy az utolsó pillanatban mondjuk le... :oops: Most minden okés Manóval, bízom benne,hogy ez péntekig nem is változik :wink: Ha mégis, meg remélem nem haragszotok majd :roll:

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Gabi,
nekem is küldj címet légyszi :)
még nem bizti, hogy megyünk, megbeszélem Dorkával h ovi vagy Gabi :lol:

Krisz
krisszie

Elküldöm akkor a címet. Annyit hadd kérjek, hogy péntek reggel mindenki kukkantson már be, mert én ilyen kis pánikolós vagyok. Nehogy pont aznap reggelre legyünk betegek.... :oops:

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Sziasztok!

Gabi!
Én egy rövid útleírást is kérnék :)
Nem fogok megharagudni, ha valami közbejön, ez természetes az ovis, bölcsis időkben...sajnos.
Nálunk sem lehet tudni....

Era
Kép
era75

Okés, akkor eddig Eráék, meg reméljük Kriszék is jönnek...
Többiek? Orsi, Ditke, Enci és akinek még kedve van?

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Sziasztok!

Megkaptam a címet meg az útleírást is, remélem odatalálunk :) (Ebből következik, hogy megyünk :D )
Hányra menjünk?

Ditke
ditke62

Ha minden jól megy, akkor olyan 9-től jöhettek! Azért reggel kukkantsatok be ;)

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

OK :D

Era
Kép
era75

sziasztok!

na mire bekapcs.tam a gépet és elolvastam hogy lesz tali a fiatalur felkelt.sajna egyenlőre napközben semmiidfőm nincs nem tudlak olvasni sem benneteket :( .rem. mindenki jol van, Erától azért informálodok :)
mi jol vagyunk. novogetunk és szokjuk egymást :)
én nagyon szeretnék menni, olyan jo lenne találkozni veletek, de nem igérem magam 100-ra, mert a nagy csaj ilyenkor szokta magátmegmakacsloni és nem hajlandó menni. remélerm nem sokáig tart ez a dackorszak, pedig csak most kezdődött. tanulni rola és átelni anyaként merőben máas :)

szóval holnap mennénk. Gabi elküldöd a cimet?

köszönöm mindenkinek a névnpi köszöntést és én is kivánok utolag minden névnaposnak sok boldogságot!

sziasztok
enci Kép

Kép

Kép
renci

Enci

Én megírtam a címet priviben, meg most is még egyszer.. :( Nem kaptad meg?

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Sziasztok!

Dorka egyértelműen Gabira szavazott :lol: :lol: :lol:
szóval megyünk mi is :) :)

Era,
értünk tudnátok fordulni megint? :roll:

Enci,
jajjj ezek a képek!! :D :D olyan édes a kispasid :D :D
Flóránál meg az a hajzat!!! :lol: nagyon nőcis :wink:

Krisz
krisszie

Minden rendben :D Hiper szuper paramami aggodalmaskodása ellnére :wink: jól vagyunk, szeretetel várunk benneteket :lol:

Még az jutott eszembe, hogy Orsi nem írt.... Vajon tudják, hogy lesz buli? Nekem nincs meg a száma :(

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Sziasztok!

Krisz!
Megyünk :D

Gabi!
Szóltam Orsiéknak, nem tudnak jönni, mert Pestre mennek...

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Gabi!
Köszönjük a vendéglátást. Nagyon, nagyon jól éreztem magam :)

Ditke!
Még eszembe jutott egy pár ajándék ötlet: kis kád ( a babáknak), boxzsák :D , házikó (amibe beleférnek a csajok).

Era
Kép
era75

Örülök, hogy jöttetek, szerintem a gyerkőcök is jól érezték magukat :wink: Mostmár tényleg olyan, jó, h én is bármikor tarthatok bulit 8)

Mikor Marci bejött a házba, a szájához kapott: "Újisten, mit csináltak a bababulisok a házikóval!"
Mintha ő egy szálat se járult volna hozzá a dologhoz :wink: Férfiak....

Ditke,

szerintem érdemes azt az oldalt böngészni ötlet ügyben, meg én még a www.toysrus.at -en is szoktam ötletet gyűjteni. Illetve tényleg gyertek el egyszer a Garaira, ott van nagyon sok jó kis játék :wink:

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Sziasztok!

Gabi!

Köszi a vendéglátást, és bocs, hogy "azt csináltunk a házikóval, amit" :oops:

Köszi a linket, meg az ajándék ötleteket.:) Nem akarom túlbonyolítani, csak arra voltam kíváncsi, hogy volt-e valami ami nagyon bejött Nektek - illetve a gyerkőcöknek :wink:

Kisház lesz, de az karácsonyra, a nagyik már lestoppolták :P
Most sok ajándékozós ünnep jön ösze, mert október Pepe nap, november szülinap, december mikulás és karácsony, február eleje meg Csenge nap, szóval itt 4 hónapon belül letudjuk az egész évet :)
A névnap most tuti a porszívó, karácsonyra a kisház mászókával, csak a szülinap kérdéses, szerintem a játékkonyha lesz :)

Era!

Boxzsákot hol lehet szerezni?? Az is tök jó ötlet!

Jó éjt mindenkinek!

Ditke
ditke62

A házikóval nem volt semmi baj, :wink: Kb. fél óra alatt rend lett. Inkább azért tettem közkinccsé, hogy milyenek ezek a fiúk.... Ő a fő szétdobáló, kupihagyó, szétmorzsáló nagy ártatlan megdöbbent, hogy mások mit tettek, mikor igazából láttam én amit láttam -már ami őt illeti-....:wink: és ha már itt tartunk, remélem sokszor hagyjátok még "így" a házikót!

Még eszembe jutott diavetítő, babaház (a voilaban vannak szépek), gyurmakészlet. és el ne feledkezz a vasalóról :wink: .. Ha porszívót vesztek tudom ajánlani a miénket. Annának is ilyen van, ők is dícsérték, én is azt mondom, h jó kis strapabíró. Több barátnőm mondta, akik másmilyet vettek, h egyszer kapcsolták be és annyi is lett neki....

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Gabi!

Köszi, a porszívót már megvettük, úgyhogy remélem siker lesz:) Elvileg zenél , meg valami kis apró golyókat felszív, nekem tetszene :lol:
Apával azt beszéltük, hogy akkor szülinapra vasaló(k), meg konyha lesz, aztán karácsonyra a kisház-mászóka, februárban meg lesz Csenge névnapja, arra majd valami babás cuccot veszünk. Meg hát van ezeknek a gyerekeknek nagyanyjuk is :wink:
Diavetítőnk van, bár film nem nagyon van hozzá, mert vettem a babaszobán egy csomót mert elég jó áron árulta egy csaj, aztán kiderült, hogy a mienkbe nem lehet belefűzni, mert azok még a régi típusú vetítőkbe valók. Mondjuk mostanában nem próbáltam meg vetíteni, de korábban nem a képet nézték, hanem a filmet próbálták megkaparintani:(

Holnap remélem jó idő lesz, megyünk Nyíregyházára a vadasparkba:)

Ditke
ditke62

Sziasztok!

Ditke!

Legelőször is Nagyon Boldog Névnapot kívánunk Petrának :)

A boxzsákot én a Jerikó utcai bababoltban vettem. Anna nagyon szereti, igaz legtöbbször csónaknak használja :D

Gabi!
Marci beszólás :lol: :lol:

Ovi után megyünk a csajjal a Máltaira, mert szerinte már nagyon rég voltunk.
Van valakinek kedve jönni?

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Petrának boldog névnapot!!! :) :) :)
Ditke, a porszívót hol vettétek?

Gabi,
nagyon jól éreztük magunkat nálatok :D
megyünk máskor is :wink:

Era,
hááát... ha Dorkát ki tudom robbantani lehet, hogy elmegyünk
:lol:

Krisz
krisszie

sziasztok!

Petra!
nagyon sok boldog névnapot kivánunk mi is neked

Gabi !

mi is nagyon jol éreztük magunkat.Flora még az autóbanis mondta hogy mért jöttünk el? reggel meg még el sem akart indulni
Florinak a zsbéből egy kiló homok jött kiés mind az ágyra sikeredett:) megvolt a dombozás eredménye, de nagyon élvezte.beis dőlt az ágyba egybőlmese nélkül, ami ritka pillanat nálunk

a máltais játsziról lemaradtunk, pedig nekünk lettvolna kedvünk :(

na megyek egy kicsi pihi rámfér a mai nap nem volt könnyü és még hol a vége

enci
renci

Sziasztok!

Megvan az új lakás!!! :) :) nálunk vannak a kulcsok :) :)

Tudnátok egy jó burkolót ajánlani, a fürdőszobát fel kéne újítani mielőtt beköltözünk :shock:

sajnos az étekőhöz nem tudunk nyúlni így az majd nyáron lesz esedékes.

Krisz
krisszie

Jajj nagyon örülök, tényleg jó kis buli volt. Vannak képek is, meg a ti képeiteket is elkérhetném? Tudtok vmi helyet ahová könnyű feltenni őket? A tár vacakol. :(

Ditke,

ma láttam a tecos ujságban a boxzsákot.... 3000 vmennyi volt, azt hiszem.
Nekünk régi fajta vetítő van. Nem eladók véletlenül azok a filmek? :wink: De komolyan, ezreket sajnálok darabjáért, de alig van nekünk is mit vetizni vele....

Enci,

Marci is mesélte este apának, h itt voltak a csajszik, és Fója még a dombra is felmászott és ő megtanította dobálni... Olyan kis hantás... remélem ez nem marad így.... 8)

Krisz,

éljen, mindenki költözik!!!! Ez a fészekrakás éve :wink: Én meg voltam a mi burkolónkkal elégedve, de fizetni szigorúan csak akkor, ha már minden hajszál a helyén... Menjen priviben a száma?

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Sziasztok!

Ditke!
Én a boxzsákot a Jerikó utcai bababoltban vettem, 1000 Ft körül volt. De ez nem olyan felakasztható, hanem a földön áll.

Krisz!
Nagyon örülök!!!!! :D :D
Burkolót nem tudok, mert a miénket annyira nem szerettem. De festőt tudok jót :wink:

Beteg vagyok már megint :( nálunk nem a gyerek lett beteges az ovi miatt, hanem az anyuka :D :(
Megyek is olvasni......

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Köszi a köszöntést :)

A porszívóval jól megszívtuk :( :twisted: A Régióban vettük, nem s a legolcsóbb volt, erre mindegyiknek szétjön a csöve. Na, ezt mondjuk celluxszal meg lehet oldani, de akkor is :( Az egyiknál meg a kis forgó propeller vagy micsoda mindig elmozdul a helyéről így hozzáér a műanyag burkolathoz és irtózatos hangja van :( :evil:
Pedig tetszik a lányoknak :( Zsolti szétszedte, megcsinálta, de pár perc után ugyanolyan :( Persze a blokkot meg kidobtuk :(

Krisz!

Gratulálok az új lakáshoz!
Burkolót nem tudok ajánlani, én még mindet elzavartam :( :shock:

Gabi!

Majd előszedem a filmeket és megírom mik vannak :)

Én is beteg vagyok :( Remélem a lányok nem kapják el...

Ditke
ditke62

Sziasztok!

Rövid bekukk :)
találtunk egy burkolót asszem :) :)
sajnos akiket ajánlottatok, nem tudták vagy nem akarták elvállalni :(
Zolinak beugrott hogy ismer egyet, úgyhogy a fürdőszoba szétkapva :lol:
már csak jó csempét kéne találni, azt hittem könnyebb lesz mert csudaszépek vannak mindenhol.... hát tévedtem, jó rondák vannak szörnyű drágán.

Ditke,
na én is ettől vagyok mindig frászban, hogy annnyira sz@r minőségűek a műanyag játékok :( egyszerűen nem merem megvenni szülinapra...asszem könyvet kap, meg társasjátékot, hátha az bejön
:D

tényleg jó függönyöket nem láttatok valahol? Dorka szobájába szeretnék egy aranyos gyerekmintás függönyt, de nem brutális micimackós vagy fullrózsaszín barbiesra gondoltam :roll:

ja és mindenkinek jobbulást!!! :D

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Még új vagyok itt!
Remélem nem zavarlak benneteket! :)
Én is Debreceni anyuka vagyok, egy 5 hónapos kisfiúval.
Pampers vonalkódot gyűjtök, a kisfiamnak, egy zenélő csodamasináért. Ha van valakinek, aki nem gyűjti, szívesen elfogadnánk, és cserébe DM KUPONT,vagy Tescos kuponokat ajánlunk. A köv. vonalkódok jók:4015400115410 ; 4015400109167 ; 4015400140030 ; 4015400115489 ; 4015400109198 ; 4015400140702.
Ha érdekel az ajánlatom írj a v_izabella@yahoo.com -ra.

Előre is köszi a segítségeteket!

Sziasztok, szép napot mindenkinek!
Iza
v_izabella

Sziasztok! :)

Iza!
Anna már nem pelusos, nem tudok neked segíteni.
Nem zavarsz, gyere gyakran :)

Krisz!
Ahol én vettem Anna függönyét, az a bolt már megszűnt :shock:
Van egy jó függönyös a Széchenyi utcán (ATTEX), van választék, és nem is olyan drága.
Mi a burkolólapokat a Gulyás Tüzépen vettük. Ott nagyon szépek voltak...vagyis nekem tetszettek.... 8)

Ditke!
Porszívó :(
Olyan szomorú, hogy pont a gyerekjátékokat csinálják rosszra.
Jobbulást neked!!

Era
Kép
era75

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?