Sziasztok!
Itt vagyom ám, csak eddig max. az olvasásig jutottam. Most megpróbálom gyorsan kihasználni, hogy egyik babó alszik, a másik meg még egyenlőre elvan.
Rillisz!
Majd mesélj, mi volt az UH-n! Szerintem ha azonosak a keződbeűk, az még nem akkora gáz, de ne válasszatok hangzásra is azonos neveket, mert az bekavarhat. Meg aztán tessék ám készülni 3-3 fiú és lánynévvel, mert semmi nem 100 %-os!
Barbi!
Én már hallottam hasmenéssel induló szülést, úgyhogy hajrá, már tényleg nincs messze a dolog! Majd számolj be, hogy mi volt!
Márti!
Mi van a takonykórral? Múlik azért?
Próbáld meg délután lenyomni mindkét csemetédet, és pihizz te is kicsit.
Picicicihez nincs lövésem, de talán mások majd megmondják a tutit.
Zsuzsi!
Na, milyen volt a répa fogadtatása?
Én minden kaját meg szoktam kóstolni, amit adok nekik. Nekem eddig még egyik sem ízlett annyira, hogy meg tudnék enni belőle annyit, amennyit nekik adok. Se a bolti, se a saját. De azért mindig dumálom nekik, hogy milyen finom! Szegényeket jól átverem. De hát finom is, csak nekem nem ízlik.
Mi már vasárnap óta tízóraira tejpépet eszünk. Nekem szerencsém van, az én gyerekeimnek eddig minden ízlett. Vagyis mindent megettek, amit kínáltam nekik. Na, már sokat hallottam a tejpépről, hogy az milyen finom, gondoltam nem lesz gond vele. Nem is lett, de nekem ez sem ízlik. Az állaga, meg a kinézete olyan, mint a tejbedaráé, de az íze nekem por. De hát nem nekem kell, hogy jó legyen.
Ezzel kapcsolatban akartam már kérdezni tőletek, hogy ezt mennyivel az evés előtt lehet megcsinálni? Nem tart sokáig, úgyhogy nincs vele semmi gond, de ha mondjuk elmegyünk itthonról reggel, akkor megcsinálhatom hidegen, és az adott helyen felmelegítve ehetik? Vagy ezt is csak frissen lehet?
Zsuzsófi!
Jó pakolást, költözést neked, és kitartást így egyedül is! Ennél már csak jobb lehet!
Akkor most mégis van netetek? Vagy nem jól emlékszem?
Edit!
Engem nagyon érdekelne a véleményed a könyvről, és hogy milyen lett a rizs. Már én is gondolkozom rajta egy ideje, hogy kipróbálom, de nem tudom, hogy hogy álljak neki.
Nem semmi szorid van a cumikkal. Én már agyvérzést kapok tőlük. Most megint vettünk két AVENT-et, mert mást nem találtam, ami széles szájú. Ha ez is bekrepál idő előtt, esküszöm megtanítom őket csőrös pohárből tápszert enni. (Na, ez csak vicc volt!)
Na, nem tudom, hogy akartam-e még írni vmit, de ezt most elküldöm, mert ha elszáll, akkor az agyam is vele megy, az tuti.