Sziasztok!
Akkor ahogy igértem ismét írogatok egy kicsit!
Julcsi,
teljesen felháborít ami veletek történt.Hogy lehet vki ekkora paraszt,hogy égő cigit dobál kifelé az ablakából.Nem tudom,hogy ő mit szólna,ha valaki befelé dobálná,ami lehetőleg ráesne!
Remélem Livike bőre hamar megnyugodott,a hideg nagyon jó rá.Sajnos a hólyagnak kell pár nap mire elmúlik.Küldöm a gyógymanókat rá!
Rólunk:
Zsoltika elkezdte az ovit,még nem beszél,de jövő héttől járhatunk-végre!-foglalkozásokra!Kiváncsi vagyok már egy szakvéleményre,hogy mi lehet a baja,miért nem beszél.A foglalkozás előtt még el kell mennünk konduktorhoz és fejlesztő pedegógushoz is,majd ha meg van az ő véleményük utána kezdjük a foglalkozásokat a logopédussal.
Áki suliban,elkezdte az ötödiket.Hát elég nehéz,sokat kell tanulni,de majd belejön.Remélem nem igazán fog rontani-kitűnő volt eddig-és rájön,hogy itt már többet kell a leckével foglalkozni,hogy továbbra is ötös maradjon.Ezt nem csak én szeretném,de szerencsére ő is ilyen,bántja,ha nem úgy teljesít ahogy szokott!
Rebi még ovis,nagy csoportos,a Zsolival együtt jár.Eddig még jó,hogy vegyes csoportban vannak.Szerencsére az oviban nem veszekednek.
Egyre nagyobb a szája
nem egy vesztes tipus.Nagyon szeret uralkodni,remélem ez azért változni fog,mert már kezd átesni a ló túloldalára!
Hanna baba már kész kis hölgy.Már van fülbevalója is!Mászik ezerrel,felül-igaz ezt még nem mindig mutatja be-feltérdel,felállni még nem akar!Van alul 2 fogacskája ami egyszerre jött ki,2,5 hónappal ezelőtt.Most már egy hónapja nagyon duzzadt a felső négy fogínye,tegnap kibújt a jobb felső 2-es foga,de szerintem sorba követi őt a többi három is!Egyfolytába rág,és ömlik a nyála!
Hát röviden ennyi,dobok fel pár képet!
Na,most meg velem lett tele az oldal!Bocsi!
Timi