Jó reggelt!
Akkor most egy kicsit bővebb leszek
Először is nagyon jól esik, hogy hiányoltatok, és kerestetek.
Muszkuru
én is elég érdekesnek találom az orvosod hozzállását a dolgokhoz. Én 5. terhességemmel úgy gondolom, hogy ami jól esik az edd meg, mindegy mi az, és ha mozogni szeretnél tedd azt. Én hiszem azt, hogy a mozgásigényt ki tudja elégíteni az is, ha hosszabb sétákat teszel valamilyen kellemesebb helyen, ne a városközpont bűzös közepén. Ha eddig nem mozogtál intenzíven, szerintem sem most kellene elkezdened.
saját rossz tapasztalatom ezzel kapcsolatban,nekem az 1. terhesség elején semmi problémám nem volt, éjszakai rosszullétetk, ennyi. 10 hetesen ki lettem írva táppénzre, mert megfáztam, ja akkor kenyérbolti-eladóként dolgoztam. Jobbnak látta a háziorvos, ha nem is megyek vissza.
14 hetesen bementem tollas-edzésre, bár akkor már én is hosszabb ideje nem mozogtam intenzíven
ott nem sokat játszottam, csak bemelegítettem az egyik sráccal. Akkor éjszaka véreztem be
elég erősen. Akkor derült ki, hogy előlfekvő méhlepényem van, ami teljesen rajta fekszik a méhszájon
sajnos a mozgás valószínűleg nem tett jót. Szóval ez egy olyan tényező ami sajnos még 12 hetesen nem látszódott. Sajnos most sem tudom, hogy hol tapadt meg, csak reménykedem, hogy a mellső falon, mert az a legjobb
Egy szónak is 100 a vége, szerintem csak ami Neked jól esik. Elmúlik nemsokára a rosszullétes időszakod és akkor sokkal több életkedved lesz mindenhez
. Még esetleg tornához is.
Itt többen is dicsérték RR terhestornáját, hátha majd ahhoz kedved lesz
Málna
sajnálom, hogy barátban ekkorát csalódtatok. Ja, és a hónapot is sajnálom
Vikike
gratula a kis-fütyishez
A neve is nagyon tetszik. Mi Adrit ha fiú lett volna úgy nevezzük el.
Meli
pihenj sokat, remélem azóta már jobban érzed magadat.
Úgy szorítottam Neked is, hogy sikerüljön ez a hónap
Anyusziszi
pihenj sokat, vigyázz magatokra, minden rendben lesz.
Hoppá
örülök, hogy jobban vagy
Bocsánat azoktól akik kimaradnak, de nem vagyok valami top formában, elég sz@r volt az éjszakánk. A kicsi beteg lesz. Már este is kb. fél óránként felsírt, ott is aludt közöttünk. Akkor még azt hittem a hasa, mert elég sokat vacsorázott. Viszont már később az orrán nem kapott levegőt, cumival meg nem tudott a száján venni
ezért sírt.Valamikor 3 óra körül bekentük bedörzsölőbalzsammal, azóta nyugodtabb, és büdösebb
Előpróbát tart arra az időre milyen is lesz, ha újra baba lesz a házban
Puszi mindenkinek:Gabi 14+4