Új privát üzeneted érkezett!

Ildi,
nem görcsölök. A dokim meg 80kmnyire van sajnos. Ha eláll a vérzés akkor nem megyek, majd csak ha megjön.
Vendég

Köszi Áfi a választ. Nem tudom, hogy akkor ez a hülye Ferty miért nem ott jelöli be? Bizonytalan a görbémet illetően?

Most olvastam vissza, hogy Áfi te vérzel??? Piros vérrel? Szerintem hívd fel a dokid, mégha nem is tudsz elmenni hozzá és beszélj vele, hogy most mi van. Ez így nem oké!!!! Hívd fel!!!! Mást nem érzel? Semmi hasfájás, görcsölés?

Ja, egyébként nagyon együtt haladunk a ciklusunkkal, én is CD 23 vagyok.
szerika

Áfi:
Akkor jo ha nincsenek gorcsok. A kis verzes miatt en sem vagyok benne, hogy erdemes elmenni, max holnap betelefonalhatnal neki, hogy akkor ez most mi a turot jelent??? :shock: :shock:

baratodildi

Mi vagyok benne??? Biztos. Jajj... Meg csak most keltem, de mar nem tudok egy ertelmes mondatot megfogalmazni. Bocsi. :oops:
Szoval en sem vagyok benne biztos, hogy el kene menned dokihoz emiatt.

baratodildi

Ildi, Erika,
nem tudom a számát... én nem magánrendelésre járok. Így nem is nyomta a kezembe a számát... :(
Vendég

Áfi: Ha elállt az élénkpiros vérzés akkor szvsz nem kell aggódni!
Én mindkét terhességem alatt vérezgettem! A dokim azt mondta amíg barnás, nem kell beszarni, a gáz az élénk piros friss vér!
Annyit tudsz csinálni, hogy szeded tovább a bogyóidat + magnézium javallott +(orvosi vényre Seduxen vagy Pipolphen -nyugtatók,görcsoldók-) és ágynyugalom (amennyire örögmozgó druszám hagy :wink: )

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Babancs, Szerika: Hát nemtom, nekem eddig is volt ilyen krémes (nem gombás az túrószerű, tuti nem gombám van!), de őszintén szólva soha se figyeltem, hogy mikor milyen :oops: , csak most hogy a Ferty kéri..... Nem figyelek eléggé a testem változásaira, nem ismerem eléggé a testemet :( :oops: :shock:

Babancs: Pesten a Korai Fejlesztőbe voltunk! Violát vittem hogy megvizsgálják (gyógypedagógus), mert úgy éreztem el van maradva a többi vele egykorú gyerektől! Nem kommunikált úgy ahogy kellene!
És igazam volt valóban le van maradbva, de nincs szellemi fogyatékossága, egyszerűen csak lassabb érésű a gyermek, a problémás terhességből (Hellp szindróma) kifolyólag!
Eleve hátrányból indult...ezt kellene behozni!
Így a szegedi korai fejlesztőbe kell majd h hordjam, hogy belendítsék a beszédét. Valószínűleg logopédus, Dévényes gyógytornász (szájmasszás, arcizom masszázs) elég lesz :)
Hát nagyon remélem :)

ceniko
Szeged

Jó reggelt lyányok!

Melcsi!
Tuti jó görbéd van - kapaszkodó babával :D

Szerika!
Áfi jól beszél, 13. napi telitalálatra tippelek én is. A Ferty buta!!!

Elizabet!
Dettó!

Áfi!
Nem tom mi ez. Esetleg a helyedben én holnap megmutatnáb egy helti puncológusnak - ha másért nem, hogy megnyugtassan.

Enikő!
Jó kezekben lesz a pirinyód!

Nekem kezdődnek a "jósló fájásaim" + puffadás, zabálás, blablabla!

Azért nesztek, görbe: Kép

Kép
zölddisznó

Áfi!
Lefordítom, mit írtam: "Esetleg a helyedben én holnap megmutatnáb (MEGMUTATNÁM) egy helti (HELYI) puncológusnak - ha másért nem, hogy megnyugtassan." (...SON)

...nemsokára felébredek.

Kép
zölddisznó

[quote="ceniko"]
írta:
cenikoCsajok mi a különbség a krémes és a tojásfehérje hüvelyváladák között, úgy értem melyik mikor fordul elő???
Nekem tegnap tojásfehérje volt (9. nap a mensitől számatva) ,ma meg krémes (10. nap)???

E

Hú most nézem az előbb elírtam (béna béla a dátumot néztem :oops: :lol: IQ extra light! :lol: )
Na szóval tegnap volt a 13. ma meg a 14. napom van! És kb 2 órája keményen fájdogál a hasam jobb oldala, ami egészen kisugárzik a derekamba! Szvsz most épp peteérek :lol: Este elkapom apánkat ;)! Hja és ma feljebb is ment a hőm egy picikét :wink:

Áfi: helyzet?????????????????????

Coca: Tudom :wink: , Dévényes gyógytornász járt hozzánk, mert Hypotón volt a csajom és a mozgását is ő indította be. Maximálisan bízom a Dévény módszerben, Dévény Annának minimum Nobel díj dukálna.... :wink:
E

ceniko
Szeged

Itt a görbém:

Kép

ceniko
Szeged

Enikő,
szerintem is peteérsz. :)
Helyzet: semmi. Minden elállt, elmúlt. Se piros, se barna, se görcs... néha már a saját agyamra megyek. Most ezért bőgtem vagy másfél órácskát... :?
Vendég

Áfi!

Don't bőg! Szerintem kerítésfestés. Az a jó teráPIA beágyazódáskor :wink:

Kép
zölddisznó

Áfi: Akkor ha ma szexelünk (és esetleg megfogan) több az esélye hogy pöcse legyen a bébinek???? :oops: :wink:

Ezt a mensinek:
Kép
Már bocs :oops: :lol:

ceniko
Szeged

Imádlak titeket csajok! :D :lol: :D
Coca,
vinnyogva fogsz kacagni, de délután tényleg kerítésfestés lesz! :P
Enikő,
igen, ma fiúra van nagyobb esély, de bőven lehet lány is, ne éld nagyon bele magad! :)
A képet külön köszönöm, jót vigyorogtam :D
Vendég

Áfi: Okéoké!!! Nem élem bele magam :wink: De azért megpróbáljuk, hátha.... :roll: :lol: De végülis mindegy, ha a 3. nak nem lesz pöcse majd a 4.-nek :lol: :lol: :shock:

Sztem nem lesz ott gond nálad pocakbaba ügyben -megígérem :wink: - ++++++++++++++++++
Kerítésfestéshez jómunkát. Jó hosszú a kerítésetek már vagy 2 hete ezzel ütitek el unalmas óráitokat :lol:

ceniko
Szeged

Áfi!
Ui!

Ceni!
"munkára "fel!

Coca megy biciklizni. Este jön!

Kép
zölddisznó

Áfonyaa, szerintem is beszélj a dokival telcsin...mindenképpen mondd el neki, hogy mi van, vagy volt!!!!!

Zölddisznó-babacs, szerintetek is jó a 13 nap? Én is úgy éreztem! :) Annyit olvastam már arról, hogy a peteérés előtti és utáni két nap az ok! Ez tényleg így van?

Amúgy lányok 19.én megyed de-t 11-re a Nyírő meddőségijébe konzultációra. Elkezdjük a kivizsgálásokat! DE titkon tényleg abban reménykedek, hogy mire meglesznek az eredmények, kb. 1,5 múlva, akkorra már ott fog csücsülni a babó a pocimban, de ha nem, akkor talán a Jézuska megkönyörül rajtam. :)

Hogy vagytok amúgy, hogy telik / telt a hétvégétek?
elizabeth25

Ja és lányok! Ha ma reggel 36,8 a hőm és esetleg ebben a hónapban sikerülne a baba, akkor nem esne már vissza ezen érték alá?
elizabeth25

Melcsi ezer drukk a "babás" görbéd király! :) Mikor NEM kéne megjönnie?
elizabeth25

sziaszto!elizabeth:mikor kellene megjönni? ami remélem nem következik be. :lol:
lehet, hogy egyszerre tesztelünk? :?:
nekem 1 hét mulva kb.
timea toszegi

Elizabeth,
nincs így. Az "utána 2 nap" nagyon nem stimmel! A peteérés elötti 2 nap, és a peteérés napja az igazán esélyes, utána már igencsak fújhatod!
Coca,
estig biciklizel? :shock: ez igen!

Belőlem valami nagyon kevés vér szivárog, de nem barna, élénkpiros, de annyira kevés hogy csak a wcpapíron hagy nyomot...
Jó hír is van: a kerítés egy rétegben kész (de át akarjuk kenni mégegy rétegben :? ) A második réteg gyorsabban fog menni mert eddig csak én festettem, férjem csiszolta le a régi festéket. A másodikat már ketten kenjük.
Vendég

Áfi: Még most is vérzel???? :shock:

Elizabeth: Drukkok mennek ++++++++++++++++++++++

Timea, Elizabeth: Nektek mikor volt utcsó mensi?

Pusssz
E

ceniko
Szeged

Elizabeth!
Priviben szívesen írok a Nyirőről! Hogy kit kell nagyívben elkerülni)

Áfonyka!
Jól átvágtalak, kitekertem a zöldbe, és leheveredtem olvasni, találkoztam baráttal, oszt megittunk egy sört, hogy jókedvű legyen a baba! :wink: (Amúgy szoktunk nyomni a tesókámmal 70-90 km-t is!)

Kép
zölddisznó

Zölddisznó, miért te voltál a meddőségin? Mesélj, még azelőtt, mielőtt elmennék.....:) Ird meg priviben!

Cenikó, augusztus 27.én volt az utolsó mensim!

Áfonyaa, akkor rosszul tudtam, de a lényeg, hogy a 13.nap akkor stimmel! Hát reménykedjünk! :)

Timi, nekem kb. 10 nap múlva.

Lányok, én már nem hiszek benne, hogy sikerülhet! :(
elizabeth25

A festék nem árthat a magzatnak? Csak azért kérdezem, mert mindenhol olvasom, hogy a kismamák festenek..én is festenék a vizsgám után. Mondjuk festményeket (bár a lakásra is ráférne így fél év után :lol: )

Kép
babancs

Ja és Cenikó, köszi a drukkot! Kölcsönös! :lol:
elizabeth25

Áfonyaa, vigyázz magadra, nagyon!!!! :shock:
elizabeth25

Lányok, akinek van msn-je , felvettem! Úgyhogy ne lepődjetek meg! :)
elizabeth25

Sziasztok!!!

Helyzetjelentés!!! Nem kiröhögni :oops: :lol:

Apa este 6ig dolgozott, hazajött fél 7kor, adtam neki vacsit, letusolt, erre hívta a főnöke, hogy vissza kéne menni túlórázni..... :shock: :? :evil:
Úgyhogy gyorsan csináltam neki szendvicseket, meg lefőztem a kávét, közben gyorsan szexeltünk egy 2 perceset! (a cél érdekében muszáj volt 2 percbe összefoglalni az egészet :lol: :oops: , ciki nem ciki ez van :) )
És már csörgött is a főnöke, hogy itt van a házelőtt..... és el is ment vissza a munkahelyére! :cry: :( Nah mindegy ez van! De azért adtunk egy esélyt a bébinek. Most vagy sikerül vagy nem, vagy pöcse lesz vagy nem, majd kiderül :lol: :lol:
Ha valóban ma volt PÉ akkor talán sikerül. Bár nem feküdtem az aktus után, sajna mennem kellett ki a konyhába...
Bocs a részletekért, de hozzá tartoznak az eseményekhez :lol: :oops:

Elizabeth: Nekem agusztus 28 :wink:
E

ceniko
Szeged

Enikő,
köszi a beszámolót :D
Elizabeth,
igyekszem vigyázni. Köszi. :)
Babancs,
én szabadtéren festettem. Ott nem dúsulnak fel a káros anyagok. Zárt helységben nem festenék. Meg aztán én épp nem úgy nézek ki mint akiben baba van...
Coca,
akkor jól telt a délutánod. :)
Vendég

Cenikó nem jössz fel msn-re? Felvettelek!

Egyébként neked hány naposak a ciklusaid? Nekem 28-29. Kb. 27. környékén kell megjönnie. (-2-3 nap )
Te hányadik napon is vagy ma?

Áfonyaaa, tessék holnap felhívni a dokit!
elizabeth25

Nyomulunk msn! Tök jó!!!!

Kép
babancs

Elizabet!
MSN-en írok majd a Nyírőről - holnap.

Pusz csajok, megyek aludni, hogy holnap ÉN ébreszthesselek benneteket :D

Kép
zölddisznó

Hát jó reggelt!

Bár a görbém még csini,
Kép
... érzem a vesztemet :(

Szépséges napot nektek!

Kép
zölddisznó

Jó reggelt Lányok!
Az én görbém nem csini. :( Teljesen feleslegesen, de csináltam tesztet is, persze negatív. A hőm is lezuhant. És vérezgetek tovább. Abbahagyom a Duphastont, nincs értelme már, akkor megjön rendesen, én meg szerdán megyek dokihoz megbeszélni hogy mikor fekszem kórházba. :(

(száj)
Kép

(hüvely)
Kép
Vendég

Jó reggelt!

Áfonyaaa!

Nagyon sajnálom! Gyógyulj meg mihamarabb!
A hőm egész jó, 8kor már 36,9 volt. Az létezhet, hogy ovuláció óta érzem a petefészkeimet??

Kép

Kép
babancs

Sziasztok lányok!

Jó reggelt mindenkinek! Mára visszaesett a hőm 36,8ról 36,4-re...rájöttem nem is hülyeség ez a hőmérőzés. Tényleg akkor úgy alakultak a hők, amikor volt a peteérésem és szúrt is a petefészkem! :)

Már halál ledöntött ez a nyavaja, ami már két hete lappang bennem! :( DE muszály volt bejönni dolgozni!

Jövő hét kedden megyünk kivizsgálásra! :( Remélem nem lesz semmi baj, vagyis nem fog kiderülni semmi baj! :( SZURKOLJATOK!
elizabeth25

Babancs, nagyon jó a hőd! :) Mikor kéne NEM megjönnie?

Lányok a Fertyben hol tudok ilyen görbét csinálni? Segítsetek!
elizabeth25

Babancs, nem tudom nálam meddig fog tartani, de nekem szombaton szúrt a petefészkem,mint állat....de még most is érzem én is.....de gondolom ez fokozatosan elmúlik! Drukkolok, hogy összejöjjön a babó a görbéd szerint! :)
elizabeth25

Szombaton kéne megjönnie! De lehet csak beteg vagyok nem? Minden este ráz a hideg, alig elég egy takaró.

Görbét a fertilityfriend.com-on tudsz csinálni..a chartba kell bemenni és ott kreálni valahogy egy saját görbét. Majd az angolosok elmondják neked, nekem a férjem segített.

Amúgy jobbulást Neked! Betegen dolgozol??

Kép
babancs

Babancs, igen, betegen dolgozom! :(

Lehet, hogy te is beteg leszel! :( Vigyázzál magadra!!!!!

Akkor még 5 napot izgulhatsz mensi ügyben! :) Én szorítok nagyon!

Zölddisznó , kb. 6 fele leszek msn-en....akkor majd megbeszéljük!
elizabeth25

Sziasztok!

Áfi!
Ezek nem jó hírek... :(

Csak bekukk, nincs időm írni, csak beszúrom a görbém, ami eléggé ingadozó:

Kép

moni

SZiasztok!

Ezer éve nem írtam ide, azért remélem vki még emlékszik! :shock:

Üdv az újaknak :) Akiknek most én vagyok az új! :lol:

Lett új babás az utóbbi hetekben? :wink: (csakegy az utolsó, akiről tudok)

Bocsánat, most nem tudom a termést visszaolvasni, de DRUKK mindenkinek! :) :)

Rólam dióhéjban:
túlvagyunk az első lombikon, sajnos nem sikerült :( Nagyon ígéretesen alakult pedig minden, de a megtapadás ugye... Most egy kis kötelező szünet, amitől falnak tudnék menni :roll: , de nemsoká jöhetnek a fagyibabák! :D
angel37

Angyalom!
Türelem. :)
Vendég

SZia Junko! :D

Ezt a tulajdonságot mindig a gyengeségeim közé soroltam! :roll:

Közeleg a 18! :) Mi napunk, jobb híján ilyesmiknek kell örülni! :lol:
angel37

szia angel.reg latalak.oktober lesz a te honapod meglatod.
nagyon szoritok.

junko te meg hol vagy elveszve??a masik topikba nem is josz?de ugye jol vagy???

Kép
monyoka

Szia Monyó! :D

Mi van már veled? Nagyon rég hallottam rólad...

Kösziiii a szorítást! :D Jöhet! :D
angel37

angel.

semmi kulonos most meg remenykedes napjait elem.
kepzeld 20 nap kornyeken volt mult honapban a pe-m.
most is arra gyurtunk:)
de 15 nap kivancsisagbol csinaltam egy lh-t ami halvanyan bejelzett.majd 16 nap eros pozitiv lett.
igy nem mardtunk le a dologrol.egyre rovidul a ciklusom aminek nagyon orulok.mult honapban mar 35 nap megjott,hol van ez a 60...napos ciklusaimhoz kepest:)
szoval ennyi roviden.

Kép
monyoka

Monyókám! :)

Ezek nagyon biztató hírek! :wink:
A te ultrahosszú ciklusaid után főleg!
LH teszt bejelzett + volt hozzá akció is! :lol: Minden okod megvan a reménykedésre! :wink: + az én drukkjaim! :lol:

Csak úgy el voltál tűnve (mondom én :roll: ), de akkor nem vagy magadba zuhanva, és ennek nagyon örülök!
angel37

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?