Új privát üzeneted érkezett!

Vagy őket viszitek/vittétek ki a repülőtérre?

nadine81

ma mennek Törökbe-persze miert is ne oda ahol robbogatnak :shock:
majd fél egy kor indulunk.mi meg visszafele kirándulunk egyet :D bár elég barom idö lett!
majd este vagy holnap mesélek!

puszi mindenkinek!
a betegeknek gyogyulást!

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Szia, jó utat nektek, meg jó kirándulást, meg jóóó időt! :) Állítólag csak pár felhő zavarja meg a napsütést, de eső nem valószínű, hogy lesz.

nadine81

köszi Viol!

reméljük nem fog esni az eső!
kaptam fényképezőt.ugyhogy ha majd lesz türelmed valamikor megtanitopd nekem hogy kell kicsinyiteni meg képet feltenni????????,ha nem tul nagy kérés!?

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Sziasztok.

Viol,nagyon aktív lettél! :lol: :lol:
Ma délelőtt a Bencének baby joghurtot adtam,akkor jutott eszembe,hogy a múltkor akartam írni még a bébiételekhez.Nekem a védőnő azt mondta,hogy 1 hónapot számoljunk vissza az életkorból és annak megfelelő ételt vegyünk.Remélem érthető volt :lol:

Andi,de jó látni rólatok is 1-2 képet!Istivel is midíg darukat néztünk!

Beus,nagyon helyes a kis királylányotok!

Ma én is megmértem magam,mert Apa azt mondta:"Te fogytál?"És igen!A terhesség elejéén az első mérésnél 63.5kg voltam,most 59kg Hurrá!Ennek örömére most megyek és lángost sütök :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
hajnus

midíg=mindíg :lol:
Tök helyesek ahogy azt a nagy nemtudommit nézik :lol: :lol:

Isti vonalzója vajon miért nem jön be??

Kép

Kép
hajnus

Beus,
oks, szívesen segítek! :) De lehet, hogy más gépetek van...

Hajnus,
jajaja, Dorka aludt most másfél órát, közben fel is tudtam mindenhol mosni, meg még itt is vagyok... :)
Érthető az egy hónapos visszavonás. :) Mi az a babyjoghurt?
Hűűű, 59 kg... :) De jó neked! :) És hány centi vagy kb hozzá?

nadine81

Viol,a babyjoghurt olyan kiszerelésben van,mint a frutapura,4*100gr,Nestlé.Én banánost vettem,eprest láttam még.

Nagyon ügyes vagy!Én délelőtt épp csak a főzést tudom elrendezni... :? :? Bár most,hogy Isti suliban,kicsit nyugodtabb a délelőtt,Bence nemrég kelt,most elvan a járókában :D
165-167 cm vagyok kb,de akkor éreztem jól magam mikor 55 kg voltam.Nagyon nehéz "kordában tartani",mert imádok enni,meg Anyukámtól is örököltem a hízásra a hajlamot :?

Na menni kell Istiért,besétálunk a városba.Még jó,hogy ilyen szép az idő.

Kép

Kép
hajnus

Megnéztem a babajoghurtot itt. Tök jó. Mennyibe kerül Hajnus? (Durva bébikaja árak vannak :shock: )

Teccik a keresztelőruha, meg az összes gyerkőc!! Janka jó nagylányos már!!!!!!!

Alíznak drukk, hogy nem legyen semmi baci a kenetben!!
Vendég

sziasztok

viol
nálunka perelin olyan csak nyakbakötött köpeny féle(mint batman,vagy superman köpenye,csak rövidebb),vagy mint egy poncsó(vagy pancsó,na ezt nem tudom melyik helyes).de a lényege,hogy csak a nyakban kell megkötni és csak úgy"lebeg"rajtad.szép a ruci,ez a lényeg!

eszter
remélem jobban vagy!dolgozol így is,vagy otthon kúrálod magad?vagy viszed magaddal a fürdőkádat?! :lol: :P :wink: .bocsi,hogy a krémeid még nem adtam fel,megvannak,csak kicsit szétszórt vagyok.de igyekszem,legkésőbb a jövő héten :? :roll: :oops:

ma míra már ottalszik az oviban(egyenlőre még nem telefonáltak,hogy gond lenne vele és menjünk érte),remélem tetszeni fog neki ez is.

hajnus
de jó neked,hogy ilyen csini vagy!én nem tudok fogyni,igaz tornázni sincs kedvem :oops: :cry: ,no meg enni is szeretek

szép napot mindenkinek!
andi
nyugi!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Sziasztok!!

Voltunk dokinál, mindkét lelet negatív lett. :lol: :lol: :lol: A tüdejében sem hallott már olyan sípoló hangot, úgyhogy meggyógyult!!! :lol:

Visszaolvasok. :lol:

Erika

Kép
Kép
nercsi

De jóóóó! Alíz megyógyult!! :D :D :D

Bence ma 9 hónapos! :D :P 8) Gratula Nagyfiú!!!!! :D :D :D
Vendég

Köszi Veró!!! :lol: :lol:

Erika

Kép
Kép
nercsi

Vero,megnéztem az oldalt,tök jó!Ha jól emlékszem 450ft körül van.Nagyon durva.Mondjuk mint 2 bébiétel.De azért vettem,hogy kicsit változatosabb legyen sz étkezés,ne csak gyümi meg főzelék.
Bizony már tényleg nagyfiú :D rohan az idő.

Erika,de jó,hogy meggyógyult Alíz!Jövő héten összehozhatjuk a talit,jó?Majd a 15ös busszal megyünk,ami az utcs végében indul.Majd kinyomozom,hogy most hol áll meg.Régen az elzettnél.

Andi,hát,hogy csini lennék az túlzás :oops: :oops: Kb.20 kilót adtam most le és ez bizony meglátszik a bőrömön. :?

Kép

Kép
hajnus

Persze Hajnus, az ember (mármint anya :wink: ) megveszi nekik, csak éppen ezt használják ki a bébikajagyártók :evil: . Én is vettem, meg fogok is, csak durva.
Vendég

Ja, én is tizenötnél is többet híztam a terhesség alatt, csak én még nem adtam le! :roll: :oops:
Kép
Vendég

Sziasztok megint! :)

jajj, de jó, hogy Alíz meggyógyult az eredmények szerint is! :) Én már az anyukájának is hittem ám!! :D

Bencének gratula a 9. hónaphoz! :) Hogy szalad az idő! :) Más meg ennyi idő alatt hord ki egy babót! :)

Csilla,
igen, akkor ez olyan, mert csak ott, felül kell megkötni. Akkor lesz egy fehér denevérem, mint Ace Venturának! :) :) :)
No, és Mírának tetszett az "ottszundi" az oviban? :)

Anyu vett magának egy dvd-lejátszót. Mi mentünk el érte. 7 ezer ft volt. Azért tök durva. Pár éve még egy videót sem adtak 20 alatt, ill. egy eredeti dvd film is olyan 5 körül van. Erre adnak egy lejátszót 7-ért, ami mindent lejátszik. Hová haladunk? :shock:
Mondjuk ez így most jó.

Na pá, megyek, kajálok, közben Jóban-rosszban, aztán Dorka altatás (vagy közben :)), aztán pancsi, aztán ágy! :) Vagy lehet, hogy megnézünk vmi filmet is.

Sziasztok!

nadine81

sziasztok

viol
köszi az érdeklődést,míra úgy tűnik imádja az ovit.ott aludt rendesen,aztán uzsi,mikor mentem érte akkor ettek még(már csak 3 gyerek volt,de mírát ez sem zavarta).beszéltem az óvó nénivel pár szót,mert nem akartam hinni mírának,hogy mindenféle ebédet megeszik.de biztosított,hogy nem lódít,bizony eddig mindent megevett(pl itthon karfiol-bőgés,ott ma tejfölös karf leves volt és megette).biztos a "csordaszellem".de jó,mert így megeszi a szükséges zöldségeket,a husit meg itthon tömi magába :P .szóval nekem könnyebb dolgom van,mint andinak,minden oké.szecsőnek is tetszik az úszás is,talán a tanulással sem lesz gond,de ez majd úgyis később derül ki.

hajnus
hogyan fogytál ilyen sokat?pedig még bencének cicit is adsz,nem?!torna,vagy csak egyszerűen nem ettél?nekem is 10-15 kilót kéne leadni(több úgysem menne,mert nem vagyok nádszál-alkatú,meg genetikailag is kövér vagyok).de tényleg érdekelne a dolog,hátha rá tudom beszélni magam :oops: :wink: :? :shock:

jó éjt mindenkinek,ma újra new york-ban is helyszínelnek :lol:

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Csilla,hú,tényleg!A New Yorkit még jobban szeretem,mint a Las Vegasit :D
Szerintem a szopi sokat számít a fogyásban.Meg hát ugye a Bence is hatalmas volt(4780gr)Egyenlőre nem tornázom és nem is nagyon fogyózom :oops: Persze próbálok odafigyelni,de ha Apa szalonnás rántottát vacsorázik én sem ehetek salátátT :lol: De van egy tuti étrendem,amit nagyjából betartva fogytam 10kg-ot.Ha gondolod leírom ide vagy elküldöm e-mailben!

Na,jöhet a helyszínelés! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
hajnus

igen-igen-igen!küld,beírtam ide is az email címünket,de ide is írom:szemizo@hdsnet.hu (csak hogy bizti megkapjam).de írhatod ide is,bár itt mindenki csini,nem kell nekik fogyni :P :P :P !és mennyi idő alatt?nagyon kaka étrend?mert ha nem lehet kibírni,akkor... :oops: :shock: .de megpróbálom!
én meg a new yorkit nem szeretem annyira(sokkal mesterkéltebbek a szereplők,mint a las vegasiban-pedig a főszereplő bácsit amúgy szeretjük).és azért mindig megnézem(ill legtöbbször).
meg szerintem bencének lassan a danoninot is megpróbálhatod.nálunk az is nagyon bejött,meg a kenyér(vajasan,sonkával,májkrémmel).zóra is bizti kövér tipus lesz,mert imádja a hízlaló kajákat.most meg ordít,megyek rábeszélem az alvásra

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Sziasztok!
Egyedül vagyok a gyerekekel, de már alszanak.

Hajnus, nekem 1év kellett mindkét gyerek után a teljes visszafogyáshoz. Most is annyi lesz gondolom, eddig nem érdekelt , bár most kicsit gáz, hogy nem jönnek fel a tavalyi gatyák, nem szeretnék újat venni, épp azért nem hordtam, mert terhes lettem :wink: :oops:

Vero, sajnos mindenért rengeteget kérnek ami "gyerek"... :evil:

Csilla, Janka este is bedobta magát itthon, mert leszakadt a krémtúró fóliája :roll: :roll: :roll:
Na ha ezt a hisztit előadja megint majd az oviban :oops:
amica

na,jól le is maradtam az elejéről! :cry: majd az ismétlést nézem ezerrel :lol: .akkor most már netezek is kicsit,kihasználom apa távollétét :wink:

jó éjt mindenkinek!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Én is a vegasit szeretem :D

Csilla, most milyen a Péter beosztása?
Két napot megint egyedül vagyok, hát nem egyszerű így az este, de azért boldogulok. Remélem holnap megint vidáman indulnak a gyerekek, márton úgy látom élvezi kicsit, hogy ő a nagyobb és terelgeti Jankát :lol:

Viol, ma is voltunk a vásárban, az én férjem is a faiparban dolgozik, innen az érdeklődés Mártonnál, de mi magányosan járunk délutánonként. Néznek is ám, ott egy nőci három gyerekkel :lol: :lol: :lol:
De holnapra már beígértek Mártonnak egy hatalmas gépet amit "vezérelhet", mozgathatja a teleszkópos karját!!!!!!!!!!! Megyünk :wink:
Most épp a fűrészkatalógussal alszik :roll:
amica

Alig látszik mellette :lol: :lol: :lol: Holnap beleülhet :wink: Kép
amica

andi
mit hallok?(látok,bocsánat :shock: )te meg a kövérség?!ha-ha-ha!sőt!hi-hi-hi!ne mondd már!
jankának akkor jó hisztis napja van ma!vagy máskor is többször kiakad?emlékszem,szecső már majdnem 4 éves volt,mikor megnyílt a jerevánon a plusz és annak a bejáratánál,a zöldségeknél földre dobta magát valami miatt,ordított,tekergett a földön,én meg otthagytam.aztán kis idő múlva felállt és utánunk jött.nem próbáltad még,hogy ügyet sem vetsz rá?bár baromi nehéz,most már én is inkább visszaordítok,nem bírom már úgy a strapát :roll: .hátha beválna.de a piszkálás nálunk is mindennapos,szecső is ajol csak tud kitol mírával,aztán meg míra bőgését hallgatjuk.(de utána szecsőét is :oops: ,kicsit).így van ez tesók között.ill gondolom akik között nagyobb a korkülönbség,ott nem,mert a nagyobb megjegyzi,amit az anyja ezerszer elmond neki.vagy nem(vero,hajnus)?

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

húúú,alig vettem észre mártont!na,akkor holnap nagy délitánja lesz!zoli ott van akkor most éjjel-nappal?!
péternek össze-vissza van beosztása.most 3 napot úgy megy,hogy 17 órakor kezd és valamikor 00.30-kor végez.de holnap már 12 körül kezd és 20.30 körül végez.aztán a jövő héten van hogy 03.30 körül kezd,de van hogy "csak" 5 körül.épp ahogy kell!ezért kéne(szerintem) élnie a főiskolai felajánlással,de ő nem akarja.abban bízok,hogy besokall majd ettől az össze-vissza munkaidő beosztástól.mert így,ha korán megy van hogy 2-kor kell kelnie,akkor délután úgyis használhatatlan.szecsőnek meg a jövő héttől már házia is lesz,nekem meg a séta után itthon levegőt venni is alig van időm(vacsora,mindenki zuhany,ill fürcsi,táskabepakolás,ruhakipakolás...).jobb,ha itthon van este.de ha meg délutánra megy,akkor ugye nincs itthon.szóval vacak ez így(de azért közel sem annyira mint nálatok a zolié)

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

húúú,alig vettem észre mártont!na,akkor holnap nagy délitánja lesz!zoli ott van akkor most éjjel-nappal?!
péternek össze-vissza van beosztása.most 3 napot úgy megy,hogy 17 órakor kezd és valamikor 00.30-kor végez.de holnap már 12 körül kezd és 20.30 körül végez.aztán a jövő héten van hogy 03.30 körül kezd,de van hogy "csak" 5 körül.épp ahogy kell!ezért kéne(szerintem) élnie a főiskolai felajánlással,de ő nem akarja.abban bízok,hogy besokall majd ettől az össze-vissza munkaidő beosztástól.mert így,ha korán megy van hogy 2-kor kell kelnie,akkor délután úgyis használhatatlan.szecsőnek meg a jövő héttől már házija is lesz,nekem meg a séta után itthon levegőt venni is alig van időm(vacsora,mindenki zuhany,ill fürcsi,táskabepakolás,ruhakipakolás...).jobb,ha itthon van este.de ha meg délutánra megy,akkor ugye nincs itthon.szóval vacak ez így(de azért közel sem annyira mint nálatok a zolié)

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

péternek össze-vissza van beosztása.most 3 napot úgy megy,hogy 17 órakor kezd és valamikor 00.30-kor végez.de holnap már 12 körül kezd és 20.30 körül végez.aztán a jövő héten van hogy 03.30 körül kezd,de van hogy "csak" 5 körül.épp ahogy kell!ezért kéne(szerintem) élnie a főiskolai felajánlással,de ő nem akarja.abban bízok,hogy besokall majd ettől az össze-vissza munkaidő beosztástól.mert így,ha korán megy van hogy 2-kor kell kelnie,akkor délután úgyis használhatatlan.szecsőnek meg a jövő héttől már házia is lesz,nekem meg a séta után itthon levegőt venni is alig van időm(vacsora,mindenki zuhany,ill fürcsi,táskabepakolás,ruhakipakolás...).jobb,ha itthon van este.de ha meg délutánra megy,akkor ugye nincs itthon.szóval vacak ez így(de azért közel sem annyira mint nálatok a zolié)

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Csilla, én nem kövér vagyok, hanem ami kicsi maradt a szülés után az egy év alatt alakult vissza :lol: :lol: :lol:
Kicsit megcombosodtam és szerencse van azért miből szoptatni :wink:
Jankát én is hagytam már dühöngeni, csak az a gubanc, hogy sokáig bírja :lol: :lol: :lol:
nagyon sokáig... bárhol, ezek szerint bármikor:oops:
Remélem az oviban azért nem adja elő sokszor magát!!!!!!!!!! :cry:
amica

Zoli most nem ott, majd szombaton...

Már van cserép a tetőn, bent a házban vezetékek (villany, víz, fűtés), ablakok :wink:
Majd a jövő héten megnézzük, a gyerekekkel azért séta közben mindig odakanyarodunk :shock:
amica

Csilla,holnap küldöm,aztán majd meglátod :wink: Istinek minden nap el kell mondani 500szor,hogy a Bence még kicsi,ne szorítsd meg,ne szekáld,hagyd már békén,most olyan jól elvan végre! :lol: :lol: :lol: :lol:
Lassan tényleg megpróbáljuk a danoninot,azért vmivel olcsóbb lesz talán.Jelenleg tizenezreket költünk bébiételre.Ez nagyon durva.Pont az előbb olvastam a pampers hírlevelét,hogy már lehet adni:
Kissé megfőtt zöldségrudacskák, akár brokkoli virágocskák is
Szeletelt puha gyümölcs: banán, kivi, narancs, nektarin, mangó, szárított barack
Hámozott uborkarudacskák
Enyhe ízü cheddar-sajt darabkák
Pirítós katonák, vagy kenyérkockák krémsajttal, humusszal, tojásos majonézzel
Halrudacskák, kis darabokra vágott, puhára főtt csirke- vagy pulykahús
Főtt tészta (kis formák) házi babamártással

Szerintem kipróbálunk 1-2 dolgot,Bence imádja a kaját a kezébe venni.A humuszos pirítóst valószínüleg nem :lol: :lol: :lol:

Andi,fűrészkatalógus? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ez nagyon jó!!!Annyira szuper az a kép!

Kép

Kép
hajnus

Hajnus, mi az a humuszos pirítós???????????????????
Attól fog a Csilla is lefogyni :?:
amica

zóra is talán azért szereti a kenyérkockákat,mert megfogja,tömi be saját magának.és mi az a humuszos kenyér? :roll: nálam a humusz nem olyat jelent,amit meg lehet enni :oops: .nekem zóra nagyon hamar már harapta a banánt,szerintem azt is megpróbálhatod már.és miért költesz ily sokat babakajára?csak konzervet eszik bence?én csak borsót vettem+sütőtököt+brokkolist(mert ezeket itthon nem készítettem el),de amúgy mindent én főztem.nekem nem is kerül ilyen sokba zóra! :wink: már el is adtuk volna,ha... :lol: :lol: :lol:
köszi előre is a "receptet".

andi
azért biztos rád is fér egy kis combi,olyan sovány voltál.a cici meg... :P :P :P

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

neeeem,köszi,humuszost nem kérek :P :P :lol: :lol:
akkor inkább tényleg lefogyok,ki tudná azt megenni?!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Juj mennyit irtatok! Nem is gyozom elolvasni az egeszet.

Hajni,
En meg kivit nem adnek neki. Az elegge allergizalo gyumolcs.

Amica,
Ez jo, "attol fog a Csilla lefogyni" :lol:

Na ma megjartuk az ovit, de hamar megfordultunk, mert csak egy idopontot kaptunk jovo hetre, amikor be kell menni, es az ovoneni megismerheti a gyereket es csaladostul. Csinaltat majd felmero feladatokat stb. es az igazi ovi majd 19-en indul.
A Bence pipa volt, hogy nem volt rendes ovi, mert annyira akart mar menni! Ugy orulok, hogy szeret jarni! En nagyon utaltam amikor kicsi voltam, es kinszenvedes volt minden nap nekem.

Holnap meg viszem a Balintot 18 honapos oltasra, remelem jol birja majd. Az eddigiek meg sem kottyantak neki.

Megprobalok kicsit visszaolvasni, hogy kepben legyek.

Kép
Kép
agi

Kép Kép

Csilla, ismerős a kabát????????? :wink:

Mindenkinek jó éjszakát!
amica

most látom,milyen sokszor betette az egyik írásomat!ilyen jól sikerült kis esszé lenne?! :P :P :lol: :lol: vagy az oldal kicsit gyagya? :roll:

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm az alhasam iránti érdeklődést :D :D :D :D :D :D :D :D .Már nem fáj de az antibiotikumot még 3 napig szednem kell.

Csilla!
Megyek így is dolgozni de mikor nincs beteg a rendelő sarkában egy forróvízzel teli lavorban ücsörgök. :D :D :D :D :D :D
Aki vizuális az el is tudja képzelni. :D :D :D
Na akkor megvolt a beszokás.Szecsőnek,hogy tetszik a suli?
A krém asszem még 1 évig jó.Addig csak ideér. :D

Hajnus!
Engem is érdekelne a fogyis recept.Küldjed légyszi nekem is el a emailcímemre.szonja2003@freemail.hu
Előre is köszi!

Örülök,hogy mindenki meggyógyult!

Vero!
Talán a hét végén eljutunk hozzátok! :D Talán Ivánnal elmehetnék nagyképüsködni egyet.Mit szólsz az ötletemhez?

Én a mindenféle helyszínelőket szeretem meg a Született feleségeket.A férjem Szökés párti.

Ja,ma van a 4.házasságink és nemrég jöttünk meg egy finom grillvacsoráról.Most pedig vár minket egy durva horrorfilm.Motel a címe.Már teljesen rá vagyok hangolódva.(hörgök,morgok,..... :D :D :D :D :D :D )

Jó éjt mindenkinek!
Kép

KépKép
eszti76

örülök,hogy hasznát vettétek!én is aluszok,mire péter hazaér,már túl leszek egy álmon.
jó éjt mindenkinek,ill jó holnapot!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Csilla,egyenlőre csak üvegest.Ez nekem valahogy megnyugtatóbb.Meg így is sokszor 2 félét főzök,mert Isti iszonyú válogatós.Most próbálkozom a főzéssel.De szerintem Bence jó evő lesz,szó szerint hisztizik a kajáért.

Az én fejemben is a humuszos kenyér nagyjából egyenlő a földes kenyérrel :lol: :lol:

Ági,felmérő feladatok az oviban??Majd írd meg milyenek voltak,erre kiváncsi vagyok.Tuti,hogy egyenlőre nem adok kivit,eddig meg sem fordult a fejemben.

Kép

Kép
hajnus

Amica!
Nálatok már esett a hó?Érdekes itt Kópházán még nem. :D :D :D :D

KépKép
eszti76

Eszti,elképzeltem ahogy hörögsz egy forróvízzel teli lavórban! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Holnap neked is küldöm

Na most már tényleg megyek helyszínelni,aztán gyors alvás,6kor kelés :? Ma már elaludtam.Még jó,hogy 2 órát szoktam beállítani :D

Kép

Kép
hajnus

Ja,GRATULA AZ ÉVFORDULÓHOZ! :D :D

Kép

Kép
hajnus

sziasztok,

segítséget szeretnék kérni Kép

1 éves kisfiamnak, Vincének keresek heti 1-2 alkalomra 2-3 órára felügyeletet Sopronban. Budapestiek vagyunk eredetileg, de még 1-2 évet biztosan itt töltünk. Időközönként el is utazunk pár napra, de nagyon nagy segítséget jelentene, ha lenne valaki, akire itt is rá tudnám bízni néha. Segjtségeteket előre is köszönöm.
Eszter
u.i. bocsi, kicsit nagy lett kép.
esztermami

Jó reggelt!!

Eszti!Nagyon boldog 4.évfordulót!!Szonja is volt a vacsin v. csak kizárólag kettesben voltatok?

Az anti az jó hamar elmulasztja.Ezek szerint voltál dokinál?Kinél?
A film alatt sokszor összebújtatok apával?

Szemizo!Hú milyen ügyes Mira,hogy már ott is eszik.Ez különben mindíg így szokott lenni,hogy az ovuóiban mindent megesznek megcsinálnak ellenben otthon.....!Az öcsém ilyen volt!Az oviban szótfogadott elpakolt maga után evett rendesen,de otthon......!!!

Ági!Időpontkérés,felmérő!!!Sose hallottam még ilyet!!!Érdekes!!
Biztos nem lesz semmi gond az oltásnál Bálint nagyon ügyes kiskrapek!! :lol: :lol:

Viol!Köszi a szemem már okés!!Hát azt nem mondanám,hogy a sok a lém csak megkaptam az adómat előbb mint ígérték és abból költekeztem még tegnap is!Megvettem a téli csizmámat(3000ft) két farmergatyót(3000ft a kettő),övtatyit(700ft),szemüveg(500ft) meg a Levinek egy nagy gurulós kokodilt aminek a belsejében homokozó játékok voltak.Egész délután azt huzogatta maga után olyan aranyos volt.Szal csupa olcsóság.

Andi!Nagyon jók a képek azt tetszik mikor Márton keze Janka vállán van és csodálkozva nézik az óriásgépet.

Beus!Milyen büszkén néz az első képen a csajszid!!Aranyos! :D

Nercsi!Örülök,hogy Alíznak már nincs semmi és az eredmények is jók lette.

Hajnus!Jó sokat fogytál!!Ügyi vagy!

ezt a bébijoghurtot én is adtam Levinek és nagyon ízlett neki csak drága,de az ember mindent megvesz nekik!! :D :D
Vendég

Eszti,
Hétvégén ok, szombaton, mert vasárnap vszínű megyünk az Ivánékhoz (az Ivánnal :wink: :lol: ), de még nem tuti. Lavór: :lol: :lol: :lol:

Hajnus, nekem is küldd el légyszi!!! Én hiába szoptatok, egy deka sem ment le! :shock: :shock:
( veronikabertha@hotmail.com vagy veronikabertha@citromail.hu)
Köszi!!!!

Eszter,
Én sajnos nem tudok segíteni, még sohasem bíztam senkire (aki nem rokon) a gyerkőcöket. De talán az óvónőképzőben érdeklődhetnél, biztos szívesen vállalni valamelyik leendő óvónéni...
Vendég

Jajj, BOLDOG ÉVFORDULÓT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Otthon milyen az idő?Itt nagyon szar reggel már volt egy kis felhőszakadás most meg úgy fúj a szél mindha muszáj lenne neki és csak jönnek-mennek a felhők!!

Vero!Majd lemegy. Én most értem el a versenysúlyomat pedig Levi lassan már másfél éves.Te így is szép! :lol: :lol:
Vendég

Viol!Küld el azt a fotót aszt majd én megmondom publikus-e!
Vendég

Gabó,
Nem is a szépség miatt bánom, hanem az összes ruhám kicsi. Terhescuccba meg a férjemébe meg :roll: csak nem járhatok örökké! :P

Dorka ismerősnek jelölt! :P :P :P :P :P
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?