Sziasztok!
Julika,
nagyon jó volt olvasni, amit írtál. Mindig azt mondom, hogy csak az tanítson, aki szereti csinálni. Én két suliban (meg egy kollégiumban) is tanítok, a kicsik egész mások, az biztos. Általában reggel náluk kezdek, ki se látszanank a padból, aztán a nagyok meg még nagyobbak. De mindegyiket szeretem
Ne izgulj az altatás miatt! Ahogy Vikimi is írta, olyan rövid ideig tart, hogy gyorsan helyrejössz. Nekem a punkciókor volt először olyan altatásom, hogy utána nem hánytam össze mindent - egyébként minden műtét után kivagyok, mint a malac
Én délig aludtam, a másik két csajszi kb. 11-ig. Mindenki jól bírta utána, kettő körül mehettünk haza. De hallottam már, hogy valahol előbb kidobják az embert, én csak Pécsről tudok nyilatkozni.
Azért ne tervezz sokat arra a napra, nekem nem volt valami kellemes érzés estig. Ez gondolom, attól is függ, mennyit szívnak le és hogy marad-e még a petefészkedben tüsző.
Vikimi,
szóval te is tanítasz. Lassan egyre biztosabb vagyok abban, és Backával is megállapítottuk, hogy ez a lombikosdi pedagógus nyavalya
Hol tartasz most pontosan?
Lili,
mi van veled? Jelentkezz! Kíváncsiak vagyunk és izgulunk érted
Csináltál újabb tesztet? Én szeretném kibírni, de nem tudom. Mindig olyan jól elhatározom, hogy most nem, aztán
nem bííííírom
Backa,
remélem, hogy ezek tényleg jó hírek
Mára kicsit kitisztult a fejem, a doki végül is tényleg nem mondott semmi negatívat... És nagyon gyanús, hogy azt mondta "na, látom, ide lettek beültetve az embriók, jó, itt a legvastagabb a mnyh, kész is vagyunk". Tudni kell, hogy nagyon jó fej a doki, állandóan poénkodik. Amikor Benivel voltam terhes, azt mondta a nőgyogyi vizsgálat után, hogy hát, ez ciszta, meg kell nézni uh-n. Addigra persze már nem is álmodtam arról, hogy terhes vagyok. Elkezdte az uh-t: „szép kis ciszta, jó nagyra nőtt, mikor volt az utolsó vérzése?“. Bemondtam, erre így szól: "nézzen csak a monitorra, ez az utolsó menzesz dátuma, ez meg az az időpont, amikor szülni fog. Ha nem feküdtem volna, biztos leestem volna a földre
Utána még vigyorogva hozzátette: "csak nem gondolta, hogy egy ilyen szép kis terhességet nem tudok megkülönböztetni egy cisztától". Én meg már majd' frászt kaptam...
Ezért nem tudom, hogy csak nem akart mondani semmit, vagy tényleg nem is látott semmit.
Arra gondoltam, talán jobb lenne hétvégén mégis tesztelni. Ha negatív, legalább nem élem bele magam egyre jobban és esek jól pofára, ha pedig pozitív (és persze, hogy az
), akkor legalább megnyugszom egy kicsit.
Legújabb és pontos számításaim szerint ma vagyok a 15. napon beülti után, vasárnap a 17. - akkor már nem lehet az, hogy nem mutat ki semmit, ugye? Akkorra már kell lennie hcg-nek. (Hmm, végül is te vagy a tesztszakértő
)
Remélem, jól vagy és pihengetsz. Majd írd meg, hányat tudtak leszívni. Nagyon kíváncsi vagyok. Mikor kell telefonálnod?