Új privát üzeneted érkezett!

Hali!

Megnyugodtam,Dávidnak nincs semmi komoly baja.Nem is kaptunk gyogyszert,csak homeos bogyokat.Meg multi vitamint vettünk mind a háromnak.

Olyan hulla vagyok,de még kikell teregetnem,meg elmosogatni.
Megyek is mert nem végzek soha.

Puszi:Móni

Kép
memó

Sziasztok!!!

Mi hétvégén szokás szerint nem voltunk itthon.
Lent voltunk anyósoméknál az új telken,péntektől vasárnapig,sokat biliárdoztunk,pinpongoztunk és csocsoztunk.Dávid is nagyon élvezte.

Vasárnap kint voltunk itt egy helyi rendezvényen,itt Vecsésen,volt sütemény verseny,kaja,pia és mindenféle jó kis programok kicsiknek és nagyoknak,ugrálóvár,futóverseny,hullahopp verseny,meg mit tudom én mik,fözőverseny......stb....

A Miamanó előadását annyira élvezte és figyelte.
Kép
Ez volt a reakciója mikor megjelent boszi:(lebújt a pad mögé és a szája elé tette a kezét,mint aki megijed...... :D
Kép
Volt arcfestés:
Kép
Forgách Gábor és az Unique előadását végig tapsolták és táncolták a hugom kisfiával...
Kép
Kép
(A hugom és a kisfia van Dávid mellettt.)
Csak tapsoltak,tök édesek voltak.
Kép
Majd az oldalunkra teszek fel videókat is,mert most inkább csak videóztam.

Ma reggelre meg a kutyánk,széttépte az autósülésünket :oops: ,vagyis kiharapott belőle egy darabot,(mostanába ez a mániája a buta dögnek,a multkor az elektromos kapu kábelét tépte szét a r...t dög.:evil: )tegnap beraktuk a anyósék teraszára,erre nem kihuzta a rácson :( aztán ma délelőtt ülésért rohangáltunk...azért nem jöttem...aztán meg angol.....
Aztán sikerült venni egy nagyon jó kis Concorde Trimax-ot a Brendonba,ezt már úgyis kinéztem én a Dávidnak már régebben,és ez 12 éves korig jó,mert le lehet szedni a háttámla részt és akkor csak magasító,de van saját öve is,szóval az a veszély,hogy kicsatolja magát nem áll fenn.Keresek is egy képet róla:
Kép
Végül is egy sport babakocsit is kapott,egy BéBéConfort-ot.
A nagy kocsiját nagyon hamar eladtam,már csak ez a Graco Jogger van hátra....ezt még meg kell hirdetnem....
Ez meg olyan jó kis klassz könnyű és nagyon kicsi,ráadásul kuponakciós volt,44.990-ről volt leárazva 29.900.-ra. :D

Szóval igazoltan voltam távol....

Mindenkit sokszor ölelek:Ildikó
ilgya1

Judit:

[quote]2 írta:5 éves vagyok, és sajnos még nincs gyerekem.Hét hónapja estem át egy nehezen megélt és feldolgozott vetélésen.A magzatom 7 hetes volt.A ciklusom már a következő hónapban visszaállt, általában 30-32 naponta jelentkezik.ami aggaszt és nem is újkeletű probléáma, mert már tizenévesen felfigyeltem rá:Ha megnyomom a mellbimbómat, akkor sárgás savószerű, néha pedig egy-egy cepp tejszerű anyag préselődik ki több pontból.a ciklusomtól teljesen független állandó jelenség.Vajon okozhatja ezt és a vetélést a prolaktin hormon túl magas szintje? Lehet, hogy emiatt nem esem teherbe?

A válaszom egyértelműen igen!!
Mindenképpen menjen el onkológiai rendelésre, ahol a váladék vizsgálatát is elvégzik, és eseleg mell ulltrahangra is sor kerül, hogy kizárják a súlyosabb betegségeket.Az emelkkedett prolaktin színt okozhat közvetve vetélést és tejtermelődést.Erről csak hormonvizsgálatokkal és röntgennel tud megyőződni az orvos.Az emlőbimbót viszont ne nyomkodja, mert ezzel előidézheti, illetve fokozhatja a tejtermelődést, ugyanúgy, mint szoptetás idején a termelődő tej esetében.Azt javaslom minnél előbb forduljon orvoshoz, hogy további teendőket megbeszélhessék.

Ildi:
Nagyon szuper volt a hétvégétek!!
A képek nagyon jók. Dávid ahogy elbújt boszi elől :lol:
Autósülés is tök jó.Én azt néztem ki amelyik a kismamaújság hátoldalán van. Cam travel evo.

Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hali!

Mi csak ülésmagasítót veszünk a Briginek,az ő ülését meg megkapja a Dávid.

Ma voltunk házat nézni,az eggyik nagyon tetszik az ott van anyiéktól nem messze,4 szobás + 2 nappali,a konyha nagyon szép,és nem sok mindent kell rajt csinálni.
De még megnézzük a többit is.

Puszi:Móni Kép

Kép
memó

Sziasztok!

Látom majdnem mindenkinek jol telt a hétvégéje. Én összeszedtem valami nyavalyát lehet, nem tudom, de tegnap egész éjjel meg délután már fájt nagyon a fejem, lázas lettem, rázott a hideg, de ezen kívül más bajom nem volt. Mondjuk most sem vagyok jol, fáj a hátam, meg gyenge vagyok. Mi lehet?..

Jucu!

Fogad miatt nem irigyellek, én is idén jártam fogdokihoz, de elég volt. (mondjuk még lenne mit csinálni csak én is félek tőle). Egyszer kell bátorságot venni és utána vigyázni rá, én legalábbis igy voltam vele. Boninak is mondom mindig h min. egyszer mosson fogat de jobb lenne kétszer, mert fontos h vigyázzon fogaira. Gábornak is probálom mosni, meg ő saját magának is.

Memo!

Nektek a doki egyből homeos bogyot irt fel? Ez tök jo, mert a gyogyszereknek én sem vagyok hive, nálunk a gyerekdoki egyből gyogyszereket ir fel, én meg nem nagyon ismerem a homeos dolgokat,(csak keveset)igy marad az antibiotikum.

én is épitkezem de talán ezt tudod is, ha minden igaz hétfőre tető alá kerül, már alig várom..de az thiszem én sem fognék bele ujra az épitkezésbe, kezdem megbánni. rengeteg pénzt emészt fel, ha ujra kezdeném én is csak vennék! Drukkolok h sikerüljön találnotok egy megfelelőt.

Évi!

Megvagyunk leszámitva amit fent irtam. micimackos cuccok nekem is tetszenek, ha kész lesz a ház megprobálkozom az üvegfestészettel, meg szeretnék rengeteg matricát késziteni nekik az ablakra. bár már ott tartanánk..

[color=red]Judit!
[/color]

Még erről nem hallottam h ennyi idő mulva visszajön a tej, de azok alapján amit irtál érthető. Viszont tényleg elismerésem h a férjed igy megváltozott, és joirányban.!!! Bence pedig milyen fotogén. Gábor szereti ha fényképezem, de általában elmozdul és nagyon ritkán sikerül normális képet elcsipnem rola. Szerencsés vagy, tündéri a képeken Bencus.

Dia!

Tényleg igazi nagyfiad van már, sokat nőtt miota találkoztunk. Sokat van mással rajtad kívűl? Gondolom igen, ha ilyen sokáig jol megvan mással, én eléggé magamhoz szoktattam Gábort ő nem is marad el mással. de ez az én hibám. Nehezebb lesz az „eltávolodás” majd pl. az ovi kezdete előtt.

Ildi!

Dávid is olyan édes, biztos már nagy a pocid, h birod egy örökmozgo kisgyerek mellett? az a gyerekülés nagyon klaszul néz ki. nekünk Gábornak Römer King ülése van Boninak meg valami ismert márka de nem jut most az eszembe, jobban szeretem mint az ülésmagasitot,bár teljesen nem vagyok odáig érte.

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Judit, bocsi, kicsit rosszul sikerült láthatová tennem téged..)

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Hali!

Úgy néz ki,hogy az a 4 szobás lesz a nyerő,mind a kettőnknek nagyon tetszik.Közel van anyiékhoz is,meg pár házzal arébb laknak a barátaink is.És a munkahelyem is közel van,de reméllem oda nem kell visszamennem.

Március közepén nagynéni leszek. :)
Hát nem tudom a sogornőm,hogy csinálja végig a terhességet,meg a szülést,mert egy hipohonder.Ha megcsípi egy bogár már haldoklik.

A mi dokink szerencsére foglalkozik homeos dolgokkal,de itt is nagyon ritka az ilyen orvos.Mindenki mindjárt gyogyszert ír,mindha nem lenne más gyogymód.

Kép

Ezt tegnap találtam,remélem nem botránkoztatok meg senkit.

Megyek,mert hamarossan megjönnek a gyerekeim.

Kép

Kép
memó

Sziasztok lányok!

Évi
Nagyon szép lett a körmöd.Rögtön lekoppintottam és nekem is majdnem uolyan lett :)
Sajnálom ,hogy ilyen rohangálósra sikeredik a lent töltött időtök,pedig biztosan szeretnétek mindenkinél sokat lenni:)
Nem hiányzik?Megszoktátok már?

Judit
Nem is hallottam még ilyenről:( sajnálom ,de biztos a gyógyszer segíteni fog és akkor jön a tesó :)

Móni
A homeós bogyókat nálunk sem nagyon protezsálják,pedig nagyon soxor elég lenne csak az!
Az a baj adokikkal ,hogy ők azután kapnak pénzt minél többet írnak ki és minél drágább gyógyszert.Ki kivel szerződött:(

Képzeljétek elszántam magam és elmentem tornázni.:-)
1 órás elég kemény , de nagyon jól esett és nem volt izomlázam.Pedig kőkemény sorozatokat csináltat a csajszi 8×,16×
Kiváncsi vagyok használ e valamit?Nekem már az elég ha fitti leszek tőle:)

Most megyünk bográcsozni a dunapartra ,egy páran a házból :))
Mire hazaér mindenki meg kell főzni a hamit.Lesz jó kis zabálás este :))/de nem olyan későn még 6-ig belefér/:-P
Pusza majd jövök még

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!!

Móni:

Flórának is van ülésmagasítója, de azt csak apuék kocsijában használjuk.
Ház vásárlás, hogy áll?

Csilla:
kitartás egyszer vége lesz a felújításnak!!!

Jucus
Mutizd már meg a körmödet, kíváncsi vagyok, hogy ti mit alkottatok!!
bográcsparty jól sikerült??
Me tegnap voltunk a férjem unokatesójánal.Jót bezsélgettünk meg vacsiztunk:)

Ildi,Judit????

Merre jártok?????

A napokban nem sok kedvem volt írni.Sőt úgy egyáéltalán gépezni sem volt kedvem.
Inkább pihentem Flórával.Az allergiám is cseszeget a gyógyszertőlmeg állandóan aludnom kéne.
Kedden voltam fodrásznál.Egy kicsit levágattam. Egy óramúlva meg megyek a kozmetikushoz.
Holnap lagziba megyünk.Ezért kell ez a sok beavatkozás:):)

Flóra nagyon ügyes.Csajok úgy kezeli a szuámítógépet,hogy csak na:)

ezen az oldalon szokott játszani:
http://www.bbc.co.uk/cbeebies/teletubbies/

Egyedül tud nyomtatni, játékot választani.egyik oldalról a másikra lepni. hát igen felvilágosodott korban élünk.
Amúgy ismeri a színeket, 10-ig számol. A játszótéren már néha játszik más gyerekekekl. Ha kérdezik akkor válaszol.
A telefonba beszokott mutatkozni, hogy Stikrád Flóra vagyok!

Flóra száj:
A balatonon indultunk le a nagyszülőkhöz az alsó színtre.
Kérleltük, hogy jöjjön már!! Na jól van mi megyünk mondtuk.
Erre ő: Ne hagyjatok itt magammal!!!!

a hajam:
Kép

A házi mászókánk:
Kép

Végül a ma reggeli öltözet:
Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Évi! Ez nagyon aranyos!!!!! :D

Kép Kép Kép Kép Kép
ilgya1

Sziasztok!

Bográcsozás nagyon jól sikerült.Isteni finom lett a kaja amit a fiúk főztek.Elég muris lehetett,hogy a házunk mögött voltunk dunaparti részen és aki arra járt mind jót rötyögött:)
Évi
Nagyon jó lett a hajad :D
Sokat fogytál!!!!Nagyon látszik rajtad:)
Flóra nagyon ügyi kiscsaj,bizony mostanában a gyerekek sokkal jobban értenek a mindenhez mint mi.
A sálas szerkó meg egyenesen sexi :-)
Jó mulatást a hétvégére :roll:

Judit
Te szegény ,mit ehettél ami így levert?
Hála használt a bogyó neked:-) meddig kell szedni?
Köszi a torna nagyon jó volt,pont az a fura hogy nincs izomlázam de mégis érzem as hatását.Amikor felülök vagy gugolok :D

Dius rengeteg ppiros pontot kapott a suliba.Anyira örülök ,hogy teccik neki és odafigyel :)

Engem is megtalált a takonykór:(
Két napja úgy folyik az orrom mintha a csapot nyitnám ki,de azonkívül semmi bajom.Kivétel tegnap éjjel,hát már vagy 2.15 óta fent vagyok......gyorsan befelyezem a hamikészítést és ledőlök.

Kép
Ilyen lett a koppintásom

Kép

Kép
jucu

Egy pár kép még
Kép Kép Kép

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!

Vagyok, csak 2-3 napja depis a hangulatom,biztos a hormonok. :(

Visszaolvasok.

pusz
ilgya1

Szia!

Mi a baj Ildi?
Depis??? :?
Fránya hormonok, majd szólok nekik a vidám felüket kéred csak :D
Mizujs veletek?

Kép

Kép
jucu

Szia Jucu!

Nem tudom mi van velem,de pár napja tiszta ideg vagyok.....,ez csak egy példa,de pakolok egész nap például és semmi látszata,na ezt szóvá is teszem....csak veszekszek mindenkivel és semmi nem tetszik,belekötök mindenbe,mindenkit le......k,alapvetően viszont nyugis a természetem és türelmes is vagyok a Dávidhoz is,most meg belémszállt az ördög.....

Tök jók a bográcsos képek és a körmöd is nagyon szuper.
Felismertem Anikóékat is középen,jó nagyot nőttek a lányok!Téged nem látlak :oops: ,biztos te voltál a fényképész :D micsoda felfedezés :shock:
Szupi,hogy így összejártok a ház lakókkal,jó kis társaságnak néz ki.
Jó sok gyerek,és sok fiatal szülő!!!!

Sajnálom a takonykoródat,pihizz sokat!!!!!
az alvással meg nekem is vannak gondjaim mostanába :cry: ,nem tudom mi van,de éjjel alig alszok,lehet azért vagyok zizi?????? :roll:

Örülök,hogy Dius ilyen szépen veszi az akadályokat a suliban,reméljük később is ilyen lekes marad.

Judit!
Én is mindig benézek hozzátok,még ha csak virtuálisan is.....édi Bencike nagyon!
A csíkjaim helyett ezeket a képeket tettem fel,ezen is látszik az idő múlása :? most ezek tetszenek....majd később megint csíkozgatok,de ezek is hasonlók......
Látjátok őket?

Jó az avatarod ismét,nekem a művészkép is bejött....

Remélem jobban vagy már!

A pocakom egyik nap azért ijesztett meg :cry: ,mert nem mocorgott,pedig este mindig beindul,annyira,hogy sokszor le is kell ülnöm,mert menni se bírok :D annyira mozgékony a Dávidhoz képest....
és aznap jöttünk haza valamelyik telekről és felszaladtam a lépcsőn kiriasztani ,és még csomagot is felcipeltem,(pedig nem engedi a Zsolti)és éreztem,hogy nem esett ez olyan jól neki meg nekem is úgy szurt egy kicsit.......,és nem is mozgott se délután,se este.....már fel akartam hívni a dokimat,de Zsolti lebeszélt,azt mondta,hogy Dávidnál is volt olyan,hogy nem mozgott egy ideig,hiába simogattam meg akármit is csináltam....én meg nagyon megijedtem,mert nem olyan rég itt a Babaneten olvastam,hogy valaki ilyen tájban veszítette el a babáját,azt meg nem élném túl.....
Szóval azóta teljesen rendbe jött mocorgásilag,aktívabb,mint valaha és én is rá kellett jönnöm 7 hónap után,hogy terhes vagyok.... :D és nem bírok már úgy mozogni,mint előtte...hiába akarok.

Szóval csak ennyi....

Dia!
Nagyon szuperek a képek Gabikáról,tényleg sokat változott mióta nem találkoztunk,igazi kis menő hapsi......
Jól néznek ki az öcsédék!!!
És az a torta,nyammmmmmmmmm.Még jó,hogy nem lehet enni belőle,így képernyőn keresztül.....
Éjjel is sütikkel álmodtam.... :D

Évi!
Jó lett a hajad!
Az enyém most iszonyú gáz,nagy G-vel!!!!Undorító :x ,csoda,hogy ki merek menni az utcára.
És a Flóra száj is!

Az az ülés is nagyon jól néz ki,majdnem olyan a miénk is,ezt nem is láttam........ :shock:

Csilla!
Pihizz sokat te is,remélem már sokkal jobban vagy!
Úgy látszik jönnek ezek az idők,mindenkinek meggyűlik a baja..... :P szerencsére azért még jó idők vannak...
Gyerekek? Boni suli???

Memó!
Gratulálok a nagynéniségedhez!

Kép

Biztos kimaradt egy csomó dolog,de most mennem kell egy kicsit mosogatni.....délután meg visszamegyünk a búcsúba,pár évig úgyse nagyon voltunk,mert Dávid pici volt,de már élvezi a hintákat és a dodzsemezést is......
Majd rakok fel képeket.
Nem jöttök ki???????Itt nálunk nagy búcsú van......

Vasárnap meg lehet,hogy megyünk Veresegyházra,van ott egy Medvefarm.Remélem nem fog esni.....

Majd azért még benézek,puszika és irjatok!!!
ilgya1

Hello!

Előszőr is reagálok amire csak tudok:

Csilla,
jó, hogy tudsz már jönni, remélem sikerül a gazdaságosabb netet feltenned, és akkor még többet jöhetsz. :wink: Persze gondolom az építkezés miatt se tudsz most olyan sokat gépezni. :oops: Amit írtál anno a munkásokról, hát igen... :oops: én is félnék! :oops: De hogy az ember még a saját otthonában is... :evil: ez már bosszantó.
DE!!! Reméljük hamar kész lesz most már!

Ildi,
hát engem is megijesztettél! De örülök, hogy most már minden ok pici Pocak Lányzóval. :D
Jó lenne megnézni a búcsút, de Gábort kimozdítani... :?
A hormonok meg hm.. semmit se tehetsz :oops: , gondolom a családod tolarál. :oops: Te is légy magaddal türelmes! El fog múlni az idegbaj!!!!! :wink:
Emlékszem, nekem az elején volt. :oops: Jobb nem is felemlegetnem. :oops:

Évi,
jó lett a hajad és a körmöd is. Tényleg látszik a pofidon, mennyit fogytál. Nem is írtad. :oops: Vagy mégis? :oops: Akkor bocsi. :oops: Flóra jól felöltözött! :lol: Ezt csak úgy spontán reggel? :lol:

Jucu,
jó ötlet volt ez a bográcsozás és szerintem nem is ciki, aki röhög, egészségére. :wink: Klassz, hogy a ház így összetart!

Judit,
szóval elmúlt a tej. Jó lenne, ha a bogyó helyrehozna, és akkor tényleg lehetne nektek is második! :wink:
Benci olyan kis édes pasi. Helyes, ahogy mimikázik. :lol:
A homeos fogbogyó Gabinál nem vált be, viszont mi a megfázás, köhögés ilyesmiket szedjük, ha kellenek és azok bevállnak.

Móni,
jó az a keffentős kép. :lol: Poén. :lol:
Hát, reméljük mihamarabb költöztök! :wink:

Nem írtam rég, most se volt nagyon kedvem. :cry: Persze nem miattatok, nagyon szeretlek Titeket!!!! :wink:
Csak nagy gondok vannak itthon. :cry: Lehet tényleg vége. :cry: Hm. :cry: Gábor kijelentette, hogy az anyja miatt nem adjuk el a házat, és ameddig az anyja él, vele kell laknunk. Hát ez még min. 30 év... :?
HÉtfőn este hatalmas veszekedésem volt a boszorkánnyal, persze Gábor nem állt mellém. ÉS utána kijelentette, hogy bármit tesz az anyja, Ő mellette áll, mert ez így van rendjén.
Nekem meg elegem van, menni akarok innen. Most próbálok lehiggadni, másképp, más oldalról nézni a dolgokat, hátha jobb lesz, hátha még van vmi remény. Nem tudom. :cry:

Most csak azért írok, mert a Pici és a Nagy is elterültek az ágyon, alszanak. Én is ledőlnék, ha lenne hely.... :oops: kissé hulla vagyok. Egyedül vásároltam be, szokás szerint. :oops: Kétszer is fordultam, hátamon tele zsák és mind két kezem szintén teli... persze a boszi helyett is kellett shoppingolnom, mivel ő kirándul... :x csak 5 kiló kutyakaját cipeltem helyette... :evil:
Megyek is, nem borzolom tovább a kedélyeket.

Puszi
dianab

Dia!

Sajnálom,hogy ilyen rosszul alakulnak a dolgok.....
Legyél nagyon erős,hogy tudjál dönteni a megfelelő helyzetekben..... :?
Gáborka miatt jól kell tudnod választani :roll:... nem irigyellek. :?

Sok sok erőt küldök!!!! Kép

Puszi:Ildikó
ilgya1

Hali!

Kép
Ezt Ildi neked küldöm. :D :D

Kép

Dia ez a tied. :D :D

Kép

Csillának :D :D

Kép

Évinek :D :D

Kép

Jucusnak :D :D

Kép

Juditnak :D :D

Kép
memó

Hello!

Mindenkinek köszönöm a bátorításokat.
A kész tények Gáborral kapcsolatban max a válás lehet, azt viszont nem szeretném, ezért is próbálok lenyugodni. :?

Móni,
jó képeket találtál! :lol:

Eldöntöttem, anyós ezentúl boszi lesz.

Egyébként, Judit,
mintha tényleg lenne itt vmi mágia. Csak még nem jöttem rá mi lehet, de igyekszem. :wink:
És nem vagy égő! :lol:

Ildi,
neked is köszi a bíztatást, tényleg igyekszem vmit kitalálni. :?

Puszi
dianab

Hali csajok!

Dia
Szomorúan olvasom amiket írtál:(
Büdös banya :twisted: ,de nem értem párod miért ennyire makacs.
Nagyon nehéz így neked.Nálunk anyi volt a szerencse anno,én azt mondtam Atinak megyek ha jössz jössz ha nem hát nem.Ő is pakolt még aznap este.
Nem akartlak ezzel bántani,de nem lehet ,hogy valamivel zsarolja a banya? :?:
Móni
Köszi a képeket marha jók:)
Judit
Nem vagy te olyan hisztis ugye?
Szép kis mellékhatásai vannak a bogyónak. :x
Ildi
Jó kis csapat tényleg :) kicsi cívódásko mennek néha ,de én szeretem őket:) és jó ,hogy számíthatunk egymásra.
Legalább is nekem Anikó is nagyon sokat segített,gyerekvigyázás ,műtét után stb......szóval :lol: :lol:
Na pusza nektek mék pihizni ,mert nem sokat aludtam tegnap éjjel

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!

Megjöttünk...

délelőtt apával és a sogórnőm gyerekeivel elmentünk Veresegyházra, a Medvefarmra,majd anyósomékhoz a telekre enni :D nagyon szupi volt. Gyorsan elment ez a nap is :(

Tök jó hely:
Van 43 medve,farkasok,állatsimogató (kecskék,vaddisznók),játszókert, meg lovagolni is lehet.

Csak egy pár kép:nem akarlak titeket untatni már a sok fényképpel :(

Mézzel lehet őket etetni,fakanállal:
Kép

Kép
Kép
Ez csak képen durva:(de lehet,hogy csak nekem)
Kép

Sziasztok!!!
Kép

Csilla!
Voltunk ma felétek,sőt a tavat is elmentünk megnézni,ami ott van nálatok,nagyon szupi kis hely.
Azt hittem közelebb vagytok,mármint Isaszeg Vecséshez :oops:

Dia!
Köszi a bíztatást,igazán jólesik....igen a családommal szerencsém van,mert ismernek és tudják,hogy csak átmeneti ez az állapot,persze azért néha érzem,hogy megbántom őket,és akkor lelkiismeretfurdalásom van :oops:

És fel a fejjel,remélem már jobb kedved van...

Judit!
Neked is köszi,te mindig megnyugtatsz.....és tudom,hogy ne kéne ilyeneket olvasgatnom,meg fölöslegesen paráztatnom magam,de teljesen véletlenül találok rá,nem keresem :x és akkor magamra átvetítem :oops:
És nem is vagy alapjáraton "olyan",legalábbis ahogy én ismerlek a talikról és a hsz-ek alapján.....

És kitartás a bogyók miatt......nemsokára vége lesz.....és akkor visszatérsz önmagadhoz!!!!! :wink:

Móni!
Te vagy a legújabb kép felelős,azt hiszem joggal ragaszthatom rád ezt a jelzőt :D,igaz lányok? nagyon szupi képeket hozol nekünk!!!

Kicsit néha úgy érzem,hogy kirekeszted magad a beszélgetések alól a képek javára :?

Jucu!
Én viszont ezen a büdős banyán hahotáztam egy jót :D
Sikerült kipihenned magad valamennyire?

Évi!Csilla!
Remélem ti is jól vagytok....írjatok,ha tudtok.

Dávid kapott ma egy táncoló leopárdot anyóséktól,meg kell nyomni a lábán egy gombot és táncol meg gitározik:Kép

,levideóztam a fényképezővel,megpróbáltam feltölteni egy oldalra,remélem ti is meg tudjátok nézni,mi behaltunk rajta:ahogy gitározik és riszálja magát,hát Fábry show-ba illik :D
http://videa.hu/play.php?v=24OTpL7JWMhgB7uz(a hang is lényeg :wink: )

puszi:Ildikó
ilgya1

Sziasztok

Ildi
Nagyon teccik a videó :D :D :D
Édes kis pasi a kisfiad.Egyre jobban szeretném kiprószálni milyen fiús anyukának lenni :wink:
Medvefarmon mi sokat jártunk mert tesómék Dunakeszin laknak és ha ott vagyunk néha kitalálják a gyerekek menjünk macikat nézni.,persze akkor a fiúk a pecahelyet is megnézik :wink:
pihikéztem ,szerintem sokat is.
Holnap megint megyek tornára és ígértet tettem magamnak megint diétázok,illetve odafigyelek jobban a mozgásra :)
Többiek hol vagytok?
Évi
Milyen volt a lagzi?

Kép

Kép
jucu

sziasztok

bocsi előre is, amint tudok visszaolvasok, csak gondoltam gyorsan lereagálok valamit.

Ildi!

nekem is volt hasonlo a pocakkopoktatás mindig bevált mindkét gyerkőcnél! semmi baja sem lesz és meglátod hamara válaszol rá a lánykád!megértelek, én is megijedtem mikor hasonlo helyzetbe kerültem.

jol vagyok, már kutya bajom, köszönöm h aggodtatok értem!

jobbulást a betegeknek, estére jövök!

puszi mindenkinek

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!

Kedves Dia!!!!

Nagyon sok boldogságot kívánunk névnapod alkalmából:
Kép

Ildikóék
ilgya1

Hello!

Itt vagyok. Írok gyorsan, míg Gabi alszik. :wink:

Ildi,
köszi a virágot! Nagyon szép. :D

Hát még mindig nincs túl jó kedvem. Döntenem kellene.... :? hát nem tudom. Lehet beszélek egy válóperes ügyvéddel is. Mit mond, mik a kilátásaim. :?
Gábor tegnap is megmondta, hogy mindig, minden esetben anyós mellett fog állni. :? Ennyi. Most már csak nekem kell döntenem... szerintem. Nem látom, hogy Gábor szeretne. :cry: Neki csak a Pici a fontos és a banya. Hát akkor éljen boldogan a banyával, a gyereket meg nem kapja meg. :twisted:

Na, nem dühöngök! :oops: Igyekszem inkább megoldást találni. :? Megyek is. Pusz
dianab

Dia!

sok boldog(boldogabb) névnapot kivánunk neked!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Hali!

Dia,én a helyedben hazacuccolnék a szüleimhez ( persze,ha van rá mód ). Ha szeret,és fontos vagy neki,akkor szerintem elgondolkodna a dolgon,és utánatok menne. Ha nem, akkor jobb ha most van vége mint két gyerek után. Ne a gyerek miadt maradj vele,még fiatal vagy.Meg azt a picurka is érzi,hogy nincs minden rendben.

Nálunk évente egyszer van hullámvölgy,de eddig mindig kikeveredtünk belőle. 16.án múlott 8 éve,hogy együtt vagyunk. Kép

Ezt azért küldöm,hogy jobb kedved legyen. :D :D

Csilla ezt most találtam.

Kép

Ildi ez a tied.

Kép

Képzeljétek megvan az első fekete pontunk. :oops: :cry:
Az én pici lánykám nem bírta befogni a kis száját amikor kellett,azért kapta.
Nagyon kétségbe volt esve,mondtam neki,hogy most megtanulta,ha azt mondják,hogy csendbe kell lenni,akkor nem jártatja a száját.

Multkor eljutottam kozmetikushoz,nekem nagyon zsíros a böröm,a hormontól meg még csúnyább,és vettem egy fekete szappan nevű Ilcsis terméket,még csak pár napja használom,de nagyon jó,és ráadásul ez gyogynövényes készítmény.Holnap meg fodrászhoz megyek.

Képzeljétek szülői munkaközösségi tag lettem az oviba is,és nem az ovónőknek jutottam eszébe,hanem az igazgatónőnek,mert elég sokat teszünk sz oviért.

Ezeket ma rajzolta a Brigi.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Megyek mert már álmos vagyok. Kép

Kép
memó

Dia!

Nagyon boldog névnapot kívánok. :lol: :lol: :lol: Kép

Puszi

Kép
memó

Sziasztok!

Köszönöm a köszöntéseket! :D

Hát Móni,
nem megoldás a hazacuccolás. Megmondta anno, mikor még terhes voltam, hogy ha elmegyek innen, soha többet nem jöhetek vissza. Mert ugye volt akkor is egy csúnya összezördülésünk. :? És akkor nagyon haza akartam menni. Lehet jobb lett volna még akkor lépni. :oops: Mert most nehezebb. :oops:

Még mindig nem tudom, mit döntsek. Legszívesebben hazamennék a Picivel egy - két hétre, gondolkodni. Csak a szüleim most parkettáznak meg ilyenek. Pont nem jó az időzítés.

Tegnap Gábor bekörnyékezett.. Azt mondat szeret, meg ilyenek. ... Lehet rájött, mit is veszít? :shock: Nem tudom. ... :oops: De nekem nem lett jobb ettől a kis enytyem pentyemtől. :?

Egyik barátnőmmel beszélgettem. Azt mondta nem fogom tudni elintézni, hogy kizárjuk Gábort az életünkből, mert ugye az apai jogok... :shock: Igen, ez ok, ha úgy alakul, láthatást se akarok meghatározni neki, akkor jöhet majd amikor akar, csak előre jelentkezzen be és láthatja a fiát. Én elengedni nem akarom a Picit, azt hogy elvigye tőlem és ki tudja visszahozza -e ill. anyós mit fog azokon a hétvégeken a Pici agyába bevasalni. :oops: Szóval tényleg nem karom az apjától megfosztani, azt akarom a fiamnak teljes élete legyen. Csak anyóstól féltem. :oops: Meg hogy elveszítem. :oops:
Csak ez olyan szemétség, hiszen GÁbor az anyját fontosabbnak tartja, mint minket. Akkor meg mit akar? :shock:

Vasárnap felvázoltam Gábornak a jövőnket, ha elválunk, lehet ez váltotta ki nála a tegnapi viselkedést?! :shock: :?

Hát mindegy, reméljük nem válunk el. :wink: Az tényleg a végső megoldás. :oops:

Még gondolkodom. :?

Puszi
dianab

Képek Gabiról:
Kép
Kép
Kép
dianab

sziasztok lányok!

memo!

köszi!

jaj csajok,most én leszek depis. képzeljétek tegnap éjjel nálunk olyan vihar volt h beázott a lakás azon része ahol mi fogunk lakni,mivel még nincs rajta tető nem lehetett kivédeni,hába probáltuk meg betakarni, elöntött a viz, még az éjjel vizet kellett lapátolni, az uj fal meg a régi is felszedte a vizet iszonyat ami van. kétségbe estem, mi van ha már nem tud kiszáradni? h költözünk be? állitolag a héten már lesz tető a fejünk felett, de addig még esik,esik...most is. na nem sajnáltatni akarom magunkat, csak megirtam h tudjátok mi történt velem. szoval most ez van. plusz a tegnap éjjel történteket hallottam a tv-ben..

ha tudok jövök.

mindenkinek szép napot!

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Csilla,
nagyon sajnálom, ami veletek történt. :cry: Remélem mihamarabb kiszárad és be tudtok költözni. És reméljük ez a fránya eső is eláll. :evil:

Én is reggel láttam a tv-ben mi volt éjjel. :x Hát elgondolkodtat rendesen.... már a Gyurcsány féle beszéd is kiakasztott, de most ez a vandalizmus.... :x hova fajul még a világ????
Nem is tudom, elmenjek-e szavazni, ha igen, akkor kire, adjak-e még esélyt ezeknek vagy sem.... :roll: necces. Nem tudom. :?
dianab

Csilla:
Nagyon sajnálom ami történt!!!! :cry:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!!

Judit:
elolvastad amit idéztem??
Merre jársz mostanában?
jobban vagy már???

Ildi:
Mi végül másik fajta ülést választottunk.
Az eldó nem ajánlotta azt a cam ülést, mert nem valami jó.
Hogy flórának már nem sokáig kell a saját öv és akkor kikell szedni, de a kocsi övéhez nincs övterelő műanyag rajta.(az a kis piros vacak a fejtámlánál)
Így ezt választottuk: Kép
a fekete pirosat választotta Flóra.

Azért akartam én is saját övesset, mert nekem midig vágja az öv a nyakamat.Aztán ezt a boltban a pasi bekötötte és Flóra kipróbálta.
Nagyon szuper és kényelmes.

Ne aggódj a hangulatod majd helyre jön:) Terhesen én is kiosztottam a népet:)
A veresegyházi medve farmról már hallottam én is, egyszer majd elmegyünk oda.
Videó nagyon jó!!!

Csilla:
Kíváncs vagyok , hogy milyen lett a ház!!! vagy lesz:)

Jucus:
Megszoktuk már igen.
Neked is jobbulást!! jó a körmöd:)
Party képek is szupik!!

Dia:
Flóra öltözése saját ötlet :lol: Nagyon önnálló a csaj :wink:

Ne haragudj, hogy ezt mondom, de én már nem lennék a férjemmel ha olyat mondott volna, hogy az anyja fontosabb mint a családja! Akkor minek nősült meg stb???
Jaj nagyon nehéz helyzetben vagy, de az nem mehet így sokáig ez senkinek sem jó, főleg Gabinak nem!!
Próbáld meg a legjobb döntést meghozni. Gabi képek nagyon jók!!

Nagyon Boldog névnapot kívánunk:
Kép

Móni:
Nekem is elkell mennem arctisztításra is :cry:
A múltkor mikor voltam a szememet festettni Flóra akkora üvöltést csapott az utcán,hogy az apja hazavitte. Úgy volt, hogy én bemehyek a kozmihoz ők meg elmenek a jótszóra én meg megyek utánnuk.Na ez nem tetszett neki :cry: Nagyon kiakasztott!!
Szépen megbeszéltük , hogy addig ő játszik én meg megyek utánuk.
Na mikor hazaértem elbeszélgettem a lányommal, hogy milyen viselkedés ez???
Fél órát voltam a kozminál..

Jók a rajzok!!

A lagzi pocsék volt :o :cry: 3-kor volt az esküvő.ezt kihagytuk, mert flóra aludt.ami nme is baj, mert a templomba nem fétünk volna be.3-tól 6-ig szabadfoglalkozás volt :shock: mindenki ment amerre látott. 6-kor volt a vacsora mi erre mentünk.
A vacsorán kb 30-an voltunk a kaja lányok borzasztó volt :x
szilvalekvárral töltött hús panírozva, meg egész krumpli pár zöldséggel töltve szintén panírban. :shock: A társaság férfi tagjai csak lestek, mi csajok is :roll: Nem vagyunk finnyássak na, de azért ez ütős volt :lol: :lol: Zene az 9óra után volt csak.Addig meg Flóra csak azt hajtogatta, hogy menjünk már haza :lol:
Na mikor már volt zene akkor táncolt, nagyon aranyosan egy kislánynal is futkosott meg táncolt. este a "bulira még erkezett vagy 40 ember.
Volt aki az esküvőre, volt aki csak az esti bulira és volt aki az egész banzájra volt hivatalos.
Úgyhogy jót bezsélgettünk a férjem hugával pasijával és az unokatesókkal.
Inni sem lehetett, mert e sör meleg volt a bor rossz, a wisky meg vizezett :oops: :(
11-kor már eljttünk.

Azért dobok pár képet:

Az ifjú pár:
Kép

Flóra kölyök pezsgőt iszik :lol: (2 pohárral bevágott)

Kép

Ha oszlopt , rudat lát mindjárt rámászik :lol: :wink: :oops:
Kép

a barátnő
Kép

csinibaba
Kép

Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Dia!

Nagyon édes Gabika! Csak ezzel foglalkozz!!!Biztos nagyon nehéz lehet neked,de ne foglalkozz egy darabig az apjával,mintha nem lenne....hátha észhez tér.....gondold meg nagyon,hogy mi a legjobb.
És te szereted amúgy?Vagy már csak a gyerek miatt vagy vele?

Látom Gabika is szereti szerelni a műszaki dolgokat. :D

Csilla!
Juj,de nagyon sajnálom,szegénykék!!!
Talán lesznek még szép idők,és akkor ki tud száradni a fal is,nem?Együttérzésünket küldjük,nem is tudom mit mondhatnék.....

Móni!
Nagyon köszi a Dávidos feliratot :D

Szépeket alkotott a Brigi!A fekete pontért meg oda se neki,egy kettő azért belefér.....

Kell is a kényeztetés,jól csinálod!Én is hallottam már az Ilcsis termékekről,biztos jó lehet.

Jucu!

köszönjük,hogy megnéztél!!!!! :D és megfogod tudni mielőbb,milyen fiús anyukának lenni :wink:
A proféta szól belőlem.

Milyen volt a torna?
Aztán ne fárazd le túlságosan magad,legyen energiád a babaprojektre is.

Úgye milyen aranyosak a mackók? akkor te tudod miről beszélek.... :D

Judit!
Hol vagy? Remélem nem a Szabadság téren fótozol vagy a Kossuth téren :wink: :D
Gyere mesélni,éreztél valamit a tegnapi mizériából?

Szia Évi!
Úgy látom megint Flóra birtokolja a gépet a teletubbis oldallal. :wink:
:D

Ezt nézzétek mit vettem: :D :D :D :oops:
Kép
Kép
Tiszta zizz vagyok,mi?

Na, senki sehol?Pedig olyan sz... idő van.....

na jó,akkor én is megyek pakolni,azt mindig tudok.... :wink:

helló:Ildikó
ilgya1

szia Évi!

Most látom,csak,hogy írtál.....igazán kitettél magadért.....szupi

Tök jó az ülésetek!!!!Van izlése a Flórának(-piros-fekete)
És Flóra is tényleg nagyon csinibaba volt az esküvőn,sajnlom,hogy nem éreztétek jól magatokat++++++++++++++++++++++++++++++++++ :( +++++++++(ez a Dávid volt :oops: )

Jók a képek!!

És köszi a megnyugtatást,igazán jól esik hallani,hogy nem vagyok orvosi eset,és másnál is előfordult ilyen,akkor biztos a hormonok,mostmár tutti. :D

Puszi
ilgya1

előző oldal!!!! :)
ilgya1

Hello!

Igen Évi,
kitettél magadért. Szupik a képek! Flóra annyira helyes! Csípem a kiscsajt! Sajnálom, hogy nem éreztétek jól magatokat. :( Majd az ezüstlakodalmamon.... :lol: ha lesz ilyen! :lol: Ha addig kibírjuk Gáborral! :roll: :lol:

Jelentem,
kezdek lehiggadni! 8) Most már tisztábban látom a dolgokat. :? Szeretem nagyon a férjem :D Tökit még jobban :D anyós meg nem érdekel :twisted: nem engedem, hogy miatta szétmenjünk! :twisted: Igyekszem, vele is normális leszek, átnézni nem lehet rajta, de nem komolyan venni igen. HÁtha sikerül.... :? Talán a külön feljáró segít.... :oops:

Ildi,
azét Te is írtál eleget! :lol: Jó hogy ilyen sokat tudsz jönni. :D Mit pakoltál? Megint elutaztok? :roll: Arik a cuccok amiket vettél! Sapi kell is dögivel, hiszen téli baba lesz! :wink:

Mennem kell, felébredtünk, éppen a zenélő gombáját nyúzza. Hallom. :lol:

Puszi
dianab

Sziasztok!

Jó reggelt!

Dia!
Ha tudok,mindig jövök,Babanet függő vagyok :oops: és internet....
persze nekem is vannak rossz napjaim,mikor nincs kedvem,de általában azért időhiány miatt szoktalak mellőzni....

Nagyon örülök,hogy átgondoltad a dolgokat,és ha ennyire szereted a Gábort,akkor tényleg anyós ne legyen akadály,valahogy probáld meg elfogadni,hogy ő ilyen,lehet,hogy majd később rájön,hogy nem is akarod elszakítani a fiát tőle,csak szereted és gondoskodsz róla,és akkor még jóba is lehettek. :wink: hullámvölgyek minden kapcsolatban vannak :?

Elutazunk,de csak szombaton,megyünk a Tiszára,ott már rég nem voltunk....azért csak szombaton,mert délelőtt megyek dokkerbácsihoz kontrollra....
én a ruhákat szoktam pakolni,mert mindig halomba vannak a kosárba,miután leszedem a szárítóról,félre teszem,hogy majd vasalni kell,de aztán sokszor csak azokat vasalom,amit nagyon muszály. :oops: és van amikor összegyűlik,és tegnap ezeket rámoltam..... :roll:

Most elszaladunk vásárolni,a CBA-ba,majd még benézek,írjatok.

Eltűntek merre vagytok????

Puszika.Ildikó
ilgya1

Ildi:
Jó, hogy írtad, hogy másik oldal:)
gondoltam , hogy megleszel elégedve a termésemmel:)
A sapik nagyon jók és a katica nagyon-nagyon tetszik!!!!!!!!
Flóra elég sűrűn bírtokolja a gépet:) Mikor nem akarom, hogy gépezzen akkor azt mondom, nem megy az internet. Gonoosz egy anya vagyok.

Megnéztem a zenélő micsodás videót.Nagyon jó!

Hormonok:
7.hónapban az OTp-ben a pénztárost osztottam ki, mert 9-re hívtak és 10-kor még mindig ott várattak.Már az is elment aki utánunk jött.
Na jól kiosztottam és 5 perc alatt végeztünk is.:)
A férjem lesett rendesen :shock: :shock:

itt van még egy link, hogy, hogy menekült egy emberke a ki a kapun.mikor rászóltam
A férjem blogjából való,
A magántulajdon:
http://www.subvoice.hu/index.php?mod=blog&view=2005x5

Dia:
Örülök, hogy lehiggadtál!! Ha szereted a férjed akkor csak találsz olyan megoldást ami mindenkinek jó.
A lagzi nem gondd, hogy nem volt jó, voltunk már rosszabb esküvőn is :shock:

A legjobb hír:

Eladtuk a házat!!!

most nagyon pörgünk, keressük az újat :)

Csütörtökön este megyünk haza.Pénteken fizet a pasi kp-ban :lol:
és elkell minden intéznünk, űgyvéd, bank stb.
Szombaton meg szüretelni megyünk. Utána meg a maradék cuccok kipakolása következik.Közben még a körmömet is megkellene csináltatni. :wink: :lol:

Tsók mindenkinek

Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Judit:

Kép

Jobbulást kívánunk nektek!!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hali!

Judit remélem hamar meggyogyultok. Kép

Küldtem egy tündért ,remélem segít majd. Kép

Kép
memó

Sziasztok!

este már nem tudtam jönni....
angol után elvittem apát a motorjáért.

Judit!
Sajnálom,hogy betegség miatt nem tudtál jönni, sok gyógytündérkét küldök én is.......
Gyógyuljatok meg minél hamarabb!!!
Kép

Évi!
Gratulálok,hogy eladtátok a házat!Jó gyorsan ment....
szorítok,hogy mielőbb találjátok meg álmaitok lakását/házát.

Elolvastam a blogot :D nagyon jókat ír a férjed.....de te se vagy semmi.......,én se néztem volna ki belőled :D

Akkor te se leszel hétvégén.....

Most mennem kell mindjárt védőnőhöz,de este benézek reményeim szerint :roll:

Puszi:Ildikó
ilgya1

Hali!

Én is vagyok,de tegnap óta megint fáj a fejem,már nem is veszek be gyogyszert,úgíse használ.Feleslegessen meg nem mérgezem magam.

Kép

Ezt tegnap a Brigi rajzolta,hogy muljon el a fejfájásom. :D :D

Tegnap voltam az oviba szülőin,az igazgatónő majdnem 2 órán keresztül dumált.Kockásra ültem a fenekemet azon a pici széken.És utánna még külön tartottak szülőit az óvónők is.
17 órakor kezdödött és 1/2 8-ra értem haza.

Kép

Megyek mert ezer dolgom van,és a Bence is délies ma.

Kép

Kép
memó

sziasztok!

Memo!

ismerös helyzetben voltam én is , hétfőn voltam szülöin két orát ültem egy pici széken, de már kezdtem rosszul lenni. elég ideges voltam mert tudtam h afiam már tutira bömböl hiszen még este fél 8kor ott voltamő meg ilyenkor már aludni szokott. Kár h ilyen későre teszik mindig.
Nagyon szépet rajzolt Brigi neked, én is tettem már fel képet a lányom rajzai közül régebben, olyan büszke ilyenkor az ember.

Gábor sikeresen megfázott, szegénykém, csupa takonykor. De valoszinübb h elkapta a barátnőm kislányátol ugyanis két napja bébiszitterkedem, és ugy néz ki h jövöhéten is nálam lesz a kislány, mert nincs aki vigyázzon rá. (2 éves , szofogado, csak két pici gyerekkel nem könnyü. most már tuti nem szeretnék két pici babát egyszerre..) De minden tiszteletem azé aki ezt bevállalja.

Évi!

én is gratulálok, remélem sikerül nagyon gyorsan egy megfelelő házat találnotok!

Judit !

jobbulást nektek, sok gyogypuszit küldök!

Ildi, Dia?

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Hali!

Ezt ma rajzolta nekem a lánykám.

Kép

Kép
memó

Hello!

Móni,
nagyon édesek Brigi rajzai. Igazán ügyes, a színeket is nagyon jól használja! :wink:

Csilla,
jó hogy tudtál jönni. SAjnálom, hogy betegek lettetek. :cry:
Én félek más gyerekkel összeerszteni magunkat, pont ezért, hogy megbetegíthetik egymást. Persze tudom, hogy ez nem helyes gondolkodásmód, hiszen nem tarthatom Gabit üvegbúra alatt. :oops: Ezért igyekszem átformálni a gondolkodásmódom. :oops:

Pl. szeretném vinni dúdolóba, itt nálunk a közházba. Imádja a zenét, főleg ha énekelek neki, hát még ha közben játszunk is... hmmm.. az ám a szuper időtöltés. :lol:

Judit,
jobbulást nektek!!!!!

Évi,
én is gratulálok, hogy eladtátok a házat. Remélem találtok vmi nagyon szépet és szupi környéken. :wink:

Nálunk nincs semmi különös. Kicsit paff vagyok... :? De ez csak rossz hangulat, igyekszem összeszedni magam.
Gábor most szereli a banya pöcéjét, amit persze a mi pénzünkből vett. :? Ezért most nincs víz, el kellett zárni. Én meg nem tudok se mosogatni, se mosni. :? Mindegy, addig netezek. :wink:
A kapcsolatunk férjemmel alakulgat. :roll: Megcsináltatjuk a külön feljárót, már bejárati ajtókat nézegetünk. :) Igyekszem és Ő is. Most már tisztábban tudok gondolkodni, látom a saját hibáim is, igaz ez nem menti fel Gábort az alól a tény alól, hogy a büdös banyát jobban szereti mint engem. :oops: :evil:

Gabika jól van, már nemcsak állunk, hanem kapaszkodik a nagyágyba és úgy araszol afelé, ami érdekli. Ma kimondta, hogy NEM. :shock: Kategórikusan, jelentéssel. És az APA és az ANYA is bekerült a dumcsizásába. Most már egész sok szót mond: MAMA, BABA, APA, ANYA, NEM és....... a héten utánam mondta, hogy KISAUTÓ :!: :!: a K még nem volt az igazi, de szép volt. Teljesen meglepődtem! :D Olyan kis ügyes. 8)
Kompozunk ezerrel, de csak picit van benne, nem merem sokáig hagyni. Védőnő azt mondta, az egyensúlyérzékét ronthatja. :shock: Hát nem tudom. Annyiféle véleményt hallottam már, inkább a megérzéseimre hallgatok! :roll:
Hintázunk is, nagyon élvezi, imádja! Olyan cuki, ahogy a kis fürtjei lobognak a "szélben" és közben rötyög, úgy élvezi, ha picit jobban belendül a hinta. :lol:
Majd rakok fel képeket!

Addig is puszi
dianab

Kép
dianab

Sziasztok!

Nem voltunk itthon a hétvégén,azért nem jöttem....

Móni!
Tényleg szépeket rajzol a Brigi,büszke lehetsz rá,én is már alig várom,hogy olyan igazi szépet alkosson a Dávid,amit csak Nekem csinál.

Csilla!
Jobbulást kívánunk Gabikának!

Két pici gyerek :roll:
Én is egyre jobban félek,ahogy közeledik az idő,tudtam,hogy nem lesz könnyű,de azért bízakodom.....majd karácsony tájékán beszámolok :wink: :D

Dia!
A fiad kész dumagép.Micsoda szókincse van,hát nem zabálni való? :D
Nincs kedved felrakni vonalzót?Akkor tudnám pontosan,hogy mennyi idős :oops:

Örülök,hogy alakulgattok a Gáborral,csak így tovább...mennek a drukkok!!!

Én nem vagyok komp párti,de Gabesz nagyon édesen mutat benne.

Mi lent voltunk a Tiszán,olyan szép idő volt,imádom ezt az időt,kis lenge szél fujdogál,susognak a levelek,és érezni az ősz szagát,de mégis olyan meleg van,süt a nap,és csillog a Tisza vízében...nagyon jó volt.Lehet,hogy most voltunk ott utoljára hármasban. :D

Még egy hírem van Dávid nem cicizik :( már pár napja. Nem tudom mennyire egészséges neki a dobozos tej,de nagyon rákapott arra,helyette,attól félek,hogy túl sok lesz neki hirtelen az idegen fehérje,tudtok ti erről valamit? Naponta 1 liter az tutti,én meg nem bízok valahogy a mai tejcsikben,hiába van hőkezelve,meg homogénezett meg még mit tudom én,de számomra érthetetlen információk ezek,és csak rosszat hall róluk az ember.(Antibiotikumozzák a tehenet meg hasonlók :? )
Majd konzultálok a gyerekdokival is,de csak később akartam elmenni a 2 éves kontrollra.
Inkább vegyek neki valami tápszert? :x

Voltam a dokimnál is szombaton,kishercegnőmmel minden rendben,(inkább ficánkakisasszony-alig tudtuk meghallgatni a szívhangját :roll: elhuzott mindig) említettem neki a keményedéseket,mert mostanában egyre gyakrabban bekeményedett a hasam,végül is nem olyan vészesen,de szóltam neki azért......sok pihit javasolt és 3X2 magnéziumot naponta,eddig csak egyszer szedtem egy nap,de az kevés volt állítólag;Ja és eltiltott az apától :D :oops: ,vagyis október 20 után,már egyáltalán nem szabad :shock: :shock: :shock:

Remélem jól telt a ti hétvégétek is.

Mindenkit puszilok,és ha tudtok,írjatok!

Ildikó
ilgya1

Sziasztok!

éni s itt vagyok, olvastam amit irtatok!

Ildi!

Szegénykém, h fogod birni..használd ki ezt a pár hetet de csak óvatosan... :oops:
Én is szedtm magnéziuomot mert szintén görcsöltem, de semmi gond nem volt és időre jött Gáborka. Vannak frissképeim, de amig valaki nem lep meg egy tömöritővel addig nem tudom feltenni őket mert a legutobbi virus hazavágott mindent a gépemen. Leszel hozzám jó és tudsz küldeni egyet?
Tej: Boni 9 honapos korátol itta a tejet elöször felesbe majd harmadolva vizeztem és egyéves kora után kapta tisztán. Semmi baja nem lett tőle, szerintem Dávidnak sem lesz. De beszélj nyugodtan a dokitokkal. Én mindig forraltam a tejet, anélkül nem adtam oda. kb. 2 éves korátol meg csak kakot ivott, azota se hajlanod tiszta tejet inni, csak kakaot.
Szopi: Gáborka még szopizik főleg most kéri sürübben h beteg. (megjegyzem már én is az vagyok,de csak túlélem...)(
Viszont voltam egy baba-mama szopis talin, 27en voltunk meghivva olyanok akik egyéven tul szoptatnak. 18 babából már csak 3an ciciztek, és érdekes h a védőnő mig más anyukának azt javasolta egyévesen h ne szoptassa tovább, nekem azt mondta h tegyem amig csak jol esik neki. (persze látta rajtam h tántoritatlan vagyok e témában, mondhat bármit..) Épp e témáról irtam a kismama ujságban nagyon kiváncsi leszek h benne lesz e a cikkem. Izgulok..

Nem voltatok kint a káposzta"napon" nálatok ezek szerint?
Dia!

én azért is visze gyrekek közé mert szereti őket és olyan jol el van. ezen a baba találkozon is közvetlen volt a lányoknak udvarolt fiukkal kocsikázott, olyan édes volt. Csöppet sem fél. Majd megmutatom milyen nagyfiusan viselkedett a barátnőm kislányával, persze csak ha már sikerül feltennema képet.

örülök énis h alakultok Gáborral! Csak igy tovább! Mellesleg tetszik ahogy azt a "drága asszonyt hivod".. büdös banya..én em voltam ennyire kedves amikor az én exanyosomrol beszéltem...

Gáborka tündéri!

megyek joéjt, puszi mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?