Sziasztok Lányok!
Üdvözellek és is Ági!
Hát a kórházról Szilvi mindent leírt. Én mindkét Babót ott szültem, nem volt a kórházzal semmi probléma. Általában két ágyas szobák vannak, és most, hogy felújították a vizesblokkokat, biztos jobb már. Egyedül azzal nem voltam megelégedve, a szobák szépek. A Babó nálad van végig, esetleg az első éjszaka viszik el, hogy tudjál pihenni.
Szerintem a szülészet nem rosszabb, mint bármelyik más kórház. Persze vannak tökéletes szülészetek is (mint pl.: Telki), de ott egy szülés 700.000 Ft-ba kerül. Szerintem a dokitól függ minden.
Szabad tudni, kinél szülsz majd?
Vera, csak most olvastam el a wiwen, hogy írtál, hogy Jami már otthon lesz pénteken. Ritkán lépek be, mert nagyon lassú, de azért köszi, Te írtál csak én nem vettem észre. Főleg, hogy nem kértem a wiwről jelzést mailben, ha kapok levelet. Csak mert akkor nálam még lassúbb.
Ildus, szóval bocs, de elvileg nekem tudnom kellett volna, hogy Jami már otthon van. Legalább így tudtunk dumcsizni. Hogy haladtok a melóval? Alakultok?
Szilvi, Bábi tegnap délután belázasodott, ma már sokkal jobban van. Lehet, hogy a foga miatt lenne? Azért elküldtem Apjukot a patikába vitaminért. Azt ajánlották, hogy az Echinacin elég jó immunerősítő és még homeopátiás is. Remélem beválik!
Cser szerencsére nem kapta el, de mint tudjuk, ami késik az jön. Az ovi tetszik neki is és nekem is. Nagyon jó kis csoportja van.
És Te hogy vagy? Dokihoz mikor is mész? Jövő héten?
Dorka hogy van? Mondogatod már neki a Kistesót?
Danaa, nagyon eltűntél, hogy vannak a gyerekek? Mesinek tetszika suli? Vannak már barátai?