Sziasztok!
Juca!
Nagyon sok boldog szülinapot kívánok!Hogy ünneplitek meg?Lesz torta?
Sporttéma:Én speciel már kislánykoromban kijelentettem, hogy nekem csak olyan férjem lesz, aki nem cigizik, nem horkol, és útálja a focit(és minden más sportot).Hát ez a 3 kívánság teljesült
Én pénzkidobásnak tartom, mert túl sokat feccolnak bele, túl sokat kaszálnak érte.Szerintem mindenki sportoljon a saját kedvére, és szabadidejében, egyébként pedig dolgozzon, mint mások.A versengés sem tetszik, szerintem nincs értelme.Csak a doppingolásról lehet már hallani, mert már szinte csak a dopping szerek versengenek, nem a sportolók.TV-ben pláne nem szeretem a sportot, mert nem bírom a vele járó hangokat(ordítás, cipőcsikorgás, autózaj, stb.)
Amit viszont megnézek az a tánc, és a gimnasztika, ill. a szinkronúszás, meg a zenés korcsolya(ezt nem tudom hogy hívják), de ezeket is csak a zene miatt
Amit szeretek sport:"lepedőakrobatika"
Ja, meg nyáron forgolódni a napon.
Na erről ennyit, ha már így szóba került.
Én is már gyerekkoromban tudtam, hogy áplónő leszek, ez csak úgy jött.
Monyóka!
Szerintem is menjen el, és vallja be az igazat.A doki majd biztosan leszúrja, de ha hazudik, akkor saját magának árt, mert az orvos nem kap pontos képet a dolgokról.Én is most beszéltem a férjem egyik munkatársnőjével, akinek erős köztivérzése volt, hányt is de nődokihoz nem ment el.Aztán addig faggattam, hogy kiderült még életében nem járt nődokinál
.Aztán rájöttem azért, mert még szűz, bár volt neki egy 4 évig tartó kapcsolata
Azóta sem volt dokinál, pedig mondtam neki, hogy sajnos rosszul is végződhet a dolog, utánna meg hiába sír, hogy nem lehet gyereke, de ez sem hatotta meg.Erre csak annyit tudok mondani, hogy az ilyen ember buta, és felelőtlen.
Lányok!
Olyan jó nektek, hogy taliztok!!!Én meg megyek szüretelni
De csak a kaját fogom osztogatni
Idén nem állok be a sorba, a derekam kikészülne, és nem is akarom megerőltetni magam.Anyós húzta a száját miatta, dehát már elmúltak azok az idők, amikor a nők a kapaföldről mentek szülni
Zsúka, Angie!
nagyon drukkolok nektek, mostanában nagy a zebraszaporulat, remélem ti is gyarapítjátok majd a csapatot!
Hát jó hosszú lettem, bocsi.