Új privát üzeneted érkezett!

el=ez

még nekem nagyon is reggel van..

Kép
babancs

Sajnos jol latod, raadasul lehet a peteeres meg egy nappal kesobb volt, mint ahogy a gorbe jelzi :( A doki igy tanacsolta penteken, mert szerinte hetfon volt varhato a peteeres, ugyanis akkor meg csak 15 mm volt a tuszo. :?
Na most mar mindegy ugyis... Igen szajban merem. Altalaban 1 ora max az elteres, mert vagy 7-kor vagy 8-kor kelek, kiveve amikor bulizas utan voltam :wink:
Igen engem is ez vigasztal, hogy az elejen olyan alacsony volt, ugyanis nem szokott ennyire alacsony lenni, altalaban azert olyan 2 tizeddel a pe elott es utan is magasabb... Na mindegy ez egy ilyen ciklus, lehet pont ez kell a babahoz :wink:

baratodildi

1 óra eltérés az már soknak számít! Szerintem meg jól jelölte a pé-det. Vagy akkor nem érezted?

Kép
babancs

babancs:
Igazabol utana nap reggel meg ereztem, hogy majd szetfesziti az alhasamat a tuszo. De en mar nem is tudom mit erzek, lehet csak hallucinaltam, mert nem szoktam alapvetoen ilyet erezni... Mondjuk peteeresem sem surun van. :( Allandoan magam analizalom mellesleg tok foloslegesen, mert jovo csutortokon ugyis progi es bhcg , akkor kiderul volt e peteeres es idoben akcioztunk e. Csak addig nagyon csigan halad az ido :?

baratodildi

LH-tesztet nem csináltál? Én csak úgy találomra ellőttem egyet, és atomra pozitív lett (másnap reggel is egy kicsit halványabban)..este már annyira szúrt, hogy még a sex is fájt szinte. Bár igazából csak a lényegre koncentráltunk. A tüszőrepedés viszont nemtom mikor van, talán akkor, mikor legjobban szúr. Nekem sincs túl sok tapasztalatom. A múltkori ciklushoz képest, viszont határozottan éreztem az ovulációt, jó nagy tüsző lehetett- ami így bökött.
Ovuláció utáni nap viszont már nem éreztem azt a szúró fájdalmat, de még mindig pozitív volt az LH-teszt.
Mivel én főleg fiút szeretnék, ezért próbálok koncentrálni, hogy ovuláció napján időzítsünk. Állítólag közvetlenül előtte, és utána napi próbálkozásból nagyobb gyakorisággal lesz lány.

Kép
babancs

babancs:
Hat en csinaltam ebben a honapban LH tesztet is, de bar ket csikosak voltak, nem gyoztek meg arrol, hogy pozitivnak kene ertekelni oket. :(
Ha az LH tesztbol indulok ki akkor nem volt peteeresem abszolut. :cry: Mar ketszer hasznaltam LH tesztet es az egyik ciklusban akkor egyertelmu eros vastag csik volt, azota az a merce :wink: Mondjuk az sem kizart, hogy en nem jol hasznaltam. :oops:

baratodildi

Babancs,
utána napi próbálkozásból javarészt semmi nem lesz tudtommal... én úgy tudom hogy PÉ napján nagyobb eséllyel születik fiú, mert az Yosok fürgébbek, de rövidebb ideig élnek, várni kevesebbet tudnak mint az Xesek, ezért ha lányt akar valaki akkor kell ovuláció elött 1-2 nappal akciózni.
A peteérésemet én nem szoktam érezni, demost hogy 3 nagy tüszőm lett marhára görcsöltem én is, biztos hogy a tüszőket éreztem, mert másnap reggelre elmúlt, pont mikorra repednie kellett volna a repiszuritól. Szerintem akkorra reped meg,mire elmúlik a fájdalom, mert akkor már nincs ami feszítsen.
Ildi,
csütörtökre óóóriási nagy drukk: ++++++++++++++++++++

Képzeljétek megszereztem a Dr House második évadát, igaz feliratosan, és csak számgépen nézhető valami hülye kodek miatt ami nincs a DVDlejátszómon (ami eddig a flexkorongot is simán játszotta) de nekem így is jó! :D :D :D IMÁDOM, szerelmes vagyok belé! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Olvasgatom itt a "szurkálásaitokat" és közben bennem is megfogalmazódott egy kérdés. Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, az is lehet, hogy csak képzelődtem, de a mensi előtti napokban az enyhe szurkálás mitől lehet?

Kép
perzsi

Ja! Áfonyaaaa! A Dr House nekem is az egyik kedvencem!!!!!!!!!!
És most irigy vagyok, hogy Neked megvan :wink:

Kép
perzsi

Áfonya:
Huuu nekem is megvan mar szinte minden resz a dr Housebol, de csak angolul, ugyhogy a szakszavak nagy reszet nem ertem belole. :(
Meg csak jovo het csutortok... Huu addigmeg elegge sok viz lefolyik a Dunan, meg mondjuk remelhetoleg meg tesztelsz elottem pl. Te is egy szep ket csikosat. :wink:

baratodildi

Áfonya, köszi a választ.

Nagyon szép ez a görbe, de tényleg sok sok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szoritok, tesztelés után EGYBŐL szólj, mi a helyzet :wink:

Purc

Kép

Kép
purc

Valószínű igazad van Áfonyaa. Most jut eszembe, hogy amit olvastam arról, hogy "fiú lesz, vagy lány" tényleg azt írta, hogy a legnagyobb esély a fogamzásra:

-a görbe leesését megelőző nap -nagyobb esély lányra
-a görbe leeső pontján - nagyobb esély lányra
-és a leeső nap utáni felszállógörbe 1. napján van. (nálam az az ovuláció napja szokott lenni) -nagy a fiú esélye

Utána (az ovuláció után) a fogamzás esélye gyak. egyenlő a nullával.
Ez akkor viszont azt jelentené, hogy 2* akkora esély lenne lány gyermeket nemzeni, nem?

Olyat már hallottam, hogy valakinek egy huszonakárhányadikvége napi petesejtje termékenyült meg - de mivel az már elöregedett álapotban volt, így a "baba" meg sem maradt.

Kép
babancs

Sziasztok!

Megint rég jártam erre. Legutóbb írtam, hogy nálunk elszállt a net, és hogy lemondtuk. Közben kiderült, hogy még nem tudtuk lemondani, mert 6 hónapos szerződést írtunk alá áprilisban, így októberig fizetünk, mint a kisangyal, akár tudjuk használni, akár nem. Ma délelőtt viszont, amikor bekapcsoltam a gépet, látom, hogy villog a kapcsolat ikon "jé, van kapcsolat!" , ezért úgy döntöttem, hogy benézek, amíg lehet.
Legutóbbi üzim óta új fejlemény, hogy tegnapelőtt megjött a mensim, úgyhogy nem tesztelek. Új ciklus, új remények, új görbe. :) Remélem, ez a ciklusom sikeres lesz.
Csajok, hogy is van ez? Hőkiugrás előtt kell lennie egy hőesésnek, és akkor van a peteérés?És ha már a hőkiugrásnál lendülünk akcióba, az már késő?

Üdv: MiniLiza

miniliza

miniliza: :(
Hat remelem mar nem fog elszallni a net es tudsz jonni...
Szerintem jobb ha az esesnel vagytok akcioban, de a kiugrasnal is van ra esely, mert 12-24 oraig tud a petike megtermekenyulni... csak aztan mar nincs.

baratodildi

Babancs,
nem vitázni akarok, csak nem értem ezt az elöregedett petesejt dolgot... nem csak tőled hallottam, más is mondta már de mi ez? Mitől elöregedett? Hogy nem a ciklus közepén érett? De hát Csakegynek meg Nomibogárnak meg csomó embernek érik sokkal késöbb, és egészséges magzat van belőle. Biztosan van nem megfelelő minőségű petesejt, de az szerintem vagy meg sem termékenyül, vagy nagyon korán megáll a fejlődésben és felszívódik. Szerintem ha egy nagyobb terhesség hal el, akkor ott nem a petesejt "öregsége" volt a ludas, inkább egy öröklött betegség, vagy osztódási hiba... de tényleg nem kötözködni akarok, csak több ember szájából hallottam már ezt az elöregedett petesejt dolgot, és nem értem.
Miniliza,
nem feltétele a peteérésnek az a kis esés, nem mindig mérhető, de legtöbbször van. a többit leírta Ildi.
Vendég

Áfi, Ildi!

Köszi a választ. Akkor ezek szerint "árgus szemekkel" kell figyelnem még a hüvelyváladékomra, és ha nincs esés, akkor ez mutatja meg, hogy mikor van peteérés?

miniliza

Helló csajok,
Ma nagyon durva napom volt, így sajnos a munkahelyemről nem tudtam benézni hozzátok.
Nomibogár. Óóóóóóóóóriási gratu a + teszthez, és kellemes kismamságot.
Áfi,
Sztem az "elöregedett petesest" azt jelenti, hogy mondjuk a pé után 20-24 órával történik a megtermékenyítés, amikor már épphogy csak életben van szegényke. Ez a Te eseteben elő sem fordulhat, mert jókor ugrotál rá apára :lol: :lol: :lol:
A mai hőm 36.9, de sajnos itthonról nem tudok görbét felrakni!
Szép du-t, estét mindenkinek!
macspacs

Hazaestem. Velem semmi különös.
Ki hogy van?

Kép
zölddisznó

Hazaestem. Velem semmi különös.
Ki hogy van?

Kép
zölddisznó

Áfi,
Most néztem a görbéd, nagyon frankón alakul!
Melcsi, a tiéd is szuper!
macspacs

Áfi,
Most néztem a görbéd, nagyon frankón alakul!
Melcsi, a tiéd is szuper!
macspacs

Lanyok teszteltem magam ma delutan, mert szo volt arrol,hogy szajban kevesebbet mutat a homero... es szajban 37,0 volt a ho es huvelyben meg 37,4. csak azert csinaltam, hogy a kulonbseget megnezzem es egybol meg is nyugodtam az eredmenytol. Ennek mondjuk az is a tanulsaga, hogy szajban is azonnal keles utan kell merni, mert ma mar mertem szajban reggel ebredeskor 36,5, aztan kb fel ora mula 36,0 aztan delutan meg 37 :lol: Szoval jo kis inadozos napom volt.... :? :shock:

baratodildi

Áfonyaa!

Ne haragudj, én ilyen mélyrehatóan nem értek hozzá, mit jelent a "petesejt elöregedett állapota". Csak gyanítom, hogy ott van sokáig..és jó későn termékenyül meg, de azt nemtom miért..

Kép
babancs

Ja hogy akkor nem attól öreg hogy nem a ciklus közepén érett, hanem attól hogy ovu után túl sok órával értek oda a kiskatonák? Érdekes...
Te Coca, ha összefutsz a nődoki barátoddal, nem kérdeznéd meg: okozhat-e gondot ha az életképessége végén termékenyül meg a pete? Engem ez érdekel (mint általában minden miért :) ) Szerintem ebből nem lehet gond, legfeljebb nem fejlődik tovább, nem ágyazódik be, oszt megjön a mensi. De ez nem biztos!
Macspacs,
köszi, próféta szóljon ki belőled! :)
Vendég

Baratodildi!

Nekem reggel szájban 36,5 volt, hüvelyben 36,9. Délután is megmértem, szájban 37,3 volt, hüvelyben 37,7 (??) :o

Kép
babancs

Sziasztok!

Áfi,
ma megcsináltam a tesztet, de kivártam azért a 10 percet, mert az van ráírva, hogy max 10 percig lehet a mintában, és most erősebb csíkot kaptam 10 perc után, mint tegnap 1 óra után. :) Amúgy azért nem elég most nekem a 10-ig számolás, mert a nyákom szerint a 19. napon volt a tüszőrepedés, és ma még csak a 29. napon vagyok, szóval kicsit korán teszteltem. (És a 17. napon voltunk együtt, tehát minden valószínűség szerint kislányka a babuci. :) Remélem, megmarad, kicsit félek a mensi várható időpontjától...)

Csakegy,
jöttem megköszönni a méhpempőről az infot, lehet, hogy az segített a pozitív tesztben! :)

Vannak itt nagyon szép görbék, drukkolok mindenkinek, hogy hamar összejöjjön a babó!

Fringilla
fringilla

Csak beköszönök!

Minden jókat Nektek mára is! :D

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!

Létezik az, hogy a Fertility kiveszi az ovuláció dátumát teljesen?? Nagyon el vagyok keseredve... :(

Kép
babancs

Sziasztok!

Megnéznétek a mai görbémet? Nem tudom mit go Kép ndoljak. Köszi
Vendég

Fringilla,
a lényeg hogy pozitív! :D Nagyon örülök! És GRATULA :!:
Babancs,
létezik, de ne keseredj el! Nem attól volt vagy nem volt PÉd hogy a ferti jelölte vagy sem. Ez csak egy buta program! Nem te írtad hogy érezted? Inkább magadban bízz, a hődet most nagyban befolyásolja a PMgyógyszer! Szerintem így nem is hiteles ez a módszer, ha olyan gyógyszert szedsz ami olyan szervedre hat ami nagymértékben befolyásolja a testhőmérsékletedet.
Vendég

Anita,
miért nem tesztelsz?
Vendég

Áfonyaa!

Aranyos vagy! Köszi szépen. Megnyugtattál. LH-teszttel alátámasztott pé-m volt, meg sztem a hőgörbéből is láccik..

Te hogy vagy?

Kép
babancs

Köszi Babancs,
én most csak úgy vagyok. Kicsit nehezen telnek a napok, pedig mostanában elég sok dolgom is van, (nevetni fogtok a rühes kapu még mindig nincs kész, igaz mostanában nem értünk rá festegetni).
Felteszem a görbéimet:
(száj)
Kép

(hüvely)

Kép
Vendég

Fringilla:
Nagyon gratulalok! Tenyleg jol bevalt nalad is a mehpampo :roll:

babancs:
Szerintem az LH teszt azert elegge megbizhato, arrol nem is beszelve, hogy nekem meg volt olyan honap ahol a Ferty jelolt peteerest, pedig uh kovetesen neztek es nem volt tuszo.... Szoval ez csak egy gep, a lenyeg, hogy nalad ez a gep rosszul van programozva :wink:
Erdekes, hogy nalad is 4 tized a kulonbseg a ket meres kozott... 8) Akkor szerintem tokre megnyugodhatunk az alacsony honk miatt. Mondjuk nalam most felugrott ma reggel 36,8-ra, de ez nem volt tul szerencses nap a mericskelesre, mert ebredes elott ket oraval mar feleredetem hulye remalmokbol es meg az alatt a 2 ora alatt is vagy ketszer megebredtem... Szoval nem tul hiteles a mai adatom :(

baratodildi

Szép jó reggelt mindenkinek!

Fringilla: sszuuuppeeeeerr!!! Gratula és éljen a méhpempő!!! :lol: :lol: Tök jó Neked!!!! :oops: :oops:
Babancs,
Sztem se keseredj el, az LH teszt sokkal megbízhatóbb mint a Ferty.
Te Áfonyka,
Nekünk a duphaston miatt érdemes egyáltalán hőmérőznünk?
Dobom a görbém:
macspacs

Kép
macspacs

Macspacs,
egyértelműen igen, érdemes. A Duphaston csak pótlás. A szervezet maga is termeli a progit, csak ez hátha nem elég alapon, hogy a rengeteg belénkszúrt hormonnak nagyobb esélye legyen, a stimusok (mi) még kapunk pluszban is progit. De a progi nagyrészét továbbra is a szervezetünk termeli (a sárgatest, ami a tüszőből visszamarad). Így ha ennek a termelése változik, változik a hőnk is. Így érdemes. De nem szabad figyelmen kívül hagyni azt sem, hogy pótprogival kicsivel magasabb, és egyenletesebb a hő.
Vendég

Köszi Áf az infót!! Akkor méregetem a hőm szorgalmasan.
Egyébként hogy vagy? Érzel vmit ? (Mármint a türelmetlenségen kívül :lol: ).
Én is borzasztó türelmetlen vagyok, és már úúúggyg tesztelnék.
Nekem néha enyhe menszes szerű hasfájásom van, de sajnos bármit be tudok magyarázni magamnak.
A kislányod ma "jógyerek" napot fogott ki? :lol: :lol: :lol:
macspacs

A lányomnak még nem volt jógyerek napja :lol:
Nem érzek semmit, de én a lányommal sem éreztem, nem is akarok a túlzott önfigyelés csapdájába esni (2 nap múlva már fogok... :D ).
Pontosabban érzek, iszonyat félelmet, ha most sem sikerül műtenek... nem is annyira a műtéttől félek, de nagyon nehezen bírom a kórházat, pláne idegen helyen, egyedül, még ha csak 3 nap is.
Vendég

Egy kérdés, kérés!

A FertilityFriend-es görbét hogy tudom ide tenni?
Nekem azt írja ki, hogy nem megfelelő a fájl és csak Bit képként menti el :cry:
Segítsetek nekem lécccci, mert lenne vele kapcsolatban kérdésem!
Köszi előre is szépen!!!!
sonjus

Meg tudom érteni, én is útálom a korházat!!!! De 3 nap az nem annyira sok idő, gyorsan el fog telni!!
Te miért választottad a hormonstimut?
Én azért mert jobb oldalon volt egy méhenkívülim, és szeretném ha minden hónapban lenne a bal oldalamon pé, mert csak arról eshetek teherbe...
Miért műtenek meg ha most sem sikerül? Sok hormonstimus hónapod volt már?
macspacs

Sziasztok! :)

Köszi, lányok, a gratulációkat! :)
Azért még drukkokat is kérnék, sajna nekem a fiam előtt meggondolta magát egy babuci elég korán (5 hetesen, tulajdonképpen két mensim volt egy hét eltéréssel, az első normális időben, de gyenge, aztán egy hét múlva egy jó erős...), szóval most még nem merek teljesen hinni benne, majd csak pár hét múlva, ha addig minden oké.
Amúgy néha kíváncsiságból este megmértem a hőmet (tudom, hogy ez nem igazán mutat semmit :wink: ), hónaljban 37,1. Most már direkt nem mérem, nehogy megijesszem magam. :D

Drukkok továbbra is mennek nektek, éljenek a szép görbék, és a babucik! :) Ja, és a méhpempő! :D

Fringilla
fringilla

Sonjus,
Nem vagyok egy számítógép zseni :lol: , nem lehet hogy túl nagy a méret, és csökenteni kellene?
macspacs

sonjus:
Ha van valami kepszerkeszto program a gepeden, mondjuk paint, akkor avval at tudod menteni jpg formatumba es a kep mereten is tudsz valtoztatni, hogy konnyen be tudd illeszteni...

baratodildi

Áfi,
nagyon drukkolok, hogy ne kelljen műteni, mindenesetre a görbéd ígéretes! :)
F
fringilla

Na akkor megpróbálom!

Kép

(megnéztem előnézetben :) sikerült! köszi)

Na és a kérdések!
Tudom nem sok adat áll rendelkezésre és baromi türelmetlen is vagyok :) de mondana valaki valamit a görbémről?
Nekem kicsit furi, az általatok írtak alapján! Olyan nem logikusnak tűnik. Bár lehet, hogy normális csak a görbe gazdája nem :D
Ez a nagyon lefelé menés fura! Meg az is, hogy
2 napja olyan "darabos" a váladék (bocsika, nem tudom hogy írhatnám le!), ma reggelre meg véreztem kicsit! ???
Bár lehet a tegnapi hevesebb együttlét az oka :oops: ?
Nemtomtemtom!
sonjus

Macspacs,
nekem választásom nem sok volt: vagy azonnal műtenek, vagy kapok 2 hónap hormonstimus próbaidőt. Ez a második hormonstimus hónapom. Jövő hónapban (ha most nem leszek terhes) leműtik a petefészkeim felszínén levő sok apró cisztát. PCO a betegség neve, van rá gyógyszeres kezelés is, de én ebből a gyógyszerből csak elhanyagolhatóan kis mennyiséget bírok szedni egy bélbetegség miatt, így hatása is csak minimális van, pl nem annyira gyulladtak a pattanásaim, és hamarabb el is múlnak... (ez is a PCO velejárója :( ).
Fringilla,
a kért drukkok: +++++++++++++++++++++++++++++++
de ugye reggelente nem hónaljban mérsz?!? :shock:
Sonjus,
nem értékelhető mennyiségű az adat. Majd egy hét múlva...
Vendég

Hú Áfi, akkor nagyon szorítok hogy mihamarabb meggyógyúlj!++++
Pontosabban a babáért a pocidban!!!! ++++++++++++++++++
macspacs

Sziasztok!

Hú Áfi! Nem irigyellek a PCO miatt, remélem, jön a babócád, és nem kell műtétre menned! Nagy-nagy drukk:+++++

Fringilla! Én is nagy gratulát küldök neked, vigyázz magadra, és drukkolok, hogy minden rendben legyen!

Üdv: MiniLiza

miniliza

Gondoltam, hogy kevés adat van!
No sebaj, akkor majd egy hét múlva!
sonjus

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?