Mir!
Ezt írtam!
"Lassan elkezdhetünk fogadásokat kötni a MIR és Csillagfény babáinak nemére vonatkozóan.
Én Mirnél fiúra, Csillagfénynél lányra tippelek :) "
És tényleg bejött!
Gabikánál is fiúra tippelek!
Esperonál olyan finom vegyes megérzésem van!! De valahogy a lány győz!
Szép lesz a neve! Vince! Az én fiam Szilveszter lesz. A második Gellért, a harmadik Benjámin! Mert az uramnak három fiú kell. Bár nem tiztáztuk, hogy hány feleségtől
Kandika!
Csak a táblicsku, semmi több???
Olyan szorganyosan rakod nekünk közben meg nem is akarsz írni!
Gina!
Merre vagy??? Tudom, hogy óvszereztetek, de mindig?
Kérlek hallas magadról!
Rejóka!
Fexel? És így nincs net??? Hú veled nagyon pörögnek az események! Nemsokára már három friss anyukánk lesz
Espero!
Gratulálok az AFPhez! És nagyon várom a hétfői UHt.
Én tényleg elfelejtettem Rambókának elküldeni az általad készített képeket
Jajj de szégyelem magam
Backa!
Akkor csak volt értelme ennek a sok pénznek!!!! Lett naaaagy szexuális étvágy! Apa pedig bevállalós fiatalember!
Kilenc????? Jesszus! Lesz ebből hármas iker!
Babancs!
Totál terhességi tünetek!!! Mondom én, aki tudja
De kb így lehet érezni vizsgára való felkészülés közben! Annyi különbséggel, hogy én felpörgött voltam. Mindig! És valahogy a sok kávétól akut gyomor gyulladásom volt és a gyomrom olyan pici volt, hogy megtudott bújni a bal vesém mögé
Na jó, ez azért nem mindig volt így!
Valamikor bűnügyi pszihiáter akartam lenni (gyilkosokkal foglalkozni!)! De aztán be kellett látnom, hogy a lelkem nem bírná.... még a síma pszihiátriát sem!
Pogi!
Végre írsz! Sokat írsz! Az az igazság, hogy engem valahogy ez a csajszis téma nem hat meg! De nagyon sajnálom! Sérült az biztos!
Hogy bírtál ilyen sokat begépelni??? Egy újjal vagy a fájóssal, mikozben euforizáló fájdalomcsillapítókat szedsz???
Rambóka!
Érdekes a fiad a pocakodban! Gyakran akarja szétrugni az anyja pocakját, de amikor produkálnia kell magát, alszik, mint a jó gyerek! Juszt se neki!
Tetszett, hogy azt írtad, te itt vagy otthon
Igen. Én hat év orvosival mondom azt, hogy sokat felejtettem. Nagyon sokat!!! Én is sok könyvet előveszek, neten kutakodom...
A mindennapi meló az érdekes! Szerencsére mindig van egy nagytudású főorvos
kéznél ill. ott a könyv! Felcsapom és rákeresek!
De olyan más a mindennapi gyakorlat és a könyv.......
Gabika!
Nem jött át a pü! Nem kaptam semmit! Pedig úgy vártam!!!
Már mocorog
De jó!
Mniki!
A PÉmet homály fedi!
De én azt mondom: Volt és kész !!!
A dokira nem haragszom, jól érzem magam.
Szisza!
Szia itt is
Szóval, ma de rosszul voltam, ez már a harmadik reggel. Még mielőtt bármire gondolnátok, a vérnyomásom szarakodik.
Ma 90/nem mérhető
Szóval nem csodálkoztam, hogy szédelgek! Olyan voltam, mint egy beteg tyúk...
De már jól vagyok!!!
Jelentem a tüneteim tényleg kezdenek megszűnni!
...vagyok.....