Sziasztok LÁnyok,
Jaj, mennyi jó tanács! Még olvasni is egy gyönyörűség volt! Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!
Melcsi
Akkor marad a péntek, mára ár elígérkeztünk
Beszéljünk addig, mert lehet, hogy a szép időt kihasználva a férjem itthon marad a hét végefele velünk, de ez még nem 100%. Jó lenne talizni!
Tejcim van elég, eszik is mindig és teli is a pocó, úgy gömbölyödik, hogy öröm nézni minden kajcsi után. De ez nála nem 150g-nál van, hanem 120-130-nál.
Elkezdtem adni neki a Hipp almát, barackot, meg a Hipp s.répát. Persze még csak 1-2 kiskanálla, és anyatejjel együtt keverve. Egyelőre szereti. Élvezi, hogy kanállal ehet, demég nem annyira, hogy a cicit mellőzze.
Az a nyerő
A Kalovits-úszás a Rubin Hotelben 12.000 Ft/hó, ez 4 alkalom, és mindkettőnk belépője benne van, sőt, ha jön anyukám vagy a férjem, vagy bárki segíteni, ő is bejöhet nézelődni.
Nagyon klassz, mert nem klóros a víz, csak babák úsznak abban a medencében és van szopis rész, lehet mikrózni kajcsit, stb-stb. Nagyon klassz hely!
Hogyha pépet adnék Laurának estére, akkor pedig hol marad a szopiszopi estére? Úgy hallottam, hogy az esti szopit hagyják el legkésőbb...
Norka
Mi is filóztunk a szombati időponton, sőt a későbbin is, mert mi 14.30-ra járunk most. De ez tűnt a legjobban beilleszthetőnek Laura akkori napirendjébe (délelőtti alvás, délután rövid alvás). Meg nekünk ez egy napi program így, mert muszáj vele mindig menni, nagyon érdelődő, nagyon sokat nézelődik.
Ha hétvégén mennénk, amikor apa egyébként is el tud minket vinni mindenfele, az nekünk akkor hétköznapra nem egy plussz program. Meg a későbbi időpontokon már apa is itthon van, így akkor nálunk együtt a család. Így maradt a kora du.-i időpont.
Úgy van, hogy a kezdő csoport 3 hónapig kezdő, ez 3x4 alkalom. Majd megy tovább. Heti 1 alkalommal.
Boginak milyen színű kisgatyát választottál?
A napirend tényleg mindig borul, ha közbejön valami. Most pl. pénteken kimentünk Bécsbe Laurával meg anyumékkal ruhákat venni, hát, hétvégén volt belőle egy kicsike kis szívás alvás fronton. De remélem, már visszaállt a rendes kerékvágásba.
A tápis pótlás az Nektek melyik tejpép? vagy nem tejpép?
Még azt kipróbálom, hogy este pancsolunk egy jó hosszat a nagykádban, hátha akkor ő is kifárad, mint Bogi és könnyebben alszik el
Jó ötlet, köszi!
Lányok,
Mi a különbség tejpép és tápi között? Hogy van ez? Nekünk Sinlac-ot ajánlott a védőnéni, bevallom, kacérkodom gondolattal, hogy este egy picikét adjak neki, hogy ne kelljen fel éjszaka, mert már nagyon jól esne nekem is egy átalvott éjszaka végre.
Ha este mindig tejcit fog kapni, akkor mindig kelni is fog, nem?
Orsi
tudom, hogy nem szabad rágörcsölni semmire, azért is próbálom úgy felfogni, hogy végülis lassan úgyis jönnek a rendes kajcsik, lehet, hogy Laura előbb szeretné
Már egy ideje olyan szinten bámulja, ahogy eszünk, hogy tátva marad a szája tőle. Olyankor még akkor is elhallgat, ha egyébként bömbölt előtte.
Nagyon érdekli minden, ami kajcsi és felnőtt. Nagyokat nyel közben, miközben érzi az illatokat. Ezért is gondoltam úgy, hogy talán akkor elkezdem szép lassan bevezetni nála a kajcsikat, meg aztán nem megy olyan expressz sebességgel az adagok emelése, mint azt először gondoltam. Még csak ízlelgetés szintjén marad a dolog, almából egy picit több is lecsúszott, de s.répa pl. még nem annyira menő, bár látszik, hogy ízlik neki.
Egyébként meglepő, de annak ellenére, hogy súlyban nem hízik annyit, hosszban igenis nő (aug közepén vett Kenguru Gold-os 68-as bodyk már kicsik, most 74-es a menő), és fejlődik, mozog sokat, sőt, még hurkáink is vannak a combján
Ennek ellenére érdekes, hogy nem hízik annyit
Bevallom, nálam nem működik a sírni hagyás módszere
Zsebi
Valahogy így lehet ez Laurával is
Nem hízik sokat, de azért ahhoz elég az energia, hogy rosszcsontkondjon
Reno
Mr gyúrtok a kistesóra?
Nem úgy volt, hogy a császár után 1 évig nem szabad és kialkudtátok a 6 hónapot?
Egyébként is jó 1 évet várni, szerintem is, nekem legalábbis teljesen lemerültek a készleteim
Kriszta
Jól vagytok? Máté nagyon pörög? Van azért időd másra is?
Ja, kép.... Jön, ígérem!
Van egypár új, csak sosem jutok el odáig, hogy gépre fel, kicsinyítés, stb-stb...
Puszi