Sziasztok LÁnyok,
Köszönöm a rengeteg jó tanácsot!
Kedves Melcsi
Jobbulást! Jobban vagy már? Remélem, nem lett belőle kórház...
Lányok,
Nem azért nem adok most friss gyümit Laurának, mert lusti vagyok. Elkezdtem bari levet adni neki, azt még megette, de nagyon fanyalgott tőle. De a valódi barit magában nem szereti, ez egyértelmű. A Hipp barackban van még alma is, azt nagyon szereti így, együtt. Gondoltam, az elején egyen olyanokat, amiket tényleg szeret
Meg imádja a Hipp almát is, amiben csak alma van. Viszont a valódi almát nem szereti, legalábbis kicsit erős az íze még neki, illetve még nem kaptam olyat, ami nem lett volna kicsit is savanyú
Meg a srépából csaka Hippet lehet adni neki a "szabadon" kapható srépák esetleges nitrittartalma miatt
De kurmplit adok neki frisset, csak még nem jött el az ideje. De ami késik, nem múlik.
Fokozatosan.
A Sinlac-ot én anyatejbe keverem fel, de figyusszatok, az nekem nem lesz sűrű. Pedig nagyobb töménységben keverem ki, mint az a dobozon le van írva. Ha annyit teszek hozzá, mint a dobozon van, akkor teljesen folyédkony lesz. Ez tényleg így van?
Még nem eszik belőle sokat, nem nagyon szereti, még így, 100% anyatejjel sem. Ma megpróbálom majd még egy pici gyümivel.
Pár napja szürcsög a drágám, voltunk dokinál, most adom neki a C-Vitamint, Calciumot, meg porszívozom a nóziját, meg ilyenek
A kedve jó, meg minden, csak szürcsög. Most nem megyünk usziba sem ezen a héten. Aztán meglátjuk.
Ja, egy kérdés: porszívós orrszívóval kapcsolatban, meddig kell szívni a nóziját? Egy darabig szívom, de sajna a befejezés után is még mindig szürcsög egy kicsit.
HOgy van ez???
Képzeljétek, most, hogy nagyon odafigyelek rá és elkezdtem adni neki a gyümiket, és van, hogy sűrűbben kér enni, mint 3 óra és adok is neki, a múlt héten 200g-ot hízott! Már 6.670g!
Így már mindjárt rózsaszínűbb a világ!
Anikó
De jó, hogy átjöttél! Én is hívtalak ám, csak nem a másik topicban, hanem itt
Mindig írj magadról!
Renoka
Ja, értem már a tápit! Szívem szerint én is adtam volna estére Laurának (illetve fefejt tejcit), mert az esti etetés nálunk van, hogy 1,5 órás cicizést jelent/ett
De azért bevállaltam.
Én ilyen mazo vagyok
Csak mindig paráztam, hogy utána nem fogadja el a cicit, úgyhogy ez nem volt alternatíva.
Hát igen, érdemes egészséges gyereknek adni az első gyümiket, így is fanyalognak először rendesen tőle
Kriszta
És Máté szereti a Sinlac-ot? Borzalmas íze van
Pfuj... Neked milyen az állaga? Tudod kiskanállal adni neki? Nekem egy örökkévalóság, míg megeszi Laura, pedig még csak kb. 20ml-t evett eddig összesen belőle.
Orsi
Szédület, mekkorák a skacok!
És olyan helyesek! Sajnálom, hogy augusztusban nem ismerhettem meg őket személyesen is!
Norka
Minden baba fanyargással kezdi az első ízeket, emiatt ne aggódj
Laura először bari levet kapott (nekem nagyon ízlett, valódi barackból!), de ő fanyarogva elfordult tőle. Másnap újra próbáltam, akkor már jobb volt.
Most már több kanállal megeszik a barackból.
Hááát. remélem, hogy a tejpép meghozza nekünk az átaludt éjszakát, mert mostanság 2-3 szor is van, hogy kelek hozzá éjjel, és hááát... kicsit kikészít.
Jól hangzik a Sonnentherme, jó hely lehet! Mondjuk az ára sem semmi, de biztos, megéri, ha olyan jó, mint írod!
Most mennem kell!
Puszi