Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Gyorsan dobok én is felk képeket.
Mi még bementünk a Brico-ba, felvásároltuk az egyik színből a műgyantás vakolat készletüket. A 12 db 25 kg-os doboztól kicsit megfeneklett a kocsi, de sikeresen hazaértünk.
Úton Fanni elaludt, aztán itthon felhoztam a szobába és nemsokára felkelt. Össz-vissz 1 órát ha aludt, azóta pörög megint.
Nemrég sikeresen odacsíptem két úját az autó jtajához, de a cici elmúlasztotta a fájdalmat egy-kettő.

A tali szupi volt, csak nagyon gyorsan elröpült az idő. Kár hogy nem mentünk ki is játszani egy kicsit, ha már ilyen szép napos (báregy kicsit szeles) idő volt/van.
Tamesz, a napellenzős pasi elérhetőségét megadod majd, ha elő tudod kapani valahonnan?
Tavasszal le akarjuk festetni a házat, addig jó lenne ha esetleg fel tudnánk szereltetni, vagy szerinted majd utána?
Na és akkor a képek, én se csináltam sokat.
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Szép délutánt!

Timka

Kép
Kép
timka76

Sziasztok!!
Vagyok,de az az igazság bizony nem könnyű az isi kezdés!Pénteken volt az első nap azota párommal minden este betüket vagdosunk,táblázatokat készitünk,csomagolunk,címkézünk,képeket szerkesztünk stb....és még sorolhatnám!
Reggel elmegyünk fél nyolckor a suliba (egész család)aztán hazajővünk,gyorsan főzők,fél tizenegyre megyünk Kíráért (még csak mindennap 3 orájuk van=beszoktatás )aztán ebédelünk,akkor kezdek összepakolni a lakásba,addig Kíra pihen vagy játszik és fél háromtol tanulás!Már első nap kaptak egy oldal matek leckét! Igaz,hogy könnyű és gyorsan készen van vele,de azért elég durva!De már van négy piros pontja!!! Leirok egy sztoryt!Besz@rt@m a lányomon!

Hétfön suli után itthon kérdezem tőle!
-Na Kíra mi volt a suliba??
-Semmi!
-Mit csínáltatok ma?
-Semmit!!
-Házi feladat van???
-Nincs!!
-Könyveket elő se vettétek??
-DE Anya nézegettük!
Erre előveszem a könyveket,hogy belenézzek,hát látom a matek könyvbe van egy piros pont!
Kérdezem:
-Kíra ez mi??
-Hát mi lenne piros pont!!
-Miért nem mondtad el Anyának hogy kaptál piros pontot?
-Miért ezt el kell mondani???
Lapozom tovább a könyvet,másik oldalon az oldal szélén két feladat melett is van egy kis háziko rajzolva!Kérdezem:
-Kíra,ez mi???
-Ház!!!
-De Kíra ez házi feladat akkor nem mondta a tanárnéni???
-Nem Anya csak azt mondta rajzoljunk ez a két feladat mellé egy házat! :lol: :lol: :wink:
Hát gondolhatjátok,majd meg halltunk Apával a röhögéstöl,de azt az ártatlan fejet és a kis ijedt arcát látni kellett volna!
Ugyhogy Anya jóvoltábol,nem lett második nap két fekete pontunk!
Azota,már ugy jőn ki a sulibol,hogy elkiabálja hány pirospontot kapott és kőzli,hogy sok a házifeladat!
Na jo ennyí a story!És még lenne sok sok minden de sajna ídőm semmi!Apa ráadásul hétfőn kezd az uj munkahelyén,azt se tudom mikor látom majd!Kocsínk se érkezett még meg,de most már kapunk a csuszás miatt ajándékba téligumi készletett!!
Jővő héten pénteken viszont elmegyünk Apával kettesebe Pécsre,hogy pozitiv energiákat gyüjtsünk!Remélem gyerekek ellesznek nélkülünk!!
Elöre ís bocs mindenkitöl,de nem volt időm visszaolvasgatni titeket,olyan sokat irtatok!De látom egy jó kis talirol síkerült lemaradnunk!Bár sztem nem hiszem hogy én az elkövetkezendő hetekbe,bárhová is tudnék menni,ráadásul ugrott a szabad szombatunk is ugyanis Kíra akkor fog uszni járni a Honvédba ami nincs ís olyan kőzel hozzánk!
Remélem a pocakosok jol vannak,és vigyáznak magukra!Pihenjetek sokat amig csak egy van,mert én nem akarok riasztgatni senkit de két gyerek az már nem egyszerű,föleg ha az egyík kicsí a másik pici!Háromrol ne is beszéljünk,látom reggelente a háromgyerekes anyukákat,akik azt se tudják melyik gyerek iskolatáskájába nem rakta be az uzsít,meg hoppá itt maradt a vállamon egy torna zsák,futás fel az emeletre mert ez a másik gyereké!És persze a kicsí mindvégig ott lóg a kezébe!Szóval nekem tuti biztos nem lesz három!! :lol: :lol: :lol: És akkor ne beszéljünk arrol,hogy nem egyszerre végeznek a sulivak,kétszer jőnnek vissza,és a délutáni edzések,táncok,se egy helyen és egy ídőbe vannak!! :twisted: :twisted: :twisted: És neki is ugyanugy kell betüket,képeket szótagokat vagdosni,mint bárki másnak!
Ugyhogy lányok kössétek fel a gatyát,és ameddig lehet maradjatok ovisok!
Na jó befejezem nem akarok ünneprontó lenni,ezt csak tájékoztatásképpen irtam le nektek!
A képek nagyon supik,a gyerkőcők nagyon aranyosak!
Timka!!Diéta?? :) :)
Juc!!
Marci meggyogyult már??
Mironnal semmi extra nincs megkaptuk a 18 hóst,semmi mellékhatással nem járt észre se vette mikor szurták,viszont Kíra megkapta az uccso kullancsot de négyen fogtuk le!! :twisted: :twisted: :roll: :wink:
Bárányhimlöre megfűzött dokinéni,ugyhogy most oktoberbe kapja Miron az első kullancsot és rá hat hétre beadja a bárányhimlő ellenit ís!
Most már tényleg mennem kell,igyekszem sürübben jőnni de nem igérek semmit igy az ískola elején!Azért ti csak irjatok mert olvasni néha benézek,nehogy nagyon lemaradjak!!
Szép napos napokat mindenkinek,használjátok ki,hogy még ilyen jó idő van!Ha kicsínyitek képet Kírárol természetesen berakom!!
Vendég

Gyorsan képezek!!
Kép Ballagás az ovibol!
Kép
Kép Első nap az iskolába!!
Kép
Kép
Hát ennyí,megtörtént a nagy átváltozás néhány ora leforgása alatt!!:):):)
Vendég

Sziasztok!

Szuperek a talis képek, nagyon édesek, ahogy együtt esznek a gyerkőcök!! Nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk menni, de kőműves tényleg jött, úgy dél körül, kádat épít 2 hét múlva a zuhanykabinunk helyére, most mérte fel a terepet. Szóval nem értünk volna haza tőletek, Tamesz :( . Pocis kép büntiből nincs?? Sokat gondolok ám Rád, már kezdek izgulni a szülésed miatt :D !
NA, húzok Született feleségeket nézni :oops:

KépKép
fanka

Fanka,
én is sajnálom, hogy nem jöttetek, de megértem, Juc mesélte, hogy nagy munkába kezdtetek. SZülés miatt én is kezdek aggódni!:D
A hétvégén összerakom a csomagomat, megfogadtam, akkor már talán kicsit megnyugszom, hogy legalább rajtam nem múlik a dolog.
Majd lesz pocakos kép is, de nem tudom ma készült-e!:D

Andi,
emlegettünk, hogy biztosan nagyon el vagytok havazva a sulikezdés miatt, és igen, hát nem semmi házifeladatokat kaptatok Ti szülők is!!:)
De kitartás, jövőre már könnyebb lesz!:D Nagyon jók a képek, olyan furcsa, hogy már komoly iskolás gyerkőcötök van. Tőlünk még igen távol áll a dolog, bár én tanítottam kicsiket, imádtam.
Köszönöm a bíztatást, megpróbálom felkötni a gatyámat a következő hetekben, hogy mire kétgyerekesek leszünk addigra rákészüljek!:D

Timka,
köszi a képeket, tényleg nagoyn rövid volt a tali, de hát mire összejöttünk már 11 óra volt. Mi délután kint legeltünk este 7.ig a kertben, hát Marci még arra is rávett, hogy focizzak és bírkózzunk a fűben. Hát két labádaval igen érdekes dolgok ezek, főleg, hogy az egyik lenyeltem!:D

Juc,
sajnálom a taxit, mondtam én, hogy elviszlek, de te meg akartál minket kímélni at autókázástól, bocsika, legközelebb majd erőszakosabb leszek!!! Metró, Marcival csak párizsban metróztunk egy éve, ott semmi baja sem volt, de bevallom a seggünkre nőtt az autó, így itthon nem is próbáltuk:)

Na megyek, fekszem egy kicsit, és ma sem vasaltam, holnap meg jön apa, nagyon ciki!!!!:(
Szép álmokat!

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Sziasztok!

Na, csak most kicsinyítettem pár képet, de ezek dettó ugyanazok, mint amiket a többiek is csináltak... :lol:

Az egyiken látszik egy kicsit Tamesz pocakja... :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Na, sajnos, most mennem is kell, majd délután jövök és reagálok, ma megyünk a kétgyerekes barátnőmékhez, és most nagyon rendes háziasszony voltam (ilyen nincs gyakran :lol: ), mi visszük nekik az ebédet... :lol:

Juc

Kép
juc14

Jó estét!

Na, megjöttünk, írok is akkor egy kicsit.

Andi, jó, hogy azért megvagy, már aggódtam! :) Nagyon helyes az iskolás nagylány! :D

Most akkor a 18 hós oltást hova kapják a gyerekek? Karba vagy combba? Már mindkét variáció előfordult itt, nem? Vagy ez orvosfüggő?
A mi dokinénink sztem totál elfelejtette a 18 hós oltást, holnap fel is hívom, hogy mi van már. Arról nem is beszélve, hogy még bárányhimlő ellenit is szeretnék adatni, bár ő arra azt mondta, hogy csak nyáron adja be... :shock:

Fanka, remélem, kiheverted a keddi züllés fáradalmait!!! :lol: :lol: :lol: Mikor lesz a következő? HOgy állnak a kőművesek? Mennyi ideig lesz föltúrva a fürdőszoba?

Sziasztok, szép estét!

Juc

Kép
juc14

SZiasztok!
Újra itt! Mától van netünk, bár már úgy elszoktam a nettől és a TV-től, hogy nehéz lesz visszaszokni :). Visszaolvasni persze nincs időm. Dobozunk még mindig sok van, mert az IKEA-ba másfél hónapja nem érkezett az a szekrényváz, amire szükségünk lenne és amihez már az ajtók is megvannak. Persze ez a szekrény nyelné el a maradék cuccainkat... Bár az is lehet, hogy úgy hozzászokunk a dobozainkhoz itt a nappali közepén, hogy ez marad a végleges verzió :).
Az egyedüli gond, hogy Marci szobája így továbbra is lomtár, pedig már jó lenne külön rakni az imádnivaló kis Zsarnokomat!
Sjana nálunk nagyon nem megy a ciciről való leszoktatás. Most újra visszaszokott az éjszakai balhékra, ráadásul verekszik is, amiért éjjel nem kap cicit. Így most újra nem alszunk... Délben sem kap cicit már régóta, így ekkor is ugyanúgy megy a cirkusz. Már elég nehezen bírom. Más eszközöm nincs a türelmen kívül, mert veszekedni nem akarok Vele, bántani pedig mégúgy sem. Hagyjuk a témát.
Egyébként borzasztó nagy szerelemben vagyunk. Mot már becéz is :). Így vagyok: Ana, Anya, Ano (ez a legkedvesebb és úgy, de úgy tudja mondani ...).
Ez van velünk. Igyekszem képbe kerülni a Veletek történtekkel kapcsolatban.
Tameszra én is sokat gondoltam, mert a nővérem már nemsokára szülni fog, így most nagyon aktuális nálunk a szülés miatti izgalom téma.
De csaj most látom, hogy hamarosan Nyuszkó miatt is izgulhatok! Gratulálok Nektek!
Még Valaki csatlakozott a Pocakosok táborához :)?

Szép napot Nektek!

Eveka

Kép
eveka

Jó estét, csajok! :lol: Látom, nagyon itt a péntek este, és mindenkinek van jobb dolga, mint a gép előtt ülni... :lol:

Eveka, jó, hogy újra itt vagy! :D :D :D A kidobozoláshoz, berendezkedéshez további sok erőt!!! Az ikeát ne is emlegesd, én úgy kikattantam, amikor a múltkor semmi nem volt, ami kellett volna nekünk. :evil: Ti milyen szekrényt rendeltetek? Nem paxot??? :lol: Mert mi azt akartunk, de alig volt belőle meg néhány elem, egy pasi mellettünk meg háborgott, hogy huszadszor jön vissza és még mindig nincs, szóval mi asszem, elfelejtjük az ikeát... :? Legalábbis ruhásszekrény-téren...

Aranyos lehet Marcid, ahogy anya, anózik! :D A miénk csak múlt héten kezdte mondani, hogy papa, mama, de mi is mindig elolvadunk a gyönyörűségtől... :D Tényleg egész más hangon mondja, mint a többi szót, olyan lágyan, szeretettel... Ráadásul a "mama" mellé mindig jár egy ölelés is... :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek szép hétvégét! Azért írjatok egy pár sort! :lol:

Juc

Kép
juc14

Jóestét!
HÚ de hétvége van!!:D

Eveka,
de jó, hogy van már netetek, legközelebb Titeket is várunk találkozóra!!!! Sok erőt a dobozoláshoz.

Juc,
Hogy bírja barátnőd a két gyerkőcöt??? Nekünk is lehet majd ebédet hozni!!:D
Marci mit szólt a kicsihez?

mi ma sem unatkoztunk, tegnap bevásárlás volt, meg pakolászás, ma konyha agytakarítás, szegény apa végignyalta a konyhaszekrények tetejét, ajtókat, ablakot, majd délután pihenésképpen kimentünk füvet nyírni, meg kapálni kicsit, én gazolgattam a sziklakertet, Marci pedig sokat segített, olyan kis ügyes volt, ha kértem a gazos vödröt, simán odahozta, meg a szerszámokat, is, sőt együtt ültettünk tulipánhagymákat, bár nagyon kiabált, amikor betemettem őket, de sikerült emggyőzni, hogy ne ássa ki. Majd lemostuk a kicsikocsimat, Marci pedig imáds benne ülni és zenét hallgatni, na meg kapcsolgatni mindenfélét, szóval eltelt a nap, most pancsol, de megyünk mi is, és utána ágyikóóóóóóóóó!

SZép álmokat, kellemes vasárnapot!

Timka,
sikerrel jártatok tegnap???

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Halihó!

Tamesz, jó kis "pihenőnapotok" volt!!! Úgy látom, a férjedbe is szorult némi energia... :lol: :lol: :lol:

Mi kimentünk ma a Kenguru Outletbe, de nem volt az igazi. :? Képzeld, alig volt már hálózsák, nem is tudtam venni. :( A kedvezmény meg csak 8% volt, igaz, kb. 3 ezer forintot költöttünk, most azért a 200 Ft-ért nem mentem vissza reklamálni. Nem kellett vmi kupont leadni ahhoz a 16%-os kedvezményhez? Ami a legjobban bosszantott, hogy tegnap este elszaladtam a Mammutba körülnézni, ott is van ugye egy Kenguru bolt, telistele volt mindenféle jóval, de direkt nem vettem semmit, hogy majd ma... :? Ja, és a hálózsákok pl. az outletben is tök ugyanannyiba kerültek, mint a Mammutban... :? Szóval holnap futunk egy mammut-kört is, hálózsák meg sapka miatt. (gyönyörű őszi-téli sapik voltak!!!)

Marci csekély érdeklődést mutat barátnőm picibabája iránt :lol: , néha rámutat, meg ha kérdezem tőle, hol van Emese, akkor tudja, de egyébként mintha ott se lenne. Inkább a bátyjával foglalkozik, de szerencsére most legutóbb semmi bunyó nem volt, nagyon örültünk!!! :lol: Barátnőm elég jól bír a két gyerekkel, de nekik olyan nagy olaszos családjuk van, hogy szinte mindig ott van valaki a családból... :D Jó, ez nem mindig segítség, mert van, hogy a vendéggel még extra foglalkozni kell, de azért tényleg sokat besegítenek anyukák, nagynénik, tesók, sógornők stb. Na, remélem, azért nem keserítettelek el... Nálatok meg mindig ott lesz a szomszéd... :lol:

További szép hétvégét!

Juc

Kép
juc14

Sziasztok!
Gyorsan bekukkantok, mert hulla vagyok. Apáéknak családi céges hétvégéjük volt. Nagyon szuper volt! Persze Marci hazafelé elaludt az autóban, így Ő kipihenten ért haza.
A helyet viszont mindenkinek ajánlom szép időben. Etyek után van, egy kis táblánál kell jobbra kanyarodni (Diána és Zoltán tó) és egy hatalmas zöld területre érkezünk, ahol van két horgásztó. Van egy kis játszótér, de vannak állatok is (galambok, tyúkok, elkerítve lovak, egy bölény) és van egy kis büfé, ahol van normális mosdó. Ja és lehet bográcsozni, mert van néhány bográcshely kiépítve. Mi kilenc óra körül értünk oda, akkor még volt hely. Sőt még hintózni is lehetett Marci nagy-nagy örömére. Persze fényképezőt nem vittünk...

Juc,
pax antik gardróbváz. Mi már az ajtókat megvettük :(. Már nagyon kezdem unni, hogy minden héten az a válasz, hogy hétvégén érkezik. A Kenguruban azt hiszem csak szeptember 3-ig tartott a 16 %-os akció. Én a H&M-ben vettem Marcinak jó sapikat és egy vagány inget, aminek levehető kapucnija is van (vaúúúú). A farmerjüket viszont nem ajánlom, mert annak ellenére, hogy kimostam, kék lett tőle Marci lába.

Tamesz,
Marci eddig egyszer találkozott egy 8 hetes babával, akit a balga szülei leraktak egy játszószőnyegre, aminek az lett az eredménye, hogy Marci folyton simogatni akarta. Persze nem volt elég óvatos, ezért igyekeztünk távol tartani. Ő ezt úgy próbálta kicselezni, hogy már messziről vetődött a kicsire. Nem maradtunk sokáig :O.
Tesóméknál 2 héten belül születik a kicsi, majd elmesélem, hogy Őt hogy fogadta Marci.

Napsütéses szép vasárnapotkívánok Mindenkinek! Mi ma jól leégtünk a napon!

Eveka

Kép
eveka

Most persze jól felébredtem :). Teszek föl néhány képet a nyaralásokról (ha már ma nem csináltunk).
Kép Munkács

Kép Kassa- szökőkút

Kép Tapolca

Kép Kassa a Macival

Kép Nyíregyháza-Sóstó- Vadaspark

Eldugulok mára, jó éjt!

Eveka

Kép
eveka

Sziasztok!

Akkor egy kicsit visszakapcsolódok én is, valahogy nem sok energiám marad mostanában az éjszakai netezésre.

Eveka
nagyon jók a képek, hogy Te milyen kis csini vagy?!!!
Kitartást az éjszakai szopikhoz, nálunk nagy bömbölést csap ha nem kap amikor éjszaka megébred, de utána szépen visszaalszik.
Persze áltatlában kap, mert nem akararom, hogy felébressze az apját.

Tamesz
Igen, sikerült venni Fanninak 2 cipőt is (egy narancssárga Marcis bakit, meg egy rózsaszines sportcipit) két polár felsőt, meg egy polár nacit.
LÁtom nagy "fészekrendezésbe" vagytok, jó hogy apátok ilyen segítőkész partner.
Köszi a fababás telcsiszámot, nem hiszem hogy aktuális lesz, találtunk egy picikével olcsóbb helyet, de még nem vágtunk bele.

A tegnapi napunk már nem is tudom mivel telt, ja: délelőtt piacoltunk meg bevásároltunk, aztán aludtunk, közben főtt az estebéd, délután itt volt nagynéném, este meg sütöttünk padlizsánt a kinti sütön.
Ma itt voltak a abarátnőmék, meglepiből elhozták egy jó ismerősüket is aki anno nekem a menyecskeruhát varrta. Jó vendégek voltak, mert nekiálltak megmetszeni a rózsákat, férjek főzték a bogácsgulyást, a két gyerek meg elég jól eljászott egymással.
MOst mentek el 4 óra körül, Fannit csak most sikerült elaltatni egy kicsit.
Jajj, olyan rossz hogy holnap megint hétfő lesz, de legalább jó idő van!!! lehet csavarogni!
Na nem untatlak tovább titeket, húzok le Fanni mellé!

Timka

Kép
Kép
timka76

Jó estét, csak gyorsan teszek föl pár képet, a hétvégén készültek. Majd holnap jövök bővebben is. :)

Ikeában is voltunk szombaton, és ennek a kedvező ajánlatnak nem tudtunk ellenállni... :lol: :lol: :lol:

Kép

Nagy sláger a kukorica:

Kép

Papával Svábhegyen (fogaskerekűztünk):

Kép

Sziasztok, szép hetet!

Juc

Kép
juc14

SZiasztok!

Timka,
nálunk is visszaalszik az éjszakai balhé után. Én elhatároztam, hogy nem szoptatom meg éjjel. Apa is egyetért, így senki nem alszik :? . Marci mostanában 4 óra körül már csak hosszabb "méltatlankodás" után tud újra elaludni. Azt hiszem, akkor már tényleg éhes, de fél 6 előtt nem kap, csak vizet. A nyaralás alatt (2 hét) viszont egy éjszaka kivetelével minden éjjel aludt 10-től 6-ig a saját ágyában, 6-kor átjött hozzánk, szopizott és aludt tovább fél 9-ig. Ezért nehéz most ezt a "visszaesést" elfogadni.
Nem vagyok csini. Most gebe vagyok nagy fenékkel és vastag combokkal. AZért nem panaszkodom, legalább a kilók leperegtek. Egyik barátnőm most kölcsönadja a megunt szobabiciklijét :lol: !

Juc,
az IKEA-s kép nagyon jó :).

Mi is kirándultunk ma is, de most csak a Verőcén készült két kedvenc képet teszem fel.
Kép

Kép Apával

Jó éjt!

Kép
eveka

Juc,
levágtad Marci haját? én még a göndör tincsekkel láttam utoljára!
A kukorica nálunk is sláger, de most már maximálom a megehető mennyiséget, mert egyszer nem tudott megbirkózni vele a gyomra.

Most már tényleg jó éjt!

Eveka

Kép
eveka

SZép napot!

Eveka,
nagyon jók a képek, olyan régen láttuk már Marcit, hatalmas lett ő is!!! Sok szerencsét az Ikeához, mi a gyerekágy leesésgátlóját várju május közepe óta, ezért apu csinált egyet, hát nem tudom valaha megérkezik-e az eredeti. Annyira irígylem a csavargókat, én már nem bírok sokat gyalogolni, mert a csontjaim fájnak a baba fejétől és nem esik jól a sok menés, ha meg sokat állok, akkor éjjel 3-szor is begörcsölnek a vádlijaim:(

Juc,
arra a csomagra én is vevő lettem volna! Élvezte Marci a fogast? Sajnálom a kengurut, én azért másztam át a városon a múltkor, mert az Árkád kenguru boltja ki volt fosztva, és ott meg minden volt. :( Sapit én is vettem, két kötöttet, nagoyn vagányak!

Timka,
örülök, hogy sikerrel jártatok cipő ügyben. Milyen volt a gekkoban??? Úgy én is szívesen látok vendéget ha főz is nekünk!!!:D

Éjjeli ébredés sajnos nálunk is van, és onnantól kezdve velünka lszik Marci, hát tudom, hogy nem kéne, de most mit tegyek? Kinek van ereje hajnalban cípelni???

Ma délben jött a Dodo néni, és beoltotta Marcit, egy nyikkanás volt csak, és a nálunk már jól bevált Infarix-szel oltotta a combijába, amit tavaly még jópízért önköltségen megvettem, remélem nem lesz mellékhatása, fél perccel későb már játszottak.
Nagyon rendes volt, hozta a babóca receptkupacát is, hogy amiatt már ne kelljen senkinek se rohanni, és megvíasztalt, hogy esélytelen, hogy októberig kihúzzuk, nagyon lent van már a baba, azt mondta pihizzek, és még két hetet próbáljak meg kihúzni.
Hát kíváncsi leszek este mit mond a dokibácsim, azért még két hét mindenképpen kellene, mert még csak kb 2 kg a könyvek szerint. Úgyhogy most elhatároztam mától pihi, szerncsére tegnap befejeztem a tetőtéri ferde függöny varrását is a garrób részre, ezt két hete halogattam, mert féltem tőle, nem volt egyszerű, de kész!!!
NA megyek is lefekszem a rosszaság mellé egy kicsit!!!
további szép napoT!

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Sziasztok!

Na, nálunk egész nap megy az utcában a légkalapács, csukott ablak mögött is nehéz elviselni.. Panni mondjuk alszik, mint a tök, őt nem zavarja.
Voltunk délelőtt Juc-ékkal játszótéren, nagyon vagány volt Marci, hozta a kis fűnyíróját is :D. Időnként volt "egymástölelgetés", puszilkodás, úgy láttam legtöbbször az emancipált lányom volt a kezdeményező :oops:.

Tamesz
Húha, 2 hét?? Mikorra vagy pontosan kiírva? Nagyon szorítok!

Mi tegnap egész délután kádat vadásztunk a készülő fürdőszobánkhoz, nagy buli volt, gondolhatjátok! Míg Panni szunyókált délután a nagyszülőknél, mi bejártuk az összes budaörsi áruházat, míg végül persze a legelsőbe mentünk vissza végül megvenni :D. Ilyen romantikusan töltjük a férjemmel az időt kettesben :lol: .

Eveka
Kitartás az éjjeli műszakhoz, nem lehet könnyű, de szerintem meghozza a gyümölcsét! Nagyon édes Marci a képeken, főleg, amin apával sétál! Mi a helyzet tejallergia ügyben nálatok? Én továbra sem adok mmég tejet, de túrót, joghurtot, kefírt igen, és ezektől hál' isten nincs semmi baja.

Juc
Nagyon állat az IKEA zacsis kép! Ezek szerint mégis voltatok? Gyerekszekrényt szeretnénk venni, érdemes szerinted kimenni? Mi általában 2-3 hetente kimegyünk, de főleg csak kajálni (húsgolyó a nagy kedvenc), néha azért veszünk valami apróságot is az apróságnak. Küldöm akkor az ígért mélt!

KépKép
fanka

Sziasztok!

Köszi a képdicséreteket! :lol:

Fanka, nálunk meg az alsó szomszéd lakást verik szét, iszonyú nagy a kopácsolás, de Marcit egy csöppet sem zavarja, sőt akkor kezd el forgolódni, nyújtózkodni álmában, ha túl nagy a csönd... :shock: :lol: :shock:

Várom a mailt, előre is köszi! Képzeld, hallottam a rádióban, hogy annak a Lenkei doktornak az egyik könyve slágerlista-vezető a Libriben, lehet, hogy én is megveszem, és kiokosodom... :D

Ikea: hát csak ki kellett mennünk apróságokért (papír tárolódobozok, vázák, kiskanalak, ilyesmi), de a bútort feladtuk, azért is kellene az asztalos száma. Gyerekbútort is néztük a múltkor, de az sem volt. :( Ti milyet vennétek? Van ez a Trofast vagy hogy hívják, amibe színes műanyag fiókok valók, nagyon jópofa lenne, de sajna csak egyfajta fiók volt, meg vázból is csak az egyik méret. Kajálni mi is szeretünk ott, de a férjem sokkal jobban szereti a Kentuckyt az Auchanban... :lol: Úgyhogy mi általában ott kötünk ki, ha éhezünk szombat délben... :lol:

Tamesz, két hetet mondott a dokinéni???!!! :shock: Jesszus!!! :lol: Azért bírd még egy kicsit tovább! Pihenj akkor többet! Magne B6-ot már nem szedhetsz ilyenkor a vádligörcsre? Már nem emlékszem, lehet, hogy ilyen későn már nem szabad. Kálcium?

Na, tegnap reggel kirándulás előtt beugrottam a Mammutba, úgyhogy már van hálózsák meg sapi is! :lol: Igaz, a vastag bélelt hálózsák ott sem volt, úgyhogy csak egy frottír béléseset vettem, az is jobb, mint a kinőtt.

Eveka, igen, levágtam Marci haját, már kétszer is, mert már nagyon piszkálta, húzogatta, nyáron nagyon izzadt, meg úgy "kinyúlt" és rálógott a fülére, hátul meg focistafeje volt :lol: , na szóval megkopasztottam... :lol: De úgy vettem észre, hogy sűrűsödött tőle a haja, most már egyenletesebb, nem csak felül meg oldalt van egy-egy tincs. :lol:

Helyes a nagylegény a Duna-parton!!!

Ikeában remélem, előbb-utóbb megjön a szekrényvázatok! Se Budaörsön, se az Örsön nincsen? Nem mindig ugyanaz hiányzik a két áruházban!

Kitartás az északai ébredésekhez! Nálunk most hálistennek elég jók az éjszakák, és reggel sem kel olyan korán a kiskakas, mint eddig, hanem olyan 7-fél 8 körül. Ezt már el bírnám viselni... :lol: Nálunk viszont a kajával van gond mostanában, megfigyeltem, hogy vagy jól eszik a gyermek vagy jól alszik, a kettő egyszerre nem megy... :lol: :lol:

Timka, hú, nagyon finom lehetett a padlizsán, anyukám mindig mondja, hogy annak csak kint sütve van igazi íze! Szoktatok vinetát csinálni? Mi imádjuk, én is szoktam, de csak a benti sütőben sütve, úgy elmarad az a füstös íz, ami olyan finom benne!

Na, megyek, mert abbamaradt a kopácsolás, mindjárt felébred ez a hétalvó! :lol:

További szép vénasszonyok nyarát!!! :lol: Nem megyünk a héten valami kis kirándulásra? Fogaskerekű? Kisvasút?

Juc

Kép
juc14

Jóestét!
Na megjöttünk a dokitól, szerinte van esély hogy végig kihúzzuk, a mai állapot szerint, de mivel Marci is korábban jött, így lehet, hogy mégiscsak kíváncsibb lesz a csaj. minden esetre két hét múlva megyek előszöt NSt-re, meg kell még egy labort is csináltatnom, mert még csak kettő van. És akkor már nem vihetem Marcit, így le kell adnom a szomszédba, mert NST közben nem lehet Marcit kergetni!:D
Szóval azért megnyugodtam, hogy még nincs itt a vég, mert még nincs kórházi csomagom sem, de annak nekiállok a héten! Meg még a lelkem sincs ráhangolódva, még msot Marci központú heteink vannak, próbálom felkészíteni, sokat beszélgetünk, mesélünk, nézünk babákat, hát majd meglátjuk hogy sikerül!
Ja a kiscsaj fejátmérője már 87 mm körül van, és kb 2.2 kg.

Juc,
örülök, hogy legalább egy zsákot sikerült venned. Mi az a vineta???
kirándulni mehetünk, én benne vagyok, csak én már viszonylag kevés túrát merek vállalni.
Ja magnéziumot még két hétig szedhetek, de a doki is a calciumot javasolta a vádligörcsre, mert hogy a kiscsaj most erősen csontosodik és kivonja az én szervezetemből, ezért inkább pótoljam. Nekem még egy fogorvos programot kéne beiktatnom majd valamikor, meg a védőnőtől holnap megpróbálom beszerezni a 4. pecsétet és felejtsük el egymást!!!

Na emgyek, mert Marci közben fürdik!
szép estét, majd még benézek!
Elveszettek tessék jelentkezni!!!!

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Hahó!

Most csak gyorsan, mert mindjárt lejár a szabadidőm. :lol:

Fanka, köszi a mailt, megjött, majd írok! :)

Tamesz, mármint hogy gyalogolni nem mersz már, vagy elautózni mondjuk a kisvasút végállomásáig sem? Mert ha csak attól félsz, hogy órákig kirándulnánk gyerekekkel a hátunkon, akkor megnyugtatlak, ilyen tervem nekem nincs... :lol: Csak egy kis séta, játszizás mondjuk a Széchenyi-hegyen vagy a Normafánál. De megértem azt is, ha már azt sem akarod bevállalni. Szóval szóljál, hogy lenne-e kedved, merszed! MOndjuk szerda? :) Többiek?

Na, és amit leginkább akartam írni, hogy a bárányhimlő-oltóanyag hiánycikk, nem lehet sehol kapni, és nem is tudják, mikorra jön meg a rendelés, lehet, hogy csak 2 hónap. (???) Mi még keresünk azért kis gyógyszertárakat, hátha valahol maradt a raktáron. De ha vmelyikőtök jár gyógyszertárban, és a saját gyerekét nem akarja beoltatni, megkérdezné nekem esetleg, hogy van-e még nekik? Varilrix vakcina a neve, de elég, ha csak bárányhimlő elleni oltásnak nevezitek, mert csak ez az egyfajta van. Előre is köszi! :) Ja, és Andi, asszem, te írtad, hogy szeretnéd beadatni Mironnak, akkor gondoskodj jó előre az oltóanyagról!

Na, megyek is, a férjem szemrehányóan néz rám... :oops:

Juc

Kép
juc14

Juc,
a szerda elvileg jó, hát normafás játszóterezés azért belefér, cipelős túrát már nem vállalok!!:D Többiek????

Oltóanyagot megkérdezem a mi jó kis gyógyszertárunkban, ezek marha ügyesek, tavaly is ők szerezték be nekem 1 hét alatt németországból az oltóanyagot ami most alapból jár. Én a bárányhimlőset Egerben vettem, valami 8 ezer forintocska volr, ott is van ismerős, majd futok egy kört!
Ja, most jut eszembe, hogy azt hiszem ez is GSK termék volt, próbáld meg az értékesítőjüket felhívni, tavaly nekem ő adott infót, de már nem emlékszem a csajszi nevére, ő mondta meg, hogy mikor érkezik az országba oltóanyag.
GlaxoSmithKline kft.
MOM Park, Gesztenyés Torony
1124 Budapest
Csörsz u. 43.

Tel.: +36 1 225 5300
Fax: +36 1 225 5302
e-mail: info.hungary@gsk.com

Tud a férjed szemrehányóan nézni???:D
Hát rám senki sem néz szemrehányóan, de azért megyek szundizni!:D Szép álmokat!

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Juc,
nekünk is a GSK-nál adták meg egyszer egy gyógyszertár elérhetőségét, ahol tényleg megkaptuk a keresett oltóanyagot.
Szekrényváz egyik IKEA-ban sincs. Remélem csak egyelőre. Még bizakodom...

Tamesz,
nyugi. Tesómat már egy hete úgy küldték haza a kórházból CTG-ről, hogy nagyon gyorsan pakoljon össze, mert már nagyon erős fájásokat mérnek nála, úgyhogy bármelyik percben beindulhat a szülés. Egy órában belül 2X nézték meg, hogy kinyílt-e már a méhszáj. A fájásokból semmit sem érzett a mázlista, remélem a szülés is könnyen fog menni neki. Én csak azt tudom, hogy 36 hetes terhesen a nővéremnek már nem javasolták a magnéziumot. Kálciumról em volt szó. Amilyen fordulatszámon Te pörögsz, lehet, hogy elég a normál életritmusra kapcsolnod és kihúzod még 3-4 hétig :lol: !

Fanka,
mi nagyon szeretjük az új kádunkat, amikor beköltöztünk, egy hétig minden este benne lubickoltunk a férjemmel. Hamarosan Rátok is ez vár, akkor majd bepótolhatjátok a romantikát :).

A szerdai találka nekeünk nem jó, mert vissza kell vinnem Marcit kontrollra a Bethesdába. Képzeljétek, kb. 10 napja véraláfutások jelentek meg a lábán, amelyek a következő napra elszaporodtak. Rohantunk is be az ügyeletre, ahol megnyugdtatak, hogy ez valamilyen véralvadási probléma is lehet. Esetleg vérzékeny a gyerek. Volt egy jó éjszakánk. Másnap reggel vettek vért Tőle, de kiderült, hogy nincs semmi ilyen probléma. SZerintük eséstől volt. Szerintünk nem eshet el úgy egy gyerek, mintha egy vastag bottal össze-vissza verték volna az egyik lábát, teljes hosszában. Így rejtély marad a foltok eredete. Ráadásul egyik napról másikra elhalványodtak és eltűntek. Én még a Nurofenre gyanakszom, mert az okozhat átmeneti vérzékenységet. Majd megbeszéljük a dokinéninkkel, ha visszajött a szabadságáról. Mindenesetre visszahívtak minket a kórházba. Gondolom megnézik, hogy nincsenek-e e gyereken újabb ütésnyomok...

Jó éjt!

Eveka

Kép
eveka

Eveka,
nem semmi, újabb ütésnyomok, még viccnek is rossz!!! Remélem mindent rendben találnak Marcitoknál!

Felőlem mehetünk csütörtökön is a hegyre, csak akkor ma döntsük el, mert akkor a védőnőt elcserléem holnapra, mert ma reggel beszéltük meg a csütörtököt, de mehetek hozzá szerdán is! Sajna a 4. pecsétet be kell gyűjtenem most már!!!!

szép napot, én most mosómedvét játszok, mert este a kicsi haspókom annyira teleette magát, hogy ahogy lefeküdt, visszajött a kakaó és a vacsi, a nagyágyunkba, és a fejrész tiszta hányás lett, meg szépen be is folyt az ágyneműtartóba, így a nagyszüleim régi igazi vászon terítői szépen eláztak, most megy a mosógép, áztatok ezerrel, pedig ezt hittem, hogy ma pihenpnapom lesz!:(

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Sziasztok!

Tamesz, Eveka, köszönöm a gyors infókat oltásügyben! felhívtam ezt a GSK-t, egyelőre várom a visszahívásukat. kíváncsi vagyok, mit mondanak.

Eveka, elég ijesztő, amit írtál a foltokról. :? Remélem, most már tényleg minden rendben lesz! És a gyámügynél sem jelentenek fel benneteket!!! :lol: :lol: :lol:

Nekem sajnos a csüt. délelőtt nem jó, de ha Evekáéknak akkor jobb, akkor menjetek nyugodtan akkor, mi majd szerdán hagyunk ott nyomokat vagy titkos üzeneteket! :lol: De tényleg, mi úgyis mindig ott vagyunk minden talin, Evekáék meg sosincsenek, nyugodtan átrakhatjátok.

Tamesz, jó mosómedvézést! :lol: Amíg a gép emgy, tedd föl nyugodtan a lábad!!!

Fanka, mail ment, nektek melyik nap lenne jó vasutazni?

Sziasztok! Írjatok!

Juc

Kép
juc14

Sziasztok!

Bocs, de mindennek megvan az oka,hogy miért nem jövök mostanában olyan gyakran, majd elmesélem egyszer!
Szóval vagyunk mi is, jövünk-megyünk-intézkedünk:tegnap rendeltem még egy kis viacolort az utcáraa kapu és a bejáró elé, szélkövelket, mert itt a büdős életben nem fognak aszfaltozni, keresgéltünk még műgyantát mert a múltkori 12 vödör kevésvolt....
Fannivalbesétáltuk a Corát is, olyan kis hős,mostmár ő is rendesen gyalogol mint a többi gyerek, csak a végére dőlt ki.
Ebédelni is csak este volt időm.

Holnapi talirami nemtudunk menni, mert fogdoki bácsi miattam átszervezte a betegeit, amikor kiderült, hogy Fanni megy a Gekkoba 1 órára. Ciki lenne a Gekkot is és őt is lemondani.
Végre leveszik a nyomatot a fogaimról és nemsokára lesznek új fogaim...

Eveka
Nálunk én produkálok hasonló tüneteket mint Marcitok. Bal karomon vannak véraláfutások, de hogy mitől??? olyanmintha koszos lenne, de engem se vertel senki és nem ütöttem be a kezem, sőt még Nurofent sem szedtem.... :shock:
Sajnálom, hogy Marcimindig szervez nektek izgalmas estéket, de azért adokik is megérik a pénzüket, vérzékeny gyerek....esetleg.... a szülő meg nekapjon szívrohamot....qrva anyjukat! (már bocs, de baromia fel tudom magam idegesíteni az ilyenen, nekem egyszer a még pici Bonifácról látatlanba azt állapította meg a nagy állatorvosi klinikán a doki, hogy leukémiás, mit ne mondjak volt pár jó napom, a macskám azóta is él és virul)

Nekünk lassan a 18 hós oltást kellene beadatni, de csúsztatom egy kicsit, a 15hósat is 16 hónaposan kapta meg. Lehet hogy nincs sok közük egymáshoz és hülyeség várni 3 hónapot a két oltást közt? anno mi is jó pénzért vettük meg az Infarixot, semmi baja nem volt Fanninak tőle.

Na megyek, mert a gyerek mindjárt ledobálja az egész emeletet a lépcsőre.Mostanában ez a hobbi, bármit talál,viszi a kis ajtóühoz és dobja le....

Ja,Tamesz, ha megszülnél időközben (bár remélem egy darabig még egyben leszel!!) ugye meglátogathatunk a kórházban???ha már ilyen közel szülsz hozzánk...
Kórhézi csomagot pedig tessék szépen összepakolni, mi az hogy még nincs kész????

Szép napot!

Timka

Kép
Kép
timka76

Na va itt élet!!!!
Juc, megy a mosás, most az ágyat sikáltam, de még mindig nincs jó illata :shock:
egerben van oltóanyag, de kellene hozzá a recept!!!!
közben pihenek, Marci rajtam tologatja az autóját!!!:D

nekem is mindegy melyik nap, csak döntsük el időben, hogy tudjak még szervezkedni! mondjuk ha választnai lehet, akkor inkább szerda lenne jó!

Timka,
nagoyn titokzatos vagy, csak nem kistesó?:D
Hajrá anyagbeszerzésben, próbáld meg tüzépeken is én végül tavaly ott kaptam, és még alkudni is lehetett!

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Sziasztok,

Mi is megvagyunk, de nem nagyon volt kedvem írni az utóbbi időben. Sajnos nemrégiben egy ismerősömnek és egy nagyon jó barátnőmnek is volt veszítése, ez eléggé megviselt. Az egyikük pontosan a 12-13-ik hétben volt, akárcsak én. Mindenesetre holnap drukkoljatok nagyon, megyünk a nőgyógyászhoz, remélem nálunk minden rendben lesz.

Ákos azóta sem akar délben aludni, pedig ő mondja, hogy Ákos álmos. Viszont másfél órán keresztül képes minden délben az ágyában gubbasztaní miközben szól a babazene. Sokszor meglesem hátha mégis sikerült elaludnia, mert iszonyatos csendben van, de annak ellenére, hogy ügyesen fekszik, nem képes elaludni.

Kép
Kép
nyuszko

Sziasztok!

Na elaludt a bőgő masinám.
meghozták a tegnap rendelt árut, Fanni végig üvöltötte amíg lapakolták,rettenetesen félt az a nagy karos autótól,be is kellett vele menni a házba, ott a zárt ajtó mögül néztük hogy rakják le de ígyis rá-rá tört az üvöltés. Aztán ki kellett menni aláírni, hát azt a hisztit amit rendezett....

Tamesz
Vicces vagy, kistesó: :lol: :lol: odébb van az még!
Melyik az a tüzép ahol lehet alkudni? itt nem! max. ha baromi jófejek nem kell áfát fizetni,az is valami már, de talán egyszer fordult elő valami ilyesmi.

Amúgy valaki kérdezte mi az a vinetta. Csodálkozom,hogy Juc ismeri, mert errefelé senki nem tudtam eddig mi az.
Vinetta=Padlizsán=kék paradicsom.
Igen, a tűzön sütöm meg és baromi finom füstös íze van, most még a fekete kis maradványokat se volt kedvem kiszedegetni. Így is betermeltük, Fanni is imádja, azt mondja rá, hogy tunki-tunki,mert a kenyeret szokta bele nyomkodni, tunkolni!

Nyuszkó
Szorítok,hogy rendbe legyen minden a pocaklakóval.
Mi történt a 12-13hétben levő ismerősöddel, hogy elment a babója? mit mondtak neki az orvosok?

Na, dolgozom egy kicsit...

Timka

Kép
Kép
timka76

Hahó!

Megpróbálok írni, bár a kis ördögfióka nem hajlandó aludni, most még hagyom egy kicsit játszani, hátha kidől.

Timka, ezek szerint én sem jól tudtam, mi az a vineta, mert nálunk csak a padlizsánkrémet nevezik annak, amit olajjal, miegyébbel ki kell kavarni a sült padlizsánból. A mi családunkban a nagyváradi nagynéném (már régen áttelepültek) tudja a legfinomabbat csinálni, mi többiek meg erőlködünk, hogy a nyomába érjünk :lol: , de eddig mindig kudarcot vallottunk... :lol: :lol: :lol: Amúgy én imádom a padlizsánt minden formában, rántva is, meg tésztára, darált húsos raguban stb.

Nyuszkó, remélem, minden rendben lesz a pocakodban!!!

Tamesz, köszi a segítséget, felhívtam mégegyszer a csajt, most már állítólag félre lesz téve egy a Marci nevére a gyógyszertárban, de azért hiszem, ha látom! :lol: Holnapután lehet érte menni. Közben beszélgettem egy utcában lakó anyuka-ismerősömmel, ő elég bhimlő-oltás-ellenes volt, szerinte ez mind a gyógyszergyárak érdeke, ők csinálják ezt a pánikkeltést, hogy mostanában súlyosabbak a szövődméynek, és hogy ez mekkora üzlet nekik. Nyilván van benne valami. Azért én mégis beadatom, mert ha van rá mód, hogy elkerüljünk egy betegséget, még ha az nem is olyan súlyos, mint mostanában terjesztik, akkor megpróbálom elkerülni.

Akkor holnap mondjuk 10 körül a Széchenyi-hegyen a fogas fölső végállomásánál? Ismered a járást arrafelé? Bár te biztos mindent ismersz! :lol: Fankával majd egyeztetünk, és sztem együtt megyünk. Azért még beszéljünk!

Na, ennyire futotta, megyek, összeszedem a rosszaságot!

Juc

Kép
juc14

Na, egy óra éneklés-simizés, fél óra bőgés (Marci), egy cigi (én) után feladtam a küzdelmet... :cry: :cry: :cry: Ma nem alszunk... :lol:

Juc

Kép
juc14

Hurrá, fogaskerekű!!! Juc, mi asszem a Délinél szállunk fel a 21-esre, az közelebb van (nektek is). Találkozzunk a megállóban fél 10kor?
Mi az, hogy nem alszik Marci? Oyan nagyfiúnak gondolja magát :lol: ? Én meg már indulnék telefont venni anyámnak, de Pannit nem lehet kirobbantani, úgy húzza a lóbőrt :? . Na, ilyenek ezek a gyerekek..

KépKép
fanka

Juc,

nem akarlak elkeseríteni, de Fannit is úgy kellett 3 óra alvás után ébresztgetni, mert időre mennünk kellett valahová!

De jó neketek, hogy menetek fogaskerekúzni, majd csináljatok képeket!

Mi szenvedünk, mert Fanni állandóan jönne cicizni, aztán nem úgy van az már, ahogy a kisasszony akarja!

Holnap a viacolort is lerakják az utcán, úgyhogy mire beköszönt majd a rosszabb idő, szerencsére az is kész lesz.
Jöhetnek majd a benti csinosítgatások!
Apának sikerült előhalászni az ezer éveeltűnt asztalosunkat,hurrá!

na megyek,mert úszik a fürdőszoba a bidézéstől!

Timka

Kép
Kép
timka76

Sziasztok, csak gyorsan jövök.

Marci továbbra sem aludt egy szemhunyásnyit sem :shock: , és most is pörög, tök jól bírja :shock: , hát én kevésbé... :? :lol: Na, de azért mindjárt megfürdetjük, és lerakjuk, remélem, lesz egy nyugodt esténk!!! :lol: :lol: :lol: Meg azt is remélem, hogy nem szokik le a délutáni alvásról a kis gazfickó, mert így kipurcanok... :? Ráérek még arra, ha majd lesz kistesó... :lol:

Timka, mit csinál nálatok az asztalos? Én pont tegnap kértem Fankától egy asztalos telefonszámát, a héten jön majd felmérni, aztán ablakot rendbe tenni, remélem, szépen dolgozik! Gardróbszekrényt is csináltatnánk vele, ha hajlandó, meg szimpatikus.

Tamesz, Fankával abban maradtunk, hogy fél 10 körül találkozunk a MOszkván, de onnan villamosozunk meg fogaskerekűzünk, hogy a gyerekek vonatozzanak egy kicsit. :D Szóval inkább legyen fél 11 a fenti tali-időpont, addigra azért csak odaérünk! Ha vmi közbejön (én pl. reggel 8-ra fodrászhoz megyek, nagyon remélem, hogy nem tart sokáig, csak egy gyors vágás lesz, de ha mégis csúszik), akkor telefonálok.

Sziasztok, majd még bekukkantok!

Juc

Kép
juc14

jóestét!

Juc,
ok, akkor fél 11 körülre megpróbálunk felérni, nem tudom mekkora lesz a forgalom. Akkor a fogas végállomásához megyünk, vagy ahol le tudunk parkolni. Ha valami közbejön, akkor csörgök!
Nem semmi, hogy Marci nem aludt, a múltkor kétszer nálunk is volt ilyen, de nagyon nyűgös volt utána.

Na mindenki építkezik, lakást szépít????:D Na majd ha befejeztétek megnézük mindenkit!!!:D

Marci már durmol, és bevallom én is elfáradtam, ma nem sikerült délután aludnom, este 7-ig megint kint legeltünk, km hiánya volt, le fel rohangált a fűben! közben, pedig megint összezabált mindent!
Na szép álmokat!

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Sziasztok!
Hát, mi tényleg egyetlen egy tlira sem jutunk el. Azt hiszem itt az ideje, hogy mi szervezzünk egyet:). Csak érkezne már meg a szekrény az IKEA-ba :twisted: .
Holnapra a Bethesda után a férjem beszervezte nekem az ajtósokat (majdnem mindegyiket ki kell cserélni), persze ma kellett volna jönniük, de mindegy. Csütörtök délelőtt kicserélik az egyik csapunkat és jön egy közösképviselő-jelölt is, csakhogy ne unatkozzak és megint itthon kelljen kuksolni ebben a jó időben. Szóval jó, hgy nem tettétek át a talit miattam.

A kórházban fel sem merült a dokik részéről, hogy ütésnyomok lennének a gyereken. Rendesek voltak. Csak már mi találtuk ki a férjemmel, hogy ezért hívtak vissza. Legalább már tudtunk egy jót röhögni az egészen.

Tamesz,
szegény Tesómat már megint ijesztgetik. Ma is vizsgálták, holnapra is visszahívják, már egy hete minden percben szülhet. Szegénykémnek már kezd agyára menni ez a sok herce-hurca. Remélem Nálatok is csak ijesztgetés marad a korai érkezés. Remélem holnap már tudsz pihenni.

Nyuszkó,
én is szorítok majd Neked, hogy minden rendben legyen. Emlékszem én is féltem végig a terhesség alatt, meg aztán a bölcsőhaláltól, most bezzeg a testvérem terhességénél milyen "laza" vagyok. Majd ha jön nálunk is a Kistesó...

Jó éjt Nektek és szép időt holnapra!

Eveka

Kép
eveka

Eveka,
sajnálom a talit, majd akkor egyszer meglepünk titeket, de szerintem akkor én már két rosszaságot fogok vinni!:D Már ha nem gond!:)
Kitartás a tesódnak! Én most megnyugodtam a tegnapi vizsgálat után, úgy beszéltem meg a kiscsajjal, hogy megvárja az októbert, végül is az már csak 3 hét, de még annyi idő kellene nekem!:)
Ajtócsere az fincsi, én volt amit a fűtésszezon után cseréltettem ki a kivitelezővel, mert a melegben megvetemedett, hát nem örült nekem, de ez van, monjuk az egyik csereajtót ismét lehetett volna, de már nem volt pofánk!
Pihenés, hát megyek találkozni a többiekkel, úgyhogy jó sokat fogok pihenni!:D De ki akarom használni ezt a pár hetet meg jó időt, mert utána szegény Marcnknak jön a feketeleves, szobafogság, kistesó, ősz, hideg, eső, még egy hálótárs, ....:)

Nyuszko,
holnapra szorítok, de nyugi, minden rendben lesz!!! Egnem is nagyon megviselt, amikor a szomszédban elment a baba a 16. héten, napokig nem is merték nekem megmondani, ismerik az előéletünket, de hát ez itt olyan mint egy falu, nincs titok!!! De most már dolgoznak lassan a következőn!!!

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Sziasztok :D

Nagy ritkán előkerülök én is :lol: , de mentségemre legyen mondva, azért követem ám a topikot, csak írni nincs sokszor se kedvem, se energiám :oops:

Tamesz
Nagyon izgi, hogy már csak 2-3 hét van hátra :D
Azért irigyellek ám :D
Már lassan én is kedvet kapok egy kistesóhoz, csak még Apucit kell hozzá meggyőzni :? Ő egyébként is bőven elégedett lenne egy gyerekkel, pláne egy ilyen energiabombával, mint Kristóf, plussz még erre rátetéznek anyagi gondok, ez a marha sok áremelkedés, meg minden, de én akkoris ragaszkodok egy kistesóhoz :lol: Lehetőleg egy hugicához :lol:

Látom, megint rengeteg jó kép született, ha nem nagy baj, én is bombázlak titeket egy jó párral :lol:
Bocsi érte, de annyi van, hogy alig tudtam szelektálni közülük :lol:

Szombaton esküvőn voltunk:

Így festett Krizsi :lol: :
Kép Kép

A következő képeken már kicsit bamba Kristóf, mert már elég késő volt és fáradt volt a srác :lol:

Anyával és apával:
Kép Kép

És tánc közben:
Kép Kép

2 héttel ezelőtt pedig fent voltunk Pesten az Állatkertben, ezek közül egy pár:
Kép Kép

Kép Kép

Kép Kép

Anyával:
Kép

Végül néhány itthoni kép:
Ágyneműtartóban:
Kép

Nagy huligán-fej :lol: :
Kép

És a minta-apa :lol: :
Kép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok!
A kirándulás szuper volt, én legalábbis nagyon élveztem :D. Sajnálom, Tamesz, hogy nem tudtál jönni, de megértelek, vigyázz nagyon magadra!
Most csak pár képet rakok fel, majd, ha lesz erőm, élménybeszámolót is írok - bár a képek magukért beszélnek...

odafelé....
Kép

"na, hogy is működik ez?"

Kép

játszótéren Kép

a két jó barát Kép

az első csók..
Kép

...a második
Kép

hazafelé
Kép

Kép

búcsú Kép

KépKép
fanka

Hahó!

Fanka, tök jók a puszis képek :lol: , Marci hogy lehunyja a szemét az egyiken, hát az agyam eldobom!!! :lol: :lol: :lol:

Na, hát szerintünk is csúcs volt a kirándulás :lol: , Marci a villamosmegállótól hazáig sírt és nyafizott, és utánatok mutogatott, nagyon nem akart beletörődni, hogy Panni máshol lakik, mint mi... :lol: :cry:
Tényleg nagyon aranyosak voltak, már játszottak is együtt, Panni sokat mondogatta, hogy Maci-Maci, és bújt hozzá... Néha Marci is, bár azért ő inkább Fanka mobiltelefonjára bukott... :lol: Vagy Fankához próbált így közelebb férkőzni? :lol: Játsziztunk is, meg egy darabig a kisvasút állomásán ücsörögtünk, volt egy jó kis bekerített rész, a gyerekek kavicsoztak, az anyukák napoztak, integettünk a gyermekvasútnak. Aztán meg ebédelni próbáltunk, van egy aranyos kis büfé a fogaskerekű állomásánál, mindenféle kaját is lehet kapni, de a gyerekeket leginkább a kuka érdekelte... A fogaskerekű is nagyon tetszett nekik. Szóval mehetünk máskor is ide is vagy máshova is, többiek is jöjjenek bátran! :)

Na, én is teszek föl pár képet:

A kedvenc telefon:
Kép

A fenti játszótéren:
Kép

Elsuhanó kisvasút:
Kép

Panni a kis betonkeverővel:
Kép

Puszi: :oops: :oops: :oops:
Kép

Mama, add ide a fényképezőt!!! :evil:
Kép

Hazafelé bánatosan:
Kép

Juc

Kép
juc14

Fanka, nagyon komolyak a képek az ifjú szerelmespárról :lol: :lol:

Babus

Kép
babus2005

Na, csak most nézegettem vissza.

Babus, irtó helyesek vagytok a képeken! :D Nem semmi szerkója van Kristófnak!!! :lol: Ti vettetek egy ilyen kis öltönyt ünneplőnek??? Mi most szombaton megyünk lagziba, de Marcinak csak inge lesz kordgatyával, örülök, ha az apja hajlandó felvenni öltönyt... :lol: :lol: :lol:

Tamesz, remélem, pihengetsz és jobban vagy!!! Kár, hogy nem tudtál jönni, majd akkor tavasszal két gyerekkel!!! :lol: :lol: :lol: De még jövő héten is mehetünk vhova, ha jobban leszel, és nem görcsöl a lábad!

Juc

Kép
juc14

Juc

Kristóf nadrágja egy sima, hétköznapi sötétkék gatyó.
A csokornyakkendője még a keresztelőről maradt meg, az ingjét turkálóból vettem 550Ft-ért és a mellényt is turiztam neki, szintén 550Ft-ért. (sajnáltam volna újat venni erre az egy alkalomra, mire következőleg kellett volna, már úgyis kinőtte volna) Szóval olcsón megúsztuk és még jól is nézett ki :D

Babus

Kép
babus2005

Jóestét!
Juc, Fanka,
hát igen, na ezért kár lett volna elvinnem MArcit, hogy nézze a szerelmesek turbékolását!!!:D Vagy netán féltékenységének adjon hangot???!!:D Marha jók a képek, látszik, hogy jól sikerült a mai napotok.

Mi beiktattuk mára a védőnőt, mert az közel van és gyorsan végeztünk, majdnem leesett az állam, amikor MArcit lemértük, 12.74 kg, hát két hónapja voltunk, akkor még csak 11.34 kg volt. döbbenet, a védőnő mondta, hogy ne emelgessem, jó vicc!:D Viszont hozzá már nem kell mennem, majd csak apa fogja keresni a szülés után mérlegkölcsönzés ügyben, na meg majd ő jön!

Nyuszko,
mi volt a dokinál, gondoltam ám rád ma!!!

Babus,
nagyon jók a képek, csinosak voltatok mindannyian!! Marcinak még inge sincs, nem hogy nyakkendője, szégyen!!!:D Kistesót azért beszéljétek meg apával komolyan, mert nem lesz egyszerű, a 9 hónap sem és utána sem, és ha az esti programjai nem változtak az utóbbi időben, akkor azért az Neked, illetve egy embernek sok. Kívánom, hogy mielőbb sikerüljön!!!

Na megyek, kihorgászom a legényt, mert már úszik a fürdő!
szép estét, majd még benézek!

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Hahó!

Tamesz, örülök, hogy jobban vagy, és a védőnőt is letudtátok! Azt a mindenit, Marci 1 kilót hízott 2 hónap alatt???!!! :shock: :shock: :shock: Hát ilyen csak az első 6 hónapban volt szokás, nem? :lol: Igaz, látszik is rajta, hogy kicsit kikerekedett :D , az én Marcim meg csak nyúlik-nyúlik, és soványodik... :( örülök, ha 10 dekát felszed magára egy hónapban...

Nyuszkó, meséld el, mi volt az orvosnál! Remélem, csupa jót mondott!

Juc

Kép
juc14

Sziasztok!
Nagyon jók a csókolózós képek :)! Sajnálom, hogy nem tudtunk menni. Lepjetek meg nyugodtan minket :)!
Persze az ajtós cseszett (bocsánat) jönni. Ez volt az 5. megbeszélt időpont, amire nem jött el. Ráadásul 3 napja emiatt dekkolunk itthon délutánonknt Marcival, akit ma negyed 1-től 3-ig próbáltam elaltatni. Végül ölben, sétálva aludt el, majd ébredés utántól este 8-ig folytatódott a hisztiroham. Dackorszaknak ez még korai szerintem. Ez volt a 2. ilyen napunk. Holnap délelőtt jönnek majd a munkások. Hiszem, ha látom.

Viszont van egy jó hírem, megszületett Marci uncsitesója :lol: !!!
Egyelőre még megfigyelik, de azt mondták nincs semmi gond. A holnap délelőtti munkások miatt csak este fogom látni, pedig már NAGYON KÍVÁNCSI vagyok rá!!! Szegény tesóm is, mert állítólag Ő is csak reggel kapja kézbe. 10 nappal érkezett korábban Zalán, 2750 g-mal és 54 cm-rel!
A vicc az, hogy Marci azóta lett ismét angyal, amióta meglátta a BABA képét, amit mms-ben küldtek el. Persze tudom, hogy véletlen, de jól hangzik, nem :lol: ?

Tamesz,
látod majd jöhettek ketten, mert addigra Marci már edzett lesz :). A férjem uncsitesójáéknál pedig a nagyobbik gyerek akkortól aludt jól, amikortól a kicsi az Ő szobájában aludt. Kitartás, lehet, hogy Marcinál is így lesz!

Jó éjt Nektek!

Eveka

Kép
eveka

Sziasztok,

Most épp csak egy gyors bekukk. Aztán később, ha ma is sikerül letenni a kismackót )mert képzeljétek tegnap és tegnap előtt is aludt..csak el ne kürtöljem túl hamar).

A dokinál minden rendben volt, olyan édi a pici, ahogy keze-lába mozog :), mindent aprólékosan megnézett az orvos, megvan minden kéz és lábujja és a nyakredőny mérete is normál. Ez az orvos nem találta helyénvalónak a dupla tesztet, úgyhogy most nem tudom mitévő legyek. Ja el is felejtettem mondani, hogy a saját orvosom Svájcban van továbbképzésen és egy másik orvosnál voltunk, akit ő ajánlott.

Nagyon szuperek a képek. Hát a szerelemnek nincs korhatára, mint ahogy ezt Marci és Panni is igazolja :D. Olyan aranyosak.

Kép
Kép
nyuszko

Jó reggelt!

Nyuszkó, örülök, hogy minden rendben! :) Ez a dupla-teszt ez vérvétel? Olyasmi, mint nálunk az afp? Vagy micsoda?

Eveka, sajnálom, hogy ilyen nyűgös napjaitok vannak. :( Nem próbáltad ki, hogy nem rakod le aludni egyáltalán Marcit? Vagy akkor még nyügibb lett volna? Írtam, hogy nálunk a héten volt egy ilyen nap, hogy nem bírt elaludni, hát hagytam, hadd játsszon helyette. Este 8-ig simán bírta, egy csöppet sem volt nyűgös. :D (Én igen... :lol: ) Meg látod, Nyuszkó Ákosa sem aludt pár napig. Persze nem azt mondom, hogy ez legyen a normális, de lehet, hogy egy-egy ilyen nap belefér. Babakocsiban egyébként alszik Marcid? Nálunk még az szokott beválni, ha sehogy nem megy, zötykölődve azért elalszik egy órácskát, és azzal kihúzza estig. Jó, most írtad, hogy otthon kellett maradnotok.
Hú, és ezeket az ajtósokat nem lehet lecserélni? :? Vagy ez garanciális javítás, és csak ők csinálhatják?

Ja, még nem jött meg a gyógyszetárba az oltás, remélem, azért a héten meglesz.

Szép napot mindnekinek!

Juc

Kép
juc14

Sziasztok,

Hurrrá :!: Ma is sikerült letenni a gézengúzt :D . Igaz volt egy balhé is. Vettem neki egy olyan csőrős poharat, hogy legyen miből a tejet igya, mert cumisüvegből nem tud inni. Töltöttem bele vizet, hogy kipróbáljuk és azután többet nem akarta kiadni a kezéből, a játszótéren azzal csúszdázott, itthon azzal ebédelt és persze azzal akart volna lefeküdni is, de aztán besokalltam. Úgyhogy volt egy kis csetepaté :lol: .

Már régen akartam kérdezni, hogy nálatok szokás-e a befőzés télire? Tettetek el pl. savanyút, paradicsomlevet vagy zakuszkát? Húú, nekem már nagyon elegem van. A múltkoriban délután 5től este 1öig daráltuk a paradicsomot, utána meg éjjel 12ig tartott míg befőztük és üvegekbe töltöttük.

Juc,
a dupla tesztet vérből készítik és állítólag a Down kóros babák kiszuperálására használják, de a tegnap az orvos azt mondta, hogy egyáltalán nem biztos a teszt. Tehát pl. ha negativnak jön ki a teszt, az esetek 40% lehet mégis problémás a gyerek és ha pozitiv, akkor is van 5% esély, hogy normális a gyerek. Tehát eléggé elgondolkodtató. Ezért nem tudom mitévő legyek.

Kép
Kép
nyuszko

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?