Új privát üzeneted érkezett!

Szia Monyó!

Hát te sem voltál errefelé mostanában, de hál Isten - örömmel látom - jól vagytok.
Angyal drukkjait még megtámogatom az enyémmel oszt minden rendben lesz. :)

Velem semmi extrém. Kicsit olyan mittoménbfordultamvagymi, ezért kivetettem magam a táblából és nem látogatom gyakran a topikokat.

Jól vagyok, elkezdtük komolyabban venni a dolgokat, ha segítség köll hát legyen.

Angyal! :)
Az biztos hogy felfokozott érdeklődéssel fogom várni ezt a napot, pedig rühellem a hétfőket.

:) Ja és minden kedves hőmérősnek hajrá! :)
Vendég

Kép

Hat az en gorbem elegge egyenesen alakul :? Jobban orulnek, ha mondjuk 1-2 tizeddel feljebb tenne ezt, meg ha nem fajdogalna idonkent mensit jelezven a pocim :( Kicsit kitrukkoztem es beirtam egy pozitiv LH tesztet, igy a szerintem jo helyre tette a peteerest...

Angyal:
Orulo, hogy jelentkeztel. Hat az ilyen kenyszerszunetek nagyon nehezek. Nagyon szurkolok a fagyibabaknak! Meddig kell varni?

Monyoka:
Ezek nagyon biztato hirek! Huuu de klassz lenne, ha a jo idozites meghozna a babat!

Afonya:
Sajnalom, nem is kepzeled mennyire! Erdekes, hogy nem akkor volt peteeresed amikor a ferty jeloli es megis a jeloles alapjan 14 napra jott meg :(

Moni:
Nem rossz ez a gorbe, mert szepen megy felfele... :lol:

babancs:
3 nap mulva mar nagyon egyertelmu lesz a gorbed. Nagyon nagyon jol alakul eddig. :D

baratodildi

Áfi, annyira sajnálom hogy megjött! :cry: :cry:
Pedig vasárnap éjszaka azt álmodtam hogy az első teszted egy halvány kétcsíkos lett, feltetted a netre, és ott még erősebb lett a második csík! És mindenki nagyon nagyon örült Neked.

Monyóka,
Gratula a peteéréshez!!! :lol: :lol: Megy a drukk ezerrel:++++

Angel,
Sajnálom hogy nem jött össze, a legközelebbi lombikhoz nagyon sok +++++++++++++++++++++ küldök! szedd a méhpempőt, csomó csajnak ez segítette a megtapadást!!!

Moni,
A görbádből még bármi lehet! hajrá!!

babancs,
Nagyon szép a görbéd!! Képzeld, én is érzem peteérés óta mind a 2 petefészkem, főleg pisilésnél................. Lehet hogy a tüszők ott maradtak és termelik a progit ?? :lol: :lol: Én nem nagyon merek reménykedni, mert már annyiszor pofáraestem... :cry:

Húú Coca,
A Te görbédből is lehet még egy gyönyörű babóca!! :lol: :lol: Neked is szorítok, hogy maradjon fennt a hőd +++++

Dobom a görbém, remélem nem csaka duphaston miatt ilyen: :cry: :cry: Kép
macspacs

Junko :D

Az ilyen hétfők mindig kivételesek! :D

Bildi :)
Nem baj az, ha egyenes, szépen a vonal fölött van! :wink: Picit talán tényleg lehetne magasabb, de az alaphődhöz képest OK! :)

Ha nem jön közbe semmi zavaró tényező, akkor október elején valszeg beültetnek 2 v. 3 fagyibabát! :) Köszi a drukkot! :)
angel37

Baratodildi!

Az alacsony hő nem feltétlenül rossz! Nézd csak végig a Fertyben a terhes görbéket..megdöbbentő, vannak olyanok, hogy valakinek végig egyenletesen 36,5 a hője.
Asszem le kell zuhanyoznom, mert úgy érzem meggyulladok..este megfagyok, ilyenkor meg dög melegem van..eh.

Kép
babancs

Macspacs,
Jó, ez a görbe, és nem biztos, hogy csak a duphaston miatt! magasodik! :) Vagyis az sem gond ha attól mert csak segíti a bevackolást! :wink:
Nekem napi 6 Utrogestan mellett is megjött :?

Megcsináltattad már a félelmetes szűréseket? :wink:

És ha hiszed, ha nem, épp ma gondoltam a méhpempőre! :D Honnan lehet azt szerezni? (FLP-set most nem akarok) Mibe kerül?
angel37

angel,junko koszi a drukokat.jol esik.

junko ide azert nem jovok mert nem merek hot.mi is gondolkoztunk a segitseg keresen de most jol alakulnak a dolgok.varunk meg vele.
aprilis ota kezdek helyrejonni.hatha osszejon magatol.

angel.kicsit genyozott a netem meg mar junkonak irtam hogy mert nem jovok ide.

b.ildi.alakul ez a gorbe.:)

Kép
monyoka

Monyókám,
én se mérek! :wink: :D Már x idő óta!

Ha gondolod írhatsz nekem is privit! :)
angel37

macspacs.kosz:)

ja a ferjem azzal riogat napok ota hogy ikreket csinalt nekem:)
mondtam hogy ne legyunk telhetetlenek eleg az egy is:)

Kép
monyoka

Hőmérős görbém

Itt az én görbén....a 6cn-től mérem.....a 14.cn-en volt pém. Akkor is szurkáltam!

Lányok, nem is butaság ez a hőmérőzés! :)

Babancs, ezer drukk, nagyon jó a görbéd! :)
elizabeth25

Angel,

Képzeld, még azóta sem mertem!! Még jó hogy a kaáliban ezt nem veszik észre!!! Gondolom azért, mert csak hormonstimus vagyok. Nagyon parázok!!! :cry:
A méhpempőt én gyógyszertárban szoktam venni, folyékony üvegcsékben, 10 db 600 huf körüli áron. 300 mg méhpempő, és 200 mg gingsen-t tartalmaz.
macspacs

Angyal!
Én a DM-ben vettem, nem tom, párszáz Ft volt, de ezer alatt az biztos. Mondjuk 600 körül. Én elég rapszódikusan szedem.

Monyó!
Én se mérem.
Nagyon örülök, hogy rendben vagy. Addig igazából nem is kell menni komolyabb szakemberhez míg nem érzitek 100%-an. Nekem most jött el az idő.

Macspacs!
Jó ez a görbe. Az tény, hogy a duph. megemeli, de akkor is jó. CSak még egy-két tized kéne, de még van rá idő.

Bildi!
Kicsit alacsonynak tűnik nekem, de ahogy Angyal is mondja az alaphőd sem túl magas. Úgyhogy még jó is lehet.
Vendég

Hááát megértelek, végigparáztam, míg ki nem derült a vége (persze így utólag fogalmam sincs, mitől féltem, nem volt rá igazi okom). Nem is mertem betelefonálni érte, gondoltam majd megtudom, ha megyek egy hónap múlva! :roll:

Asszem csak a lombikhoz kell megcsináltatni! És mehetett a fogigátlószedéssel párhuzamosan! :)

Kihez jársz a kaáliban? Ha gondolod priviben...

Gyógyszertárban? És folyik? Azt hittem tabletta! :shock:
Napi egy db ilyen kell?
angel37

Monyó,
ha ikrek, akkor ikrek! :D Nincs mese! :mrgreen:

Párod mitől ilyen magabiztos? :wink:

Junko,
köszi az infót!
Lehet, hogy meg is nézem, van itt egy DM! :D
Most épp nem kell szednem semmit, szinte hiányérzetem van! :lol:
angel37

Angel, privi ment.
A méhpempő adag napi 1 üvegecske
macspacs

Sziasztok!

Hazaértem Litvániából ..... elég volt belőle.
Meséljetek, van új kismamink?
Nekem ma van a 28. napom .... elvileg még 3 nap és kiderül mit sikerült összehozzunk ebben a ciklusban. Vagy mit nem ....
Hőt nem mérek úgyhogy nemtom mi a helyzet ezügyben.
Most megyek mosni ....
kokusz

Sziasztok!

Egy kicsit eltüntem, de azért olvasgatlag benneteket. Van újabb görbém, még nem jelölt semmit, de ma van peteérésem. Remélem! :lol:

Kép

Hát így néz ki. Nem értem, miért nem esik le a hő majd aztán föl. A múlt hónapban is csak felment, de előtte nem esett le. Ez szerintetek baj?

Ági
ági 76

Sziasztok!!

Itt a görbém! :)
Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Cenikó!

Ó, hát lehet mégis bejött az a 2 perces? :lol:

Kép
babancs

Kókusz :)
pár éve én is voltam! A véleményem u.a, mint a tiéd! :roll:

Drukk a három nap múlvához!

A táblát te csinálod még? :wink:
Abból tudnék informálódni a számomra újakról!

Ági,
a leesés nem törvényszerű! Nem baj, ha nincs, ezen ne aggódj! :wink: Csak holnap induljon föl! Mint Cenikőnek! :)
angel37

Angel

Akkor jó .... egyetértünk Litvánia ügyben. A hab az volt a tortán hogy a csomagjainkat sikeresen elhagyták Varsóban az átszállásnál. Szóval két napig ugyanabban a cuccban voltunk, hát mit mondjak mesés volt :evil:

Tábla nálam van még ma megpróbálom feldobni. Csak itthon el kell takarítanom a romokat amiket a férjem és a kutyánk hozott össze :lol:
kokusz

Cenikó, az a két perces mondtam én tegnap, hogy ok! :lol:

Babancs és te hogy érzed?

Kokusz, kiv. leszek Litvániában mit hoztatok össze? :lol: :lol:

Drukkoljatok nekünk is a 13. naphoz, hátha. :wink:

Egyébként hogy telik lányok a napotok? Nekem semmi kedvem dolgozni, mennék már nagyon haza! :?
elizabeth25

Hőmérős görbém

Nézzétek meg, kiváncsi vagyok a véleményetekre! :)
elizabeth25

Kókusz,
na basszus! :evil:

Varsóban szálltam én is, de szerencsére kis cuccom volt és felvittem kézipoggyászként!

Rosszalkodott a kutya? :D Chester? :wink:
angel37

Kép

Hát nem tündéri? :)
elizabeth25

Angel

És te jól vagy?

Én is megfogadtam ha mégegyszer úgy utazok hogy át kell szállni akkor tutira úgy csomagolok, hogy kézipoggyászként fel tudjam vinni a gépre. Na már mindegy.

Chester a férjemmel aludt .... így gondolhatod mi van itt :lol: :lol:
na meg szennyeshegyek .....

Elizabeth

A férjem nem volt velem, szerencsére az ovulációm az elutazásom előtt már megvolt. Elvileg csütörtökre nem várom a mikut.
kokusz

sziasztok!

Bocsi, hogy nem válaszolok senkinek, de elég kevés időm volt a hétvégén, teljesen el vagyok havazva a sok munkával! A Válaszaitokat köszönöm, holnap talán lesz időm, akkor vissza olvasok. Nézzétek, milyen szépen alakul a görbém!!!

Kép

Baromi érdekes, hogy az emberi természet hogyan működik!!! Azt hittem én más vagyok!!! :D :D :D
vivin

Vagyok köszi! Várok... :roll:

Na el tudom képzelni! :lol:

Kutya az ágyban? Vagy férj a kutyakosárban? :mrgreen:

Elvileg a mi kutyánk is bemehet az ágyba, de ottaludni nem akar, megy szépen a helyére! :D

Egyébként egész nagy cuccot is fel tudsz vinni, mikor mentünk egy hétre nyaralni, azt a táskát is felengedték! Egyszerűbb az egész így, nem kell izgulni azon se, hogy kinyílik! :wink:
angel37

Angel

Ja értem .... az a legrosszabb.

A kutya az ágyban verzió megy nálunk .... Ő sem alszik ott egész éjjel. Amikor nem vagyok itthon akkor szokott többet a férjem mellett feküdni.

Hát majd legközelebb már valószínűleg fel fogom vinni a cuccot a repülőre. Jobb az ....
kokusz

Elizabeth: Hű a görbéd..... :shock: hát én nem értek hozzá....majd jönnek a szakik és kianalizálják!

Babancs, Elizabeth: Hát nagyon remélem hogy a tegnapi 2 perces azért hatékony volt :lol:

Vivin: Télleg szép a görbéd :)

Enikő

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Ma elöbb végeztem a munkával, de a munkaidőm még nem járt le, így gyorsan bekkukantok!! :D

Ceniko!
A te görbéd is nagyon szépen alakul! 8)

Elizabeth!
Há én nem vagyok valami nagy görbe szakértő, de biztos jól mérted és ugyanakkor, elég érdekes, bár még bármi lehet belőle! :shock:

Kokusz!
Drukk, hogy ne jöjjön meg csütörtökön és még aztán se egy darabig!!! :D

Afi!
Sajnálom, hogy megjött! Most hogyan tovább? :(

MacsPacs!
Nagyon szépen alakul a görbéd! Már nincs sok hátra, hogy pozitívat tesztelj! :D

Ági 26!
Remélem neked most sikerül! :wink:

Baratodildi!
A te hőd is szépen lassan felkúszott és reméljük ott is marad! :roll:

Monyó!
Az ikrekért azért irigyelnélek egy picit, de nagyon-nagyon drukkolok! :lol:

Babancs, Zöldcoca!
Biztató!!! Drukk+++++++++ :D

Na most megyek végre HAZA!!! Velem együtt, mindenkinek jó pihenést a nap hátralévő részébe!
:o

Cenikó én drukkolok, mint állat! :lol:

Vivin, hát még van 10 nap, addig még sokminden lehet belőlle. Sajnos a ferty-be nem tudtam kianalizálni, hogy hogy tudok ilyet csinálni, ezért csináltam exelbe! Feltaláltam magamat! :o Amúgy neked mikor kéne megjönnie, halál jó a görbéd! :)

Kokusz, akkor megy a drukk! :)

Valaki esetleg eltudja mondani, hogy a Fertybe hogy tudok ilyet csinálni? Előre is köszi! :)
elizabeth25

vivin:
Na ez egy szep gorbe es jo az idozites. Ti tuti mindent megtettetek.

Nalam mar egyre elviselhetetlenebbe fokozodik az izgalom, meg jo hogy csak csutortokig kell varni a vegeredmenyre, nem kell a menzi eljoveteleig varni.

Afonya:
Ma egesz nap azon jart a fejem, hogy mi a fene lehetett nalad... Lehet egy negyedk tuszo megis elobb repedt es amiatt volt ez az eltolodas. Az szomoru azert, hogy progi ellenere megjott a menzid, de ilyet sajnos mar masnal is hallottam. :( A Klinikara mesz Pecsett vagy a Megyei Korhazba?

baratodildi

elizabeth25

Most már csináltam táblázatot meg tickert is, hogy tudom bemásolni?
elizabeth25

Ildi,
tényleg nagyon kedves vagy hogy rajtam töröd a fejed!
Nem tudom mi volt az ok, miért nem sikerült megint, de hogy 2 egymásutáni hónapban ugyanaz történik az biztos nem véletlen. Pécsen a klinikára járok, oda is fogok befeküdni. Egyébként rendesen még mindig nem jött meg, csak vérezgetek, reggel picit többet, aztán egész nap csak nagyon keveset, épp csak a wcpapíron hagy nyomot. Olyan mintha barnáznék csak piros. Ha holnap sem indul be rendesen, nem tudok elmenni szerdán beszélni a dokival, pedig a férjem szabit is vett ki. :?

Elizabeth,
a mellettünk levő hőmérős topikba Athiz leírta részletesen úgy tudom. Olvasd el, hátha segít görbét csinálni!

Vivin,
most úgy tovább hogy műtenek sajnos. Tényleg szép a görbéd! :)

Ági,
nem mindig mérhető az esés! Emiatt ne aggódj! :)

Enikő,
úgy látom tényleg elkaptátok a grabancát! :wink:
Drukkok: ++++++++++++++++++++++++

Macspacs,
szép is lett volna ha bejön az álmod! Nálam boldogabb senki nem lett volna! Így neked különösen szorítok, a 2 stimusból egynek csak sikerül! :wink: +++++++++++++++++++++++++++

Bocsika lányok hogy nem írtam egész nap, de annyira negatív vagyok, nem akarok senkit lehangolni.
Vendég

Elizabeth,
a kapott kódot illeszd be a profilba az aláíráshoz. Fent a második legördülő menüben találod a profilt, amire az van írva: segédletek.
Vendég

Áfonyaa, köszi, cenika már segített! :)

Beszéltél a dokiddal?

Kép
elizabeth25

Holnap leszek a 12. DPO-n (a hőgörbe szerint még csak a 11.), de olyan érzésem van, mintha holnap megjönne.
Szédülök, fáradt vagyok, kicsit vérezgetett az orrom, éjjel el is volt dugulva..fél 9 van és már majdnem elalszom. Lehet innom kéne még1 kávét? Másfél hét múlva megyek életem eddigi legnehezebb vizsgájára. Mi van, ha terhes vagyok??? A jós azt mondta, hogy a ház. kötéstől számított 2-3 éven belül, természetes úton fogok szülni, DE ROSSZKOR FOG JÖNNI a terhesség!!! Ez mit jelenthet? Viszont a babának nagyon fogunk örülni a férjemmel. És hogy nálam is és a férjemnél is fiút lát. Hát a férjem azt mondja, felejtsem már el azt a vén boszorkányt. A kolléganőimnek eddig minden bejött.

Kép
babancs

Babancs,
csatlakoznék a férjedhez. :D
Vendég

Babancs: Ugye nem mondod komolyan, hogy egy jós szavaira alapozol???? :shock: :?
Sztem érdekességképpen meg lehet hallgatni, majd elengedni a füled mellett! A férjednek igaza van!
A másik meg hogy sztem egy baba sose jön rosszkor....
Semmi köze a babának a szakvizsgádhoz:wink: Sztem terhesen is lehet bármit csinálni!:wink:

Áfi: Köszi, viszont Nektek is++++++++++++++++++++++++++++
JÓccaka

ceniko
Szeged

...hát, ha egyszer valaha lesz egy fiam, tuti nem Miklósnak fogják hívni!!!! A ányomat meg nem Piroskának!

Brrrr!

Kép

Hát ez van...

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!

Ceniko!

Nem pont te mesélted, hogy sugárban hánytál a 2. terhességed alatt végig? :)

A hőm még jó, remélem emelkedik még.

Kép

Kép
babancs

Teszteltem..

Kép
babancs

Babancska,
azonnal áruld el a teszt eredményét! Ugye pozitív??????
MOST! :lol:
Vendég

babancs:
A hod zsenialis! Szerintem +.
De jelentkezzel mar, ne csigazz!!!

Na az en hom ma nem zsenialis :( -2 tized eses . :cry: Nem is teszek majd csak holnap gorbet :( :( :(

baratodildi

babancs:
Bar van elkepzelesem az eredmenyrol, jo lenne ha jonnel, mert megesz itt engem a kivancsisag 8)

baratodildi

Cocácska,
neked :(:(:(
A görbém fel sem teszem, alacsony a hőm ma is mint tegnap, de persze mensi az nem jön, így nem tudunk holnap orvoshoz menni, esetleg pénteken (akkor szabadnapos a férjem) ha addig megjön rendesen. Így nem lehet kitűzni úgysem a műtét időpontját. Még ezzel is kitol velem... :?
Vendég

Áfonya:
Szerintem a mutetet kilehet tuzni igy is. Miert ne lehetne? Szerintem meg fog rendesen is jonni ma, de ha holnap jonne meg, akkor is bemehetsz mega dokihoz, nem?

baratodildi

Ildi,
hát azért nem lehet (szerintem) mert így nem tudjuk mikor fogok pontosan mensizni, gondolom nem mensi alatt akar még boncolgatni is... Ha holnap vagy csüt. megjön, akkor pénteken megyünk. Csak már jó volna biztosat tudni, meg főleg túllenni az egészen. Így csak rettegek meg tutulok, és már marékszám eszem a fájdalomcsillapítót a fejgörcsömre.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?