Új privát üzeneted érkezett!

A petefészek szúrka nekem azóta megvan, hogy volt szept. 9.én a peteérésem. Annak már egy hete.....de nekem mondjuk mikor peteérésem van, akkor valamelyik petefészkem egy napig szúr, mint állat! :lol: Neked ilyen nem volt, vagy nem szokott lenni?
Mondom, amúgy meg olyan érzésem van, úgy fáj a hasam, mintha ma vagy holnap már megkellene jönnie, pedig ma még csak 16.a van, és múlt hónapban 27.én jött meg. Úgyhogy nem tudom mi van! :) DE már nem reménykedek, hogy biztos baba, mert úgysem lesz az! :( Már hozzá szoktam 14. hónap alatt ezekhez a dolgokhoz! :( Sajnos az érzéshez viszont nem lehet! :((

Kép
elizabeth25

Babancs, Melcsi: várhatóan mikor fog érkezni a baba, kiszámoltátok már?
szerika

Tényleg, erre én is kiváncsi vagyok! :)

Kép
elizabeth25

Én nem szoktam érezni a pé. Abból tudom, hogy lehet p.érésem, hogy olyan nyákszerű folyásom van kábé cn.13-15 nap között.

Hát nem tudom, hogy ez a szúrka mit jelent, majd ha baba van a dologban, akkor biztosan tudom mondani, hogy a terhesség jele...

Nyugi, nyugi, nyugi... 7 nap és nálad is kiderül mi a helyzet. A 15 hó alatt voltatok kivizsgálásokon? Minden oké nálatok?
szerika

Hű, annyi mindent kérdeztetek...

Először is jó reggelt!

És nagy gratula Cocának!

Úgy számoltam, ha minden jól megy, 2007. május 24-én szülök..de hát még csak 1 hónapos terhes vagyok (még annyi sem).

Az jó jel, ha már több mint egy héttel a mensi előtt mensis fájdalmak vannak. Én már az ovuláció pillanatától éreztem, hogy ez valami más..
A mellbe hasító fájdalom..nos én arra azt hittem, a szívem..holott csak a kötőszövetek ott is elkezdenek megnyúlni, mint a hasban. Nekem meglehetősen kicsik a melleim, de most kicsit terebélyesedtek, de nem fájnak és nem is feszülnek.
Hőügyben: nekem eddig egyszer sem ment 37 fok fölé, az eddigi max. 36,8 volt. Ja és a beágyazódásnak a 12. DPO-ig meg kell történnie, ha addig nem történik meg, akkor már nem lesz baba. Nála ez asszem úgy történt, hogy felment a hőm kb. 2-3 tizedet.

Kép
babancs

Szerika, nekem a 12-15 cn-ig volt ilyen nyákszerű folyásom! Igen, ez a peteérés jele! Ha neked nem szokott szurkád lenni, akkor lehet, hogy ez a babó jele! :) Nem voltunk kivizsgáláson, mivel nekem rendszeres a mensim, és soha nem volt vele probléma...és peteérésem is van, ez annó a doki uh-on megnézte....ezért nem mentünk. Aztán most, hogy aug. -ban is megjött a mensim, így bejelentkeztünk a Nyírő Meddőségijébe, 19.én megyünk konzultációra...vagyis én , mert a párom nem tudott szabit kivenni, de mondták, hogy rá nincs is szükség most még!

Babancs hát majd kiderül, hogy jó jel-e az, hogy ha mensi szerűk a fájdalmaim! Én úgy érzem, hogy megfog jönni....ilyen mellbe hasító dolog, nekem csak tegnap volt, ilyen húzó szerű....hőügyben lehet, hogy nekem is max. 36,8-ig megy fel, de ha majd egyszer végre terhes leszek, akkor tudok nyilatkozni ezügyben! :) A 12 DPO-ig nekem még van 5 napom! Mi 8.án (13 cn-en ) voltunk együtt...és a beágyazódás úgy tudom, hogy kb. 10 nap. Úgyhogy ha van valami nálam, akkor az 18.ra befejeződik. Olyan hülye érzésem is van, hogy folyton érzem a jobb petefészkemet, amiben az ovu. volt. :( (mekkorra koppanás lesz, ha nem lesz most sem baba4 :( )

Kép
elizabeth25

Mi a 16. cn.-on voltunk együtt és már a 12. DPO-n + lett a teszt. A One Step nagypn jó teszt..a HCG-line-ról ezt már nemtom elmondani..
Szóval nézzél a Fertyn terhesgörbéket..meglepődtem a teszt milyen korán kimutatta már a terhességet.

Kép
babancs

Babancs, gondolod, hogy ha mondjuk mi 13 cn-en voltunk együtt.....akkor a 12 DPO-n már esetleg nekem is mutatna valamit, ha van ?

Kép
elizabeth25

Mondjuk a hőből valamennyit azért lehet majd utalni a dolgokra, szerintem! Ha lemegy, úgysem fogok tesztelni! :(

Kép
elizabeth25

Jó reggelt!
Írtatok ám szépen! :)
Kókuszka,
ma autóba vágod magad, eljössz, és adok egy dobozzal, hozd a recepted is, hátha ki tudjuk váltani, úgy tudom még lehet kapni. Holnap is ráérek ha akkor jönnél. Ha el kell kezdeni akkor el kell kezdeni, remélem nem az ország másik felében laksz, én Tolna megyei vagyok, ha pesti vagy akkor 120km, másfél óra kocsival.

Többeket olvastam jelekre várni, senkit nem szeretnék letörni, de nem mindenki érez bármit is, attól még bátran lehet terhes valaki hogy nem szúr, feszül, nyom, émelyeg. Több gyönyörű görbét is láttam, de az előző oldalon van és nem emlékszem kié :oops:

Én menstruálok, így Elizabeth is megnyugodhat, hétfőn biztos a doki! :D Nagyon várom már, egy lány egy másik fórumon most volt laparon, és nagyon kedvesen elmondta részletesen mikor mi volt. Hát nem mondom hogy nem félek már, de nem rettegek, nincsenek sírógörcseim. Azért szeretnék már túl lenni rajta...
Vendég

Áfonyaaa, nagyon sajnálom, hogy megjött! :( Annyira drukkoltam pedig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Neked is laparra kell menned? :(

Kép
elizabeth25

Már nekem sincs az ég világon semmi tünetem..na de a beágyazódást, azt nálam nem lehetett nem észrevenni!!

Kép
babancs

Babancs, jó, hogy te már túlvagyok ezen az egészen! :)

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Áfonya

Köszi nagyon kedves vagy :) Végül megoldódott. Szóltam anyukámnak - ők Tiszaföldváron laknak - és szerencsére ott van a a patikában closti. Ma megyünk le mert szülinapja van, így lesz bogyó. De nagyon szépen köszönöm a kedvességed :)
Sajnálom, hogy megjött :( tudom mit érzel. Nekem most lesz laparom 26-án. Szerencsés vagyok, még egy éve sincs hogy próbálkozunk és már itt tartunk. Az én dokim szerdán mondta hogy nincs mire várjunk, vágjunk bele. Gondolhatod mikor beszólt hogy akkor két hét múlva megcsinálja köpni nyelni nem tudtam .... :? Itt bőgtem egész nap utána. Viszont tegnap már örültem neki, túlleszek rajta és egy márföldkő lesz ebben az egész dologban vagy ilyen vagy olyan formában. Szóval ne aggódj. Nem is olyan vészes dolog ez, főleg hogy altatásban csinálják.
kokusz

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
kokusz

Csajok

Sok a kérdőjel :) Várom az infókat, hogy beírjam.
kokusz

kokusz:
Meg csak 27 cn vagyok.

Jo koran keltetek lanyok! :shock:
Kép

En mar nem is tudok mit mondani a sajat gorbemhez. Jol kicseszik velem, igy hogy nem vagyok terhes... Holnap remelem elkezd mar zuhanni, mert jo lenne vegre ujra inditani egy ciklust!

baratodildi

Szia Kókusz!

Mi még nem nagyon találkoztunk! Beírnál engem is a táblába, ha szépen megkérlek? :)

Nick: Elizabeth
Mióta próbálkoznak: 2005.június
Ciklusnap: 21
Ciklus hossza: 28-29 nap
Lakhely: Budapest
Életkor: 26
Megjegyzés: szept. 19.től kivizsgálások a Nyírőben

Kép
elizabeth25

Baratodildi, pedig a görbéd, simán jó lenne egy babás görbének! :lol:

Kép
elizabeth25

elizabeth:
Szerintem is, de epp most vettem eszre, hogy mar el is kezdtem verezgetni. :( Szoval no baba, csak magas ho :? Komolyan ilyen meg nem volt, hogy menzi elott felmenjen a hom :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Pedig nem vagyok tudommal beteg sem. :( Nalam ugy latszik megsem jo a homeros modszer :(

baratodildi

Elizabeth

Beraktalak, a köv.-ben már benne leszel :)
kokusz

Kokusz, köszönöm szépen! Egyébként hogy vagytok? Mizújság veltek? Mi még nem nagyon beszélgettünk! :cry:

Baratodildi, nem akarlak hiú ábrándokba kergetni, de van olyan, hogy valaki babás, és megjön neki a mensije! Barátnőmnél is így volt! :lol:

Lányok, nekem olyan mensisen fáj a pocim, para vagyok, hogy most mivan! :(

Kép
elizabeth25

Sziasztok!!

Apánk éjszakás volt, úgyhogy nem nagyon szeretnék itt pötyögni a klavin, nehogy felébresszem, gyors leszek!
Leviszem a csajokat a jáccóra......

A girbegörbém:
Kép

Liza: Annyit agyalsz ezen az egészen, szegénykém, teljesen bele vagy betegedve:(
Én mit éreztem amikor terhes lettem:
Beágyazódástól kezdve, már megnagyobodott a méhem, ezt abból IS éreztem, hogy hason fekve, szabályosan éreztem a méhemet, amit alapjáraton, nem terhesen soha! Tehát ha hason feküdtem szabályosan kivehető volt, hogy hol van a méhem!!!
Szal dobj egy hasast, ha érzed, hogy nyomódik, akkor lehet ott valami/valaki. :wink: :lol:
Aztán a folyamatos pocaktáji fájdalom,szurkálás alhasban. Én nem emlékszek, hogy egyik oldalon lett volna, nekem az egész alhasam fájdogált. Olyan mensi megjövetel szerű, de nekem kevésbé volt fájdalmas. Szal enyhébb egy mensisnél, csak a jellege olyan!
A cici megnagyobbodik, feszül!!!
Ezeket én mindmind még + tesztelés előtt éreztem!

És kb a 8. héttől voltam szarul (reggeli és egész napos émelygés, hányás,rosszullét szagoktól.............stb)

Húúú szájmenésem a köbön bocsika, megyek is, a lányok várnak! Alvásidőben jövök :) :wink:

Csőkutya! :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Ceniko, az ember már csak ilyen agyalós, ha babát szeretne! :)
Még kicsit visszafekszem, mert álmi vagyok, párom meg dolgozik, csak négy körül jön haza. Majd du-tán beszélhetünk msn-en ha lesz kedved! :) Puszi

Kép
elizabeth25

Kókusz,
első ciklusnapon vagyok, és nem szedek már sem Meforalt sem premenst, csak a Bromo maradt.
Örülök hogy megoldódott a Closty-ügy. :)
Elizabeth,
igen, remélem még ebben a ciklusban megyek laparra. Köszi a drukkot, sajna most nem jött be. De majd neked! +++++++++++
Ildi,
meg ne halljak ilyet irgum-burgum! :) A hőmérőzésben nem kételkedünk, majd holnap leesik. Már ha tényleg megjön rendesen. De ahogy a DPOid számát nézem még korai volna.
Vendég

Az ember egy "pillanatra" lehunnya a szemét, és tessék, máris teleírtatok egy oldalt!

...na, nekiesek!

Kép
zölddisznó

Áfonya:
Hát nem tudom. :( Nekem mar 4-5 nappal előtte esni szokott es a DPO sem stimmel a ferti hulyen irta be. Szoval holnap, de vasarnap legkesobb meg fog tuti jonni.
Na megyek, a hetvegen valoszinu mar nem leszek,rengeteg program van.
Jo hetveget mindenknek!

baratodildi

Melcsi!
Tényleg nem lesz semmi faxni, t.i. nem ez az első! És az egyházira gyúrunk, ez az "összeiratkozás" csak a papír miatt kell.

Liza!
No para! És ne akard annyira! Tudom, könnyű mondani! Útálj nyugodtan :wink:

Babancs!
Tessék tanulniiiiiiii! Azt a teremburáját!

Áfonya!
...csak nem azt akarod mondani, hogy készen van a kerítés? Don't lazsa!

Kókusz!
Néni is felkerülhet a táblára?

Ildi!
..ssza +!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Enikő!
Király görbe! Jó homokozást!

Kép
zölddisznó

Coca, nincs utálat! :) Tudod akarásnak nyögés a vége! :( (de majd megpróbálom! :) )

Áfi, áh, ebben a hónapban sem sikerült, tudom, érzem!!!!!!!

Kép
elizabeth25

Liza: Persze, hogy normális "reakció" nem is azért mondtam! :oops: Naná, hogy agyalsz, tested minden rezdülését figyeled, érdeklődsz másoknak milyen volt, és te is várod ugyanezeket! Ezért is írtam le, én miket tapasztaltam koraterhességeimnél...
Nagyon drukk+++++++++++++++++++++++
Jössz msn-re? Most ráérek!

Coca: Homokozóba nem voltunk, mert már pár gyerek összeszedett ott fasza kis szembetegséget :shock: :cry: Sok bunkó panelproli oda viszi nagy és kisdolgzoni az ebét....... :cry: :evil: :evil: Így nem nagyon merjük a gyerekeket beleengedni, pedig minden évben friss homokot hozat bele a képviselő...de a kutyáknak,kóbormacskáknak is friss, nem csak a gyerekeknek..:( :cry:

Na Lizikém várlak msnen! :wink:

ceniko
Szeged

Coca,
egy rétegben valóban kész a kerítés, a másodikat meg nemnagyon erőltetjük :D Szép ez így is! :D Nagyon nagy és sokáig tart, unjuk már. Most keresztszemes hímzek ezerrel, új fonalakat rendeltem (vagy 30at :D ), igyekszem lekötni magam. Péntektől meg suli nekem is, kéthetente 2 napot hiába sírtok utánam! :P
Elizabeth,
korai még bármit is érezned, akár pozitív akár negatív irányban! Legalább a lehetőséget hagyd meg! Én szorítok neked akkoris! :wink:
Enikő,
rengeteg a bunkó ami a játszótereket illeti! :evil:
Nálunk az a divat hogy a kamaszok mindent széttörnek ami fa (mérleghinta ülőrésze, hinta ülőrésze) ami így használhatatlanná válik. Mondjuk nálunk van egy hinta a kamra szemöldökfájába lett fúrva hintakampó, arra van felakasztva, meg egy kevés homok is van az udvarban, de a játszótéren több dolog van, jó lenne oda járni, ám a legtöbb játék használhatatlan. :x
Vendég

jajjjajjjj, takarítani kéne!

Kép
zölddisznó

Coca, akkor tessék menni! Hajrá! :o

Áfi, látod babacs meg melcsi is érezte a beágyazódási dolgokat....de nekem biztos valami virusom van csak, aztán az szórakozik velem! Nem lehet akkora szerencsém, hogy.....szóval érted!

Melcsi, babancs, hogy vagytok?

Szerika, mizu? Teszt?

Baratodildi, felvettelek msn-re, ha akarod, most már ott is tudunk majd beszélgetni!

Én val. szinű, most megyek lefekszem, mert már aludtam déltól 1-ig egy órát, de mindjárt elalszom! Puszi mindenkinek!

Ceniko, majd később jelentkezem, ha magamhoz tértem msn-en. Pusz

Kép
elizabeth25

Üdv Mindenkinek!

Kokusz,
a táblában a korom sajnos már eggyel több :roll: , megjegyzéshez pedig írhatod, hogy 1. lombik nem sikerült, jönnek a fagyibabák.

De ha gondolod ki is vehetsz, úgyis ritkán írok.

Mennek a drukkok, akinek szüksége van rá :!:
angel37

Liza, köszi érdeklődésedet, de szerdáig tuti nem lesz teszt, ha a fene fenét eszik is. Ne is próbáljatok rábeszélni, mert nem fog menni. 8)

Egyébként egész délután fájogatott a hasam, ja és agresszív is voltam, ezek nagyon mensis tünetek, főleg az agresszivitás. Komolyan sokszor úgy érzem, hogy ütni tudnék! :twisted:
szerika

Hát az agresszivitás nem jó tünet...én olyan végtelenül nyugodt vagyok..előző vizsga előtt már elrágtam kínomban a tételsort, most meg mintha egy rutinvizsgára készülnék. És éhségrohamaim sincsenek, csak úgy alapból sok húst eszem, meg sok hohes c-t kívánok. Elég szomjas vagyok. Ennyi.

Coca!

Én már széttanultam az agyamat, már csak túl akarok lenni vele, mind1 milyen eredménnyel. Jó lenne már másra koncentrálni. :wink:

Kép
babancs

Sziasztok lányok!!!!

Köszönöm szépen a vigasztalást mindenkinek, külön macspacsnak, vivinnek, lizának!!!!:) :) :)

MELCSI!!! :lol: :lol: :lol:

Nagyon-nagyon örülök nektek, sok gratula a bébitekhez!!!
Hatalmas AJÁNDÉKOT kaptatok az ÉLETTŐL, jó egészséget és
kitartást hozzá!!!! :wink: :) :wink:

BABANCS!!!

Milyen érzés???? Biztosan nagyon BOLDOGOK
vagytok!!??Nekem mikor júl. 17-én azt mondták, hogy
babás vagyok állandóan a kis drágámon járt az eszem, s
valahányszor rágondoltam összerándult a gyomrom az idegtől
annyira izgultam, s a boldogságtól (sajnos ez nem tarthatott
sokáig -10 napig).
Mikor tervezitek a családnak bejelenteni a fantasztikus hírt?

ELIZABETH!!!

Látom te is olyan stresszelős vagy ezen a dolgon, mint én!De
ne tedd!!!Most már én is belátom, hogy nem lesz jobb tőle!!!
Majd alakul valahogy, s előbb utóbb neked is és mindannyión-
nak megadatik egy szépséges-egészséges kis babóca!!!!:)

Egyébként mi április óta próbálkozunk, mégcsak néhány hónapja, de nekem már ezer évnek tűnik!!!:(

MACSPACS!!!!

Remélem eljutsz a szavannára , de legalább egy szafarira,
ahol begyűjthetsz egy zebrát!!! De ha esetleg ez nem
kivitelezhető, akkor kérd meg Győzikét, biztosan kölcsön ad
neked egyet!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Egy jó erősen
csíkosat!!!

Mindenkinek szép napot, sikeres unga-bungát!!!
judithappy

Babancs, én is ma nagyon-nagyon szomjas voltam. Akármennyit ittam nem volt elég... :)
szerika

Kókusz:
Nick: ceniko
Kor: 28
Mióta próbálkozunk 2006 agusztus
Ciklusnap: 20
Ciklus hossza 28-30
Lakhely: Szeged
Gyermekek: Bogi 4,5 ; Viola 1,5 éves!

Megjegyzés PÉ-ből próbálgatunk célirányosan kisfiúra gyúrni :oops: :wink:

Szerika: Akkor én rábeszéllek arra, hogy szerda előtt nehogy teszteljél :) :lol:

Liza: Mi most L jáccó....este meseolvasás után leszek msn, kb 8:30-9 körül...

ceniko
Szeged

Szerika!

Nemtom, lehet valamelyik gyógyszer, vagy vitamin, vagy a hús váltja ki a szomjamat..egy dolog biztos:

ha tesztelsz, az a tuti - ha terhes vagy az a legmeggyőzőbb dolog! (na meg az UH, amire jövő héten megyek - talán már láccani fog a petezsák).

Judithappy!

Okt. 20. körül tervezzük bejelenteni a családoknak.
Én meg drukkolok Neked a mielőbbi babásodás miatt!

Kép
babancs

Elizabeth,
nem vitázni akarok, és készséggel elhiszem hogy Babancs is meg Melcsi is érezte a beágyazódást de te meg nekem hidd el hogy közel sem mindenki érzi, tanúm van rá hogy voltam már terhes, és semmit nem éreztem, és mások se csodálkoznának annyira a pozitív tesztjükre ha annyira éreznék a beágyazódást, úgyhogy a vírusod cirka 3/4 év múlva jókora fájdalmakkal világot lát, aztán nevelheted vagy 18-20 évig az influenzádat! :D
Coca,
ha otthon végeztél, ugorj be ide is! :D
Vendég

Áfi!
Szerinted már elkezdtem?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
haaaaaahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaa!

Kép
zölddisznó

Sziasztok

Cocának lehet, hogy igaza lesz (pedig nem szeretném!!!! :( ), hogy bújkál bennem valami...nem vagyok valami jól! :( Nyugtalan vagyok, a fejem is fáj, úgy volt, hogy ma lesz eksön, de mégsem, a párom sincs nagyon ráhangolódva ahogy elnézem, pedig már 8 napja nem voltunk együtt..nem baj, majd talán holnap. Úgysem esne most nekem sem jól! :(

Áfi, ezekből a dolgokból kifolyólag, nem hiszem, hogy a baba influenzának álcázva jelentkezne :lol: , ez bizony kőkeményen valami nyavaja lesz. A hőm is 37,2 hónaljban. :(

Szerika akkor várjál még egy pár napot! Meglátod úgy is baba lesz a dologban! :)

Cenikó, én is megpróbálok 9 körül feljönni msn-re! :)

Judithappy, igazad van, előbb - utóbb csak lesz mindannyiunknak babája! De inkább előbb, mint utóbb! :) Jó, hogy ti még április óta próbálkoztok csak, az nem olyan sok idő! :lol:

Kép
elizabeth25

Elizabeth!

Hónaljban? De ugye amúgy nem ott méred? A száj/vagy a hüvely a biztos ébredési hőnél..de inkább az utóbbi. Szájban nekem volt hogy 36,5 volt--ugyanekkor hüvelyben meg 37,6!.
Áfonyáának tuti igaza van..szóval ez a beágyazódásos dolog nem hiszem, hogy egységes lenne mindenkire. Ezért is írtam, hogy az "én beágyazódásom..". A sógornőm pl. azt hitte beteg, mikor nem jött meg a mensije, mert hasmenése és hőemelkedése volt. Észre sem vette, hogy terhes..vagy hogy az lehet..jól bepiált a lagzinkon..pedig a baba már ott lapult.
A kolléganőm meg 3 hónapig nem vette észre, mert fogamzásgátlót szedett és minden hónapban megjött neki...
Én megéreztem, de lécci ezért ne kövezzetek meg.. :oops:

Kép
babancs

Lizi!
Én sem szeretném ám, hogy igazam legyen!

Kép
zölddisznó

Babancs, nem hüvelybe, de mivel érzem, hogy nem vagyok százas, nem hiszem, hogy a hüvelybe kellett volna megmérnem, ezért szájban mértem meg , meg hónaljban. Gondolom, mikor te betegnek érzed magad, te is ezeken a tájékokon méred és nem máshol. Itt volt pl. most mértem, 37.3. Hüvelybe teljesen felesleges lenne! Gondolom azt is, hogy a beágyzódás mindenkinél más, nálam biztos nem az van!

Coca, jó lenne ha nem lenne igazad, de biztos, hogy az lesz! :(

Kép
elizabeth25

Babancs érdekes a te értéked, mert amikor én szájba mérem, akkor kb. 3-4 tized fokkal több a hüvelybe, nem 11-el, de mindenkinél más, ez is!

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Ennyire figyelmetlen vagyok? :? Z.Coca mikor is lesz a nagy nap??????

Afi!
Hol olvastad a laparos lany irasat????(engem is megnyugtathatna)

Kokusz!
Majd csak holnap leszek a 3.cn-on!Atirnad meg nekem a ciklus hosszat 28-34-re?Meg a megjegyzesbe a laparhoz odairnad hogy a HSG nem tul jo!Bocsanat hogy ennyit kerek :oops: !

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa,
priviben beszéltem a lánnyal, de szívesen továbbküldöm neked is amit a kórházról és a műtétről írt, csak ne felejtsd hogy Pécsről van szó. Engem tényleg nagyon megnyugtat hogy nagyjából tudom mi vár. Lám mi ketten megint sorstársak lettünk, ezúttal lapar ügyben. Neked mikor is lesz pontosan?
Vendég

Hat igen!Meg a cn-unk is egy nappal kulonbozik!Nekem nem ebben a honapban lesz hanem nem tudom hogy mikor! :? Megvarjuk hogy apanak kicsit kevesebb munkaja legyen hogy itthon tudjon maradni Marcival!Mar en is szeretnem ha mielobb tul lehetnek rajta!
Az nem baj hogy Pecsen van,mert a beavatkozast gondolom ugyan ugy csinaljak!En is beprobalkoztam a korhazam oldalan meg a HSG-vel kapcsolatban,de oda csak kismamik jarnak nem tudnak nekem segiteni! :(
Nagyon megkoszonom ha atkuldod nekem!

Kép
Kép
ancsa81

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?