Sziasztok!!
Na megint totálisan lemaradtam...
Szkata
gratulálok a gyors szüléshez, nagyon szép kisbaba! Akkor jól értettem Te otthon szültél? De komoly...
nem semmi bátorságod van
Nagyon kíváncsi vagyok én is a részletekre, feltétlen írd majd meg ha lesz egy kis időd!
Mondjuk lehet hogy pont azért ment ilyen gyorsan mert otthon, a nyugodt, megszokott, biztonságos környezetben vajúdhattál, a Te tempód szerint...ez tök jó!
Mamy
amit én összeolvastam a köldökcsonkról csak azt tudom mondani hogyha már leesett nyugodtan érheti víz! sőt még előtte s, csak akkor inkább ne ázzon a vízbn. De így hogy már leesett, így nyugodtan.
Egy szoptatásos szakmai kérdés
: mindig, minden szoptatáskor csak az egyik mellből kell adni, vagy mind a kettőből?
Ha csak az egyikből adsz és a másik "úgy marad telve" a következő szoptatásig, akkor az nem fáj?
A másik hogy leméred a gyerkőcöt és onnan látod hogy mennyit evett?
Bocs hogy így összevissza kérdezek de ezekben a napokban teljesen szét vagyok esve...
Most ezerrel lakást keresünk, őrület, soha nem gondoltam volna hogy egyszerüen képtelenség normális albérletet találni!! Ugye eladtuk a lakást, és itt akartunk a IV. kerületben bérelni. Hát képzeljétek el, itt Káposztáson egyetlen lakást se lehet találni, még 80 ezerért se kapsz panelt!!
A Homoktövis lakóparkban kettő volt reggel berakták a hirdetést, amint felhívtam már nem volt aktuális.
Aztán elmentünk Újpest központ fele, ott kettőt láttunk, az egyik egy újépítésű volt ami tetszett, de putrira nézett az ablaka, ami kb. 10 méterre volt és kötelezően bérelni kellett volna hozzá garázst, a másik pedig egy 10 emeletes panelben volt Újpesten de már a lépcsőházban kifordult a belünk a bűztől, + kocsma volt a ház aljában - na itt 75ezerért lett volna 75 nm, és hapi közölte hogy nem vihetünk kutyát + minimum 1 év bérlet.
Olyan volt az a lépcsőház, hogy ott a kutyákat nem tettem volna le a földre, de még ők a nem kívánatosak...
Őrület, csajok ami ebben a városban van.
Én újépítésűt vagy pár éves házban akartam bérelni 80-90 ezerért kb 50 nm-t, vagy ha ez nincs akkor a panelben ahol van lift, de szép allapotút. Na ilyen Újpesten nincs.
Úgyhogy most Zugló fele megyünk, a Paskálban nézünk meg délután egyet...Úgy kell lecsapni ezekre a lakásokra, mert berakják a hirdetéseket, és azonnal (állítólag) elviszik, mire felhívod már nincs. Mondjuk azért az gyanús, hogy egytől egyig mindegyik ingatlanirodásnak van kiadva, szerintem- most már úgy gondolom nagy részük nem is élő címek, mire felhívod közli hogy ja ez nincs, de azért felvenné az adataid és majd ajánl valami tök mást..szóval szerintem becspaják ez embereket, elképzelhetetlennek tartom, hogy ennyi kiadó lakást legalább ötvenet felhívtam így pillanatok alatt elvigyenek.
Szóval megint rohannom kell, sajnos, drukkoljatok hogy ez a délutáni összejöjjön!
Puszi
Tűzmanó