Új privát üzeneted érkezett!

Anikó!
Valakinek már előkészítetted a sárga táblában a helyét? :D :D
Vendég

Jó reggelt :)

Bogi :)
Izabella nagyon szép :) Nagyon sok boldogságot Nektek :)
Pihend ki magad aztán gyere, ha van egy kis időd :)

Anikó :)
Gyönyörű a tábla :D Reggel ez az első dolgom, hogy megnézem :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Mátra!

Örülök, hogy a helyzethez képest kicsit jobban vagy. :) 1 hét múlva minden kiderül. Veled vagyunk és nagyon szeretünk.

Bogica!

Izabella gyönyörű kislány és nem is gyűrött. Várjuk a születéstörténetet, ha egy kicsit lecsitulnak körülöttetek a dolgok.

Nagyon tetszik ez a tábla, annyira jó nézegetni ezt a sok zebrát. :D

Virág!

Mi a helyzet???????????? Nagyon gyanús kezdesz lenni. :wink:

Nárcisz!

Megmondanád nekem, hogy milyen gyakran ajánlatos a tejsavas irrigálást csinálni? Köszike. :)

zsúka
zsúka

Zsúka! Nárcisz!
Ez a tejsavas irrigálás pontosan hogy működik, és mire jó?
Vendég

Bogi!

Izabella nagyon szép és formás baba, gratulálok hozzá!

Angie!

Szerintem Anikó karámot épített a zebráknak, hogy senkié ne tudjon kiszabadulni, azért van az üres sor :lol: Én jó erősnek látom :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!
Kell is az a karám! De jó lenne már ha mindenki rendben lenne.

Zsúka!
Igyekszem. Nem lehet sokáig padlón lenni, mert csak a baj van belőle. Még valaki rám talál lépni. :)
A dokival úgy egyeztünk, hogy 24 óra teljes letargia, aztán szépen előre az úton. A 24 óra letelt, nem mondom, hogy már nem fáj, de igyekszem előre nézni.
Az elmúlt pár hét, van vagy nincs őrületében már annyiszor elsirattam, hogy már ez egy másfajta érzés, mint az előzőek voltak.
Úgyhogy most lassan kezdek talpra állni. Már az egyikre sikerült.
mátra

Mátra!
örülök a hozzáállásodnak, hogy nem hagyod el magad!Sok erőt, és kitartást kívánok!Sose add fel!!!

Anikó!
Én is karámra gondoltam, de lehet, hogy te már tudsz vmit, és az vkinek a helye? :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok!

Bogica!
Nagyon aranyosak vagytok. Ahogy Jucának is, nekem is az együttlevős kép fogta mega szívemet leginkább. Továbbra is jó egészséget :lol:

Zsúka!
Hát az irrigálás szerintem olyan hetente egyszer még elmegy. Nem tudom, hoyg csináltad-e, de én az elsőt mindig töményebbre csináltam, így jól "kifertőtlenített". Nekem már egyből enyhülést nyújtott. Szóval utána volt, hogy egyáltalán nem kellett hónapokig.
Neked gyakrabban kellene?

Angie!
Szívesen leírnám, de annyiszor leírtam már, bocsi. Keress nyugodtan előre, és akkor ott van a "hüvelyfertőzések" című hozzászólásom alatt. Ott minden le van írva.

Kép
narco

Sziasztok lányok!
Az egy jo erős karám,hogy csak felfele lehet haladni! :wink:
Tegnap Brillel beszéltünk és kiegyeztünk egy ilyen megoldásba! :wink:

Bogica! :D
Nagyon édes a picikéd! :D
És amin ketten vagytok az gyönyörű! :D

KépKépKépKép
aniko24

Anikó!
Hogy vagy? :lol: Mi újság?

Kép
narco

Narco! :D
Köszönöm!
Ilyen jol nem voltam már nagyon rég! :lol:
Kavarognak a gondolataim! :D

KépKépKépKép
aniko24

Mátra Drága!
Jó olvasni a szavaidat, hogy ilyen erős vagy, és hogy nem hagytad el magad. Ennek nagyon örülök! Megjön az eredmény, és az már egy kiinduló pont lesz. Úgy látom, jó dokit fogtál ki, és hogy jó kezekben vagy.
Bocsi, hogy tegnap hebegtem-habogtam a telefonban, de nem tudtam semmi okosat mondani. Közben még itt a nagy munkában az idővel is eltájolódtam, és azt hittem, hogy te már otthon vagy. Jaj, úgy szégyellem magamat :oops: :oops: :oops:

Nárcisz!
Megpróbálok utánanézni. Írok privit.

Anikó!
Ha felfele lehet haladni, akkor az jó!
El tudom képzelni a boldogságod fokát :)
Érzel már valamit?
Vendég

Ja,még szerencs, hogy van további 9 hónapunk gondolkodni, tervezgetni, beszerezni. :lol:

Kép
narco

Nárcisz!
Elment a privi!
Vendég

Nárcisz!
Megtaláltam a bejegyzésedet, de abban nem írtad le, hogy milyen az az irrigálás.
Priviben megírod, hogy szerinted nekem milyet kellene csinálni?
Köszönöm!
Vendég

Nárcisz!

E-mail ment a hotmailre.

Anikó!

Annyira örülük még mindig és csatlakozom a kiváncsiakhoz, hogy hány baba rejlik a pocakodban. :D

Mátra!

Nagyon örültem a soraidnak. Már nagyon várom, hogy a dokik végre mondjanak egy okot, hogy miért, amit ki lehet iktatni és nincs további akadály. :D

Angie!

Én is Nárcisz bejegyzését olvastam, azért vettem minden ehhez szükséges kelléket, hogy tökéletes legyen minden.
Valamit érzel?????????????

Valaki tud valamit Virágról??????????????

zsúka
zsúka

Lányok!

Ma eszemben van Pancsi. Remélem azért nem ír, mert valahol fiúzik :wink:
Pancsi, ha olvasol, jelentkezz!

tjuca

Juca!
Az iwiw-en beszéltünk a jó multkorában.

Zsuka!
Ez a vágyunk nekünk is. :) Igyekszem túl lenni rajta.
De ilyen jó hírekkel tuti sikerül :)
Esteleg TE????? :)

Elköszönök, remélem este otthon ról is tudok jönni, ert már benn lesz a net :evil:

Puszi mindenkinek
mátra

Zsúka!
Ment privi.
Virágról én is szeretnék hallani. Néha be szokott jelentkezni, hogy 1cn. Pedig ő is nagyon hiányzik.

Juca!
Ki az a Pancsi? Régi topiklakó? Nekem nem rémlik a neve, azaz csak rémlik, de nem tudok róla semmit.
Nekem Kivi és Tündi30 szokott sűrűn eszembe jutni, de ők sem jelentkeznek.
Vendég

Angie!

nem kaptam privit. :(

zsúka
zsúka

Angie!

Pancsi egy vak lány. Hihetetlen életenergiával és rendkívüli képességekkel rendelkezik. Többek között látókkal tanul, pörög, és barátot keres magának, azaz remélem talált :-)

tjuca

Zsúka!
Megy újból!
Vendég

Juca!
Honnan ismeritek?
Én is remélem taálát magának társat.
Vendég

Mátra!

Megtaláltam, írtam is neki :-)
Olyan szép lány, nem is gondoltam, hogy ilyen csinos.

tjuca

Angie!

Egy időben bekukkantott, és itt ragdt, de aztán elragadta az államvizsla :twisted: Hogy hogy nem megvan neki!!!

tjuca

Angie!

Privi ment!

Zsúka
zsúka

Sziasztok!

Bogi
Gratulálok a kis Izabellához, nagyon szép baba! :)
Csak pihengess, és ha lesz egy kis időd, azért várjuk azt
a beszámolót :)

Mátra
Annyira jó, hogy így állsz a dolgokhoz!!!
Nagyon sokat gondolok ám rád, és küldöm a pozitiv
energiákat.
Remélem, ha megjön az eredmény, megkapod a válaszokat...

Lányok!
Múlt hónapban elkezdtem újra hőmérőzni.
Eddig nem is vettem észre, de most volt egy kis időm
alaposabban megnézni az értékeket.
Hát nem tudom, nekem alapesteben 36.3-36.4 szokott lenni,
aztán a ciklus második felében 36.6 kb. ez normális? :?
A másik meg az, hogy úgy tudom, ha megön, akkor előtte
leesik a hő. Nekem nem esett le, 1-4cn maradt 36.6., az
első két nap gyengébb volt, aztán utána meg normális menzi
5-6 cn, majd még két napig gyenge.
Szóval a 4-5 napos menzim most 8 naposra nyúlt.
Nem nagyon értem, hogy miért nem esett le a hőm ilyen sokáig...
Van erre valakinek valami ötlete, vagy valami hogy ez miért lehetett?

Szisz
szisszka

Szisz!

Nem ijesztgetni szeretnélek, de ez nem hangzik valami jól. Szerintem a 2 tizedes ugrás kevés, de nem nagyon értek hozzá. Az biztos, hogy az én orvosom nem díjazza a maratoni hosszúságú menzit és ciklust sem. Szerintem várj még egy hónapot és ha hasonló, akkor bandukolj el az orvoshoz!

Nagyon jó a fényképed, milyen kis vidám vagy rajta :twisted:

tjuca

Sziasztok!

Most kaptam e-mailen ezt a cikket, egyszerűen felháborító.

Állást akarsz? Menj abortuszra!

Egy friss diplomás nő az első munkanapon otthagyta munkahelyét a kínai Kunming városában. Az alkalmazás feltétele ugyanis terhességi teszten való részvétel, illetve szükség esetén abortusz volt.

Bár eredendően örült annak, hogy jó munkahelyet talált, a frissen végzett egyetemista nem gondolkozott túl sokat azon, hogy a vállalatnál maradjon-e, amikor megismerte annak humánpolitikáját.

Mint kiderült, a kunmingi vállalat nem kíván terhes nőket látni dolgozói között, mert az emberi erőforrásokkal foglalkozó vezetők szerint egy terhes nő egyáltalán nem jó munkaerő, nem tud eléggé koncentrálni. A vállalat érdekei mást kívánnak. Ezért aztán minden új női alkalmazottat elküldenek terhességi tesztre, és amennyiben az eredmény pozitív, abortuszra is.

A helyi munkajoggal foglalkozó hatóságok szerint ez a gyakorlat se nem ritka, se nem törvénysértő: az alkalmazottat ugyanis még azelőtt vizsgáltatják ki, mielőtt szerződéses viszonyra lépnének vele.

zsúka
zsúka

Szisz!
Amikor én mértem, akkor nekem is csak 3 tized volt az eltérés a pé előtt és után. És az én mensijeim is 7 napig tartanak (igaz, 4 nap után már csak tisztulás van). A dokim sosem mondta, hogy ez gond lenne. Aztán lehet, hogy ő nem volt elég körültekintő.
A hőháztartása mindenkinek egyedien működik, és ez alapján nem lehet következtetni semmire. De mivel nektek is elég régóta nem akar összejönni a baba, nem árt egy alapos kivizsgálás, hogy tudd, minden rendben van-e veletek.
Vendég

Szisz!
Őszintén szólva ezek nem túl jó értékek. Bocsi, de tényleg ezt kell mondanom. Igazából 0,5 fokkal kellene magasabban lennie min 12 napig a hődnek a pé után, tehát 37-et minimum el kellene érnie. Valószínűleg ezért is nem esett le, mert nincs honnan, másrészt a vérzés sem normális így. Sajnálom, hogy ezt kellett írnom, tényleg bocsika. Kérlek menj el dokihoz mindenképpen. Illetve a fertilityfriend is jó, az is megmond 1-2 dolgot.

Kép
narco

Angie!
Ok!

Kép
narco

Juca!
HOgyhogy eszedbe jutott Pancsi?
És tudsz is róla valamit? Visszaírt neked?

Kép
narco

Szisztok!

Szisz!

Én nem akarom sokat szaporítani a szót, csak feltenném a győztes ciklus görbéjét:

Kép

A teszt 27-én, 28. cn-en lett pozitív.

Mikropetéhez 15. vagy 16-án kerültek be a fiúk, azt nem tudom, hogy a randi pontosan mikor lehetett.

Ja és annyi még hozzátartozik, hogy stimulált ciklus volt, bár nem tudom, hogy ez mennyit befolyásol a hőn.

kacsa14

Zsúka!
Ment a válasz!
Jó sok :)

Angie!
Megtaláltad a választ a kérdésedre?

Kép
narco

Van itt valaki?

"Cincognak az egerek" szindróma van nálunk. :D
zsúka

Juca, Nárcisz
Köszi a válaszotokat!
Tudom, hogy nem akartatok megijeszteni, de azért
sikerült...

Angie
Neked is köszi!
A párommal januárra tűztük ki a dokit, kivizsgálást stb.
De ha ebben a hónapban is gáz lesz, akkor tuti irány az
orvos

Juca
A maratoni hosszúságú menzivel eddig nem volt gondom, eddig
max 5 napig tartott ( vagy ez is sok?)
Ciklushossz mostanában 29-31 nap (Ebben az évben egyszer
volt 36 cn, de akkor volt két halványcsíkos tesztem :( )

Nárcisz
Megnéztem a régebbi táblázataimat, akkor 4-5 tized fokos
volt az emelkedés a ciklus 2. felében, az első felében
az átlag szintén 36.3-36.4 volt.
Én azt nem értettem, hogy most az első 4 cnapon maradt a hőm 36.6,
majd 5cn-en leesett 36.1-re :(

Kacsa
Köszi, hogy feltetted a görbéd! Ez is nagy segítég,
Köszönöm!

Szisz
szisszka

Szisz!

Most nehogymár miattam prrants! Ez így okésnak tűnik. :D
Te kérdeztél, én meg válaszoltam, de ott van Kacsa!!!
ejnye no :P
Most megyünk kocsmázni, majd legurítok egy sört az egészségedre :lol:

Mára elköszönök.
Pá!

tjuca

Sziszka!
Hát ha egyszer történt, akkor nincs miért izgulni.
A tankönyv azt írja, hogy az első 14 napi hő bármilyen lehet, akár fűrészfogszerűen cakkozott is, viszont ebből vonnak egy átlagot, ehhez képest kell nőnie a köv 14 napnak 0,5-öt, és 12 napig kell fennmaradnia. Eza hivatalos álláspont. A megbízhatóságát 30 %-ra teszik, tehát szerinteük nem túl nagy, mégis minden doki ezt kéri. Hát érthetetlen nem?
De úgyis mennétek dokihoz, aki segíteni fog. Remélem mihamarabb babaásodol majd te is :)

Kép
narco

Sziasztok!

Hívott Mátra, hogyha ráérek találkozzunk.
Leültünk egy árnyékos padra és egy kicsit dumcsiztunk. A helyzethez képest viszonylag jól van, kicsit megszeretgettem. Mindenkit puszil és mindenkinek mindent köszön. Ha este lesz net, jön csacsogni.

Zsúka
zsúka

Sziasztok!

Bogi!
Nagyon szép kislány Izabella! :lol:
Mégegyszer gratulálok hozzá! :lol:

Lányok!
Vettem málnalevél teát, de elég furcsaságok vannak ráírva, pl. hogy belsőleg hasmenés ellen! :shock:
Vagy azzal ne foglalkozzak?

Annácska!
Milyen olajat javasoltál?Valahova felírtam, de nem találom!

Mátra!
Jó olvasni a hozzászólásaidat!Csak így tovább!Minden rendbe fog jönni!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok, Lanyok!

Matra! Orvendek, hogy probalsz felallni a padlorol, tudod, hogy itt minkenki sok erot merit beloled! szeretunk nagyon, ne feledd:)

Aniko! Te is 20-an mesz Uh-ra:)? En is! Akkor egyszerre johetunk a jo hirekkel:):)

Szisszka! De jo teged is latni:) En sem akarlak elkeseriteni, de ahogy a ciklusod mukodik nem hangzik a legjobban. Habar engem is megtrefalt az utobbi honapokban, de a vegeredmeny jo lett:) Feltetlenul menj el orvoshoz, nem arthat egy progiszint-nezegetes... (a homerozos topikban is sokmindenrol informaltak a lanyok, nezz be, ha van kedved).
Ha nem haragusztok, en is felteszem a hogorbemet, lassatok ti is, mibol lesz a cserebogar. Hat en nem sok eselyt adtam volna magamnak... Kép

Bogica! Gratulalok a cukorfalat kislanyodhoz, gyonyoruek vagytok, Apa biztos nagyon buszke ratok:) Sok tejcsit es egeszseget!

Hangyolca: koszonom az infokat, remelem a nlc.-n megtalalom a cikket:) mert a lapot nalunk korulmenyes beszerezni:)

Angie: uj vonalzot majd az Uh utan:) Azert szinte napra tudom mikor lett a baba, hala a homerozesnek;)

Lanyok! Gyonyoru delutant! Ugy megolelnelek most Benneteket!!!

Nomibogar
Kép
nomibogar

Zsúka!
Mikor? Ebédidőben? De jó, hogy tudtatok találkozni. Most erre van szüksége Mátrának.

Szisz!
Szerintem ne aggódj. Nekem egy doki azt mondta, hogy a hőmérséklet önmagában nem lehet mérvadó. A másik pedig, hogy legalább 3 hónapig kell mérni, hogy átfogó képet láss. Most néztem meg azt a diagramomot, amelyik hónapban kétszer is pozitívat teszteltem. Abban a hónapban nekem is csak 3 fokot emelkedett a hőmérsékletem az alaphőmhöz képest. Mérd kitartóan még két hónapig, és utána meglátod, hogy milyen képet kapsz.
Vendég

Lányok!

Le a kalappal előttetek, én egyszerűen képtelen vagyok 1 hónapot végig hőmérőzni. Teljesen rapszódikus, hogy mikor kelünk reggel, főleg hétvégén.

Angie!

14.30-kor találkoztunk egy félórára a Deák téren. Annyira kis csini volt és az új hajszíne....... :D
Nem bírtam ki, bejelentkeztem 10-re a dokihoz holnapra, megnéz UH-on is. 14. napon csak mond valami okosat. :D

zsúka
zsúka

Sziasztok!

Bogi!
Gratulálok a kislányotokhoz! Gyönyörűek vagytok! :D Várjuk a további élménybeszámolót, ha van rá egy kis időd és energiád! Pihenjetek sokat! Az, hogy Izabella elalszik szopi közben teljesen természetes dolog. Ahogy más is írta, ha 2-3 óra múlva ébred csak fel, akkor biztos elegendő neki a tejcsi. Szerintem a napi, vagy inkább a heti súlymérésnek van igazán értelme. Ha egy hét alatt hízik 150 g-ot az már jó.
tina82

Mára elköszönök! Mindenkinek további szép napot!

zsúka
zsúka

Angie, Szisszka: Termeszetesen en is ugy gondolom, hogy csak a homerozes magaban egyaltalan nem mervado, foleg ha nem csinalja az ember kello alapossaggal. Egy vizsgalat azert megnyugtathat vagy megoldasokat adhat. En mindenkeppen drukkolok nektek, hogy ti is erezhessetek ezt a boldogsagot, ami engem most hatalmaba keritett :wink:

Nomibogar
Kép
nomibogar

Sziasztok!

Van egy kis időm és a Libriben találtam netet. :)
Jó volt Zsúkával találkozni.

Most mondták az egyetemen, hogy a beíratkozás 16-án lesz....
délelőtt.

Úgyhogy sajnos kénytelenek leszNEK nélkülözni :) Reggel beszaladok, aláírom, amit kell, és aztán ott vagyok az Árkádban.
Nem fog ki rajtam egy egyetemi beiratkozás és néhány unalmas előadás :)

A hőmérőzés. Ma megmértem (megszokásból), és még mindig 37.2...
mátra

Na, megiscsak csinaltam egy uj vonalzot, olyan remenykelto...

Nomibogar
Kép
nomibogar

Mátra!
Kép Nélküled nincs tali. Úgy-e nagyon fogsz igyekezni, hogy az utolsó két percre érj oda. Igaz, legutóbb is elcsevegtünk 3 óráig. Örülök, hogy mindenhonnan a társaságunkat keresed. Már alig várom, hogy megláthassam az új frizudat.

Bogárka!
Köszönöm a jó kívánságaidat. Affelől nincs kétségem, hogy megismerem ezt az érzést :D

Juca!
14:44-kor kocsmázni? Vagy ez olyan kocsma, ami a gyerekek életritmusához alkalmazkodik?

Zsúka!
Én még bírom. Remélem, ki tudom kúrálni magamat ezzel a cuccal.

Nárcisz!
Közben tovább bogarászódtam, és megtaláltam minden szükséges infot, úgyhogy ma megyek, és beszerzek mindent. Köszi a segítséget. Idegesít egyébként ez a dolog. Szerinted biztos, semmi komoly?

Én is elbúcsúzom mára. Sok puszi és jó dumcsit a délutáni "váltásnak". Egyszer majd nekem is lesz otthon netem, és nem fogtok tőlem szabadulni esténjként sem :twisted: :lol: :twisted:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?