Sziasztok!
Megjöttünk a nyaralásból, kicsit tovább maradtunk, mint terveztük. Az időnk jó volt, néha túl jó is, én nem bírom a nagy meleget.
Zita tündérbogár volt, kivéve indulás előtti este: éjfélig bulizott, így 2 helyett 3-kor indultunk. Zita a lépcsőházban felébredt, aztán a kocsiban kukkolt kb 10 percig, aztán visszaaludt, és a szokásos 8 után pár perccel ébredt, mint itthon szokott.
Hétfőn délelőtt megérkeztünk Baskára, csütörtökön továbbmentünk Rovinjba, útközben megnéztük Pulában az amfiteátrumot, és hazafelé tegnap a Plitvicei tavakat. Innen indultunk este 1/2 7 körül, 1-kor érkeztünk meg.
Látom, Ildi írta, hogy nem tetszett a baskai strand...
Nem is a stranddal volt a baj, mert mi szandiban fürödtünk, Zita meg még úgysem megy, és így legalább a kavicsok miatt nem is mászott le a plédről.
Azzal volt bajunk, hogy a Krk szigeten iszonyat a közlekedés, és mi nem vagyunk azok az egy helyben ülő turisták, de a közlekedés miatt 2x is meggondoltuk, hogy autóba üljünk. A 20km-re lévő Krk város autóval kb 40-60 perc volt, forgalomtól függően. Éppen mondtam apának, hogy tisztára olyan ez a sziget, mint a "Lost"-ban a Sziget, hogy kijutni innen lehetetlennek tűnik...
Csütörtökön, amikor továbbálltunk Rovinjba, már majdnem elhagytuk a szigetet, a híd előtt kb 10 km-el leesett a tantusz, hogy az alvókutyust én biza nem csomagoltam el!!! Megálltunk, hát kutyus sehol.
Apa azt mondta, Őt nem érdekli, majd megszokja, hogy nincs kutyus... Ő aztán vissza nem fordul, mert az időben milyen sok, stb. stb.
Végül elkezdtem bömbölni, annyira sajnáltam Zitát, hogy mi lesz vele kutyus nélkül. Felhívtuk a házinénit, hát már meg is találta, le volt esve, és rálógott az ágynemű. Aztán persze visszamentünk, Zita örült, bár az ügy dráma részét átaludta.
Nekem azt hiszem, ma este kell meghálálnom Apának.
Manka, amikor először hagytuk Zitát egész napra anyummal, én is bőgtem a kocsiban, úgy sajnáltam. Persze Zita tök jól érezte magát, és nem volt semmi gond. Biztos sírni fogsz az első külön úton, de aztán belejössz, hidd el!
Réka, sajnálom, hogy Ágoston beteg, remélem már jobban van!
Timi, mi a túró az az édesség, amiről írtatok? Én még csak nem is hallottam róla.
Fanninak tök jól áll az a narancssárga ruci!
Paprikáskrumplit én már adtam Zitának, nagyon szereti, sztem ebben nincs semmi ami tiltott lenne.
Márti, látom már elmentetek, remélem jól utaztatok! Gratulálok Bendegúz hízásához, ez tök jó, hogy így eszik!
Képeket teszek később.