Sziasztok,
Kinga,Képzeld tegnap voltunk du. Tigrisezni
Végre elvánszorogtunk,mert már olyan régóta akartam, csak valahogy de. azért nem mentünk mert akkor ugye foglalkozások vannak, du.-ra meg mire Eszti fölébred már sötét volt!Eddig
mert szerncse azért már hosszabbak a nappalok, így még világosban, 5-kor elindultunk!Ja, és képzeld babakocsi nélkül sétálva
Tetszett neki nagyon a lámpák fényében levő gyaloglás. A játszóház amúgy tök jó, tetszett nagyon, de amíg ilyen kicsi nemtom, hogy érdemes-e igazán menni.Ugyanis alig játszott valamivel, gyakorlatilag majd egy ezresért ua.-t csinálta mint itthon
beletett egy babát az egyik babakocsiba, és tologatta!Ennyi
Ja, meg volt mégegy kislány, és vele vitáztak össze, hogy kié legyen a kocsi.Igaz van még ott 4 másik, de ua. játszódott le mint a játszón
Tudod, mindíg a másé, és meg kell szerezni!
Szóval legközelebb talán úgy kéne mennünk, ha mondjuk más gyerekek is vannak, hátha tudnának már valamit együtt játszani!Igazán ebben látnám értelmét a "ház"nak!Mondjuk a nagyobb gyerekeknek azért már biztos sokkal élvezetessebb.
A fölső játszón is voltunk már egy-kétszer.Biztos elkerültük egymást.Ja, és ott jó mert nincs kutya
Csajok, nekünk ugyan még nem aktuális, de kicsit belekotyogok az ovis beszélgetésetekbe,ha nem baj
Mért is jó ez a vegyó csoport?Szerintem ugyanis nem túl jó dolog!Legalább is nekem egyáltalán nem szimpi. Egy kissebb gyereknek a fejlődése szempontjából lehet, hogy jó, de egy nagyobbnak???!!Hogy visszafele fejlődjön, vagy?Én nem szeretném, hogy ilyenbe járjon majd Eszti!Járja csak szépen végig az ő korosztályával, és megfelelő ütemben okosodjon, és fejlődjön!Nekem ez a véleményem. De lehet, hogy ez baromi kevés, és nincs választás??
manó