Sziasztok!
Végre talán lesz annyi időm, hogy írjak is, bár Marci ébren van, Flóra sem tudom, hogy hogy alszik a nagy lármában, ami a szomszédból jön, de hát azt is meg kell csinálni szegényeknek valamikor.
És is boldog 6 hót kívánok Katicának és 4 hót Nórinak így utólag is!
Julcsi!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat a nyaraláson, tényleg nagyon jó időt fogtatok ki.
Reméltem, hogy felrakod majd a képet a 4 piásról, emlékeztem, hogy készült ilyen, így most már nekünk is megvan. És tök jól illusztrálja amit mondtam a csajok egyedül, az enyémek anyai segítséggel való ivásáról.
Milyen játék az a kockaszerű, ami az elmélyülten játszós képen látszik? Nagyon tetszik! És ez az új zümi? Az is nagyon jó!
Edit!
Köszi az infót a DM-es piskótáról, amiben nincs tojás. Azért majd megvárom a védőnőm tanácsát róla a glutén miatt.
Barni hogy van? Remélem ő nem kapta el tőletek a dolgot! És Virág?
Én raktam el szilvát, turmixolva, és lehúztam a héjját! Meglepően könnyen lehet hámozni, ha elég érett. Pillanatok alatt megvolt, persze arányosan a mennyiséggel.
Múltkor kérdezted a fagyasztott dolgok felengedését. Azóta már kipróbáltad? Nekem sincs nagyon ötletem, hogy is kéne. Kicsit félek, hogy rossz íze lesz az elrakott dolgoknak, egy csomó barackot raktam. Kár lenne értük.
Sinlacot és is kipróbálnám, de nálunk nem írják fel. Legalábbis nekünk nem, mert nem indokolt. Pedig csak jobb lenne azzal tartalmasabbá tenni a gyümit alakalomadtán, mint babapiskótával, amiben több olyan összetevő is van, amit még nem lehet adni.
Gwini!
Örülök, hogy felőled is hallunk, tényleg régen jártál erre! Sok sikert a vizsgádhoz, és grat. az almakóstoláshoz. Majd szépen belejöttök. Én is hallottam egy pocakban meghalt kisbabáról itt a babaneten, nem tudom, hogy ugyanaz-e. A legborzasztóbb, ami történhet, nem is szívesen olvasom ezeket a sztorikat.
Márti!
Beszedted a homeós bogyókat a füledre? Jobb már?
Szupi lesz az alsópáhoki hosszú hétvégétek, biztos várjátok már nagyon. Ügyi vagy az ablakpucolást illetően, nálunk is nagyon aktuális lenne a dolog. Ha már nagyon belejöttél, jöhetsz ide is. Én egyenlőre nem bírom rávenni magam. A múltkor elkezdtem, és elhatároztam, hogy napi 1-2 ablakot rendbe rakok, de csak 1 napig tartott a lelkesedésem.
Na, azt hiszem én vagyok itt a kakukktojás, aki másként gondolkodik a nyaralásról, stb. Ugye mi júliusban elmentünk 3 napra a gyerekek nélkül, és most is van néha, hogy ha hosszabb vásárlást tervezünk, akkor a gyerekek a nagyszülőknél vannak pár órát. Jövő héten pedig az esküvő miatt lesznek és alszanak itt anyumék.
Megmondom őszintén, én nem bántam meg a nyaralásunkat sem, és abból sem láttam semmi rosszat, hogy néha pár óráig nincsenek velünk. Persze ehhez az is kell, hogy rá merjem bízni az adott illetőre nyugodt szívvel őket.
És ha lehetőségünk nyílna egy gyerekekkel együtt eltöltött hétre valahol, akkor mennék, mégha sokat kéne csomagolni és az a pár nap sem a teljes pihenésről szólna nekünk. Ha nem is tudunk heverészni, de a környezetváltozás is tud jól hatni az emberre. És a gyerekek is jobban járnak egy "kipihent", magát a bőrében jól érző szülővel, mint egy, a dolgokba belefásulttal.
Zsuzsi!
Ügyes Szandid a Frutapura evéssel. Az nem is olyan kevés ennyi idősen, 100 ml. Nagyon jól alakul.
Felhívtam a Kelen Kórházat is, ahol az a doki rendel, akihez a Heim Pálba is bejelenkeztem. Itt okt. 2-ra kaptunk időpontot, azért ez sokkal jobban hangzik, mint a nov. 20. Úgyhogy 3 hét múlva megyünk is. Igazából a hosszú úttól tartok egy kicsit, mert még nem voltunk ennyire messze velük, de gondolom nem lesz semmi gond, majd több pihenőt tartunk, hogy kicsit kinyújtózhassanak. És hát nyugodtabb leszek, ha látja egy hozzáértő Flórát.
A lánybúcsú nagyon jó volt. Először egy étterembe mentünk vacsizni, aztál egy Coctail Bar-ba, utána pedig elvittem a bandát egy diszkóba, de én ekkor hazajöttem, kb. 2 körül. 8-an voltunk, jól éreztük magunkat. Persze volt mindenféle lánybúcsús kellék, képet inkább csak a tortáról teszek, amit az ünnepelt kapott, mert az még talán elmegy egy ilyen fórumon, a többi nem igazán.
Nem tudom ám, hogy mit akartam még írni, majd írok még 5 hozzászólást max. ez után, ahogy szoktam.