Baba,
már mi is körbenéztünk babakocsi ügyben (tudom-tudom!!! hülye vagyok
) és olyan szépeket láttunk. Apa azt mondja, ha szükség lesz rá - TEHÁT KB 9 hónap múlva
- rendelhetnénk egyett az e-bayről. Egy időben tiszta függők voltunk, puzzle-t rendeltünk meg ruhákat, de egy ideje szerencsére leálltunk vele
Már olyan jó lenne, ilyen babós dolgokon törni a fejem...
A tesód nagyon szép nevet választott, legalábbis szerintem. Az én kis lurkóm is Benjámin
Jitter,
üdv megint a topikban. Lehet az, hogy én emlékszem rád?! Vagy nagyon régen írogattál ide
Egyébként én is úgy éreztem, hogy nem megy előrefelé az idő. Ráadásul van egy rossz hírem: a beülti után megy csak igazán lassan! Tényleg szörnyű ez a várakozás. A leszívást megelőzően még legalább jársz uh-kra, vérvételre, szurkálod magad, minden napra jut valami. De utána! Csak a nagy pihengetés. És várakozás.
Nekem nyári szünetem volt, ezért nem kellett táppénzre mennem. Viszont első nekifutásra nem sikerült, múlt csüt-ön voltam fagyis beültin, és azóta otthon vagyok. A punkció után én elég sz**ul voltam, már akkor fel volt kicsit puffadva a hasam, fájtak a petefészkeim és olyan moslék kedvem volt. Ha tudsz, szerintem maradj otthon, két-három nap múlva már úgyis megint beültire. Ha nincs is semmi bajod, mégis csak elkábítanak egy kicsit, jót tesz a szervezetnek egy kis regenerálódás.
Miért lombikoztok? Írd meg majd, hogy mikor hol tartasz!
Dezsina,
a múltkorihoz képest istenien érzem magam
Ma mintha a béka segge alatt lenne a vérnyomásom. Fájdogál a hasam folyamatosan, talán az utrotól, mert kb. azóta érzem ezt a feszítést, de ennyi. Viszont kezdek félve menni wc-re és ezt úgy, de úgy utálom!
Nagyon szorítsatok nekem
most sikerülnie kell!!!
Backa,
csak terápiáld magad-magatokat szorgalmasan, amíg lehet
Most néztem, hogy lassan válthatok az Avandamet-re, amiben metformin van, de most hétvégén még nem akarok bekeverni semmi új gyogyival, kivárom a jövő pénteket. Nem igazán van bátorságom hétközben elkezdeni
Itt közelebb a wc, mint a suliban...