Sziasztok!
Annyi mindent történt már megint, amíg nem voltam, hogy alig győzöm követni a dolgokat.
Cirmike:
Rékának mi is gratulálunk a szülinapjához, édes a kép, ahogy nézi a tűzijátékot.
Lehet, hogy nekünk is meg kellene látogatnunk a Vidámparkot, Virág nagyon szereti a körhintát, bányász-napon is kétszer kellett rá felültetni.
Erika:
Tényleg nagyon sok szép torta volt a bulin, gondolom mind elfogyott
Ági:
Dorka nagyon-nagyon ügyes volt, tényleg büszke lehetsz rá, szegénykék nem értik, hogy mi történik velük. Én is sírtam, amikor Virágra rátették a kengyelt, sőt az első pár oltásnál is sírtam
Gangi:
Jobbulást nektek, úgy látszik elkezdődött a náthás korszak, sajnos nálunk is Virág unokatesója köhög nagyon, remélem nem kapjuk el tőle.
Jaj, mielőtt elfelejteném, azt szeretném kérdezni, hogy ti mit tudtok, lehet-e ilyen pici gyereknek igazi tehéntejet kapni. Egy srác hozza nekünk faluról, megkérdzetem a doktornőt, azt mondta higítsam fel vízzel. Ittam belőle egy kortyot, max. a szine hasonlít a boltiéhoz (vagy még talán az sem), az íze abszolút nem.
Lola:
Tetszik a kép, amikor a bölcsiben mutogatják a mondókát, nagyon csinos volt Soma. Tök jó, hogy ilyen könnyen veszi ő is az óvodát.
Pannamanna:
Gratulálok én is az évfordulótokhoz!
Amikor bementem a Parik ovijába Virággal ,én is meglepődtem, sok olyan dolog van, amit az ember nem tud, ha nincs ott végig egy nap mondjuk. Ők olyat csináltak, hogy bementek a belső szobába (nagyon kicsi az a szoba, bár az egész óvoda kicsi) és mindenkinek kellett hozni mesepárnát. Kiderült, hogy ez egy sima kispárna, max. annyi különbséggel, hogy rá van varrva valami figura, vagy jel. Azon kell ülniük, amíg tart a meseolvasás. Aztán hozott az óvónéni valami B betűvel kezdődő bábut (azért nem tudom a nevét, mert németül mondják ezt), ami úgy néz ki, hogy egy hosszú hurkapálcika végén vagy egy tölcsér, ha a hurkapálcikát felnyomjuk, akkor kijön ez a manó, bábu vagy micsoda, ha visszahúzod, akkor értelemeszerűen visszamegy. Ha a gyerekek elkezdenek beszélgetni meseolvasás közben, vagy rosszalkodnak, akkor ez a B-betűs valami visszabújik a tölcsérbe, és akkor tudják, hogy csöndbe kell maradni.
Olyan jó dolgok vannak szerintem egy oviban, szeretek bejárni a Virággal.
Rena:
Bálint is nagyon ügyes volt, remélem Virágnál is ilyen könnyen megy majd az ovikezdés. Az lenne a legjobb, ha lennének olyan gyerekek, akikkel már a bölcsibe is együtt jár, akkor szerintem könnyebb. Ilyenor tényleg nehéz, ha ebéd előtt hozod el, mert Virág is ha nagyon álmos, akkor alig eszik valamit. Így járunk, ha játszóházba megyünk valamelyik bölcsibe, hazafele az úton elalszik. De ha majd dolgozni fogok, akkor nem autóval fogunk járni, szegénykém addig nyűgös lesz a buszon, a hazafele úton, amíg meg nem érkezünk.
Lívia:
Ügyes vagy nagyon, neked is jól megy ez a kreatívkodás. A Centrumnál az a csaj tényleg nagyon aranyos.
Neked mikor kezdődik a suli és hogy kell bejárnod?
Most már megyek, Virágot letettem aludni, bár nem tudom, hogy elaludt-e, megnézem. Tanulnom is kellene valamit, most már angolból is kaptunk leckét, sőt a 75 tételkérdést is megkaptuk, el kellene kezdenem kidolgozni őket. Tegnap egész nap kemény egy órát aludt, abból fél órám azzal ment el, hogy videónézegető programot töltsek le a számítógépről, hogy a másikra át tudjam tenni, a másik fél órában pedig a gyorsírásomat teszem át rendesbe, de persze nem végeztem, csak fél oldallal.
Jók legyetek, jobbulást a betegeknek!!
Sziasztok, Hugi