Új privát üzeneted érkezett!

Afonya:
Akkor szerinted a mutet a ciklus elejen lesz? Hat remelem hamar tulleszel rajta.

Babancs:
Ez mar nem is vicces :( :x :twisted:

baratodildi

Sziasztok!

Áfi!
Ne stresszeld már magadat ennyire! Ez nem tesz jót , se neked, se a leendő babának! Nyugi! Mindent a maga idejében!

Babancs!
Ne csigázz!

Én továbbra is várakozó állásponton:
Kép

moni

Ildi,
lehet hogy hülyeség, de valahol olvastam hogy a ciklus első felében csinálják ezeket a műtéteket.
Móni,
klassz tanács, csak nem tudom hogy kell nem depressziósnak lenni egy ennyire gyötrelmesen kilátástalan helyzetben. Ezért is nem jöttem tegnap egész nap, hogy ne menjek mindenki agyára a folyamatos siránkozással, mert másra jelenleg nem vagyok képes.
A görbéd egyre jobban alakul, drukkhegyek: +++++++++++++++
Vendég

Sziasztok!

Áfonya,
szegénykém, olyan szar ez az állapot! :?
Sajnálom, hogy sort kell keríteni a műtétre!
Laparoszkópod lesz igaz?
Csak most hirtelen nem emlékszem hogy miért is... :oops: (pco?)

Babancs,
azonnal tessék jönni az eredménnyel :shock:

Zöldmalac,
a görbéd tök jó! :)

Macspacs,
ha erre jársz! :) Még tegnap du. küldtem neked privit, de az előbb láttam, hogy még ott figyel a kimenők között :roll: Mindig ezt csinálja velem! :evil:
angel37

Jó reggelt!

Babancs: Mit teszteltél????????? Bakker megöl a kíváncsiság :wink:
Amúgy igen Violával sugárba róka ment 22 hétig, ettől mindent megcsináltam mert muszáj volt :lol: :lol: Főleg tanulni, simán lehet, csak ne te takarítsd a klotyót :lol:

Áfi, Coca: Nagyon nagyon sajnálom:( Nagyon drukkoltam pedig!!!

Móni: ++++++++++++++++++++++++++++ű
E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Áfi!
Teljesen átérzem a helyzeted! Én tavaly voltam ugyanígy, bőgtem mindenen, miután kiderült, hogy apci s.száma 2-3M lett... Egy világ omlott össze bennem, amikor mondta az orvosom, hogy nemhogy spontánra, de még inszemre sem elég... Sőt sima lombik sem lehet, hanem csak ICSI. Én lapar után nyugodtam le, addig úgy voltam vele, hogy irány a lombik. Mára már teljesen átértékelődött bennem ez az egész dolog, és magamon is meglepődök néha, hogy mennyire nyugodt, és türelmes vagyok. Pedig mi már lassan 2 éve próbálkozunk... Fel a fejjel! Ha már van egy babád, tuti lesz mégegy is!!! És nem akarlak elkeseríteni, de inkább készülj fel arra, hogy lehet, hogy csak 2 hónap múlva lesz a laparod... Én jan. közepén-végén kaptam márc vége felére időpontot... :(
Tudom, hogy a PCO miatt félsz, de az gyógyítható, míg a s.szám ha magától nem javul (nekünk szerencsére javult), akkor nem javítható!!!

Mindenkinek drukkok mennek!

moni

babancs:
Meg fogok bukni a vizsgamon, mert nem tudok elmenni a gep elol. Mi van mar??? Legyszi konyoruljel meg rajtam es mondd mar el mi volt!!!! :lol:

baratodildi

Móni,
2 hónapig várni egy laparra??? :shock:
Ne adja az Isten azt a napot az orvosnak aki ilyet mond nekem! :evil:
Nagyon kedves vagy egyébként te is hogy lelket próbálsz verni belém! A lassan 2 év nálunk is stimmel, de apával nincs gond a 30millió/ml-rel. De a PCO biza nem gyógyítható! És ami gyógyszere van, azt én nem bírom szedni. Csak hogy még szebb legyen.
Vendég

Babancs!
Nem is értem a mostani helyzetet!
Teszteltél!
De nem írsz!
MIVAAAAAAAAAAAAAAN :)

Lányok!
Nekem ma reggelre 3 tizedet esett a hőm!
Ez akkor "munkára" szólít, vagy várjak még?
Azt mondta egyszer egy dokibácsi, hogy a pasikat pihentetni kell,
min. 3 napot, hogy jó legyen az "cucc"!
Szerintetek?
sonjus

Akkor ide is:

Na szóval..megjöttem anyutól..vittem neki egy kis csabai vastagkolbászt.

Basszus ennyi türelmetlen nőcit! Azért nem írtam meg reggel, mert vártam, hogy megjavuljon az a fránya fényképezőgép! Még a tesómét is elhoztam, de ahhoz meg nincs USB-kábel...

Szóval kora reggeli 1. pisi..már nem bírtam ki és teszteltem egyet a One Steppel..5 perc semmi..el is raktam a dobozba, de aztán nem bírtam, elővettem, kihoztam a fényre, és végre láttam valamit.
Eléggé halvány, de kivehető 2. csík a nagyablakban...!
Én mondtam, hogy terhesnek érzem magam. Most már talán nemcsak érzem :lol:

Kép
babancs

Babancs,
mondd már a hírt! :wink:
angel37

Gratula! :) :)
angel37

Ez tuti az? Lehetséges már a 11-12. DPO-n? Ezért is alig mertem elmondani..

Kép
babancs

Lehetséges hát! A beágyazódás addigra már megtörténhet! :wink:
angel37

Gratula! Ez tuti lehet az! Nagyon klassz! Most mar mindenkepp menjel el progit nezetni es aztan nyomassad az utrot. Jajj de klassz! :D

baratodildi

Ja, hát tuti csak majd az UH! :wink:

De most örülj a két csíkodnak! :D :D :D

Ez az ami szerintem csak legenda! :mrgreen:
angel37

Köszi csajok!

Szerintem nincs gond a progimmal..de csak jövő héten tudok menni leghamarabb..elvileg 7végén kéne még csak megjönnie, meg aztán jövő szerda vizsga...
A JÓS MEGMONDTA, HOGY ROSSZKOR JÖN. LÁTJÁTOK! :D

Kép
babancs

Babancs: Gratulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :wink: :lol: Hurrá, hurrá hurrá :lol: Mondtam én hogy babás vagy ;)
Így legyen ötösöm a lottón :lol:
Anyudéknak elmondtad? Mit szóltak hozzá? Párod???????

Áfi: Nagyon reméljük, hogy nem kell hónapokat várni a laporra.....++++++++++++++++++++++++

Pussz
E

ceniko
Szeged

Anyunak nem mondtam, de ő már 7végén kiszúrta..úgy tervezzük, hogy az 1. UH után mondjuk el a családnak. Ha addíg eljutok.
A férjem meg igen aludt még mikor észrevettem, hogy +. Odaraktam az éjjeliszekrényére a tesztet a kontaktlencsetárolója mellé, de baromira nem akart felébredni. Már nem bírtam tovább, ott lestem, míg ki nem nyitja a szemét. Aztán mikor mondtam neki, van egy meglepetésem, keresse meg..még akkor sem gondolt semmire. Aztán a kezébe adtam, de az se tudta mi az, vagy mit kell azon nézni. Olyan álmos volt, hogy gyak. föl sem fogta. El kellett telnie pár órának, hogy elkezdjen motoszkálni a fejében, hogy lehet, hogy apa lesz. Férfiagy :lol: De baromira örül. Azt mondja most már zabálhatok, de a hasfájás miatt nem igen van étvágyam..

Kép
babancs

Babancs,
nem tudom mióta próbálkoztok, de főleg ha régen, akkor ne mondd, hogy rosszkor! :wink: Meg miért lenne már rosszkor?
Jól ellesz szép csöndben a hasadban, míg tanulsz! :)
angel37

A vizsgán lesz szar..tudjátok ez nem 5 perces kis vizsga, hanem 1 órás szóbeli!

Na a férjem rágyújtott (pedig nem is dohányzik) :lol:

Kép
babancs

Gratulálok én is :) dejó dejó dejó!
Végre egy kétcsíkos! Már olyan rég vártam egy ilyen hírre!

Nem akarnék ünneprontó lenni, mármint az örvendezést megzavarni, ezért csak lábújhegyen kérem, hogy valaki nézze meg légyszi, amit korábban írtam! És írjon rá nekem valamit!
sonjus

Sonjus,
tegyél fel görbét, akkor könnyebb volna válaszolni.
A 3 napos pihentetés tuti nem árt, de ha nincs meg azért kétségbe ne ess, gyorsan tudnak termelődni azok a katonák! :)

Babancs,
itt is GRATULAAA! Örülök nektek! :)
Vendég

Babancs, hatalmas gratulaaaaaaaaaaaaa! Sajnos szar a net az irodában, igy kiugrottam, de majd este visszaolvasok és írok! :)

Ti amúgy mióta próbálkoztok és hányadik napon foganhatott a kis trónörökös? Mikor volt pé-d és hányadik napon voltatok együtt?

Puszika

Kép
elizabeth25

Itt a görbém, visszaesős lett :( ez baj? Vagy bármitől lehet???

Kép

ceniko
Szeged

ceniko:
Holnap szerintem vissza fog menni. A harmadik napon meg nem szamit az eses.
Ma az enyem is zuhant :cry: csak sajna mar elorebb vagyok.

baratodildi

Nekem 14.én volt PÉ, tuti mert akkor éreztem a hasamat... aznap este volt akció, meg előtte 3 nappal 11.-én! (célirányos fiús gyúrás :lol: )
Tegnap sajna apa hasznmálhatatlan volt 24 órázott..... :cry: totálkár, nem bírtam felébreszteni! :cry: :shock: na majd ma este elkapom még egyszer, hátha még nem késő :lol:

ceniko
Szeged

próba görbe :)

Kép

nem tudom mennyire látszik majd
sonjus

Cenikő,
ha nem marad leesve, akkor jó, de még is így is a vonal fölött van! :)
angel37

Sziasztok !

Szeretnék egy kis segítséget kérni :wink:
Végignéztem egy csomó görbét, de nem találtam hasonlót az enyémhez :? Szerintetek pé akkor várható, ha leesik a hőm ??

http://www.fertilityfriend.com/ttc/chartgraph_module.php?d=2006-10-01

na, úgy tűnik ide egyből be sem tudom szúrni :evil:
mniki

mniki:
Sajna ezt igy nem tuommegnezni. :( Kepet probaljal beilleszteni rola. Azt hiszem egy topikkal feljebb szinten hasonlo cimmel Athiz leirta hogyan.

baratodildi

tudom megnezni...
Nem kene sietnem :oops:

baratodildi

Hű most én sem tudok válaszolgatni, annyira extázisban vagyok..állandóan a tesztet nézegetem, hogy biztos ott van-e az a 2. csík (még jó, hogy műanyagtok van rajta és talán nem fog eltűnni :lol: )

Elizabeth!

A 16. cn.-on volt pé-m és akkor voltunk együtt, 2* is, hogy biztos ami biztos. A késő esti próbálkozásnál már nagyon szurkált akkor a petefészkem, szóval remélem beletrafáltunk.
Ez volt a 2. hónapom, hogy peteérésem volt.
Az LH-teszt segített. Javaslom mindenkinek!

Kép
babancs

Ildi ! Sajnos én még úgy sem tudom :? Viszont ha rákattintok a linkemre, nekem bejön a kép :shock: Áá, béna vagyok
mniki

Sziasztok!

Babancs! Nagyon örülök, vigyázz magaDRA/TOKRA!

A mai görbém:

Kép

Mintha elkezdene felmenni. Vagy nagyobb iramba kellene? Az LH teszt tegnap és ma +.

Ági
ági 76

Az én görbémről senki semmit? :(
sonjus

Sonjus :)

u.azt tudom mondani, amit látatlanban a másik topicban! :wink:
angel37

mniki:
Neked bejon, de nekunk sajna nem fog.
Lehet csatolni a kepet, ha lekicsinyited. Masold le a fertibol a sajat gepedre, majd valami kep formalo prgrammal alakitsad at kisebb meretre (en pl paintet hasznalok erre a celra) es jpg formatumra. Akkor siman csatolhatod.
En amugy a kepfeltoltes.hu oldalra szoktam feltolteni es akkor nem kell kicsinyiteni csak jpg-ba atmenteni. Aztan a kepfeltolteses linket pedig kepkent beilleszteni. Ha meg nem megy szolj, hol akadtal el!

babancs:
Orulok, hogy orulsz. :) Ilyenkor halvany csiknak kell lennie, hiszen meg koran van. Szerintem tuti betrafaltatok. Holnap erosebb es aztan meg erosebb lesz a csik, Majd meglatod hipp hopp es mar a szivecskejet nezed az uh-n. :wink:

baratodildi

Sonjus :)

u.azt tudom mondani, amit látatlanban a másik topicban! :wink:
angel37

Sonjus,
korai még! A hőmérős módszer arra jó hogy megtudd mikor VOLT peteérésed, nem arra hogy mikor LESZ! Ezt nem szabad elfelejteni! Innen még bárhogy, bármerre alakulhat, ha felugrik volt PÉ, ha nem akkor majd lesz. 2-3 nap és kiderül.
Vendég

sonjus:
Mondanek en, de nem nagyon tudom mit? :roll: Szerintem holnap mar egyertelmubb lesz. Mehnyakot nezel? Vagy barmi mast? LH teszt esetleg? Abbol konnyebben lehet elore kovetkeztetni. A franya homero mindig csat utolag mutat...

baratodildi

Ezen már én is gondolkodtam, hogy utólag leszek csak okos, de a bizonytalant megelőzve, dolgozni fogunk az ügyön :)
de azért köszi!
sonjus

Csináltam LH tesztet, de nem láttam rajta semmit.
Ma is csinálok, hátha!
sonjus

Sonjus, már írtam, csak elszállt.

Szóval sztem ma van ovulációd! Csinálj tesztet du.! És ha igen, akkor akcióra fel!

Kép
babancs

Lányok!
A hőmérős babás topikot olvasva jutott eszembe valami,le lehet szavazni ha hülyeség!
Kéne egy ember (pl én mert sokat vagyok itt de lehet más is aki naponta van) aki tudja a telszámát hellyel-közzel mindenkinek. Így ha valakivel valami van, de nincs netközelben, vagy kórházba kerül, vagy arra jár amerre a másik lakik vagy akármi történik, van egy ember, akitől el lehet kérni az adott számot, nem kell kutatni.
Ha jó ötletnek tartjátok, írja meg nekem aki akarja a mobilszámát, és akinek kell valakié az tőlem kérheti.
Vendég

És az én görbém? :( Tudom, nem vagyok lelkes tagja a csapatnak, de azért szurkoljatok nekem is. :oops: :( :shock: :?

Ági
ági 76

Ági,
ha az LH teszt + akkor ne aggódj, majd emelkedik az a hő ha lassan is! Látom el is kaptátok. Helyes-helyes! :wink:
A drukkok: ++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Agi:
Hogy lett ma mar pozitiv az LH teszt? :shock: Azt hittem azt este kell nezni. Mondjuk nem vagyok benne en sem profi.
Szerintem szepen emelkedik a hod, de meg ha ma pozitiv a teszt akkor lehet csak holnap lesz peteeres. Drukkolok!

Afi kuldom neked majd a telcsi szamot msn-en.

baratodildi

Sziasztok!

Hú de izgultam, míg végig olvastam az összes levelet!

BABANCS! Gratulálok :D :D :D :D !!!
Szerintem, ha van egy halvány csík az is pozitív, mert nekem csak negatív volt mindig a dpo-tól függetlenül!!! és mindig csak a kontrolcsík látszott!!

Sonjus!
Hallottam róla én is, hogy ha apa katonák pihentek, akkor többen jutnak célba, de úgy tudom, hogy emelkedés elött kell még mindenkép célba érniük. Ne tétlenkedj!!! :oops:

Áfi!
Sajnálom, hogy műtét lesz, erre emlékeztem én is. Jó lenne valami biztatót mondani, de átérzem a félelmeidet, talán könnyebb lesz utána, hogy tisztán látsz!

Ági 76!
Szurkolok neked, talán most megy felfelé a görbéd, de tegnap is írtam kb. 100 levéllel előrébb!

Zöldcoca!!!! :cry: :cry: :cry:

Ceniko!
Nem tudom, mit jelent, hogy ennyire leesett.... :roll:

Magamról is pár szót írnék: Velem semmi különös nincs, számolom a napokat, és kezdem sajna bebeszélni magamnak, hogy pocaklakóm van. Olyan sok idő van még hátra, hogy kiderüljön!!!
Légyszi adjatok tanácsot, hogy mit csináljak!!!!
vivin

Közben rájöttem hogy tudom még feltenni :wink:
Szóval a kérdésem az lenne, hogy szerintetek pé mikor várható ?
Olyan furcsa, hogy ennyire egyenletes a hőm..

Kép
mniki

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?