Sziasztok!
Itt vagyok!! Megint!
A hétvégén Bécsben voltunk a férjemmel.
Ezért nem tudtam jelentkezni. Hát lehetett volna jobb is, ha másképp lennénk. De ez van.
Cinegekris,
elvagyok, de azért jobb lenne, ha kicsit nyugodtabbak lennének a körülmények.
Wandrea,
volt 6 inszemem és 3 lombikom. Sajnos fagyis nekem soha nem volt. Hiába volt 9 pöti amit leszívtak és abból hiába termékenyült meg max 7.
a 3. lombiknál volt az, hogy a pénteki vérvétel eredménye 24 es HCG szintet mutatott kb 19-es progeszteronnal. Aztán hétfőn megint menni kellett, de addigra már másképp éreztem magam az előző hetekhez képest. A csajok meg is jegyezték, hogy korán jöttek a tünetek.
Ez a vérvétel már azt mutatta, hogy el fogok 'vetélni". Szóval Június 9-én elvetéltem. Biztos, hogy az volt, mert soha nem volt olyan menzim amikor mint a Niagara lett volna bennem. Soha nem volt meg annyira, hogy falfehéren tengődtem volna menzikor és az sem, hogy két váltás ruhát kellett vinnem magammal. (Női megérzés volt.)
Most akkor megjött vagy sem? Szerintem se izgulj még. Ha rendes vérzésed van, akkor sem biztos.
Anyum a nővéremmel két hónapos terhes volt és mégis megvolt neki.
Lili,
hogy csináltad, hogy sok üzidnek ugyanaz az ünenetszáma? Ennyire gyorsan tudsz írni?
Vagy már gondolat olvasó a géped?
Backa,
Bécsben voltunk ezért nem jelentkeztem. Bocs. Pénteken meg amúgyis rövid napom van. (14:45kor léphetek)
Sajnos az én tesztemre még várhatunk egy ideig!!
Inkább várok még, mint hogy a 'rém"álmaim váljanak valóra. Mostanában szoktam olyanaokta álmodni, hogy dokinál vagyok, mert nem jött meg. Közli velem, hogy várandós vagyok. Ekkor bevillan, hogy mennyi idős vagyok? Hány hetes? Aztán az, hogy kitől? A férjemtől vagy a Ricsitől? Igazából egyiktől sem lehetnék, mert csak gumival voltunk, ha voltunk. Igaz mostanában a szexuális életem a szoba sarkában kuksol. Egy darabig nem valószínű, hogy kijöhet onnan.
Nem mondom, hogy nem hiányzik, de most nem ez a fontos.
Hidd el nekem is jólesne, ha azon izgulhatnék, hjogy sikerült-e vagy sem. Sajnos vártam már rá legalább 6 évet, akkor ezt a pár hónapot vlahogy kibírom még.
Ha Zsoltival a férjemmel maradok sem fogok hamarabb bevállalni egy gyermeket addig amíg nem vagyok magamban tuti, hogy tőle akarom. Ricsivel meg még nem igazán terveztünk, de ha lehetne, akkor csak egy év után. Szóval nekem az a kétcsíkos (zebrás)teszt még várat magára. Lehet, hogy így kell lennie!? Lehet, hogy e miatt fog elmúlni az immunreakcióm és lehet majd spontán babám.
Zsebi,
olyan gyorsan telnek a hetek. Néha felkapom a fejem, hogy hol is áll a vonalzód. Fura, hisz nem is oly régen volt, hogy megírtad, hogy többen vagy. Vigyázz magatokra nagyon.
Sajnos 18-án mennem kell MRIre. Kicsit be vagyok sz@rva nehogy találjon a doki vmit. Szerintem gyanakszik a cukorra, de remélem minden csak az idegességtől van.
Remélem, ha normalizálódik a helyzetem, akkor elmúlnak ezek a dolgok is.
Jó volt a péntekem is, mert vszínű, hogy megkaptam az időpontot a válással kapcsolatban. Anyum telefonált, hogy mennem kell a postára a papírért. Hívtam a férjem, hogy mizujs. Erre mondja, hogy pont hívta a bíróságot, mert szeretné visszavonni a dolgot.
Már nem lehetett, mert kiküldték az időpontot.
Én meg pislogok nagyokat. Most lehet, hogy szüneteltetni fogjuk a dolgot, de nagyon át kell beszélgetnünk, mindent. Azthiszem.