Új privát üzeneted érkezett!

Katus!Mi Drávai Istvánhoz járunk.Ott rendel ahol az Orbán Hajnalka.Még én is hozzá jártam.Ő is ott volt mikor a Viri másodszor vérzett.Nagyon megijedt.Most mikor voltunk nála még sírt is.Azt mondta,hogy imádkozott,hogy túl élje a Virág az egészet.Istenem nemtudom mi lett volna ha nem éli túl.
kola2

Fú, meg még van egy csomó fajta...

csillagos-holdas
virágos rét
betűs
krokodilos
legelős-tehenes

nadine81

Viol!

Van egy sárga piros valamilyen állatfejes...talán, meg a traktoros kisfiú, átlatszó

2005.08.17

na ezt most tök te választottad :lol: :lol: :lol:

katus78

Ment a mail is

katus78

Katus,
a sárga piros állatfejes asszem megvan, de a traktoros gyereket az istennek se találom...

nadine81

Zsani!

Uh, kirázott a hideg, ne is gondolj ilyenekre, él és ez számít!!!

katus78

Viol!

2 éveseknél keresd!

katus78

Viol,a bulis :lol:

Kép

Kép
hajnus

Hogy csináltátok a színes aláírást?

Kép

Kép
hajnus

Hajnus!

Én nem látom Isti szalagját! :(
Itt elkészítem az aláírást, majd bemásolom az aláíráshoz a profilomba.

katus78

Katus,
megvan a traktor, megvannak akétévesek is! :lol:

nadine81

Azért csináltam most újat! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
hajnus

A qrva életbe, eddi jó volt neki akép is, most meg az nem jó vmiért. Pedig jó a méret is! :evil:

nadine81

Vajon miért nem sikerül???

katus78

Hajnus!

Most látom! :D

katus78

Bocsi, most abbahagyom kicsit, nemtom mi a nyűgje... Dorka kajás, később próbálom újra. Ne haragudj... Eddig tényleg minden ok volt, meg is mutatta, hogy hogy fog kinézni, erre most, hogy megvan a traktor, nem jó akép, vagy vami olyasmit ír ki...

nadine81

Fehler:
Warning: imagettfbbox() [function.imagettfbbox]: any2eucjp(): something happen in /usr/home/mand/www/bigbird/includes/genTiki.php on line 54
35W2

nadine81

Na, nézem újra...

nadine81

Hát, hogy rohadjon meg, nem megy. Nemtom miért. Minden stimmel, csak amikor végzek és megmutatná a kész szalagot, ezt írja ki. Amit feljebb beszúrtam. De nemtom mit jelent. Pedig volt olyan próbálkozás is, amikor megmutatta a képet is meg a zsalagot is mindenestőt, csak akkor meg még nem volt jó a minta meg a dátum, stb. Hogy rohadjon meg...

nadine81

És még ezt is kiírja:

Page not found: We have looked everywhere but the page you asked for isn't here.

This can happen for all kinds of reasons;

You may have followed the link from a search engine or site which has an old or incorrect link.
If you typed in the link you may have slightly misspelt the URL.
If you got here from a link on Lilypie.com, then its my fault and I have an incorrect link. If this is the case, I apologise for the confusion. Please email and let me know.

Generaly, the best bet is to go to the home page and start again from there.

Ezt akkor írja ki, amikor a feljebb lévő szövegben ráklikkelek arra, hogy: "[function.imagettfbbox]: "
Olyasmi, hogy az oldal nem található?? De hát végülis megvan!

nadine81

Na, fasza!

Kipróbáltam vmit. Dorka adataival és Máté képével. És így meg megcsinálta. Most akkor mi a nem jó????

nadine81

Basszus, nemtom mi van. Olyan, mintha a kétéves részével lenne a baj. Vagy?

Próbálja meg még valaki legyetek szívesek, mert engem baromira idegesít, hogy nemtom megcsinálni...

dátum: 2005. 08. 17.
minta: kék csíkon sárga-piros állatfejek
gyerek: traktoros kisfiú
háttér: nincs

Itt a kép erről a helyes kiskrapekról!
Kép

nadine81

Nekem is mindig ezt írja ki!!!
Valaki fordítsa le légyszi, mit csinálunk rosszul?!

katus78

Hajnus, mire a kicsi 20 lesz hozzák az unokákat a nagyok????????????? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

[quote]D írta:orka adataival és Máté képével.

Hát ez marha jó!Megbolondult a rendszer :roll:Szerintem kicsit pihentesd a dolgot,mielőtt szétvered a gépet :lol: :lol:

Kép

Kép
hajnus

KépKép

Kép

Kép
hajnus

Csak egy próba volt :D

Kép

Kép
hajnus

Amica,és még milyen messzire leszek a nyugdíjtól :roll: :roll: :lol: :lol:

Kép

Kép
hajnus

KépKép

Kép

Kép
hajnus

Juj, de ügyi vagy, küld el nekem azt a kódot emailben, köszi!

katus78

Az elsőt :)

katus78

KépKép

Kép

Kép
hajnus

Elküldtem az elsőt :lol: Remélem :lol:

Kép

Kép
hajnus

Köszi! :) :) :) :) :) :)

katus78

Most rohanok főzni :(

katus78

Vero!

En a hozzataplalast 5 es fel honaposan kezdtem el. Szepen lassan minden heten egy dologgal tettem többet az ebedjebe!
pl.: Sütötök, burgonya, olaj es husi
Es a doki nekem azt javasolta, hogy a 8. honaptol adjam neki a GABONA GYÜMÖLCS pepet.
Es a 3. pepes kajat pedig gondolom olyn 2 honap mulva kezdem el!
TEJ GABONA GYÜMÖLCS pep!
Es reggel meg este szopi!

Katus!

Tenyleg veled nem beszelgettem inkabb a ferjeddel! :(

Viol!

Ez a 8 Ft-os percdij (pontosabban 3 Cent) pedig csak vonalasrol-vonalasra ervenyes! Egy csomo lehetöseg van, hogy mennyiert telefonaljak haza, attol függöen, hogy milyen elöhivoszamot tarcsazok a szam ele. A tarifa pedig valtozo naprol-napra! Mi egy fix szerzödest kötöttünk a T-online-nal es akkor nem kell elöhivo szamot tarcsazni es az összeg is mindig 3 Cent.

Kép
Kép
reni76

Nadine!!!!
éN IS KÉRTEM VALAKI SEGITSEN FELTENNI,DE NEM SEGITETTEK.lÉGYCCCI,LÉGYCCCI!!!!!!!!!!!!!!

rÉKA1996. 10.22. PETRA 2005.1.25.

MIDEGY MIT TESZEL MELLÉJÜK RÁD BIZOM!!!pERSZE HA NEM AKAROD AKKOR MAJD VALAKIT MEGKÉREK,DE TE ÜGYES VAGY NAGYON!!!

zSANETT

a jOKAIBA RÉGOTA LAKSZ???Én gondozonő vagyok és a Jokai 7-be(asszem)jártam egy bácsihoz.Elekes Sándor volt a neve és egy nagyon virito zöld házban lakott...2003 ban meghalt.Ismerted őt????Nagyon aranyos bácsi volt,a kedvenc gondozottam!!!!

Jo éjt mindenkinek,megyek rendezkedni,mert kurv@ világ van körülöttem a gyerekek után....na meg a férjem főzicskézett magának,gondolhatjátok hogy mi van itt.....
Vendég

Jó éjt csajok!
Sajna nem tudok gyakrabban jönni pedig próbálok! :cry: :cry: :cry: :cry:
Ma is 6-ra értem haza aztán a házat tettem rendbe majd anyósomat(Mária)és a sógornőmet(Adrienn)ünnepeltük.Kb fél órája jöttünk fel.Szonja kidőlt,mi apucival még összebújunk egy picit. :oops: :oops: :oops: :D
Sajnos rá sincsen sok időm mostanában. :(
Holnap hajnalban megy Pestre mert eladja a Quadot.Nem bánom mert nincs időnk szórakozni vele.

Jó éjt mindenkinek!

Kép

KépKép
eszti76

http://www.wellnesscafe.hu/dieta/

Aki fogyizni akar itt nézelődhet :D

Kép

Kép
hajnus

Viol!
Köszönöm az emailt!A bulisat.Jót röhögtem rajta. :D

Beus!
Gratula a kis kukishoz.Rik által leírt módszer által is kisfiú lett volna?

KépKép
eszti76

Hű Lányok!

Nagyon aktívak vagytok. Úgy érzem kimaradok valamiből :oops:

Viol, szerintem sikerült a wiwen bejelöljelek. Nem birok mndent visszanézni.
Mindenkinek sok puszi.

javulás a beteg babóknak!!!
Itt anyóséknál én csak gömbölyödöm :) :D
nagyon finom a főztje :P

fogyis receptet kaphatok?

holnap megyek fodrászhoz - drasztikus kopasztás lesz - kicsit félek., de már nem bírok vele. :shock:

sziasztok!

KépKép
KépKép
esztermami

Kép

Erika (Rik)
ez Rékáé! :) Ez csak egy próba, úgy látom sikerült. Ha gondolod, küldj egy képet róla a ggviol@freemail.hu-ra, és akkor azt is melé teszem.
Mindjárt folytatom!

(De hogy ez tegnap miért nem sikerült??)

nadine81

Sziasztok!
Megint ide bepofátlankodtam hozzátok!Hiába,ez a bajai topik már 3 napja csak áll egyhelyben.

Katus:köszi,jó lett.Ügyi vagy :lol: :lol: :lol:

Na elintéztem tegnap mindent.Elköltöttünk egy valag pénzt,úgyhogy ma bele kell húzni a varrásba!!! :cry: :cry: :cry:

Lerendeztem a nődokit is.Azt mondta,hogy olyan kicsi a méhem,mintha nem is szültem volna.Azt mondta kívül,belül olyan vagyok,mint szülés előtt.Mondtam neki köszi a bókot!/nem csodálom,hogy megdícsért,hát fodrász,kozmetikus pont azon a napon..../
Kaptam bogyót is.

Jó lett Katus az új vonalzód!!

Sziasztok,megyek megetetem a gyereket,mert azt mondta a doktornő múltkor hogy fogyott.Nem csodálom,mert reggeltől estig csak séta van.9,35kg és 77cm.Ti hasonló korú csemetéitek mekkorák??

Kép

Anita & Dávid
szeszike

Kép

De ha ráklikkelsz valamelyik szalagra, bármelyikünkére, bejön az oldal. És ha nem is tudod megcsinálni a szalagot, ha gondolod, válassz egy mintát, írdd le, hogy kb hogy néz ki, és akkor azzal csinálom.
És ha megvan a végleges, rábólintottál, akkor elküldöm neked a kódot mailben. Mert onnantól viszont neked kell tovább folytatni, mert ezt a kódot kell bemásolnod a profilodba az aláírásodhoz és így lesz majd minden hozzászólásod után látható és minden nap frissülő.
És ezt azért tudod csak te megcsinálni, mert ugye ahhoz, hogy bent legyél a profilodban, bejelentkezve kell lenned a te neveddel, a te jelszóddal, stb.

nadine81

De lehet még olyan is, hogy fehér háttér van a szalag mögött.

nadine81

Ha nem tudnád megnézni a lehetőségeket, kb ilyenek vannak:

Rékának:
zöld sárkány
tehenes-legelős
rét
rózsaszín virágok
tenger bálnával
éjszaka csillagokkal

Petrának:
színes
színes-csillagos
különböző sárga alakzatok (pl.:rakéta, maci)
színes virágos
és ugyanolyan bálnás, mint Rékánál

Megvárom, amíg valamelyiket kiválasztod, vagy ha tudsz képet küldeni, akkor azt is. Dorka már felébredt, nemtom hogy alakul a mai napunk, de ha itt leszek gép előtt, mindenképpen megnézem írtál-e valamit és ha idő is van több, akkor folytatom és megcsinálom és elküldöm. :)

nadine81

Ja, most látom, hogy Petrának is lehet még:
sárkányos
egy csomó másfajta virágos
zöld hernyós
színes hernyós
tehenes legelős
olyan, mint nekem
olyan, mint Katusnak
színes betűs
fú, tök sok! :)

nadine81

Anita,
hát, ha előtte kikészített a fodrász meg a kozmetikus, akkor persze, hogy bókolt a doki. :) De akkor most a hajadat és az arcodat vizsgálta? :lol: :lol: :lol:
De komolyra fordítva a szót, az, hogy tök kicsi améhed, az normális? Akorának kell lenni, amekkorát ő látott/érzett?
Melyik bogyót írta fel?
És mire költöttetek még olyan sok lóvét?

nadine81

Ja, és azt is mondd meg Erika, hogy mit írjak a szalag fölé. Csak a keresztnevük legyen kint, vagy a teljes?
És lent? Ott is legyen név, vagy csak az, hogy "I am..." stb.

nadine81

Szia !
Köszi Nadine hogy "foglalkozol velem".Egy ilyen béna csajszival... :oops:
Rékánál jo a tenger bálnával,Petránál szines csillagos,ja és egész név legyen!!!
Képeket küldöm!!!Köszi!!!
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?