Új privát üzeneted érkezett!

Ayse

:lol: :lol: :lol: :lol:

Dóri

Remélem hamar jobban leszel.

Kép
Kép Kép
sildike

Ildi!
Nem érjük el a 9.20-as buszt!
Nézz már rá légyszi te is a menetrendre, jó pl. a 9.55-s busz is?
Az a Városházát írja, míg a 20-as a Vasboltot megállónak!
Köszke!

Andi&Nati

KépKép
duda

Andi

Arra fel ne szállj, mert az a lenti úton megy.

Neked csak az a Dunkeszire jövő busz jó, ami utána Fót és Veresegyház felé megy.

10.20-kor jön a következő és azzal 11.05-re vagytok itt. Az egy kicsit csalinkázik még Dunakeszin, de megáll a mi megállónkban is.

Kép
Kép Kép
sildike

Andi

Szóval Veresegyházra nem megy, csak Dunakeszi-Fót-ra.

Amit néztél az a Dunakeszi-Göd-Vác-i vonal, de az nagyon messze van tőlünk és most még kocsi sincs, hogy leszaladjak Értetek.

Apa teljesen rászokott az autómra. :twisted:

Kép
Kép Kép
sildike

Oké

Andi&Nati

KépKép
duda

Sis, ne káromkodj lécccííííí! :wink: Magyarul...mik ezek?

Kép

Kép
prüntyi

Hahó.

Köszönjük a köszöntéseket,de nem kéne ennyire öregiteni Melit! :lol:
A szülinapja csak 11-én,a névnapja meg 15-én lesz!! :)

Juci.
Boldog szülinapot!!

Mea.
Livikét az isten éltesse nagyon sokáig!!

Jó talizást nektek!!

ancsi26

Talizósoktól kérem a képeket!!!!!

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Szerencsésen hazaértünk, bár nem volt egy egyszerű menet.
Nati, még az Ildiék utcájában beájult, de olyan szinten, hogy csak lógott a keze meg a lába és még a szája is nyitva volt. :)
Kiértünk a buszmegállóba, a busz késett negyed órát! :twisted:
Majd leszakadt a kezem! :shock:
Közben arra járt egy munkásokkal teli lada, amiből kiordítottak, hogy kívánnak! :shock: :shock: :twisted:
Megfordultam, hogy ki és mit akar, ekkor látták meg a kezemben a gyereket! Gondolom hamar lekókadt nekik! :lol:
Nati az úton végig aludt, a kapunkban ébredt fel!
Megfürdettem, vacsizott és még itt randalírozik körülöttünk!

Ildi!
Nagyon szépen köszönjük a vendéglátást, jól éreztük magunkat!
Bocsánat, hogy mi most üres kézzel mentünk, de Nati és a táskánk mellett max. egy zacsi kölesgolyót bírtam volna még el! :oops:
És bocsi, hogy kupit hagytunk magunk után! :oops:

Képek: nem fényképeztem túl sokat, de azok itt vannak!
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Andi&Nati

KépKép
duda

Andi!

Jók lettek a képek! :) Tomboldát (ugrálóvárat) bizti élvezték a babók. Ez később is menő dolog lesz, Gergő osztálytársának a szülinapi buliját most a vasárnap is egy kölyökvárban tartják, úgyhogy ez csak fokozódik a későbbiekben is.

Egyébként nem tudom mi van vele, hazahozták edzésről, mert hányt és fájt a feje nagyon, most el is aludt. :( Remélem múlóü dolog és nem vmi komolyabb. :roll:

Nálam sajna még mindig ugyanúgy tombol életem első allergiája, remek lesz ha most válok a parlagfűre allergiások táborának tagjává.. :evil: Ráadásul semmit nem szedhetek be. :evil:

Érdekes: Viki ma életében először köszönte és nem kérte a szopizást, pedig éhesnek kellett volna lennie. Nagyon furcsa volt, szopizott kettőt, aztán kész, ment a dolgára. :shock: Lehet, hogy a terhesség miatt? Erre tudok gondolni, úgyhogy a HA-s vaniliás Milupa pépből bekanalazott 100 körül.. mondjuk az sem túl sok, mert olyan 160-180-akat szokott megenni. Mondjuk én nem bánom, ha elválasztódik, csak egyik pillanatról a másikra történt, remélem nem gyullad be a mellem. :roll: :roll:

Dóri
Vendég

Sziasztok! :) :) :)

Ildi,
Köszönjük a vendéglátást! Nagyon jó kis buli volt. A pizza is nagyon finomra sikerült.
Dani elájult a kocsiban, végigaludta az utat, azt, hogy Benit elhoztuk az oviból és csak a vásárlásnál ébredt fel, pedig ki be rakosgattam az autóból.
Mindjárt letöltöm a képeket. :)

Dóri,
Gergőnek jobbulást! Remélhetőleg Viki nem szokik le még a cicizésről! Főleg nem ilyen hirtelenjében!

Andi,
Jó nehéz lehetett a kidőlt Natit cipelned, míg vártad a buszt. Munkások :( :( Hülye bunkók!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Sziasztok!

Ildi,
köszönjük a helyet, a lehetőséget, no meg a pizzát, a többieknek meg a remek társaságot!

Mi is hazaértünk, Majoláékat szerencsésen hazafuvaroztuk, Máté végig aludt hazafelé, aztán vacsi, fürcsi, szopi, és nyolckor már újra szunyált :)
Nagyon elfáradt már a végére, lesz is egy kép, csak az érzékeltetés kedvéért, hogy mennyire nyúzott tud lenni ilyenkor :)

Szóval a képek:

Csámcsogó csendélet :P:

Kép
Kép

Máté hülyül :lol::

Kép
Kép

Ugrálunk :D:
Kép Kép

Kukucskáék :shock::
Kép Kép Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Még egy kicsit ugrálunk :)
Kép

Kép

Natikirálylány:
Kép

Prüntyi és Duda:
Kép

Lányok egymás közt:
Kép

Lányok egymás közt:
Kép

Fiúk egymás közt:
Kép

Tájkép:
Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Tájkép2:
Kép

Nati nem szól bele a fiúk dolgába :):
Kép

Tüncsi is bölcsen teszi ugyanezt :):
Kép

Elmélyült Máté:
Kép

Elmélyült Tüncsi:
Kép

Fiúk egymás közt2:
Kép

Bazsika, a vár ura:
Kép

Tüncsike, a vár úrnője:
Kép

Gastro-TV:
Kép

Ildi-pizza:
Kép

Gyí-te-Julcsi:
Kép

És ha éhes vagyok, és fáradt :):
Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Nnna, ez jól esett :D

Sokkal több kép lett, de nyomik, még most van tesztüzemmódban a kamera, azaz inkább én, hogy tudunk-e együttműködni fotógyártás terén. Hát, kénytelenek leszünk, de már most megszerettem a kis huncutot :)

Többiek, tessék szépen, szorgosan pakolgatni azokat a képeket :D

Pusztok!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Azt a vasporos aéfnaé eighaé aéiehraéirhwrwglsakhg!!!

A középső szériából nem töröltem ki a rosszul címeztt Julcsit, de biztos értitek :P

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Egy pár kép, ami jól sikerült. :)
Sis, a tieid királyak! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

benianyu

Ezt most találtam!
Ebben a hónapban kuponakciós a Brendonban, 3390 pénz!
Kép

Andi&Nati

KépKép
duda

Az nem semmi összeg! :)

benianyu

Benianyu,
mi a baj a tieiddel? :)

Duda,
tényleg sok kicsit :(

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sis,
Baj az nincs, de csinálhattam volna többet is. Erre viszont mindig itthon jövök rá. :)

benianyu

Ezen az oldalon van mindenféle cucc, többek között 2500 pézér ilyen xilofon.

http://www.metodikakonyv.hu/arlista.html

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Prüntyi,
káromkodás helyett: :D

Az Ahimsa Magyarországon egyedülálló termékcsalád: erőszakmentes, mert a cég nem folytat állatkísérleteket, és környezetbarát, mert a természetben gyakorlatilag teljesen és gyorsan lebomlik. Együttműködik bőrünk, testünk öngyógyító folyamataival.
Pauló Tündével, az Ahimsa Kozmetikai Kft. vezetőjével beszélgettünk egy verőfényes késő őszi délutánon.

-- Számomra mindig a történetek "eleje" a fontos -- az indíttatás. Az ön története hol kezdődött?

-- Kutató gyógyszerészként egy gyógyszergyárban dolgoztam -- nagyon jó állásom volt. De a magánéletemben törés következett be, ezért úgy terveztem, hogy otthon fogok dolgozni. Gondolkodnom kellett, mire használhatom fel a vegyészeti ismereteimet oly módon, hogy megélhetést is adjon, de az értékrendemet se borítsa föl.

-- Mi vezérelte a választásban?

-- Hogy milyen tudattal élsz, az gyakorlatilag meghatározza az életed minden rezdülését. Ha például szappant gyártok, nem mindegy, hogy marhafaggyút vagy növényi alapanyagot használok hozzá. Ez is szappan, meg az is szappan. A különbség azonban igen nagy, spirituálisan is.

-- Ahimsa, Tulasi -- bizonyára beszélő nevek.

-- A tulasi egy Indiában élő növény, az ahimsa pedig erőszakmentességet jelent. A kozmetikumok egyikéhez sem használunk állati eredetű alapanyagokat. A természetidegen anyagok helyett is a természetes alapanyagokat kerestem: kókuszvajat, méhviaszt, növényi olajokat stb.

-- És az üzlet beindult...

-- Nem egészen így van. Ami nagyméretű, az bizonyos mértéken túl átláthatatlan. Annak, hogy kis cég vagyunk, én leginkább az előnyeit látom. A termékeink kézzel készülnek, van mód a boltokkal és a vásárlókkal való személyes kapcsolattartásra. A vevőkör, aki a növényi alapanyagú kozmetikumokat használja, egyre bővül. Ahhoz pedig, hogy a boltok eladói is jó szívvel ajánlhassák a termékeimet, alapvető a bizalom. Akik ismernek, tudják, hogy ragaszkodom az elveimhez. Sem a vevőket, sem magamat nem csaphatom be. Mert ha csak az üzlet kedvéért "eladom" magam, semmivel sem járulok hozzá a világ dolgaihoz. Úgy gondolom, hogy a világban mindenkinek szerepe van. Ha nekem az a karmikus szerepem, hogy az embereket tisztítsam, teljesíthetem a hivatásomat, akár úgy, hogy növényi tisztálkodószereket gyártok.

-- Talpon maradhat-e így egy üzlet?

-- Szinte hihetetlen, hogy bár ennyi kozmetikai készítmény van a piacon, mi mégis meg tudunk élni. Nemhogy meg tudunk élni, hanem jól megy az üzlet. Biztos vagyok benne, hogy ebben az is benne van, hogy jó ügyet támogatunk.

-- Az Ahimsa kozmetikumokon nincs "cédrus" környezetbarát termék védjegyük. Miért?

-- Számomra furcsa, hogy jön valaki, aki azt mondja, nem hiszi el, hogy a termékem környezetbarát, és hogy ennek megállapítása a Minősítő Bizottság dolga. Azok az emberek, akik ismernek engem, hinni fognak nekem. Ha a vásárló személyesen meggyőződött arról, milyen ügyet képviselek és milyenek a termékeim, ennél jobb garancia és biztosabb védjegy nincs.

Az Ahimsa kozmetikumokat bioboltok forgalmazzák az ország több nagyvárosában.
A termékek termelői áron megvásárolhatók:
A gyártónál: 1028 Budapest, Kossuth L. u. 47. Tel./fax: 275-7798
A telephelyen: 8699 Somogyvámos, Haladás utca 1. Tel.: (06-85) 340-082
A budapesti Zöld Boltban: V. ker., Vadász u. 29. Tel.: (06-80) 269-446
Itt utántöltéssel vagy elegáns, parafadugós
üveges kiszerelésben, natúr színekben és illatanyag nélkül is.
A gyártó postai utánvétellel elküldi a kívánt összeállítású csomagot a vásárló címére.
Krémek; testápolók; tusfürdők; samponok; aromaterápiás, rudalt és dobozos szappanok; ajakápolók; illóolajok; parfümolajok; növényi vajak; mosogatószerek nagy választékban, a legkülönbözőbb természetes hatóanyagokkal, sokféle színben és illatban, ízléses kiszerelésben.

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sis!

De jó, hogy ezt megosztottad velünk! :) köszi! :)
Állatkísérletekről jut eszembe, egyszer egy rettenetes dokumentum filmet láttam, amiben a szépségipar és gyógyszeripar különböző termékeit tesztelték szerencsétlen állatokon, hát nagyon sokkoló volt számomra, vanis egy olyan oldal, ahol fel vannak tüntetve, hogy mely cégek igen és melyek nem végeznek kísérleteket állatokon.
Vendég

Jó reggelt!

Ildi
KÖszönjük szépen a vendéglátást és a finom pizzát!

Duda
Munkások :shock: :shock:
Szegénykém, akkor jóóóó izmos lett tegnap a karod :P

Jucc
Gergő hogy van?

Sis
Máté elaludt?

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Sziasztok!

Kemény reggelünk volt. Lili első napja az óvodában, úgyhogy egy hátizsáknyi menetfelszerelést kellett összeállítani és a két gyerekkel együtt benyomulni vele az oviba. Ráadásul Andris alszik reggelei után, így már itthon kezdte a bömbit, hogy nem fektettem le. Az ovi televolt síró újoncokkal, így Andris is sírva fakadt. Tudjátok, olyan kis együttérző, Nyúlné buliján is szívesen vállalta a szolidaritást a síró-rívókkal. Szerencsére kézről kézre adták, amíg Lilit átöltöztettem. Szegény ő is meg volt riadva két és fél hónap után. Ráadásul vegyes csoportba jár és a csoport nagy része elballagott a nyáron...

Az előkészületi munkákhoz tartozott a cipővásárlás. A Deichmannba mentünk. Lilinek 4 cipőt kellett venni: egy ovis benti cipőt, egy játszótérre való edzőcipőt, egy színházas-kiruccanós szép cipőt (fekete lakk, pánttal) és itthonra is egy házicipőt (elefanten, rózsaszín alapon rózsák, keresztpántos, a talpa lila, ezüst csillogással ), mivel nem szeretem, ha a lépcsőn papucsban járkál.

Andris is kapott egy siestát, középbarna, kis macival, puhatalpú, emelés nélkül, nem találtam annyira vészesnek az árát. De hát egy vagyont hagytunk ott! És mi lesz, ha Andrisnak is kell már ilyen-olyan cipő?????

Lilinek volt két beszólása a boltban:

Nézegetem a női csizmákat:
- Van embercsizma is?????
(lehetm hogy a Csizmás Kandúrra gondolt?)

Látunk egy 10 centis sarkú, keresztpántos fekete cipő - én qrvásnak nevezném -Lili azt mondta rá.
- Ez olyan nős.

És még egy Liliduma:
Nézegetjük a Grimm meséket, Lili egy hercegnőset szeretne hallani. Ahogy lapozgatjuk a könyvet, egy kiterjesztett szárnyú bagoly képénél nyílik ki.
- Ez nagyon baglyos! - mondja fitymálva és kicsit szorongva, hátha mégis azt olvasom fel.

Most visszaolvasok....

ayse

Dóri :)!
Gergő hogy van?
Jobbulást az allergiádnak!

Hátha Viki mégsem akarja ripszropsz leválasztani magát!
Tegnap Andris sem volt hajlandó szopizni itthon, indulás előtt, pedig éhesnek kellett lennie. Mondtam is neki, hogy "ott fogsz Te sírni, ahol mindenki lát!". Hát így is lett: szopi az autóban.
Persze a mi esetünk más. A barátnőm onnan tudta meg, hogy terhes, hogy a kisfia egyik pillanatról a másikra nem kérte a cicit. :(

Jucc :)!
Gergő és Balázs hogy vannak?

Talis képek nagyon jók!!!!
Olyan aranyosak, ahogy így együtt játszanak!

Sis :)!
Te kis huncut!
Én színvak vagyok, vagy a hamvasszőke az egy teljesen más szín?????

ayse

Jajj, de tökfej vagyok!

Barbi :)!
Jobbulást kívánok a fiaidnak!!!!
Remélem, ma már jobban vagytok!!!
Mandulagyulladás, hát ez nem hangzik valami jól :(:(:(
ayse

Sziasztok!

Barbi!
Jobbulást a fiúknak! Remélem már valamivel jobban vannak!

Ayse!
Hát, gondolom, hogy nem kis összeget hagytatok a boltban! :?
Én gyerekkoromban úgy utáltam az ilyen első napokat!
Liliszáj :lol:

Nati annyira kifáradt tegnap, hogy reggel majdnem 8-ig aludt.
Hajnalban megszoptattam 5-kor és utána visszaaludt még.
Megfigyeltem, hogy ha nagyon fáradt, valahogy ügyetlenebbül szopizik. A kis fogai most is megsértették a cicim, eléggé fáj is. Remélem estig helyrejön valamennyire, különben csillagokat látok majd! :(

Ildi üzent, hogy bedöglött a gépük, de talán holnapra megcsinálják!

Andi&Nati

KépKép
duda

Duda :)!
Jujj, az de kellemetlen! :(
Jobbulást kívánok!

ayse

Ayse!
Fejfájás :( . Sajnállak miatta, nekem tegnap rohadt napom volt, hányás, miegymás, de szerencsére délután elmúlt.
Jobbulást!

Akkor ugyanolyan cipőt vettünk szerintem. :)
Lefotóztam, és fel akartam rakni, de ez a rohadék valami miatt nem engedi.

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Sis, köszi!!!!!! Majd kipróbálom!

NAGYON JÓK A KÉPEK!!!

Kép

Kép
prüntyi

Kép

Nnnaaa, csak sikerült. :)

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Márti :)!
Köszi!
Igen, mi is épp ezt vettük!!!!!

ayse

Sziasztok!

Nincs energiám visszaolvasni, rettentő fáradt vagyok és fáj a fejem. Ma rengeteget szaladgáltam, úgyhogy délután itthon pihengetek inkább.

A képek nagyon jók, Sildike, köszönjük a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat.

Ma voltam ultrahangon, valószinűleg ismét kislányom lesz. Én nagyon örültem neki, apa talán kicsit jobban szeretett volna fiút, de igy is örül, persze. Igazság szerint én úgy éreztem, hogy most fiam lesz és féltem is egy kicsit, úgy érzem, a lányokkal jobban tudok bánni. Már úgy várom, hogy együtt csacsogjanak :)

Vettünk Julcsinak hintalovat a szülinapjára, már a boltban mondogatta neki, hogy "Gyi te", itthon meg jól megszeretgette, odabújt a fejéhez. Kapott még kisebb fajátékokat, ez a Fakopáncs tényleg jó. Andi, végül apával mentünk, szerencsére, mert egy hintalóval nehezen boldogultam volna egyedül.

Sajnos apa anyukája nagyon rosszul van, úgyhogy ez árnyékot vet majd az ünneplésre, de azért nagyon várom a szombatot.

Na megyek, alőkészitem az egyik sütit, amit ma kell összekeverni és holnap kisütni.

KépKép

KépKép
majola

Ayse!

Köszi, Gergő már estére kialudta a baját szegényem, nem tudom mia franc volt ez, de szerencsére semmi baja.

Migrénesek!
Jobbulást Nektek is! :(

Barbi!
Mi van a fiúkkal?? Remélem javult a helyzet Nálatok is.. :roll:

Márti!
Cuki a cipő! Igazi fiús csuka. :)

Zsuzsa!
De jó hííírek! :) Gratulálok Neked! :) Én nem tudom mit szeretnék harmadiknak. talán "praktikusabb" lenne a kislány Viki miatt, bár Gergő meg öcsikét szertene nem lááányt. :? :lol:

Jó bulizást! :) Apának meg jobbulást.

Dóri
Vendég

Zsuzsa!
De jó, örülök, hogy bejutottál végül uh-ra és, hogy kiderült, ki lakik a pocidban! :) Gratulálok a kislányhoz! :D
Név ügyben döntöttetek már? :roll:
Mesélj, mi mindent láttál a Fakopáncsban? Végül melyik üzletükben voltatok? B.kocsival belehet hozzájuk menni?
Húú, nem kérdzek többet! :shock:
Anyósodnak azért jobbulást kívánok, talán segít!

Márti, Ayse!
Húú, de édes ez a cipellő! :D

Fejfájás mindenkitől husss!!!! :twisted: :evil:

Andi&Nati

KépKép
duda

Ezt muszáj leírnom: APA PALACSINTÁT SÜT!!!!!!!!!!! És tripla mennyiséget! És teljesen magától jutott eszébe!! Éljen-éljen a kismamaság! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Zsuzsa, gratulálok!

Sildike, még nem tudtam megköszönni a vendéglátást! KÖSZÖNÖM!

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Nagyon jók a talis képek, örülök, hogy jól sikerült. / mint mindegyik/. Irigykedem, mert én már marha régen nem jutottam el talira, utoljára a sajátomon voltam asszem :(

Ayse :) Rendben, akkor legyen valamelyik pénteken a tali nálam :) Nem tudom, Sisnél tervben van még az a tali, amit Tündével együtt tartanak, vagy az elnapolva? Mert gondolom, ahhoz legalább alkalmazkodni kéne, ne legyen minden nap tali, mert a végén megunja a banda...

Ayse, Juci, köszönöm az érdeklődést! Balázs csak kicsit náthás, és kicsit köhög, nem lett komolyabb a dolog, észre sem veszi, jól van. Gergő tegnap délutánig lázas volt, és rettentő nyűgös, de azóta nem volt lázas, és ma délután végre eljutottunk odáig, hogy ha kiszívom az orrát, akkor nem dugul be azonnal, tud aludni, szopizni :) Asszem, ez már a gyógyulás útjára lépés. A tegnap este és éjjel még katasztrófa volt, óránként fölkelt Gergő, és volt olyan, hogy már a cici sem kellett, csak sírt. Végül megint rajtam fekve aludt, hajnalra már egész jókat aludtunk egyhuzamban.

Juci :) Kicsit lemaradtam, de nagyon boldog szülinapot kívánok így utólag is!!!

Tegnap majdnem beírattam oviba Balázst. Van jópár ovi, ahol van hely, föl is vennék, nem olyan vészes a helyzet, mint gondoltam. Megtudtam, hogy körzetileg hova tartozunk, de ott nincs hely. Két szimpi oviban is találtam üres helyet, de még az utolsó pillanatban rákérdeztem Balázsnál, tisztában van-e azzal, mi az az ovi, és jó kis sírás lett a vége, ugyanis ő nélkülem nem megy sehova :roll: . Pedig százszor megbeszéltük ezt már... Mindegy, kicsit elnapoljuk a dolgot, tavasszal járunk majd nyíltnapokra, és valami csak lesz. Őszintén szólva nekem nagy kő esett le a szívemről, ilyen hirtelen nem sok kedvem lett volna átállni az ovis életre. Nekem is idő kell megszokni a gondolatot, nem csak a gyerekeknek.

Lili-mondások megint nagyon jók!

Balázsnak van most egy új szójárása: a kiderült. Tegnap vetetett velem egy újfajta müzlit, és mondtam, hogy vacsira kóstolja meg. Erre ő azt mondja, majd reggel. Oké, gondoltam úgyis reggelire való. Reggel azt mondja: "Kiderült, hogy nem eszem reggelire sem müzlit"...
Ma meg alkudozott, hogy mikor megy fürdeni. Szerettem volna, ha Gergővel egyszerre letudtam volna őt is, de nem. Így aztán mondtam neki, hogy ha Gergő elaludt, akkor mindenképp megyünk. Amikor kijöttem Gergőtől, azt mondja: "Kiderült, hogy ma apával fürdök". / csak az a bibi, hogy apja ma üzleti vacsizik, éjjel jön majd/.

Apropó, Apa: ma végre megküldték a megrendelést férjemnek a nagy projekttel kapcsolatban, amiről beszéltem már, hogy talán ebből lehet kertes házunk. Szóval sikerült! Persze nem teljes a siker, nem akkora a megrendelés, amire eredetileg számítottunk, de így is hatalmas. Nyilván még hátra van a szerződéskötés, a beépítések, és ki kell várni, hogy fizessenek, de örülni csak szabad!

Betegeknek, migréneseknek jobbulást, rosszalvó babák szüleinek jobb alvást, babaprojekteseknek mindent bele, szóval jó éjt!!!

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Judit!

Nagy nagy gratula Apának! Ez tökjó hír!! :) (Miért ne lehetne örülni? :D Persze, tudom minden jó, ha vége jó.)
Jó ez a "kiderült". :lol: Találó :lol:
Vendég

Sildike...visszakerstem, de nem találtam azt a játékbólt linket...feltennéd nekem...!?

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi, amig nem jó Sildike gépe, leirom, hátha erre gondolsz:
www.fakopancs.com
Én tegnap voltam ott, és mondták, hogy most épp nem működik a honlapjuk, mert javitják az árakat.

KépKép

KépKép
majola

Sziasztok!

Még alszotok :?: :) Hát, elég álmosító idő van!

Holnap reggel utazunk anyáékhoz, nem tudom, tudok-e jönni még ma, úgyhogy most gyorsan bekukantottam.

Cleo! Majácskának nagyon boldog első szülinapot kívánunk!

És a holnapi szülinaposoknak is előre:

Juci! Marcinak is boldog szülinapot kívánunk, és ha jól rémlik, Ti most utaztok nyaralni, úgyhofgy a legjobbakat kívánjuk ezzel kapcsolatban is!!!

Bab! Tofinak is boldog szülinapot!!! Hol vagy Bab???

Zsuzsa! Szépséges Julcsikának is boldog első szülinapot!!!
Neked tegnap elfelejtettem gratulálni a majdnem biztos második kislányhoz! Apa csak ne szomorkodjon, úgy látszik, egyelőre kiscsaj sikeredik neki. Majd a harmadik... Hidd el, ahogy megszületik, már nem is jut eszedbe, hogy fiú, vagy lány, így az aggodalom is elmúlik, hogy a fiúval máshogy kell bánni :)

Dóri :) Köszi! Csak azért nem merek igazán örülni, mert még annyi minden nehézség lehet, hogy tényleg a végét kell kibeckelni. Pedig év elején még úgy gondoltam, hogy ahogy Apa bejelenti a "győzelmet", már lesem is a ház- hirdetéseket. De ez még odébb van, azt sem lehet tudni, mennyi lesz a nyereség...

Szép napot!

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Köszi Majola, de az osztrákéra gondoltam...:)

Kép

Kép
prüntyi

Tegnap a szomszéd kislány újságolja, hogy szülinapja lesz.
- Hányadik? - kérdem én.
- Hát honnan tudjam én azt előre???
(4 éves lesz)

Jucc :)!
Jó utat Nektek!

ayse

Sziasztok.

Jó nagy a csend.
Nem bánjátok ha rakok fel Meliről pár képet??
Ha bánjátok ha nem,felrakom! :lol: :wink:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Anyukáméktól már megkapta a szülinapi ajándékot:
Kép

Bocsi a helyfoglalásért.
Jó hétvégét mindenkinek!!
Majd jövök a szülinapi beszámolóval.

Pusz.

ancsi26

Ancsi!
Nem bántuk! :wink:
Ezek a sonkik!
Ezek a frizkók!
És ez a járgány!
A kalapos hölgyről már nem is beszélve!
Nagyon édes!

ayse

Egy olyan nagyon jóízűt fogat mostam - most vettem észre, hogy a párom fogkeféjével! :lol:
Na megyek is és megpróbálok jobban koncentrálni a dolgaimra.

ayse

Jucc
Gratulálok Apa projektjéhez! Drukkolok, hogy a legjobban alakuljon és legyen belőle kertesház!
És köszönöm a jókívánságokat!

Ayse
Nagyon kedves vagy! :lol: (másik)

Mivel holnap nem tudom, hogy leszek e ezért most szeretnék nagyon boldog szülinapot kívánni Julcsinak és Tofinak!
Legyen gyönyörű a holnapi napja (is) mindenkinek! :P

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?