Szijjasztok!
Zsizsik, ebben a kórházban nem adnak senkinek semmilyen fájdalomcsillapítást, itt a természetes módszerekre helyezik a hangsúlyt(Szt. Imre)
Úgy hallottam a Margitban szinte mindenkinek adnak EDA-t, (az összes ismerős-barátnő kapott aki ott szült), meg a Péterfyben is sűrűn adnak, itt nem.
A szülésznő azt mondta, homeopátiás cuccokat meg olajokat fogok kapni. Nem akartam letörni, hogy nem hiszek a homeos bogyókban, olyan lelekesnek látszott.
Mindegy, ártani biztos nem fognak. Az olajok biztos jók lesznek, azokban jobban hiszek.
Az volt a baj, hogy végighallgatttam azt a problémás szülést, míg vártam a szülésznőmre...az kavart fel.
kavicska, annyira drukkolok neked, hogy babás legyél!!
Mír!
Peg-perego venezia babakocsi, már dominál kinéztük, hogy milyen szuper, de akkor nem volt rá pénzünk. Most is nagyon vacilláltunk, teljes áron nem is vettük meg, de így egy huszassal olcsóbban nagyon megéri, pláne, hogy tervezünk még egy gyereket (remélem összejün majd), így jól ki tudjuk használni.
Két irányból tolható, nagyon strapabíró, majd teszek képeket, most örülök, ha írni tudok.(rambóka is ilyet vett, pedig nem is beszéltünk össze!
)
Azért fekszem, mert szerdán doki megvizsgált, és teljesen elsimult a méhnyak, teljesen eltűnt a méhszáj. + a 16. hét óta nyitva is van a külső méhszáj egy ujjnyira. Én pedig még csak a 35. hét elején vagyok, így feküdnöm kell, nehogy holnap megszüljek.
Első szülésnél az a jó, még nem tudod mi vár rád!
Az az egy szerencséje atermészetnek, hogy szülés közben már nem tudsz visszakozni. ha lehetne, sztem már kihalt volna sz emberiség. utólag azt mondod persze, ki lehetett bírni (mindenki kibírja több ezer éve
), meg hogy megérte, de akkor abban a pillanatban teljesen másként látod a dolgokat.
Vöcsök nekem is 1,7 MOM lett az AFP, és azt mondták, még teljesen belefér!
Okr!
Mindenképpen teszek majd fotót! Te hogy vagy? Koraterhességi tünetek? A fáradtságot írtad egyedül. El tudod hinni hogy végre sikerült??
Ez a hidegfront durva, éjszaka már nem csak keményedett a hasam, hanem kicsit görcsölt is, de ezt el ne mondjátok apának...
Amúgy tuti csak a hidegfront, mert nyákdugó még megvan, baba is mocorog ezerrel, szülés előtt azért rá szoktak pihenni egy kicsit.
rambóka te egyben vagy még??
Telihold+hidegfront? Volt hatása?