Új privát üzeneted érkezett!

Áfonyaa!

Köszi szépen!!

Fringilla!

Elnézést, ha megbántottalak! De nem a személyed ellen irányuló támadás volt..egyszerűen meglepődtem, hogy valaki így használja a tesztet, mert én úgy tudtam, hogy elég pár másodpercig a vizeletbe tartani. Bocs, de a konkrét körülményekre- hogy ki írta ezt, és milyen okból tesztelt így - nem emlékeztem. Nagyon elfoglalt vagyok most és nem nagyon van időm részletesen visszaolvasgatni.
Mindenesetre jó tanulság volt számomra és tapasztalatszerzés az általad leírt tesztelési módszer - amiért köszi.
És mégegyszer ne haragudj!!!

Kép
babancs

Áfonyaa!

A gyomorégés úgy tudom jó jel! Sőt van, akinek ez az egyetlen tünete, mármár azt hiszi, hogy gyomorfekélye van.

..

Úgy tűnik, ma is, tegnap is én vagyok a lapkezdő :lol:

Kép
babancs

Fringilla,
ne bántódj meg. Én is csak az olvasottakra emlékeztem, nem személyed ellen irányult. És senki nem mondta hogy hülye vagy. És én is azt írtam hogy van olyan teszt ami ezt írja. Ennek ellenére szerintem nem kell. De ez csak az én véleményem.
A túlérzékenységet ismerem jól. Megértem. Csak ne utálj. :wink:
Babancs,
én hülyültem... tényleg koraterhességre jellemző a gyomorégés? Én inkább arra gondoltam hogy ilyenkor mindenről ez jut eszünkbe. A gyomorégésről is... oszt meg tényleg? :shock:
Vendég

Erről jut eszembe..a kolléganőm szedte ezerrel a fogamzásgátlót..dohányzott, mint a gyárkémény. Na meg menstruált rendesen. Aztán egyszer csak elkezdte magát egyre rosszabbul érezni..már elment hasi UH-ra, mert annyira fájt a gyomorszájkörnyéke. Hát azonnal gratulált neki az orvos, mivel már 3 hónapos terhes volt! Nem semmi.

Kép
babancs

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a biztatást,és a tanácsokat,de sajnos ezt ma produkáltam:

Kép

Majd legközelebb...Csak hát ez annyira ideálisnak tünt...

Tesztelőknek:+++++++++++++++++++++++++++

málna2162

Babancs! Nekem erről a dohányzós dologról az jutott eszembe, hogy amikor Gergővel benn voltam a kórházban, volt egy lombik-ikres csajszi, akit akárhányszor láttam, mindig lógott a bagó a szájából. Teljesen ki voltam rajta akadva, na meg az ápolókon, orvosokon is, hogy nem szóltak rá, hogy jó lenne, ha gondolna arra a két picire is, akik olyan nehezen jöttek össze, hogy lombik programra volt szükség.

miniliza

Málna!

Jól látom, hogy meg is jött?? Ha igen, akkor nagyon sajnálom!
Igen ígéretes volt a görbéd! Akkor majd legközelebb!!

Kép
babancs

Málna,
:cry: :cry: :cry:

A lányom angyalnak öltözött (tök önállóan, én csak röhögtem meg fotóztam...

Kép

Kép
Vendég

Sziasztok Lányok!!!!

3. lecke leforditva a másik hőmérős topicban. Hát volt benne egy kifejezés amit szótárban sem találtam, Ti biztos kapiból tudni fogjatok mi az.....na mindegy.

Judithappy ajánlom figyelmedbe :) , azt is írja, hogy a ciklusunk harmadik szakasza (a peteérés és menstruáció közötti időszak) optimális esetben 10-16 napig tart. A 16. nap után vagy terhes lesz valaki, vagy új ciklus kezdődik. Lehet, hogy nem akkor volt a peteérésed amikor a ferty jelöli?

Áfonya, hát lehet ez a kis angyal rosszaság :) , gyönyörű :) :) Köszi a választ a fertys szaggatott vonalra. Nem értem, miért bizonytalan benne :( , majd megnézed a görbémet?

Zöldinkkel mi van?

szoval a gorbe (jó lenne ha felmenne a hőm megint :roll: )

Kép

Pusszancs,
Melcsi

Kép
melcsi6

Melcsi,
a ferti gyagyás, ne foglalkozz a szaggatással!
A lányomnak nem is a szépségével van a baj :D Szép ő csak veszett rossz.... :?
Cocával beszéltem MSNen, technikai gondjai vannak. Nem jön be neki az oldal valamiért.
Vendég

Sziasztok!

Babancs, Áfi,
azóta már megbántam ám, hogy rögtön, első felpaprikázódott állapotomban nekiültem a válasznak; bocs, hogy érzékenységemben ilyen kis durva voltam. :oops: Nem haragszom, nem, nem, nem! :) De ti se! :) Viszont kitaláltam ám valamit! :wink: Holnap akarok tesztelni, mert a Medilabra rá van írva, hogy 48-72 óra múlva érdemes megismételni a tesztet, hogy fennáll-e még a terhesség, én meg tegnapelőtt reggel teszteltem, tehát meglesz a 72 óra. Hát, én félbevágom a megmaradt egy tesztemet, és az egyik felét addig tartom csak benne, amíg felszívódik a "matéria", ez ugye pár másodperc, a másikat meg 5 percig, és az 5 perc után összehasonlítom őket. És akkor kiderül, hogy tényleg elég-e a pár másodperc ezeknél a teszteknél is. Már most tök kíváncsi vagyok az eredményre. :wink: (Csak az lesz a nagy koppanás, ha mindkettő egycsíkos lesz... :roll: )

Málna,
én is sajnálom. :(

Áfi,
nagyon huncut az angyalkád! :)

Fringilla
fringilla

Afi:
Nagyon szep angyalka! :lol:

Málna:
Sajnalom, mert tenyleg nagyon optimalisnak tunt :(

Melcsi:
Azert irja szaggatottra szerintem mert mas jelet nem vezetsz, csak a hodet. Ez meg onmagaban nem eleg neki. De lehet tevedek. :?

baratodildi

Jó reggelt! Az én görbémben is szaggatott vonal van..
Belülről úgy égek ma is, mint tegnap. A hőm változatlan.

Kép

Kép
babancs

Jó reggelt!
Befutottam én is.
Tegnap nem tettem, ma teszek görbét.

(száj)
Kép

(hüvely)

Kép
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!

Jó régen írtam már, de olvastalak Benneteket!!
Áfi, Babancs, Melcsi, Ildi, CoCa, Moni (bocs, ha valakit kihagytam):
te jó ég, mindjárt teszteltek!!! Nagyon izgalmas, remélem jövő héten minden napra jut egy kétcsíkos teszt!!!

Fringillának: gratulálok!

Többiek, akik még pé előtt vannak (velem együtt): mindent bele!!!

Ez a mai görbém:
Kép

Ildi: egyetértek, a ferty-s szaggatott vonallal. A méhnyaknyákot is vezetni kell, hogy tutira tegye a pé-t.

Áfi: figyu, tuti nem túl szűk Enikőnek az a póló? Nem szorítja sehol?

Tegnap voltam babanézőben az egyik kolléganőmnél a kórházban...Szerdán született a kis vörös hajú tündérfiúcska, el is érzékenyültem rajta :) Majd párszor elmegyek hozzájuk, hátha egy baba közelsége segít... :wink:

Na, puszi Mindekinek, legyetek jók, meg ilyenek :)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Ááááááfiiiiiiiiii!!!!

Igazad volt!!!!! Amit csak éppen belemártottam, ugyanolyan csíkokat produkált! Mindkettőnél először nagyon halvány második csík jelent meg, ami aztán erősödött, függetlenül attól, hogy a pisiben volt-e a csík, vagy az asztalon. Sőt, mivel ez a teszt olyan (lehet, hogy a többi is), hogy száradáskor erősebben látszanak a csíkok, még picit jobban is látszott 5 perc múlva az asztalon lévőn a két csík, mint a másikon! :D Most már csak azt nem értem, hogy miért írják a használati utasításra, hogy 5-10 perc! :shock: Általad okosabbá váltam, köszi! :) Magamtól sosem jutott volna eszembe, hogy kipróbáljam a dolgot.

Babancs,
ld. fent! :D

Szép napot mindenkinek! Mi megyünk a gyerekekkel és apukámmal játszóteres gyereknapra! Élvezzétek ki az időt, a következő pár nap gyönyörű lesz, napsütés és kellemes hőmérséklet, igazi nyárutó! :)

Fringilla
fringilla

Fringilla,
ahol tudok segítek (mégha sokszor okoskodásnak tűnik is). Én is láttam olyan tesztet amire ez volt írva. Nem is értettem. Csak én már csináltam párat (sajnos), így tudtam hogy hülyeség. Te meg biztos nem teszteltél még sokat, sokfélével. Ha tapasztalatlan lettem volna, én is bőszen áztatgattam volna. :P
És a lényeg: megen pozitív! :D Megen gratula!

Én mintha enyhe görcsöket éreznék, meg mintha tele lenne az alhasam valamivel. Mensihez korán van még, de múlt hónapban is ilyentájt barnázgattam. Szerintem megint nem sikerült. Tegnap a piacon vettem pizsit a kórházba... :(
Vendég

Utálom a hétvégét, ilyenkor nincs sehol senki. Nekem meg olyan világvége hangulatom van... :(
Vendég

Ne legyen Áfonyaa! Bár én is így vagyok a 7végével. Aggódom érted, miért fájhat a pocid? Bár lehet ez már a baba...

Kép
babancs

En is itt vagyok, csak eppen kiugrottunk egy oracskara vasarolgatni.
Mit mutat ma a homero lanyok?

Afonya:
Nekem is fajdogalt reggel a pocim :(

baratodildi

Aranyosak vagytok lányok :) Már nem fáj a pocim. Nem tudom mitől volt. Bőgtem egyet apának, nem tudom miért, most jobb a kedvem is. Kicsit hülye vagyok ma...
Vendég

Sziasztok!!!

Köszi mindenkinek a hozzászólást!!!! Jól esett! :lol:

Egyébként még ma sincs semmi hálistennek!!!Ez a 34. napom!
Ma reggel is fent volt a hőm:37,1.

Tegnap vettem egy Corax-os tesztcsíkot, megpróbálom ezzel is. Úgy tervezem, hogy hétfő vagy kedd reggel.
Kedden pedig elmegyek akármilyen lesz az eredmény dokihoz.

Egyébként ma olyan érdekesen több hüvelyváladékom volt eddig.
Nem tudom, hogy ez mit jelent!!!

Azt szeretném tőletek kérdezni (persze attól, aki ezt már átélte), hogy nektek mikor jelentkeztek az első igazi hányingerek?
Mert nekem még nincs, csak émelygőzök. Az egyik barátnőm azt mondta, hogy neki 2,5 hónaposan jelentkezett először. Érdekes.

Áfi!

Nyugi!!! Néha nekem is vannak ilyen sírós napjaim, olyankor én is kisírom magam apának , sakkor sokkal jobb!! :D

Málna!

Köszike a többiek nevében is a fordítást!!Szupi! :lol:

Mindenkinek szép napot!!!S természetesen babaragacsot ezerrel!!!!!
judithappy

Judit,
nekem soha nem volt hányingerem a terhességem alatt.

Lányok barnázok. Ugyanez volt múlt hónapban is. Már tudom miért görcsölgetett reggel a hasam... önhatalmúlag megemeltem a Duphaston adagom 3x1-re, meg vettem be extra magnéziumot. Úgy tűnik megint nincs baba. :cry:
Vendég

Hű nagyon aggódom Áfonyaa..csak Duphastont lehet ilyenkor szedni? És az a (nemtom a nevét pontosan) Utrogestan-kúp az mire való?
Lehet a barnázás a progi. alacsony szintje miatt van..vérvételre mikor mész?

Kép
babancs

Babancs,
kedves vagy! :) Az Utrogestan ugyanúgy progeszteronpótló mint a Duphaston, csak Magyarországon nem gyártják, külföldről hozzák, és nem mindig lehet kapni, folyton hiánycikk. Vérvételem az nem lesz. Meg aztán minek is, ha úgyis szedek pótprogit. Nagyon meg akartam úszni ezt a műtétet, igazából ezért vagyok most besz*rva. Olyan tökéletes hónap volt, 3 tüsző, jobbra is, balra is, akármerre menjenek is a fiúk... Én ezt csak azért nem értem mert hormonstimu nélküli hónapokban csak mensi elött szoktam barnázni 1-2 napot, na de nem a 22 ciklusnapon! 32-33 napos ciklusaim szoktak lenni. Múlt hónapban meg ugyanígy elkezdtem barnázni, ment 3 napig, aztán abbamaradt, és csak úgy jött meg a mensi, hogy a 16. DPOn is negatív volt a teszt, és abbahagytam a Duphastont.
Vendég

Áfi!

Most lehet, hogy hülyeséget fogok írni, mert még csak mostanában kezdtem tanulmányozni a hőgörbéket. Most nézegettem a görbédet, ezekszerint elvileg 12 napja volt pé-d. Úgy tudom, hogy van olyan, hogy beágyazódáskor van egy kis barnázás, de annak elvileg már meg kellett történnie. Másik lehetőség, hogy a várható mensi idején is lehet barnázás, akkor is, ha létrejött a terhesség. És ha elvileg 12 napja volt pé-d, akkor már itt lehet a mensid ideje. Nem? Most már csak az a kérdés, hogy megjön, vagy nem? Azért én nagyon szorítok neked!!!
Ha hülyeséget írtam, akkor bocsi, és javíts ki! :oops:

miniliza

Miniliza,
mindkét dologban igazad van, beágyazódáskor is lehet barna meg elmaradó mensikor is, és tudom hogy a hőgörbém szerint 12. DPO, de igazából nem. UHgal bizonyítottan aznap még egyben voltak a tüszőim mikorra jelölt a ferti, és tüszőrepesztő injekciót adtam magamnak, így elvileg órára pontosan tudom mikor ovuláltam. Na a lényeg: 10. DPOn vagyok, a tickerem mutatja helyesen. És örülnék is: gondolván épp beágyazódik a lurkó, de én a múlt hónapban pont ugyanezt játszottam el, és nem volt lurkó :(
De nagyon nagy köszi a szorításért!!! :)
Vendég

Áfonya:
Nem akarok hiu abrandokat ebreszteni benned, de szerintem is a 10 DPO optimalis beagyazodasra. Lehet a multkor nem sikerult, de most sikerulhet ettol a kis barnazastol szerintem. Remelem a pocifajas vegleg elmegy es a barnazas is hamar megszunik. :wink: Szerintem meg korai feladni!
Nekem csak reggel fajt a pocim, de en sem vagyok tole tul boldog. :cry:

baratodildi

Szerintem se kederedj el Áfonyaa, ebből még lehet bármi! Amíg nincs mensi, addig bármi lehet!
Amúgy milyen műtétre is mész pontosan? Ugye nem laparra?

Kép
babancs

Sziasztok!!!

Áfi!!!

Osztom a lányok véleményét, még ne add fel, minden lehet! :wink:

Egyébként akkor milyen terhességi jelek voltak nálad?????
Megteszed, hogy megírod nekem??!! :lol:

S titeket is kérdezlek többiek: NÁLATOK MILYEN JELEK VOLTAK A TERHESSÉGRE UTALÓAK, S KB. MIKOR JELENTKEZTEK?

Én ahogy nézegetem a görbémet épp azt látom, hogy a 10. DPO-n esett le a hőm!Ez esetleg jelenthet beágyazódást? Mit gondoltok?

Ha tudtok, akkor légyszi válaszoljatok!!!! :lol: KÖSZÖNÖM!!!!!!!!

További szép napot!!

Holnap reggeltől hétfő reggelig egyedül leszek : apa 24 órás szolgálatban lesz (Honvédségnél tiszti sofőr-őrnagy)!!! Jó lesz nagyon!!!! :cry:
judithappy

Judit,
azonkívül hogy nem menstruáltam semmilyen terhességi tünetem nem volt az ég egyadta világon, egész addig míg meg nem mozdult. Hülyén hangzik, de akkor hittem el igazán hogy terhes vagyok. Orvoshoz is 3 + teszt után mertem menni, nehogy megkérdezze minek jöttem, nincs semmi... :D

Lányok,
rendesek vagytok. Tényleg. Másnak ugyanezt mondanám én is. De mikor magáról van szó az embernek...
Babancs,
de igen, laparom lesz ha most sem jött össze.
Vendég

Áfi!

A laparról tudod a véleményemet..de ha más nem segít.. bár ez még odébb van, remélem.

Kép
babancs

Helllllóóóóóóó csajok!
Vagyok!

Kép
zölddisznó

Szevasz zöld coca!

Högőrbe?? Hogy vagy? Mikor tesztelsz? Már hiányoltalak ám!

Kép
babancs

Sziasztok!
Holnap majd dobok görbét, de ma is 36.8-ról lepotfy 36.5-re... Szóval elég cikk-cakkos lesz ez a görbe, így nem sok esélyt látok.
Nekem is szombatra tette a pé-t a ferti, szerdán voltan UH.-n, és akkor még egybe volt a tüszű, hatalmas volt bevérezve, azt mondta az orvosom egy nappal korábban volt az ovum.

moni

Így még csak 4. dpo

moni

Hát, csajok, komolyan elvonási tüneteim voltak a 2 nap alatt, amíg nem jött be a babanet! :lol:

Köszi, hogy írtad Áfi, így nem sírtak annyian utánam :wink:
Jól esett, hogy hiányoztam.

Ma anyunál volt a soros havi meeting (2 tesóm + utánfutók és ivadékok). Telezabáltam magam! Most furdal a a lelkiismeret.

Én szerintem majd csak szerdán tesztelek, ha nem jön meg addig. Nem vagyok az az izgulós fajta!

Hőm oké, bár lehetne egy kicsit magasabb!

Kép

Kép
zölddisznó

Sziasztok Lányok, jó reggelt!!!!!

Szia Zöldi - Jó hogy újra vagy :)

Miniliza, köszi a segítséget a másikban :)

Dobok görbét, elemezzétek lszi, mert már tényleg nem tudom, mi van :shock:

Kép

Szépn napot mindenkinek.

Pussz.

Melcsi

Kép
melcsi6

Jó reggelt!

Melcsi ez elég jól néz ki! Akár tegnap be is ágyazódhatott..ez a görbe tuti babás :lol:

Kép
babancs

Melcsi,
osztom az elöttem szóló véleményét, ez akár be is ágyazódhatott.

Felébredtem én is. Hideg van. Viszont a görbém visszament (hála az emelt progiadagnak) és a barna is megszűnt, már este sem volt semmi.
(száj)
Kép

(hüvely)
Kép
Vendég

Sziasztok lányok!

Mivel nem sikerült megint a baba, igaz, hogy a 6 ciklusnapon, de elkezdtem mérni a hőmérsékletemet.
Mivel nem tudom, hogy hogy kell ilyen táblát csinálni, bár a Fertilitybe másmilyet tudtam.....ezért beírom nektek a hőadataimat, kiváncsi vagyok a véleményetekre. (amúgy a Fertilyti nagyon jó, pont 14. napra rakta a pé-met, ami tegnap volt és akkor szúrt nagyon a jobb petefészkem is, a "nyálkázás" a 12 naptól kezdődött. :)

6cn-36,7
7cn-36,7
8cn-36,6
9cn-36,6
10 cn-36,5
11 cn-36,5
12 cn-36,5
13 cn-36,5
14 cn-36,5
15 cn-36,8

A fertilyti a 11-12-13-ra tette az ovulációt megelőző napokat...a következő ciklusom kezdetét pedig szept. 24-re. (28 napos ciklussal néztem, mert a legutóbbi fél évben 28 napra jött meg)
Amúgy a 7. és a 13 cn-en voltunk együtt. Szerintetek jó lehet?

SEGÍTSETEK!
elizabeth25

Vérzek. Rendes, piros vérrel. Megemelt progi ide, 37 fokos hő oda. És nem értem. :cry:
Vendég

Áfonya, mikor kellene megjönni, vagyis NEM megjönnie a mensidnek?
elizabeth25

Hát úgy 9-10 nap múlva... 32-33 napos ciklusaim szoktak lenni. Múlt hónapban is ilyenkor barnáztam 3 napot, de akkor elmúlt. Én ezt nem értem. Szedem a Duphastont! Akkor sem kéne megjönnie még ha nem vagyok terhes! Ilyenkor mi van?
Vendég

Hát akkor nem lehet, hogy beágyazódás miatt van..mondjuk én annyira nem értek hozzá...de akkor szokott lenni, két-három napot, a barátnőmnek volt. Mikor voltatok együtt?
Amúgy mensiszerű vér vagy csak pecsételő?
elizabeth25

Áfi: Bakker!
Milyen vér élénk piros, "friss vér" vagy barnásabb, mennyiségileg???

Csajok mi a különbség a krémes és a tojásfehérje hüvelyváladák között, úgy értem melyik mikor fordul elő???
Nekem tegnap tojásfehérje volt (9. nap a mensitől számatva) ,ma meg krémes (10. nap)???

E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Áfonyaa!

Rettenesen megijesztettél..mi lehet ez?? Ilyen hő mellett tuti nem mensizel. Minál gyorsabban tudsz, menjél dokihoz! Ez nagyon durva.

Elizabeth!

Szerintem a 14. napon lehetett az ovulációd. A 13. napi action jó!

Ceniko!

Nemtom mi a különbség..talán ha érik a tüsző, akkor tojásfehérjés, ha tüszőrepi is megvolt, krémes?? Fogalmam nincs. Nekem akkor krémes, ha gombás vagyok.. :oops:
Egyébként hogy vagy? Mit csináltatok Pesten? Vio jól van?

Kép
babancs

Sziasztok!

Remélem emlékeztek még rám... sajna elég kevés időm van jönni, olvasni...

Felrakom a görbémet, ami meglehetősen érdekesen alakul, légyszi elemezzétek,mert fog. sincs miért ilyen borzasztó...

Enikő, a tojásfehérje szerűség a peteérésre utal. A krémest nem tudom...

Kép
szerika

Erika,
nem borzasztó az, csak a 13. napra kell tenni a PÉt.
Babancs,
hát úgy van, hogy szerdára vesz ki szabit a férjem, és megyünk orvoshoz. De már nem biztos. Nem tudom mivan.
Mikor írtam hogy vérzek tényleg rendes piros vért volt a wc papíron. Most már csak kevés barna. Lehet hogy eláll.... nem tudom.
Vendég

Áfonya: :shock:
Huuu ez nagyon nem jo! Nem tudsz elobb elmenni dokihoz? Mondjuk talan holnap mar? Igazabol a hormonozas nagyon be tud mindenbe kavarni... sajnos... :cry: Gorcsok nincsenek?

baratodildi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?