Hellóka,
nem tűntem el, csak nem voltunk itthon. Lementünk Majkra (Oroszlány mellett) egy remeteségbe
, ott töltöttük a hétvégét. Hát jó volt, leszámítva, hogy az én gyönyörűen éjszakaátalvós gyönyörű kisbabám hajnali 3/4 4-kor jelezte, hogy ő bizony most éhes. Na, mindegy, ma már "csak" 1/2 6-kor kelt itthon.
Csilla!!!! Én is Antóniának szerettem volna hívni a babámat, vagy Elizának. Az apa döntött az utóbbi mellett. De a másodiknál szintén játszik az Antónia!
Hétvégén elkezdtem fűzni aput, hogy igazából én 3 gyerekre vágyom... hááááááááááát, nem egyszerű projekt. de talán nem lesz olyan szőrös szívű. na, mindegy, majd a második után jobban ráhajtok a témára.
Eszter, az én barátnőm is most szült és 36 éves! és én a 3.-nál is kb. ennyi leszek, ha minden oké lesz. Egyébként gratula a pici lurkóhoz, nagyon irigyellek.
Ildi, ha fiam lenne, akkor pedig Marcinak hívnám. Néha a lányomat is így szólítom. nem hallgat rá. Igaz, az Elizára sem.
Engem a csaszi megviselt testileg-lelkileg. Mindent megtettem a spontán szülésért, összeolvastam mindent, eljártam tanfolyamra, és így alakult. Persze a csasziról semmit nem olvastam, nem hallottam. Úgyhogy hidegzuhany volt az egész. Szerintem állati szar volt, nekem nagyon fájt a sebem egész éjjel, fel is ment a vérnyomásom. (este műtöttek 10 óra vajúdás után). aztán másnap a felkelés az horror, ráadásul a babádat is elviszik, és nem lehet veled. szóval én végigbőgtem az egész éjszakát, Eliza meg nézegetett egy szobával arrébb az inkubátorban.
ja, és hogy ne is beszéljünk az EDA legszarabb mellékhatásáról, az irtó erős nyakfájásról (4 napig küzdöttem vele, még az utolsó nap is kaptam koffeincseppeket infúzióban), mindezt azért, mert 2 másodpercre felemeltem a fejem az ágyról (12 órán keresztül nem mozoghatsz a műtét után)..... hát ennyit a csasziról. nem így terveztem, így alakult. mindegy, hatalmas szerencsém volt utólag - mint megtudtam.
Ezen a babaúszáson én is gondolkodom, de én nem merem letenni a babát a víz alá
felajánlottam apának, hogy járjon ő. azt mondta, oké.
Holnap leszünk 4 hónaposak!!!! Hurrá, Eliza megkapja azt a kis rágókát, amit 4 hónapos kortól lehet odaadni.
úgy raknék fel én is képeket Elizáról, de túl jó a felbontása a fényképezőmnek, és nagy a formátuma a képnek.. a technika átka.
GYÖNYÖRŰEK A BABÁITOK LÁNYOK!!!! HIGGYÉTEK EL, AZ ENYÉM IS!!!!!!
Igen, Helga, a PHPBB-t kell bemásolnod, nem a HTML-t! merthogy az ki van kapcsolva, de a BBCCode meg be.
Lányok, szerintetek vegyek járókát? jó az????????