ziasztok!
Gabi! Gratulálok! Hány hetes vagy? Ruha: Hát nagyon nem érdenes 56-okat venni, mert hamar kinövik.Persze függ a baba méreteitől is, de azért pár kell belőle. mert az sem jó, ha túl nagy rá a ruci. Marci most 8 hetesen hordja a 62-68 méretet. Angol számozásból a 0-3 hónaposakat. De abból is van, amit kinőtt 3 hetesen... Igazából nem is a számozás számít. Már centivel járok vásárolni!
Edit, már ne isharagudj, de szerintem az kutya és nem maci! Ne tessék Lilit félretájékoztatni!
Tegnap voltunk Miskolcon. Marci nagyon jól viselte, csak kétszer sírt.Persze kajcsizni kellett. Egyszer szopizott a parkolóban, a Corában pedig megkapta a lefejt tejcsit. Valami bűn rossz a fagyasztott tej kiolvadva, de megette. Estére viszont annyira kifáradt, hogy 2 óra kellett neki, hogy elaludjon. Pedig vittük neki a babakocsit és anyukám addig sétált vele, míg mi vásároltunk. Vettünk neki harisnyát, egy játékot ( ami most plusz 3000 pontos a Brendonban) és kertésznacit a Tégelben. Sehol nem találtam Aventos táskát amit akartam!
A Tégel tényleg nem lett olyan nagy szám, bár a legfelső szinten nem voltunk.
A Corában mindeki csak dícsérte Marcit. Olyan jó!
Persze amíg nem voltunk házasok mindenki azt kérdezte, hogy mikor lesz esküvő. Eski után, mikor lesz baba, most meg azt, hogy mikor jön a következő! De a "Van tejed?" még mindig vezeti a listát!