Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok csajok!

ezermillio dolgom van csak nem birtam már továb várni hogy ne ujságoljam el a jo hirt.
ma reggel tudtuk meg hogy kisfiunk lesz :D kis kukis!nagyon örülünk.gondoltam megosztom veletek is!
ugye nem baj??,,

juj remélem mindenki jol van.nem birok viszaolvasni anynit irtatok!talán majd holnap este vagy ma este!
sok pusziiiii mindenkinek!

Eszter üdv!

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Beus!

Úgy örülök, szuper!!!!!!!! :) :)
Ezer millió gratula, ügyik vagytok!

Amica!

Nagyon sajnálom, hogy ennyi minden gond van, hogy tudnálak jobb kedvre deríteni??? szóljál ha kell segítség, megoldjuk, max viszem a "4-dik" gyereket, és együtt hisztiznek! :lol: :lol: :lol:
Találkozzunk?
Mártonnak hogy tudtatok segíteni?

Gabó!

Szuper a kép! Nagyom helyesek a fiúk! :)

katus78

Beus,

Gratula a kukishoz!!!!!!!!!!!!!!!! Mi lesz a neve?

Pharmatexet most is használom, merthogy nem akartam gyógyszert egyenlőre. Kicsit csíp az első pár alkalommal, de aztán nem. 8) Én a tablettát vettem, de van kúp, meg kenőcs is. Nekem azok nem szimpik. Nődokit kérdeztem meg, azt mondta biztonságos. Azért nem akarok gyógyszert, mert nem tetszik hogy hormonok vannak benne, meg hátha megőrülök és lesz mégegy. :shock: :shock: Ha már tuti lenne hogy nem lesz több, akkor talán másképp gondolnám.
Vendég

Katus,
Mártonnál az elválás apától sokkal könnyebben ment és élvezte, hogy csak őt egyedül viszi :wink:
Jankánál más a gond, habár a gyökerek hasonlóak, csak a hiszti feltűnőbb, mint a csendes dili :oops: :lol: :evil:

Kép
Kép
Kép
amica

Dorka azt üzeni mindenkinek, hogy köszi! :)

Csajok, mi az a Pharmatex? :oops: Gondolom vmi fogamzásgátló izé, de annak milyen formája?

Vero,
én is vinném, csak nekem meg macerás lenne mindig beautózni. Meg nem is tudom, lenne-e mindig kocsi. Majd, ha jó idő lesz, el lubickol ez a kis béka itt a strandon! :) Persze szigorúan vízforgatós medencében :!:

Gabó,
szuper akép!!! :) És Apa szájában miért nincs cumi?? :) :) És te nem vágódtál közéjük?

Andi,
jujj, ne légy ám elkenődve... :cry: Én nemtok sok mindent mondani tapasztalat híján, csak azt, hogy előbb-utóbb (reméljük előbb) biztosan megszokja Janka! :) Sitysutty eljön az az idő! :)

Beus,
jajajajajajajaj, nagy gratula a Tökös Vizmatihoz! :lol: :lol: :lol: Ez tök jó! :) Sanyi bácsi mondta? :)

nadine81

Elmélkedés szex után: :lol: :lol: :lol:

Nő:

Jó volt a szeretkezés. Most fekszünk egymás mellett. Ő elgondolkozva néz fölfelé. Én aggódom. Vajon miről gondolkozik? Biztos a kapcsolatunkról.
Ó jajj, ráncolja a homlokát. Biztos döntésre jutott. De nem szól. Csak összeszorítja ajkait. Mérlegel, számítgat. Biztos végigfut agyán, hogy már két éves a kapcsolatunk. Talán azt is észrevette, hogy egy kicsit meghíztam.
Nem szól semmit. Csak néz felfelé szigorú arccal...

Férfi:

Ott a plafonon az a légy. Mászkál. Vajon hogy a picsába nem esik le?!

katus78

Szemizo!Külön alszik csak kivételesen itthon volt apa hétvégén és elaludt rajta.Ő meg délután mindíg szemüvegben alszik!Többször volt már,hogy én vettem le róla!í

amica!Jaj a kis Jankát nagyon megviseli ez az ovi dolog.Csak túl lesz rajta!!A sógornőmék kislánya most ment bölibe múlt héten már volt beszoktatáson és imádja.Ma egész nap volt és haza sem akart jönni.Mondtam neki,hogy nagy mázlisták!!

Beus!Gratulálok a kisfiúhoz!!!

Na megyek mindjárt lesz az esti filmem a csiga kettőn!!

Jó éjt!!
Vendég

Jó éjt!

Kép

katus78

Na még egy............ :lol:

Kép

katus78

Viol!Hát nem akartam megtörni ezt az alvási idilt!! :lol: :lol: :lol: Meg én nem szeretek délután feküdni! :shock: :shock: :) :?

Katus!Beszarás amikt írsz!!Honnan szeded őket?Kurva jó ez is! :D :D :D
Vendég

Na én is megyek,mert Husi már nagyon álmi!!

Jó éjt!!
Vendég

Sziasztok!!!
Mindig olyan sokat irtok egy nap alatt,hogy oké hogy visszaolvasom,d már ki irta amit irt azt nme tom.... :? :lol:

Beus
gratula a kiskukishoz!!!!Ügyes volt a párod...kérünk tuti tanácsot a fiuhoz!!!!! :D :D :D :D
Egyébként mi lesz a neve?????

Vero

Te még látom nem tettél le a nagycsalád gondolatárol!!!!Én ennek örülök!!!!Szaporodjunk csak!!!!Amugy ezt a fogamzásgátlo szert én is hallottam(bár most nem élek vele!! :oops: )
A barátnőmnek épp most volt egy cisztamütétje,utána el akarta magát köttetni a Berkesel(100000ft)de a Berkes nem engedte neki,mert azt mondja,hogy akiknek megcsinálták azok mostanában szép számmal jönnek vissza méhnyakrák tumorokkal!!!!Ugyhogy spirált kapott.Hát én nem tudom,de spirált se tetetnék fel!!!
Van amelyiteknek van????

Hajnus meg aki még irt a nyaralásomrol(bocsi)
Amelyitek nem látta még a tengert de nem egy vizes nyaralos tipus(bocs nem tom ki irta)annak üzenném,hogy én pont igy gondoltam.Mindig azt vallottam,hogy én hegyvidéki üdülös tipus vagyok(csak ott voltam,na meg Balcsin).De most hogy láttam a TENGERT,már nem tudom elképzelni,hogy hogy létezhettem nélküle!!!Csak abba rossz belegondolni,hogy lehet nem tudok többé eljutni...Na erre inkább most nem gondolnék...

Kérdezni akartam már tőletek,hogy ezeket a születéses szalagokat hogy teszitek át id a Babafalvárol?????Segit valaki nekem???(én vagyok az a béna aki ilyeneket nem tud,tudjátok!!!)

Esztermami

nem irtál nekem vissza,hogy mikorra várod a bébit,meg hol laksz????És mivel foglalkoztál,hogy a csajoknak a Da vinci kod urott be rola???És honnan jöttél???

Már egyenesbe vagyok tegnap takaritottam,meg vasaltam mint állat...ma csak főzök,meg lehet jön apám Szombathelyről!!!

Pá-pá!!!
Vendég

Jó reggelt! :)

Katus,
tényleg haláli amiket küldesz! :lol: Nekem még az az alvó patkány is tetszett! :lol:
De a legyes! :) Korábban már olvastam, csak nem emlékeztem mi lesz a poén, szal így tök jó volt! :)

Gabó,
du feküdni nem szeretsz vagy aludni? Én minden helyzetben tudnék, olyan jó kis lustkat vágni! :) Én tök szeretek aludni!! :lol:
Milyen film volt tegnap? Dorkának hála mi is korán le tudtunk feküdni. Végre kialhattam volna magam, erre arra ébredek olyan éjfél körül, hogy fáj a fejem. Fasza. Szal nem tudtam magam kialudni.

Ma viszont nincs maradékom, szal főznöm kell... :evil: :lol:
Asszem csinálok egy kis bolognait! :) Nyamnyam! :)

Erika, (Rik)
nekem nem a babafalváról van a szalagom, de ahol a miénk készült, ott úgy kell, hogy amikor elkészült, egy keretbe bele van írva a szalag BBCode-ja (nemtom mi ez :oops:), és azt kell bemásolni ide a babanetre az aláírásodba. Azt pedig itt aprofilodban tudod beállítani. Sztem a babafalvásnál is így vagy legalábbis hasonlóan kell majd csinálni, de majd megmondják a tutit, akinek onnan van. :)

Én is vasaltam tegnap! :)

És én is imádom a tengert csak már régen voltam! :(

nadine81

Köszi Viol!!!
Kinai nekem,lehet megkérek valakit rá!!!
Vendég

Sziasztok csajok!

Üdv. Esztermami!Én bajai vagyok,csak néha bepillantok hozzátok.A bajai topik nem pörög így.De viszont titeket meg nem tudlak követni.Ja kérdezed hogy hogy kerülök ide?
A Katus osztálytársam volt itt Baján.És egyszer csak a neten "egymásraismertünk".
Az én kisfiam most volt 3.-án egy éves.
Én is most egy kicsit beparáztam,mert kb.egy hónapja hagytam abba a szoptatást,és attól féltem,hogy már terhes is lettem.De megjött!!! :lol: :lol: :lol:
Szeretnénk majd még egy gyerkőcöt,de nem ilyen hamar gondoltuk.
Így ezért ma megyek is a dokimhoz és íratok ki gyógyszert.

Rik:nem csak te nem tudod.Nekem már sikerült,csak én meg azt nem tudom,hogy hogy másoljam be színesen az aláírást.Megírom mindig,és mindig fekete-fehéren rakja be.
Katus??????
Írtam neked E-mailt.Nem kaptad meg?

Ja csajok:én is szeretnék egy kicsit nevetni.Nekem is elkülditek azokat a videókat?anita7909@citromail.hu

Dávid ismét beteg.Torokgyulladása van a változatosság kedvéért,meg folyik az orra.Azt mondta a doktornő,ha valami betegség van topon,akkor Dávid mindig elkapja.F@sza!!EGy valag gyógyszer megint!

Sziasztok!!Legyetek jók!

Kép

Anita & Dávid
szeszike

Sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok, de feljöttünk Pestre anyósékhoz és most ez alatt a pár nap alatt 35000 dolgot kell elintéznem, meglátogarnom, találkoznom... szóval most nem fogok válaszolni tudni a kérédseitekre. A hét végén megyün haza Sorponba és akkor hosszan jrok.
Hú amúgy néztem, annyit írtatok akár 1 nap altt, hogy majd jegyzetelnem kell!

Rik, <gérem fogok válaszolni,

Amica, ha beleférek, kell a nadrág, amúgy is alig van mit hordanom, és máris gurulok :oops: még a Vince + 10 kg sem ment le. :(

Erről jut eszembe, elküldenétek a fogyis receptet, a férjem nagyon szeretné!!! neki kell - ha látnátok, csodálkoznátok, de megígértem, hogy elkérem.

Katus, ha hazamentem szívesen találkoznék is Veletek - már akinek kedeve és helyszíne és ideje megengedi.

Na futok.
Azért megpróbálok majd még benézni.
sziasztok
e

KépKép
KépKép
esztermami

rik!Én nemtom,de nem vagyok a spirál híve.Mikor a dokim kérdezte,a 6-hetes kontrolon,hogy mikor akarunk következőt (mondtam neki,hogy másfél-két éven belül)ő a "zoknit" ajánlotta amit én gyűlölök,de ennyi időre nem akartam se spirált se gyógyszert.Hallani jót is rosszat is a spirálról!
A tengerrel én úgy voltam mikor mentem Görögbe,hogy nem érintett meg annyira amennyire én vártam pedig 19-voltam mikor eljutottam hozzá.Odaértünk reggel 24-órás út után dög fáradtan lementünk amíg a szobánkat rendbehozták és csak ákktam és vártam a hatást.Lehet,hogy a nagy fáradság miatt maradt el az egész gyönyör.Nemtom.Bár minden hely más ha jövőre eljutunk Horvátba akkor már lehet,hogy ámulni és bámulni fogom a tengert.De tök jó,hogy téged ennyire megérintett.Ja meg a másik,hogy mikor voltunk az atya úr istennek sem lehetett annyira beimátkozni,hogy ússzak.Búvárkodni meg pláne nem pedig gyönyörű lehet,de én ha le is merészkednék tuti abból állna a lentlétem,hogy azt lesném mikor jön a cápika!!Mert amilyen szerencsés vagyok tuti összetalálkoznék egy példánnyal.

Nadine!Én feküdni sem szeretek aludni meg egyenesen utálok.Ez val,színű még az ovi trauma,mert gyűlöltem ebéd után aludni és minden ilyen kín szenvedés volt.
Jajjaj a fejfájás nem jó dolog!! :? :? Mit szoktál bevenni ilyenkor?Nekem lekopogom(kopp-kopp)egy évben egyszer fáj a fejem! :)
Este a helyszínelőket néztem aztán a Szulák showt!

szeszike!Jobbulást Dávidnak!!

Esztermami!Azért a sok futkosás mellett pihenj is egy kicsit!!
Vendég

Sziasztok!

Anita!

Megkaptam a leveled, de hát..........mindjárt válaszolok!

Ez így tetszene, mert akkor elküldöm emailba mit, másolj, be az aláírásba.

Anita & Dávid

Mielőbbi gyógyulást kicsi fiadnak
Kép
, Máténak is már háromszor volt mandula gyulladása! :( Dávidnak hányadik?
Máté még nem tud menni, Dávid nagyon ügyi, biztos nemsokára elindul! :)

Viol!

Nem tudom melyiktök, kérdezte, felültem a láncosra, nekem az igazi "gyerek" körhinta, én a "keményebb" dolgokat jobban csípem, hál isten Jocó is ilyen, úgyhogy 2 éve a vidámparkban a légtutibb dolgokat próbáltuk ki! :)

Gabó!

Emailban kapom a hülyeségeket, és bemásolom nektek had, nevessetek ti is, ha kapok, teszem is fel! :D

Ági, Niki!

Mi van veletek, nagyon rég keletkeztetek?

Esztermami!

Nagyon jó otthonlétet kívánok, sajnos jövő héten nem tudunk találkozni, mert akkor mi megyünk Pécsre, egy hétre, de majd utána! :D

katus78

tegnapi alvás:
Kép

:lol: :lol: :lol:
Vendég

Dávidnak jobbulást!!!
Vendég

Jobbulást Dávidnak, hamar gyógyulj meg Nagylegény! :)

Gabó,
nem vettem be semmit, mert lusta voltam :) kikelni az ágyból meg különben sem szeretek gyógyszert szedni, sokfelé kéne törni, hogy le tudjam nyelni... fúj... :(
Szulák előzetesét láttam, mondtam is Gábornak hogy meg kellene néznem, de aztán az is elmaradt.

Én is kapok ökörségeket, majd másolgatom én is, ha olyan. :)

Katus, hajrá, folytasd tovább a jó szokásodat! :)

nadine81

Vero,
jajj, ezek a gyerekek úgy, de úgy szeretnek ölben aludni!!! :) Nálunk detto! :)

nadine81

:lol: :lol: :lol:
A kisunoka megkérdezi a nagypapát, mi az, hogy átlag. Nagyapi mond egy példát:
- Te 8 éves vagy, én 80, tehát ketten együtt 88 évesek vagyunk, vagyis átlagban 44 évesek, ami a legszebb férfikor. De dugni te se tudsz, meg én se!

A szülészeten az egyik apuka hosszasan fényképezi az újszülött fiát. Megkérdezi az egyik ápolónő:
- Ez az első gyermeke?
- Nem, az első fényképezőm.

Két barát beszélget:
- Az orvosom azt mondta, ha nem mondok le a szexről, hamarosan meghalok.
- Hogy-hogy?
- A felesége a barátnőm.

Egy várandós asszonyka ellenőrzésre megy az orvosához. A vizsgálat után szégyellősen megszólal:
- A férjem megkért, hogy kérdezzek meg valamit.
- Tudom, tudom - feleli a doki. Megnyugodhat, a szex nem veszélyes egészen a terhesség utolsó hónapjáig.
- Nem egészen erről van szó. Hanem arról, hogy nyírhatom-e továbbra is én a füvet.

Egy asszony utazik a HÉV-en, és az újságban a halálozási statisztikákat olvassa. Odafordul a mellette ülő férfihez:
- Tudja, hogy valahányszor levegőt veszek, meghal egy ember?
Mire a férfi:
- A fogmosást próbálta már?

Egy nő vár az orvos irodájában. Az ápolónő kiszól neki:
- A vizeletminta, amit adott, almalé.
A nő felugrik:
- Azonnal kell hívnom a fiam iskoláját. A másik edényt becsomagoltam neki uzsonnának.

katus78

Katus,
Ági és Niki valóban nagyon régen KELETKEZTEK! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nadine81

Vero!Nagyon édes apával!!Szeret nála elaludni?

Katus!EZ is fasza faszos!!!Küldözgesd csak őket!! :lol: :lol: :lol:
Jó gyomrod/gyomrotok/ lehet.Én még a hullámvasútra sem merek felülni,mert nem akarok utánna égni,hogy mindenki előtt rókézom!!
Juj az utolsó durva!!
Vendég

KELETKEZTEK :lol: :lol: :lol: ˛bocsi

katus78

Katus!!!!

Ez a video!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Az öreglánnyal!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nadine81

Ekkora balfaszokat!!Főleg a motorosok!Nahát amelyik meg a háztetőn eszetlenkedik.......!!
Vendég

Vero!

Nagyon tuti a kép! Aranyosak a fiúk! :D
Ringatni is kell Ivánbabyt, vagy csak elég így üldögélni vele?
Kiságyában alszik? Ha jól emlékszem Áron nem aludt a kiságyában.
Napközben mennyit alszik? Éjszaka?

katus78

Sziasztok.

Katus,ezek tök jók!Kivihetnénk a héten a fiúkat vmikor a játszira focizni egyet.Majd viszek 2 labdát :lol: :wink:

Szeszike,Dávidnak jobbulást!Hol kaphatja el mindíg a betegséget?Sokat van gyerekek között?

Rik,hát igen :? még nem voltam a tengernél.Benne van a következő 50 éves tervben :lol: :lol: :lol: :lol:

Tegnap 4-től fél 7-ig tartott a szülői!Benn volt a pap,a német tanár,a néptánctanár stb. és mindenkit végig kellett hallgatni.Képzeljétek húsvét hajnalán lesz a keresztelő! :roll:

Kép

Kép
hajnus

Na lányok egyenlőre ennyi, nincs több :( :( :(

katus78

Gabó,
"ez is fasza faszos" :lol: :lol: :lol: :lol: Hogy mit nem mondasz! :lol: :lol: :lol: :lol:

nadine81

Húúú, Dorka már lassan 2 órája alukál! :) Megtáltosodik itt nekem! :) Olyan, mint én! :) Lustaaa! :)

nadine81

4-7-ig!!!Úr isten!!Uzsonnát nem vittél magaddal?
Hajnalban és az időben mit jelent?
Vendég

Ej,de jó neked.!!!!!!
Vendég

[quote="Hajnus"]K írta:Hajnusépzeljétek húsvét hajnalán lesz a keresztelő!

Nem tud aludni a pap??? :lol: :lol: :lol: Vagy ti??? :lol: :lol: :lol:
Vagy ezt most nem értem!!! :oops: :oops: :oops:

Oké, menjünk focizni, felőlem ma is mehetünk, ha nem alszanak a focistáink! :lol: :lol: :lol:

katus78

Hajnus,
az most pontosan mit jelent, hogy húsvét hajnalán lesz a keresztelő?

nadine81

Na, megy ez nekem is színesben! :)
Ennek örömére megnézem mit csinál a tésztám! :)

nadine81

De jó, Viol, élvezd ki, Máté is alszik, fél órája, látod én is, itt élvezem :lol: :lol: :wink:

Ha fel kell, elviszem a doktornőhöz, mert van két pötty egymás mellet a homlokán szombat óta, azt hittem valami kis csípés, de nem hogy múlna, már egyre pirosabb, dudorosabb.
Lehet valami génkezelt buzi pók volt!!! :roll:

Úgy gondolom, inkább nézze meg a doki.

katus78

Akkor Katus élvezkedjünk! :) Te ott, én itt! :) Gyerekeink örömére! :)

A génkezelt buzi pók esélye durva lenne. Remélem mégiscsak valami pimasz kis bogár, nem valami soklábú állat... :roll:

nadine81

Mindjárt kész a tésztám és akkor Viol jól belakik belőle!! :lol:
(A szószocska már kész... :))

nadine81

Gabó,hát korgott a gyomrom rendesen :lol: Még jó,hogy vettem útközben egy kólát.
Hát a hajnal az nem tudom hány óra,de szerintem biztos 5-6 :roll: Merta reggeli mise negyed 8.Holnap van soron a mi osztályunk.Azt mondta a pap,náluk így szokás,nem kicseszés azért,hogy eddig nem kereszteltettük meg.De hát így gondolom rokonokat nem nagyon hívunk :roll:

Katus,negyed 4kor indítom a fiukat a gyógyúszásra,utána ráérünk

Kép

Kép
hajnus

Bence is alszik,jó gyerekek ezek :lol: :lol:

Kép

Kép
hajnus

Na jó nem génkezelt :lol: , de ezek a mai szúnyogok, bogarak, már sokkal másabbak, mint a mi gyerekkorunkban, tele vannak pumpálva minden féle szar méreggel, és már tök ellenállóbbak!

katus78

Hajnus!

Oké, ha nem alszik Máté, akkor megyünk,(mostanában megint alszik délután) ki érti ezt!
Muszáj lefektetnem délelőtt, mert már annyira fáradt, hogy összeesik!
Igaz ő már fél hét, 7 között kell, úgyhogy azért fárad el 9-10 felé.

Zóra mikor kell?
Vince?
Levente?
Dávid?

katus78

Hello!
Hol vagytok?
Felébredtek a gyerekek?

katus78

Hajnus!Jó korán lesz!!!

Katus!Biztos ám csak valami anyaszúnyog volt.Levikének is volt ilyen!!
Levi ma 9-kor kelt,tegnap 8-kor hétvégén fél 7-kor,de mindjárt megyünk alukálni már ebédelt.Most épp az ajtó előtt táncol a boci-bocira és vágyakozik kifele!!

viol!Milyen tésztát eszel?
Vendég

Ja nem is mondtam itt van anyukám nemsokára jönnek fel a hegyre aztán megyek fodrászhoz.Ez a hülye otthpn meg úgy tudja,hogy Pesten van!!HAHAHAHA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Aztán szoliba is kéne mennem meg holnap kozmetikába"ezt még nem is mondtam nekik"bevagyok már írva!!HIHIHIHI
Vendég

Sziasztok!!!

Mikor lesz ez a keresztelő???Melyik templomban olyan okos ez a pap bácsi????Melyik suliba van ez a nagy hittanozás???Csak nem az Orsolyába???Ti is ilyen nagy hivők vagytok????

Katus

Itt tényleg nagyok még a szunyogok is.Nem hisziktek el,de H.orsz.-ba alig találtam meg a lakásba azt aszunyogot ami a Rékát megcsipte,olyan kicsi volt....Szoval lehet hogy génkezellik őket itt....

Jo étvágyat mindenkinek...én Turoscsuszát csináltam.Jol belaktam belőle a Petrussal,már ki is dőlt!!!Egyedül!!!!
Vendég

Gabó,
bolognai van ma. :)

Axe hatás: :)

Kép
Kép

nadine81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?