Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nagyon-nagyon köszönöm a sok gratulációt! Bocsánat, hogy nem személyesen közöltem, de tudtam, hogy ma nem fogok beérni a tábla előtt, és írtam Anikónak, hogy tegyen be (Anikó! Köszönöm szépen!)

Számomra is hihetetlen a dolog, főleg azok után, hogy teljesen leírtam ezt a hónapot, mert azt hittem hogy nem volt pé-m. Persze, csütörtökön már tudtam, hogy volt pé-m, mert el kezdtek feszülni a cicijeim, de zebrásodásról álmodni sem mertem. Pénteken mensis tüneteket éreztem, szombaton reggel pedig apró szurkálásokat, ami után nekem 1-2 órán belül mindig megjön. De nem tette, sőt vasárnap sem, és tegnap sem. De még mindig nem sejtettem semmit, addig amíg a tegnap délutáni nasim után el nem keztem émelyegni. Ekkor lettem gyanús magamnak és elhatároztam, hogy veszek két tesztet. Azt már nem részletezem, hogy mennyire remegtem a pililésnél, csöpögtetésnél, stb. (eddig még egyetlen tesztelésnél sem), de főleg, amikor átfolyt és halványan rögtön kijött a második csík is. Aztán persze egy percen belül jó erős lett. Reggel megismételtem, és akkor még sötétebb lett a csík. Hát így történt. Én pedig csak ámulok, és nem tudom felfogni. Ennyi várakozás után!!!
Most már csak azért imádkozom, hogy velem maradjon végig.
Vendég
 


Angie!

Még mindig itt ülök és csak Rád gondolok és örülök Neked. :D
Lehet, hogy egy párszor bejelentkezem csak úgy, hogy ezt leírjam Neked! :D

zsúka
zsúka
 
 


ANGIE!!!

Méghogy nem volt pé-d??? Ez igen!!!! Nagyon-nagyon gratulálok,
és vigyázz Magatokra!!!
Kép

Kép
Kép
Ági279
 
 

 
 

Sziasztok!

Angie!

Nagyon örülök, csodálatos kilenc hónapot kívánok! Neked is küldöm a zebrád:
Kép

Én mondtam, hogy sok májusi kisbaba lesz! Ja és megjegyzem, hogy nem oly régen voltunk mi csibetáborban :-) Pupyék meg nászúton :lol:

Tegnap megültük az évfordulót, utána meg egy nagyot szundiztunk :lol: Kofa még mindig itthon van, de sajna Csipi nyűgös, majd este... :wink:

tjuca
 
 


Mi az a nagy örömhírre lefagyott a topik???

tjuca
 
 


Sziasztok!

Angie!
GRATULÁLOK!!! Kép
Jó szorított a kis csapatunk!!! :wink:
Kép

Ja és, hogy hű maradjak az elméletemhez..., hogy is volt ez a 15 mg-os Cink dolog??? :lol: Mondtam a telefonban, hogy én is tömtem...

Pupy!
Remélem Neked is ilyen nem peteérésed volt!!! :wink:

Csibe!
Okéééé, várom az sms-t! :D

Késöbb még jövök...
Puszó Mindenkinek!
Brill Kép

Kép
brill
 
 


Sziasztok!

Sikerült bejelentkeznem

Angie!
Nem tudok mást mondani, mint a telefonban. :D


Junko!
GYERE VISSZA!!!!!!

Nárcisz!
köszönöm.


Elköszönök, majd jövök. Millió pusziiiiiiiiiiiiiii
mátra
 
 


Lányok!
Annnnnyyyyira aranyosak vagytok, hogy így örültök velem. Kell is, mert a végén még nem is hiszem el, hogy mindez velem történik.
Rolly, Anikó, Mátra, Junkó, Timi, Zsúka, Annácska, Nárcisz, Pankaa, Évi77, Cs.Heni, Csibe, Ági, Juca, Brill! Köszönöm!
A szebbnél szebb zebrákat pedig külön köszönöm!

Annácska!
Én nem hiszek az ismétlődésben, de most mégis csak sikerült lekopiznom Téged :lol: :lol:

Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


Panka!

Köszi, fogmanó reggelre elhúzott a búsba, de egész éjjel bántotta a pipimet, az a dög :evil: Használhatunk mi bármit, semmi se jó :evil:
Jó is a kismamatorna, én már nagyon bánom, hogy csak az utolsó hónapban kedtem el. De baba-mam tornára ma is szeretnék menni, ha a Dóri is úgy akarja :)

Heni!

Jó vacsifőzést, és eredményes apa-elcsábítást :)

Junkó!

10-ére nagy drukkok előkészítve :) Biztos hamar babát raknak a te pocidba is. Tényleg, nem akarsz újra csatlakozni? :)

Csibe!

Csütörtökön már CTG?! Húúúúú, atyagatya, ez már nagyon finisszagú :)

Angie!

Apa :) mit szólt? Nagy volt az öröm gondolom :) jaj, nagyon boldog hónapok előtt állsz ám :)

Juca!

Nyűgipor van a levegőben? Szegény Csipi :( Remélme hamar elmúlik, és újra vidám lesz Kingacica :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Angie!

Arról nem is beszéltél nekünk, hogy férjed, hogy tudta meg, mi volt a reakciója? Annyira jó hallgatni, mesélj! :D
Tervek, meddig akarsz dolgozni? Most már tuti, hogy Vácdukáról nem kell bejárnod. :D Átmész a főnököddel a másik helyre?

Most hirtelen ennyi kérdés jutott az eszembe, na mit szólsz mennyire képbe vagyok? :D

Csatlakozom Mátra felvetéséhez 11 órakor kezdődő tali ?

zsúka
zsúka
 
 


Valaki kérdezte (talán Timi), hogy merre van Kancellárka.
Már nem jár be dolgozni, ahonnan netezni szokott, és otthon még nincs net, DE már dolgoznak rajta, úgy hogy jön, amint tud (reméli, még szülés előtt).

Lányok! Más!
Többen kérték, hogy kezdődjön a tali 11-kor. Kérdésem az lenne, ki meddig tudna maradni? Mert ha többeknek el kell menni korán (1 körül), akkor javasolnám, hogy maradjon 10-től, és aki később jön, az csatlakozik. Biztos lesznek olyanok, akik tovább tudnak maradni, és azok sem járnak rosszul, akik csak később érkeznek.
Tehát: Kérném szépen, mindenki írja meg, hogy mikor tudna ott lenni, és meddig tudna maradni. Nagy segítség lenne.
Köszönöm!
Vendég
 


Angie!

Én is nagy-nagy gratula Nektek! A Katicák csak célba értek!!!

Kép

kacsa14
 
 


Angie :)
Most hogy egy kicsit felocsudtam a nagy örömködéstől pont ezt akartam írni Neked :D
Látod mondtam én, hogy eladó a recept :D

Évi :)
Remélem hamarosan kibújik Dóri fogija :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska
 
 


Kacsa!
Köszönöm! Hát igen, odaértek. Hosszú és fárasztó volt az út, de megérte kitartani :D

Annácska!
:D :D :D
Azért én nem hittem volna!!

Zsúka!
Nem baj a sok kérdés. Szerinted most mi az, amiről a legtöbbet bírnék beszélni?? :D :D (egyébként is állandóan én f....m itt a szót)
Na szóval, be fogok járni V.dukáról, mert 7 hónapos koromig tervezek dolgozni, természetesen nem minden áron, csak ha teljesen jól vagyok. Egy kis rossz jel, és máris maradok a kis pötyikém miatt otthon.
A főnökömmel megyek, ha így is kellek neki. Az elején azt mondta, hogy ha terhes leszek, is visz magával. Hát majd meglátjuk. De még nem mondom meg neki, csak 2 hónap múlva (arra már lehet, hogy átvisz).
Egyébként tökéletes a memóriád. Ezt külön díjazom :D

Na és a férjem: 10-kor jött haza. Mondom neki, hogy vettem valamit (tudni kell, hogy abban maradtunk, hogy leállunk a vásárlással, és semmit nem veszünk magunknak, mert kell a pénz az építkezésre). Erre ő: már megint? Én: ne aggódj, még 1000 forint sem volt, de kincset ér - hunyd be a szemed. Aztán odavezettem az íróasztalhoz, ahol a teszt volt, és az orra alá dugtam: Na kinyithatod. Kinyitotta. Nézte, nézett, nézte, nézett. Aztán megkérdezte: terhes vagy? Annyira meglepődött, hogy el sem merte hinni. De biztos? kérdezte. Ez nem olyan, mint a múltkor, hogy megjön utána? Azt mondta, hogy nem akar csalódni. Aztán megmagyaráztam, hogy olyan bombabiztosan ott van a csík, hogy ezt még a vak is látná. Megígértem, hogy reggel megcsinálom a másik tesztet is. Aztán éjjel úgy bújt hozzám, hogy odadurmolta: anyuci. Szerintem nagyon örül, csak még nem meri addig elhinni, amíg nem látja a szemével. Remélem, úgy kapok időpontot a dokinál, amikor ő is el tud velem jönni.
Vendég
 


Angie!

Nagyon köszönöm a válaszodat, hát megkönnyeztem bevallom hősiesen.
7 hónapig???????????????? Túl sok, adod lejjebb is szerintem. :D

Évi!

Dóri babáról mikor kapunk újabb képet? El vagyunk hanyagolva kérem szépen.

zsúka
zsúka
 
 


Anyukák!

Ismét lenne egy babaápolási kérdésem:

Kép (kenguru) vagy hordozókendő?

kacsa14
 
 


Angie drága!!!!!!!!! :shock: :shock: épp csak elszaladok isibe és mire jövök haza?????

NAGY KÖVÉR GRATULA!!!!!!! :D :D :D

Úgy drukkoltam és annyira megérdemelted!!! Százezer-és-egy jókívánságot indítottam neked utnak, legyetek nagyon boldogok mindHÁRMAN az uj nyuszifészketekben!!!!!
krumplis pogácsa
 
 


Kacsa!

Ismerősnél próbáld ki!
Szerintem fölösleges előre beszerezni, mert gyereke válogatja, hogy tűri-e/szereti-e.
Nekünk kenguru van, de nem hordom. Egyrészt mert betojtam, hogy amiatt biccenti a fejét (tegnap megnyugtattak, hogy amiatt aztán tuttó, hogy nem). Volt egy nap, úgy másfél hónapja, amikor azt mondta, hogy nem akar megmaradni benne, és akkortól jött a kabrió :-)
Mondom gyereke válogatja. Tegnap rákérdeztem a gyógytornász néninél, és azt mondta, hogy direktbe nem ajánlaná kicsinek, de aki ilyen erős, annak baja nem lesz. Nálunk egy időben életet mentett, mert csak abban nyugodott meg. Érezte a szagomat a tejci szagát, a szívemet.

Mindig jönnek azzal, hogy lóg benne a gyerek feje. Kingának nem lógott, mert mint Kende nagyon korán értsd születése után tartotta a fejét. Alvó gyereknek pedig mindnek lóg! Lásd csettegő babakocsiban a hároméves gyerek, akinek nem csak a feje lóg, de még a nyelve is, és a nyála is folyik, úgy el van alélva. Na ekkor kell biztos támaszték, ami bizony a kezed meg egy fejtartó támasz.

Mi nem próbáltuk a kendőt, de sokan dícsérik.

Kendő kicsi korban jó, mert nem lát ki annyira a bébi, és áll. még sutyiban meg is tudod szoptatni, a kenguru nagyobb korban jön be.

Még valami. Sokaktól hallottam, hogy túl későn akarták beletenni a gyereket (amikor az orvos már áldását adja), és a gyerek nem marad, mert a világ érdekesebb, mert kell neki a tér és szabadság, hogy rúgkapáljon és mert nem szokta meg kicsi korában. Többek között a mi kengueladónk is azért adta el, mert üvöltött benne a gyerek.

Szóval ne tedd bele túl későn, se túl korán :twisted: az a baj, hogy mindenkinek elfogadható metszet az idő függvényében nincs, ezért vagy azért biztosan megszólnak, de fingj rájuk egy nagyot :wink: Bocsi ez most kijött, gonosz vagyok hejj :lol:

Zsú!

Ahogy számolgatok, pont beleférsz a májusi babák klubjába :-)

tjuca
 
 


Evi :D

Köszönöm! Barcsak ne kene mennem!
Nagyon tetszik, ahogy fogalmazol (vizisiklo, rohadt nad) de az eddigi legjobb az az egyelek meg tarka babbal…egyszoval mindig sikerül megnevettetned :D

Angie :D

Draga, itt vagyok mindig, csak nem mindig tudok netezni. Sokszor pedig csak annyi idöm van a neten lenni, hogy letöltsem a hozzaszolasokat. Aztan olvasom, valaszolok, de mire valaszolok mar megint vannak törtenesek. De azert igyekszem mindig kepben lenni am mert nagyon erdekel mi törtenik veletek!
Sajnalom, hogy nem tudtok medencet venni egyelöre, de a konyha az tenyleg sokkal fontosabb.
Addig pedig felszereltek egy kerti zuhanyt. Az is nagyon tuti am :D
Most olvasom csak!!!!
GRATULALOK!!! NAGYON öRüLöK NEKTEK!!! :D :D :D :D

Norwell :D

Köszönöm Neked is! A tejcihez sajnos nem nagyon ertek, de sezrintem is van összefügges a folyadekbevitel es a tejtermeles között. Nggyyyon sok tejecsket kivanok a pici Kendenek :D
Jo az uj vonalzo :D

Panka :D

Sajnalom, hogy ilyen ‘kedves’ az anyosod! Probalj meg nem törödni vele, a baba sokkal fontosabb mint egy szüret.

Matra :D

Köszönöm Neked is a drukkokat! Nagyon tetszett amit a tanitasrol irtal, erzödik a szvaidbol, hogy mennyire sokat jelent ez neked!
Nagyon drukkolok, hogy a szövettanbol kiderüljön mi a gond. Nem is tudom elkepzelni, hogy ilyen esetben ne tudnak az orvosok mi a problema. Nyugodj meg, mindent megtesznek a gyogyulasod erdekeben. Es utana pedig Neked is lesz egy gyönyörü kisbabad ugy mint itt mindenkinek!

Juca :D

Ngyon örülök, hogy minden rendben Kingaval, nagyon tetszett, ahogy leirtad milyen volt a doktornönel.
Boldog hazassagi evfordulot Nektek :D :D :D

Adriana!

Sajnalom!!! :(

Zsuka :D

Szoritok Nektek nagyon :D

Mindenkinek nagy puszi! :D

Judit


Kép
Kép
jucmuc
 
 


Sziasztok lányok! Kép

Angie!
Teljes szivemből szeretnék neked gratulálni!
És küldök egy zebrát is!Kép

Évi!
Sajnálom a kis pipit a fogacskák miatt!Nekünk a dentinox gél sokat segitett meg ahogy massziroztam a kis inyét,viszont a hütös rágokát ne probáld ki mert torokgyulladást kap töle Dori!Nekünk nagyon ajánlották de nem vált be eddig senkinek!

Juca!
Örülök,hogy minden rendben Kingával! :D
Boldog házassági évfordulot! Kép

Csibe!
Gratulálok az nsthez ez már tényleg a vége lassan! :shock:

Zsuka!
Odaraktam a táblába azt hogy most mi a dolguk a „fuiknak meg a lányoknak”! Kép

Heni!
Örülök,hogy segithettem! :D

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Évi!

Mivel próbálkoztatok fogfájás ügyben??? Csak úgy kérdezem a praktikákat.
Nálunk van hűthető rágóka, édi Disneys, anyu vette, na az hűtve, vagy anélkül először repül az ágyból. Lehet, hogy a gyerekem az én ízlésemet örökölte, és a disznós bögrémre hajt? :shock:
Szóval a rágókára még nem jött rá, hogy mire való, bár a műanyagot én sem szívesen nyalogatnám. Így marad a tetra, takaró, cickó, ágyrács, apa játszószőnyegre hajított pólója (ezért megfeddtem, mire közölte, hogy nem oda célzott, oda a zokniját akarta hajítani :shock: , bár lehet az hatott volna :twisted: ) meg az általános nyűg.

tjuca
 
 


Jucmuc! :D
Nagyon drukkolok a HSG-hez!
Be is irtam a táblába hogy napra pontosan tudjuk követni! :wink:
Remélel jol vagy!Keveset irsz magadrol!

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Juca!

Köszi ismét a tartalmas választ! Nem akarok én még előre semmit sem venni, csak most eszembe jutott, gondoltam, megkérdezem a tapasztalatokat!

Pöttöm egyelőre még jól elvan a garázsban! (Apa újabban Garázslakónak hívja, engem meg Babagarázsnak.)

kacsa14
 
 


Kacsa!

Van az úgy, hogy a 7-8. hónap táján elkapja az embert a gépszíj vásárlás téren :wink:
Annyi minden praktikus dolog van abban a boltban, az a körömreszelő meg olyan édi! (azóta sem használtam, mert ollózok :roll: )

tjuca
 
 


Juca!

Én már most is mennék vásárolni, de még igyekszem tartani magam!

Én is biztos egy halom édi, de felesleges cuccot fogok venni! De hát a mi korunkban még nem voltak ilyen szép kis babacuccok, valamikor be kell pótolni a lemaradást!

kacsa14
 
 


Sziasztok!

Szisz!
Teljesen megértem a párodat!!! :D Én szintén ott lennék októberben a záráson... Sajnos ez nálunk sem megvalósítható :wink: , de lélekben amúgy is ott leszek. :D
Tali? Én emlékszem még mit ígértél a múltkorinál! :wink:

Jucmuc!
Örülök a jó leletnek! A HSG-hez nagy drukk! Tudod, megoszlanak az érzésről a vélemények... Remélem ügyes doktorbácsit/nénit fogsz ki és sétagalopp lesz! :)

Mátra!
Én is az általános szövegnek örülnék a szövettan papírján...
Dinának puszi! :)
Manyokáéknak gratula! :)

Évi!
Dóricicának és Neked is kitartást a fogzáshoz! Okos tippet én nem tudok adni... (még :lol: )

Juca!
Örülök, hogy Kingával minden rendben!

CsHeni!
Nagyon jó, hogy Te is ott leszel a talin! :D Jó sokan leszünk!!! :)
Addigra biztos elmúlik az orrdugulásod...
Az általad leírtakkal teljesen egyetértek! Kép Természetesen lehet Őt nem szeretni... , lehet véleményt alkotni... Részemről a megitélés pozitív, mert ember tudott maradni! Nem kapta el a gépszíj, példás családapa, soha semmilyen botrány... jótékonyság (gondolok itt pl a cunami idején felajánlott 10 mill dollárra stb) és persze az eredmények... De nem szaporítom, mert nem szeretnék botrányt 8)

Zsúka!
Drukk még mindig!!! :)

Junko!
Ti is lépegettek előre!!! :D Jár a jópont a segítségkérésért! :wink:

Puszó Mindenkinek!
Brill

Kép
brill
 
 


Úgy látom, elkerülte a figyelmeteket, pedig fontos lenne.

[quote="angie34"]T írta:angie34öbben kérték, hogy kezdődjön a tali 11-kor. Kérdésem az lenne, ki meddig tudna maradni? Mert ha többeknek el kell menni korán (1 körül), akkor javasolnám, hogy maradjon 10-től, és aki később jön, az csatlakozik. Biztos lesznek olyanok, akik tovább tudnak maradni, és azok sem járnak rosszul, akik csak később érkeznek.
Tehát: Kérném szépen, mindenki írja meg, hogy mikor tudna ott lenni, és meddig tudna maradni. Nagy segítség lenne.
Köszönöm!
Vendég
 


Angie!

Szerintem legyen úgy, mint eddig. Mindenki akkorra megy, amikor tud. Mi biztosan nem mondunk semmit, mert úgysem tudjuk betartani. Lényeg, hogy egy áldozatkész ember menjen korán, csapjon le az asztalokra, és a többiek meg ne hagyják egyedül. Aztán ki tudja, lehet, még késő délután is ott fogunk kotlani :lol:

tjuca
 
 


Lányok!

Annyira jó kedvem van, ha nem néztem meg a táblát ma 20-szor (főleg azt a 4 zebrácskát), akkor egyetlen egyszer sem. :D
Drukkolok Virágnak, hátha azzal a hírrel köszönt be hozzánk, hogy babócát vár. Nagyon gyanús ott a tábla tetején. :D

Nagyon aranyossak vagytok, hogy drukkoltok, megmelengeti a szívemet. Szeretek itt lenni köztetek. :D
Ha most nem jön össze akkor se fogok elkeseredni, mert tudom, hogy egyszer én is sorra kerülök. A párom azt találta nekem mondani, hogy nálunk most kezdődött a babaproject. Tudjuk, hogy szünetet kell tartani, rendben vannak az eredményeink, tehát így indulunk neki. :D

Már nagyon várom a szombatot, hogy megismerhesselek Benneteket!

Puszi
zsuzsi
zsúka
 
 


Zsúka!
Én is várom, hogy megismerhesselek téged, és azokat akikkel még nem találkoztam. Pont tegnap írtam, hogy egyszer mindenkinek eljön az ideje. A tied sincs messze.

Évi77!
Hogy te mennyit mondogattad, hogy miért akarok én mindenképpen inszemet, és hogy nem lesz rá szükségem. Titkon reméltem, hogy neked lesz igazad. És most már azt is elhiszem, hogy szextől is lehet teherbeesni :lol: :lol: Mivel nálad nem találtak semmi problémát, még egyszer akár neked is hihetővé válhat ez a dolog :lol:

Jucmuc!
Köszönöm a gratulációt. A kertizuhany tök jó ötlet :D Medenceprojekt elnapolva :D
Drukk a HSG-hez, hogy ne legyen ott semmi gond.

Juca!
Jó, nekem mindegy. Én és Brill tutira ott leszünk 10 órakor, és mindenki jön, amikor tud.

Brill!
Leszel akkor a 10-órai társam? Én bevállaltalak a telefonban mondottak alapján. Elfelejtettem megkérdezni, hogy te még mindig szeded a cinket?
Ja és mindjárt elfelejtem..... Holnap reggel 9-re megyek a Kaáliba vérvételre. Az ottani tündér asszisztensnő, aki Anikónak is levette a vért, mondta, hogy nyugodtan menjek. Nagyon örült nekem, amikor mondtam, hogy törölheti a 21-i konzultációs időpontomat. Majd kapok UH időpontot holnap. Te jó ég !!! Ez tényleg velem történik?!?!?! (itt felpofoztam magam hogy magamhoz térjek - na jó, csak virtuálisan).
Vendég
 


Anikó!

Annyira el voltam foglalva azokkal a zebrákkal, hogy nem is vettem észre mit raktál a sorom végére. :D Köszönöm.
Lehetne egy ici-pici észrevételem? 1 évvel idősebb mindenki a táblában ha jól láttam.

4 zebrácskáink meséljetek, hogy érzitek magatokat?

zsúka
zsúka
 
 


Zsuka!
Hu!Én még egy szülinap után sem javitottam! Kép Kiket kell javitanom???Segitenétek!!!

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Angie!
Leszek a 10 órai társad!!! :D Akár érted is megyek. (Remélem készen lesz az autóm addigra, nehogy felelőtlenül ígérgessek! :lol: )
Szedem a cinket, folsavat, Metformint...
Megsúgom, nekem is a "tündér asszisztensnő" vette le a vért! :wink: Igaz, csak késöbb, Anikó segítségével azonosítottam Őt be! :D
Nyugi Veled történik!!! :wink: (mondom ezt én, aki továbbra is úgy gondolom, majd elhiszem, ha a kezemen tartom :lol: )

Puszó
Brill

Kép
brill
 
 


Aniko!
Stimmel a korom... :oops:

Kép
brill
 
 


Anikó!

Én vénültem. 28 vagyok. Ha belelendülsz a vénítésbe, megteszed, hogy javítod a Pestet Dunakeszire? 8)

tjuca
 
 


Anikó!

29 vagyok. :D


Angien és Mátrán kívül ígértem valakinek aloe verát? Ha nem, akkor van még kicsi aloe verám. :D


zsúka
zsúka
 
 


Anikó!
Nálam is stimmel (sajnos! lennék fiatalabb pár évvel :) )
Vendég
 


Angie!
Hurra!Hurrraa! Hurrraaa!!!
Gratulalok, gyonyoru pocakosodast!!!
Mindenkinek szep napot, sajnos nincs idom .... de bepotolom :wink:

Nomibogar
Kép
nomibogar
 
 


Angie!

Gratulálok!!!!!! :D Hát mégis csak sikerült a nagy találkozás! :wink: Vigyázz magadra!!


Hangyi
hangyolca77
 
 


Zsúka!
Ha nincs még gazdia az Aloénak... szivesen örökbe fogadnám! :wink:

Brill

Kép
brill
 
 


Anikó!

Én is OK vagyok! (26)

kacsa14
 
 


Anikó!

Miattam se aggódj :wink: /26/

Kép
Kép
Ági279
 
 


Sziasztok lányok!

Köszönöm azoknak, akik érdeklődtek utánam. Aranyosak vagytok :)
Nem akartam eltűnni, csak nincsenek túl jó napjaim. Nyígni meg nem szerettem volna, mert ezt tűrni kell...
Szóval nincs semmi baj, csak a babáim egyenként 200 grammot híznak hetente, vagy annál is többet. Néha olyan, mintha egy nagy lufit fújnának bennem, de az nem tud merre nőni. Most már felnyomták a rekeszizmomat, így nem nagyon kapok levegőt, plusz néha megrugdossa Noémi az epehólyagomat. Tényleg nem panaszkodni szeretnék, mert tűrnöm kell, de néha nagyon kellemetlen. Plusz a hétévégn otthon voltunk és megfáztam nagyon szédülök néha, és már a Figo sincs itt velem.
Hát ennyi, de olvaslak titeket rendszeresen, csak írni nincs időm. Ígérem be fogom pótolni, és mindenkinek írok majd.

Puszi: Nárcisz

Kép
narco
 
 


Nárcisz!
Képzelem, hogy milyen nehéz lehet... Pihenj sokat!
Náthából gyógyulást! (még ez is...)
Figo is biztos hiányzik Neked, mert nagyon tudnak ezek a kis drágák! :) Remélem jó helyre került és ez megnyugvás Neked is!
Kitartás még! :wink: :D És ha úgy érzed, nyűglőd nekünk nyugottan! :D

Brill

Kép
brill
 
 


nyugodtan :oops:
Bocs

Kép
brill
 
 


Szia Narco!

Már én is kezdtelek hiányolni. Jó hogy jelentkeztél!

Kitartást a nagy növesztéshez!!!

Lányok!

Nincs vmi. tippetek, hogy mit egyek? Vmi főtt, rendes kaja kéne, mert a keksztől, szendvicstől már herótom van. Csak sajna a húsra rá sem bírok nézni + nagyon más összetevőre sem. Szóval vmi. nagyon semleges izű, de laktató kaja kéne. Kb. mint a tejbegríz ...

Most fagyasztott meggyet eszeegetek, az jól esik, de a gyomrom még továbbra is korog ...

kacsa14
 
 


Most nézegetek egy étrendet.
3. hónap reggeli: sárgabarackos joghurt főtt virslivel, mustárral
Hát ettől még nem terhesen is felfordulna a gyomrom, nem hogy így. Vagy a kívános kismamikra gondoltak, akik mindent esznek mindennel? (talán Britney Spears evett fagyit hambival ...)

kacsa14
 
 


Kacsa!
A múltheti rókacsaládodnak a szele elért ide. De csak a szele, mert alig émelygek, azt is csak elvétve. Remélem, hogy az igazi rókacsalád elkanyarodott Brillhez, mert ő kifejezetten szeretne egy rókacsaládot nevelgetni.
Kajához nem tudok hozzászolni. Egyelőre nekem minden lecsúszik, ami eddig. Talán nem akkora étvággyal.

Bogárka! Hangyi!
Köszönöm :D

Bogárka!
Látod, mi erdélyiek összetartunk még ebben is :wink: Nálad tünet? Gyere majd még.
Vendég
 


Kacsa!

Gyümölcsleves, fagyi. Több ötletem nincs.

tjuca
 
 


Narco!

Üdv a klubban. Pedig mi csak szimpláztunk. Nyugodtan nyűglődj, mi is ezt csináltuk, és nem akarlak elkeseríteni, de a végén ez már olyannyira fokozódik, hogy az ember már a saját agyára megy :-)

tjuca
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?