Sziasztok!
Kavicska!
Én már csak vegetálok.
Éjjel már szinte semmit nem alszom, mert állandóan pisilni járok, plussz – hab a tortán – éjszakára teljesen bedugul az orrom, és nem kapok levegőt!
Min. egyszer fel kell kelnem kipucolni, h. vissza tudjak aludni! Állítólag a terhességi hormonok hatnak úgy az orrnyálkahártyára is, mint a méhnyálkahártyára, vastag lesz és vérbő, és ezerrel termeli a nyákot, ami beszárad és nem kapsz tőle levegőt! Nagy élmény lehet a szomszédoknak amikor hajnal kettőkor orrot fújok
, de nem tudok mit tenni!
Szegény párom se nagyon tud tőlem aludni!
Reggel meg mint a mosott sz.r, nem bírok éledni! Alapvetően nem csinálok semmit, de azt aztán nagyon nyüglődve ráadásul piszkosul el is fáradok tőle!
Soha még nem éreztem magam ennyire fáradtnak!
Meg a teljes döntésképtelenség! Én akinek vágott az agya, most órákig ülök egy primitív probléma fölött és képtelen vagyok tenni bármit is!
Lenne egy csomó elintézni valóm (gyerek receptjeinek kiváltása, légzésfigyelő előjegyzése, apróságok beszerzése) és egyszerűen nincs kedvem kimozdulni sem! Nagyon utálom magamat!
Pogi!
Én ezen az áron inkább valódi gyümölcsöt vennék, akár még bio-t is (szerintem kijönne!!!), nem ilyen bogyóba zárt csodát!
Amire még kíváncsi lennék, h. a fehérje típusú vitaminokat és értékes növényi anyagokat hogyan csomagolják egybe a proteázokkal (fehérje bontó enzimek) ill. ennek eredményeként mi is lesz azokkal az értékes növényi anyagokkal!
De megint csúnya, gonosz és hitetlen vagyok!
Zsizsik!
Pedig már kezdtem reménykedni!!!
Én már babonából semmit nem merek mondani senkinek drukk ügyben lassan, de te nagyon úgy néztél ki, h. hátha! Sajnálom, h. mégsem!!!
De a magas hő mindenesetre nagyon bíztató PÉ és sárgatest ügyben!!!!
Mniki!
Vedd úgy, h. anyósék mekkorát szívtak, amikor kiadtak pénzt virágra és útiköltségre tök feleslegesen, mert még egy felessel sem kínáltátok meg őket!!!
Innen nézve te jártál jobban!!!!
Ráadásul jópofizni sem kellett!!!!!
Én elégedett lennék egy ilyen távolságtartó kapcsolattal a helyedben (a számomra pont megfelelő távolság az anyósomtól: 300 m légvonalban, 12 év időben: itt lakik egy köpésre, de 12 évig nem is találkoztunk! Sajnos mióta tudja, h. újabb unokája lesz, elkezdett érdeklődni felőlünk, már a szülésem napját firtatja!!!!
Pedig látni se akarom a gyerekem körül!!!!!!
)!
Babancs!
Nálam benn lesz a párom (Már feltéve, ha hazaér Szekszárdról időben!!! Bár tényleg erre még nincs kidolgozott vészforgatókönyvünk!
). De ha a tiéd nem akar, inkább ne erőltesd, ill. ha te nem akarod, akkor pláne! Egyébként anyukádat is viheted (lehet, h. nem is lenne rossz ötlet!
), ill. egyes helyeken lehet dúlát vinni!
Én pl. a manapság oly divatos videózást nem szeretném!
Egyrészt apa ne a kamerával, hanem velem foglalkozzon, meg a gyerekkel!
Másrészt nem hiszem, h. túlságosan szalonképes kép- és hanganyagot tudnánk összehozni, tekintve, h. 6 éves fogtechnikusi pályafutásom alatt rendesen megtanultam káromkodni a fiúktól és ez a tudás katasztrófahelyzetekben (pl. lábujjra ejtett kalapács) gátlástalanul felszínre is szokott törni!
Tényleg asszem ezügyben célszerű lesz előre is elnézést kérni a szülészemtől és a szülésznőmtől!!!!
Rólam egyébként még annyit, h. alapvetően csupa jó dolog történik körülöttem:
Meglett a kiságy!
Kaptam vékony hálózsákot a börzén, zsír új, Brendonos, sógornőm lealkudta 800-ról 450-re!
Lassan minden megvan a gyerek fogadására!
Kisebbik csirkefogó macskánk túlélt egy mérgezést!
A kanárink egész jól felépült az egy hónapja történt agyvérzéséből!
Már egészen jól megy a vezetés! Stb.
De vhogy olyan érdektelen az egész! Nem tudom, talán akik már szültek, azok tudják, h. miről beszélek????? Ti is voltatok így?????