Új privát üzeneted érkezett!

Narco!

Megtaláltam a magzat-anya kapcsolatanalízist csináló emberkék számát, akik Bp-n csinálják:

Dr. Hidas György: 214-6461
Dr. Raffai Jenő: 377-6692, 30/900-2039

/Ők ketten + 1 csaj írta a könyvet/

Müller Zsófia: 30/274-6932

Mélylélektani hátterű anya-magzat kapcsolatfejlesztő program néven van a ahírdetés

kacsa14

Sziasztok lányok!

Látom nem nagyon írtatok nekem. Hát nem is tudom. Álmos vagyok: front.

Még jó viccem sincs, pedig kaptam. :(

Ez ilyen hülye nap lesz?

Kép
narco

Kacsa!
Már hallottam róluk, de nem hiszem, hogy elmegyek hozzájuk.
Azért ksözönöm, rendes vagy. A könyv érdeklet volna, de hátha megvan PDF formájában valahol.

Kép
narco

Nárcisz!
Nem lesz hülye nap! Rajtad is múlik! Egyébként pár óra, és én is álmos leszek :D
Én írok neked.... :D
Már várom a holnapot nagyon-nagyon. Tök jó, hogy megismerhetek egy csomó új arcot, többek között téged is. VÉGRE!!
Végül megoldódott az autó kérdés holnapra? Remélem, időben odaértek, hogy tudjuk jó sokat dumcsizni.
Puszi! És fel a fejjel, mert ebben a napban is van valami jó, csak meg kell keresni:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Angie!
Aranyos vagy!
Nem is az optimizmussal van a baj :)
Csak kicsit fejbe vágott 10-kor légkalapácsra kelni.
Aludni baromi jó. Egyébként tényleg furcsa, hogy már az elejétől többet kell pisilni, mintha legalább 8 vesénk lenne, de azt hiszem, hoyg a magzatvíz cserétől van, mega méreganyagoktól akar megszabadulnia szervezet. Hát a többszöri felkelés meg végig meg lesz. Általában hajnal 2-5-ig van egy fetrengős időszak. ne kérdezd, hoyg miért. Állítólag a baba ritmusára készülünk :D
Hát elvileg kocsi van, pasi van, úgyhogy a 10 óra megcélozható :)

Kép
narco

Narco!

Erőt veszek magamon, és benézek a dobozszobába és előtúrom a könyvet. Nem ígérek semmit, hátha.
Én voltam Raffaynál a vetélésem előtt. Kingával nem mentem. Akit érdekel holnap elmesélem vagy privát.

Angie!

Nekem nagyon ment az alvás, bárhol, bármikor, bármennyit, még a végén is. Én a WC-re is félkómásan baktattam ki, így fordulhatott elő, hogy régi instabil deszka miatt nagy pocakkal majdnem a WC mellé zúgtam :evil: Tehát nagy hangsúlyt kell fektetni minőségi WC deszka beszerzésére az új lakba, a design másodlagos szempont :twisted:

tjuca

Juca!
Megköszönném a könyvet, de megértem, ha nincs erőd hozzá. Puszi érte.
Hát a WC deszkás mókára emlékeszem :twisted: :lol: Félkómásan szoktam én is kimenni, sőt van, amikor elalszom rajta ülve. meg is szokta a férjem kérdezni, hoyg "na megint kómáztál a Wc-n?
Kíváncsi leszek, hoyg mit szól, amikor jönnie kell velem, mert nem tudok felállni róla :)

Kép
narco

SZERETETTEL VÁRUNK MINDENKIT!!!
Kép
( :wink: A szigorú szabályokra való tekintettel lemondást nem áll módunkban elfogadni :wink: )
Vendég

Narco!

Szerencséd van, megtaláltam. Holnap viszem.
A fene egye, hogy a WC ilyen központi hely egy kismaminak. Én a rókák miatt is sokszor ölelgettem :evil: Na de mindegy. Ha valakit érdekel, minőségi WC deszka a legjobb áron-> IKEA 1.0-ás fa kivitel :lol: és nem hideg, ha ráül az ember :wink: Na jó ejtem a témát.

tjuca

Dido Kedves!

Lemaradtam valamiről? Pedig gyúrtam a traccsra :?

tjuca

Juca!
Most gonosz leszek: :twisted:
Mindig csodálkoztam a kagylós, delfines, vagy egyéb csicsa mintájú WC ülőkék funkcióján. Csak én mindig abba gondolkodtam, hogy ha ráülök, nem látok semmit. De neked jó lett volna, közben nézegetni :D Most nyugodtan kövezz meg, de ez jutott eszembe, gonosz módon.
Viszont lehet beizzítok egy ilyen ülőkét :)

Kép
narco

Narco!

Tuti biznissz! Kismamiknak olyan ülőke, amin a vadász éppen kergeti a rókákat! Ez a másnapos társadalomtagoknak is bejönne :lol: Na jó megyek hasznossá teszem magam, mert elbuhanni látszik az elmém :twisted:

tjuca

Lányok!

Jó a WC deszkás téma felvetés!!!

Annak külön örülök, hogy a deszka hideg vagy melegsége már másban is felmerült. Engem jó anyám kiröhögött, mikor közöltem vele, hgoy hideg van a budijukban és a deszka is hideg!

A mintásat viszont tényleg jó lenne hányika közben nézegetni, vagy legalább TXT lenne rajta! Bár én többnyire csak a fejemet fogtam, úgyhogy nekem a kagyló belsejében futó változat jött volna be!

kacsa14

Kacsa!
Irtózom a hideg deszkától, vidéken nálunk is ez van, plusz amikor az ablakot is ki kell nyitni télen, hogy szellőzzön :)
Na tuti biztos a felfázás

Kép
narco

A wc-deszka tippeken szénnél röhögtem magam... Kergeti a vadász a rókát :) Bár nekem nem volt összetűzésem a vukkékkal, de még lehet a következő manónál :)
Nekem is volt egy időben, hogy rendszeresen 3-kor felébredtem nyűglődni (még pocakosan) És semmi trükkel nem tudtam visszaaltatni magam. Na, ez szopikor is így volt. Ha 3-kor ébredt az aprónép nasizni, félálomban bekajált, és már húzta is a pacibőrt tovább, bezzeg anya forgolódott min. 5-ig :evil: Hát kibírtam röhögés nélkül :evil:

Dido!

Ugye csak tévedésből van a neved mellett :( ? Nemáááááááááá, hogy nem jössz, nélküled el se kezdjük!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Narco!

Fűtött deszka???

Tényleg, ilyenről még nem is hallottam, pedig nem is rossz ötlet!!!

kacsa14

Kacsa!
Vagy gyorsan ülsz rá az előtted levő után :lol: :lol:

Kép
narco

A múltkor az orvosi rendelő várójában egy csaj volt 2 kisgyerekkel és a csaj,c sak negyed seggel ült le, gondoltam, biztos, hideg neki a szék. Aztán mondja a gyereknek, hogy ne üljön oda, mert melege a szék. Olyanra üljön, ami hideg. Csak néztem ott magamban. Aztán mondta, hogy azért mert a melegen jobban terjednek a bacik.

Ebben tényleg lehet vmi???

Mert akkor legközelebb nagyon meggondoliom, hogy télen leüljek-e a buszon az előmelegített bőrülésre ..

kacsa14

Wc téma:én is sokszor csukott szemmel megyek éjjel ki, és volt már, hogy belepottyantam, ui. kedves férjemet még mindig nem sikerült megnevelni deszkalehatás ügyben :evil:

Évi!
hajnal 3 ismerős, mostanában áttértem a 4.30-ra.(jön a busz :D ).Aztán 5, 6-ig nincs szunya.De egész nap utánna tudnék aludni.

Lányok!
Esz a penész a tali miatt, de gondolom estére lesznek fennt lagalább képek, ugye?!Sovány vígasz, dehát így jár aki elköltözik! :(

Juca!Engem érdekelne a Raffais dolog, emailban is írhatsz.Köszi.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Kacsa!
Hát nem valószínű. Nem tudom, hogy hogyan képzelte a dolgot.
Ha terjedni akar, akkor tök mindegy, hogy meleg-e vagy hideg, de ruháról ruhára nem nagyon szokott trejedni. A bőrük azért sok mindent nem enged át. Úgy érzem, hogy az emberek most már kicsit túlzásba viszik a kórokozóktól való félelmet.

Kép
narco

Más téma:

nem tartozik ide, de nem tudom most mástól megkérdezni és régóta érdekel:

Baby Gabinak nincs gyereke? Én meg voltam/vagyok győződve róla, hogy szült, kb. 5 éve ...
Aztán a múltkor azt mondta egy műsorban, hoyg régen úgy gondolta, hogy ennyi idősen már férje + gyereke lesz ...
Most akkor mi van???

Narco!

Hogy vannak a lányok odabent? Növesztgetik Anya pocakját ezerrel?

kacsa14

Pankaa!

Nálunk Apa ülve pisil, úgyhogy a deszka hajtogatással nincs gond!

kacsa14

Panka!

Írok, csak most nagy a pörgés. Ha elfelejteném szólj rám!

Kacsa!

Na innen látszik, hogy nem nézek TV-t. Ki az Baby Gabi?
Nekem Ti jelentitek a külvilágot, legalábbis Sün Balázshoz, meg Tengereczki Pálhoz képest. :roll:
Híreket sem nagyon olvasok, csak mikor van időm, mert este rendszerint akkor van a legnagyobb rumli, utána bizony én fellövöm a pizsit és szunya. :? Többi Kismamákok?

tjuca

Még mindig wc téma: Nekem általában megoldott a probléma! A férjem szeret trónolni, ezért én nem ismerem egy ideje a hideg wc szindrómát :D A pisi-róka szindrómát meg MÉG nem :D
Vendég

Juca!

A Baby Sisters nevű nagysikerű lánycsapat egyik tagja volt, míg fel nem oszoltak.

Én is megvettem a múltkor a Cini-cini muzsikát, esténként abból olvasok magamnak altatót! :lol:

kacsa14

Angie!

Nem egészséges a hosszú trónolás sem, aranyér meg minden, úgyhogy, próbáld az urad picit leszoktatni!

kacsa14

Kacsa!
Nálunk apa kapna, ha állva pisilne! Éjjel 2-szer kijár, sosem kapcsol lámpát, ezért félálomba nehéz lenne nem mellé célozni. Korábban úgy csinálta, de amióta engem ismer, módosította a szokásait. Ez nekem sajnos mániám (anyukámtól örököltem, aki folytonosan küzd apuval és az öcsémmel) :lol: :lol:
Vendég

Aranyér az erőlködéstől van, ha ül a kupac fölött, attól nem lesz :lol:

Juca!ok, várom.

Kép
pankaa

Angie!

Azt hittem,hgoy a trónolást arra is értetted, hogy sokáig ül a WC-n. Így már más! Én uram is ülve pipikél. )Ő viszont magától szokott rá.)

kacsa14

Lányok!

Jó kis témánk van mára! :lol:

Angie!
Ügyi vany, én nem tudom ezen a téren megnevelni, hajthatatlan!

Kép
pankaa

Eszembe jutott egy aranyos állv apipikélős történet.

Unokaöcsémet tanították pisilni. Eleinte mindig össze-vissza, mellé pisilt. Aztán végre sikerült volna neki, tök szépen, egyedül beletalálni a budiba, mikor odaordítottak neki:
- Andriska! Nehogy mellé pisilj!
Hát naná, hogy odafordult a gyerek és ment megint minden mellé!

kacsa14

Kacsa!
Neki szuper az emésztése, nincsenek nemesfém gondjai sem. Csak csupán szeret ott lenni. Nem tudom miért, nem kérdeztem soha, nem is érdekel :D
Vendég

Csajok ez a téma nem semmi, itt kacarászok a gép előtt. :D :D :D :D :D :D
Na mégegyszer visszaolvasok. :D
zsúka

Kacsa!
Ez történet aranyos!

Pankaa!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Hát ő csak ott csücsül a kupac fölött, azaz mégsem, mert arra is megtanítottam, hogy húzza le azonnal, és nem kell fulladoznia azon az 1 négyzetméteren.
Ja, és az én férjem is néha csal, de arra rögtön rájövök (hiszen pont ezért a mániám), és mondom is neki :D :D

Zsúka!
Welcome :lol: :lol: :lol:
Vendég

lányok!
Nincs probléma!
Minden évben egyszer előkerült a Wc téma a kollégiumban is. Egyszerűen ez fontos. Megbeszéljük, utána el van felejtve, de egyszer egy éven beszélni KELL róla. nem tudom miért :)
A kollégiumban a tálcás és pottyantós WC probléma volt a téma. Az is fontos dolog ám :)

Kép
narco

Ja Kacsa!
Csajok jól vannak. Most éppen elférnek, nem tudom, mi történt velük. :D

Kép
narco

Angie!

Mert otthonos, büdiben még nem fagyott meg senki, és nem zavarnak meg, lehet elmélkedni, olvasni... Családos embernek olyan a trónolás, mint gyereknek a tálból való nyalakodás!
Na megyek vissza vasalni.
ui: én nem tudom Kofa ilyetén szokásait, sztem. állva, de nincsenek nyomok :wink:
Trónolni meg mindketten szeretünk, ezért empatikusak vagyunk ezen a téren :twisted:

tjuca

Juca! Évi77!
Dido sms-ben írta, hogy valamilyen munka miatt nem tud jönni, de számomra nem volt teljesen meggyőző. Aki tudja a számát, és szeretné, hogy ő sem hiányozzon a csapatból, írjon neki. Biztos jól esne neki.

Dido!
Hiányzol!!!
Vendég

Angie, Brill, Mátra!

Ma szétültetem az aloe verákat, úgyhogy holnap szállítom. Remélem megmaradnak.

Csak, hogy hozzá szóljak a témához, nálunk fa a WC-ülőke, ha lehet még fűteném is, annyira tudok fázni.Szeretem gyorsan elintézni a dolgokat, de az én férjem újsággal a kezében olyan simán eltölt egy negyedórát a mellékhelyiségben, hogy csak na. Még az a jó, hogy két WC van és ha egyszerre kell, nincs sorban állás. :D

zsúka
zsúka

Szervezett bűnözés
Kép
:lol:

Kép
narco

Évi! Juca!
Beszéltem Didoval, és tényleg vidékre kell egy munka miatt utaznia. Puszil mindenkit. Folynak náluk a kivizsgálások.
Vendég

Dido!
Sajnálom, hoyg nem tudsz jönni.

Angie!
Azt nézem, hoyg egyre több a lila feja táblában, és kevés a sárga. Azt hittem, hogy többen leszünk. :(

Kép
narco

Rasszista kacsa:

Kép

kacsa14

Narco, Kacsa!

Nagyon jók! :D :D :D

zsúka
zsúka

Kacsa!
Ez tök jó! :lol: :lol: :lol:

Nárcisz!
A maximum eddig 14 volt. Most 12-en vagyunk, de ez általában így szokott lenni, hogy a valós létszám a végén kevesebb, mint a jelentkezők létszáma. Ha mind ott leszünk, akik a táblában vagyunk, már akkor is egy szép kis csapat leszünk, hiszen az férjek és gyerekek is növelik a légszámot. Mi már taliztun 4-en is, és az is fantasztikusra sikerült.

Úgy-e Brill, Pupy, Mátra!?!
Vendég

Junko :D
Szio, de jo olvasni Teged is! Nagyon örülök, hogy mentek a Kaaliba es, hogy igy allsz hozza a dolgokhoz! Sok sikert kivanok! Meglatod mar az eröt fog adni, hogy elkezdtetek a vizsgalatokat!
Igen a csoda barbikor megtörtenhet, de jo is lenne!

A kepek nagyon jok, tenyleg szep helyeken voltatok :D

Cs.Heni :D

Sajnos a gyogyszerhez nem ertek de a lanyok latom mar irtak rola. Drukkolok Neked nagyon, hogy mielöbb összejöjjön! Nagyon jok a kepek, szep lany vagy :D

Timika :D

Nem lehet eleg koran kezdeni a sztarsagot :D

Evi :D

En probaltam a repat is es sikerült is. Mar nem emlekszem mihez kellet, de sikerült pepesse apritanom. Sok sikert :D

Norwell :D

Köszönöm szepen!
A repülözes nagyon bejön a piciknek, az unokaöcsem is szereti :D

Kacsa :D

Nagyon tetszett a magzatok beszelgetese!

Angie :D

Draga, neked most egy darabig nem fog megjönni! Az almossag pedig velejaro dolog, pihenj amikor csak teheted 8)

Nomi :(

Remelem minden rendben veled :D es mar voltal dokinal is!

Brill :D
Köszönjüüüük!!!! :D :D :D Hetföre megadrukkok!!!!!!

Matra :D

Mi van veled? Aggodom en is, hogy mi lehet :shock: Remelem nincs nagy baj es ha van is valami kis baj az orvosok segitenek meglatod!

Kedves Lanyok! :D

Nagyon-nagyon jo szorakozast-csacsogast kivanok Nektek holnapra, gondolatban en is veletek leszek! Es utana persze varom majd a kepeket :D

Puszi mindenkinek!

Judit

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc!
Lélekben ott leszel közöttünk, az biztos.
Na majd ha legközelebb hazalátogatsz, akkor szervezünk egy villámtalálkozót. Na mit szólsz hozzá?
Vendég

Puszika!

Csak egy gyors bekukk, mert rohanok toább. Ma már megjártam Pestet, most Hatvan.
Meló ezerrel. De minek???

Jó a napi téma. :lol: Nálunk vélhetően állva megy a dolog. De majd rákédezek. :D
Én trónolok, mivel heti 1x sikerül eljutnom, akkor viszem a heti sajtót és fél óra a minimum. Ha egyedül vagyok otthon akkor egy Nők Lapja simán végig olvasódik...

Juca!
Visszajött a mail, amit írtam, nincs tele a postafiókod? Vagy én vagyok béna.

Évi!
Végem volt az almás szövegedtől. :D

Angie!
Veled viszont működik a mail, örülök neki.

Csibe!
Minden rendben? Ma te voltál a példabeszédem tárgya. A hivatásszeretettel kapcsolatban.

Anikó!
Torok fájás?

Kacsa!
Majd' bepisiltem a sztorin. Már tzartogattam egy ideje, de ez elég volt :) Jó a kép is.

Nárcisz!
Már senkiben nem bízhat az ember. Úgy megsajnáltam szegény nőt... Igen, nálunk is előjött a téma. Aztán rendszerben a szex és annak a fajtái követték...

Zsúka!
Sikerült kirágnod magad a munka kupacból ? :wink:
Éva?
Hogy van Virág? és Virágmami?

Syry? Unique?

Mi lett volna, ha van időm is írni???? :roll:

Sok puszi.
mátra

Sziasztok!

Zsúka!
Még jó, hogy drukkolok! :wink: Valahonnan olyan ismerős a történetetek..., középidőben szép nagy petesejt..., párral "némi" gond... bizakodás... várakozás... aztán... :wink:
Előre is köszi az aloét! :) Ígérem rendes nevelőszülő leszek! Láthatást is biztosítok bármikorra. :wink:

Ankio!
Torokfájást elűzted???
Hogy-smint? Persze hülye vagyok, hisz tudom... Lassan telnek a napok! A talin továbbra is kesergek... :(

Angie!
Ott leszek! Plusz-minusz 5 perc... vasúttól függően! :lol:
Alvás: több megszakítással a bizonyos pisi dolog miatt... Visszaalvással nincs gond, kivéve, ha Marshall sztereoban nyomja a "mélyalvás" az Apjával... :lol: Na ilyenkor eltart egy ideig...
Ja, a 4-es tali 5-ös volt! :wink: Laci volt az ötödik! :D

Dido!
Én is azt hittem, hogy elírás... (bocs Angie :oops: )
Nagy kár, hogy így alakult...
Milyenek lettek az eredmények?

Jucmuc!
:D Köszi!
Fotók biztos készülnek a talin. Éviről már tudom, hogy tölti a gépet :wink: ...gondolom Zsúka és Angie is hasonlóképp jár el... :D
Talán a megörökített képek a hangulatot is tükrözik majd...
Angie felvetése hibátlan egy esetleges talival kapcsolatban! :wink:

Nomi!
Nagyon remélem, hogy este "minden oké" beköszönés lesz... Kép

Nárcisz!
Megnyugodtak a lányok? Készülnek Ők is a talira! :wink: Elvégre nőből vannak! :D Nagyon kíváncsi vagyok a pocidra! A múltkor Éva pocakját simiztük meg... Nekem még mindig nagy élményszámba megy :oops:

Csibe!
Várom holnap az smst!!! :D
Biztos nagy lesz az alapzaj, úgyhogy előre is bocsi, ha nem rögtön megy a válasz. Azért igyekszem résen lenni! :lol:

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép

Kép
brill

Zsúka!
Eszitek is az aloét?

Brill!
Naná, hogy készülünk a talira mindannyian :)
Lassan majd a saját pocidat is simogathatod meglátod :) Elvégre már most látszania kellene azért valaminek :)

Mátra!
Kiben nem bízol?
Bocsi, hoyg kicsit értetlen vagyok, de tényleg nem értem mire gondolsz. bár gondoloma kolis élmények jöttek elő belőled.
Persze a szex mai napig rendszeresen előkerülő téma álunk is :)
Ja, aki nem csinálja, az beszél róla. :lol:
Ezért bocsi: aki pedig nem tudja az oktatja :lol:
Na most már tényleg nem szemétkedek többet, és befogom a számat beszólások terén, mert baj lesz.

Ugye zsúka ?????? :oops:

Kép
narco

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?