Szia Sheila!
Emlekszem, mikor meg babavaro voltal, en meg csak olvasgattam a Friss kismamakat.. oly regen volt, ugy tunik, de rohan az ido. Ti nem nosztalgiaztok, hogy milyen jo volt pocakosnak lenni?
Erdekes, mert az elso 3 honapot vegighanytam /elnezest
/, a vege fele meg mar csak papucsban tudtam jarni, melegem volt, nem birtam aludni, mar szulni akartam a 38. heten, gondolom, ismeros
Aztan ugye azert a szules se a leanyalom, de mar akkor uuugy hianyzik
A pocakrugdosas, meg a par napos bebi.. na ennyit a multrol
bera!
Reka is megfordult anno parszor hasrol hanyatt, aztan o is elfelejtette
De tovabbra is hason szeret aludni. Vagy ugy pontos, hogy ugy jobban alszik, nem tudom.
fulbeloves: engem annyit nyaggattak ismerosok, rokonok, miert nem lovetem be a lanyomat. En ugy gondoltam, majd O eldonti, ha akar, lesz neki. Noemg nagyon tepte a hajat, fulet "kiskoraban
". MEg az allergiaja is ellene szolt.. szoval lemondtam rola, es inkabb rezzenestelen arccal mondom: nem, nem kisfiu, hanem kislany
Bringa es Tobbiek!
Mennyire jelentos valadekozasnal kezdtetek aggodni? MErt Rekanak is neha csipas az egyik szeme sarka, de eddig abszolut nem foglalkoztatott, hisz velunk is elofordul neha, nem?
Beszti!
Te meg szerencses vagy, mert olyankor csinalja a babad, amikor omlik a tejed! De nalunk 2 melles kereslet-kinalatos tejrendszer van, fejni sem fejek, szoval tultenges sosincs, es igy sokkal konnyebben elbizonytalanodok, vajon nem epp ehezik. Nomeg az a heti 10-15dkg-os hizas sem a felso hatar
zsani!
orronalvo
Milyen az a Rhese-felvetel? /mindig tanul az ember
/
-Afonya