Sziasztok!
Háát, szépen elkiabáltam a múltkor az első és azóta is az utolsó szupi éjszakánkat.
Pedig a vacsi ugyan az.
Ma reggel viszont, bekukucskáltam Boti szájába és felül kibújt 3 fogacska!
Szóval szegénykémet lehet, hogy ezek a fogacskák nem hagyták aludni. Így a jelenlegi fogacska létszám hírtelen 2-ről 5-re ugrott.
Ujjujujj! Mi lesz a szopival? Megint parázhatok rendesen. Mostmár satu van. Alul felül penge fogacskák.
Prücsök, Gabek!
Köszi az infókat jóga és masszázs ügyben.
Nem túlkoros a Boti a jógához? (a masszázshoz ahogy Gabi írta az
) Mert nem igen tud nyugton maradni. Neki már csak a mászás és a felállás, a meg nem állás a program egész nap. Vagy van a csoportban idősebb baba a jógán?
Angyalka!
Gratulálok a kistesóhoz! Dejódejó!
Sikondán pedig jó pihenést kívánok! Gyönyörű hely valóban.
Csillah!
Dejó! Úúúúgy megnyugtattál, azzal hogy írtad hogy Daniella ilyen sokág szopizott. Képzeld a dokink egyfolytában azzal "nyaggat" hogy Boti kevés főzeléket eszik és hogy előbb etessem mással (főzivel pl) és utána jöjjön csak a szopi. Lefikázta a tejem, hogy ez már nem olyan mint régen, nem elég tápláló stb. (tök szarul esett azok után, hogy hányszor küzdötten vissza a tejemet mert szoptatni akartam/akarok/szeretek) És sikerült. De ha teletömöm Boti pociját egyéb kajával utána már lusta szopizni.
Nekünk így most tök jó. 4* eszik egy nap és mindig szopi után kínálom és eszik is. Gyümit elég sokat, a főziket nem csípi. Én nem aggódok. 9 kiló. Nem akarok egy szopit sem kihagyni. Napközben is annyira kis kiegyensúlyozott, éjszaka 1x szopik még.
Szerinte azért kel éjszaka, mert éhes. Hiába magyarázom, hogy minden kajolásnál dudára tömöm.
Szóval kicsit elszomorodtam és tanácstalan vagyok, hogy egy 7 és fél hós babát hányszor is kéne szoptatni, de én úgy érzem hogy így jó. Jó Botinak látom rajta , így nekem is. Bocsi a kisregényért!
Csak tényleg annyira rossz, hogy ez a dokink véleménye.
Ági!
Ne haragudj, hogy nem küldöm a fotót a kanapéról.
Nem sima ügy, levitték Apukámék a pincébe.
Majd valamit kitalálok csak mindenki megy jobbra balra, mindig egyedül vagyunk, így nem valószínű hogy meg tudom oldani mostanság.
Sorry.
A chamomilla ch12 is jó? MI ezt kaptuk a patikában.
Kgk!
Tücsökzene hétfőn? OK!
Megyünk.
Hánykor? Nem írtad, vagy csak elnéztem? Nem találom...
Sára!
Most azon filózom, hogy a tornához is öregecskék vagyunk.
De várjunk csak! Ti idősebbek vagytok!
Vince nem kolbászolna el?
Én is akartam gyerekdokit cserélni, nehéz ügy. (nem mosott kezet a gyerek előtt.) Budaörsön ahol laktunk ott a szomszédunk gyerekorvos, tüneményes nő. Én nem mertem "szomszédot" megkérni, mert nem a legjobb. A férje urológus és jártam hozzá, de már nem. Nem jól sült el. Szóval ha nem találod túl messzinek, akkor Őt merem ajánlani.
Rita!
A Mom műv háznál sok parkolási lehetőség van, csak mind fizetős.
Anid!
Lyánykád tünemény! Nagyon édes!
El sem hiszem, hogy a kisasszony annyit tud sírni.
Jutka!
Dejó, hogy jöttél. Már hiányoztál ám!
Milyen nagyot nőtt Dorka! nagyon szépek a gyerkőcök, mind a kettő!
Bocsi a regényért , szómenésem van. Bizti a magány teszi, már vagy 3 napja nem beszélgettem a fiamon kívül senkivel.
Holnap jön haza az Uram!
Már úúúúgy várom!
5-re megyünk érte a reptérre.
Joe