Annamari!
Egy fontos kérdés, amire senki nem válaszol tneked, ha jóül olvastam, attól, hogy a reggli 30 után 7 kröli az érték nem jelti azt, hogy az ebéd 50 után magasabb lenne. HA elolvastad a leveleket, láthattad, hogy sokan mondják, hogy de ebéd után csak 5 körül van. Mivel ebédre a szervezet mondjuk úgy felébred, és több cukrot képes lebontani. Tehtá jó eséllyel neked is ebéd után csak 5 mondjuk a cukrod.
Másik elvileg 7 fölé nem kellene mennie a cukornak. De nyílván nem ennyire drasztikus a dolog. Nekem is volt egy 7-em, aztán utána semmi, és nem kaptam inzulint. Ez nem ennyire elvágólag határ.
Másik mit eszel reggelire? Nemrég kérdezte valaki, hogy miért ment olyan magasra. A lényeg nem ideális, ha a reggli 25 gr CH egy kifliből és még valamiből jön össze. Inkább egy fél kifli, és inkább több valami. Mivel a kifli olyan CH, ami jobban megnyomja a cukrodat. Inkább tejféle és zöldségből álljon areggli CH, és a kiflit kekszet hagyd tízóraira.
Másik. Tudod honnan tudom, hogy nem ölöd meg a babádat (ettől még leírva is borsózik a hátam), mert ennyire törődsz vele. Úgyhogy semmi pánik, no para.
Amit tehetsz.
Min 150 gr CH-ra állsz át. Reggeli min 25 gr. és azzal nézegetheted. Tudom elég pénzt költöttetek már el dokira, gyógyszerre a baba érdekében. Mérlegeljétek, hogy vesztek-e vércukormérőt. HOgy neked a lelkednek jobb vagy rosszabb lesz, ezt embere válogatja.
Ezenkívül nézegesd csak, hogy mozog-e a babó, de ne azért, hjogy jaja mozog-e még, hanem azért, hogy együtt töltsetek sok kellemes pillanatot már most, amikor még odabenn van. Szeretgesd, becézgesd, énekelj neki.
Nyugodj meg, ha fogadnak, akkor menj el a Szabolcs-ba, ott boztos kezekben vagy, rájuk bízhatod magad.
kellemes terhességet, érezd jól magad pocakosan, és boldog babavárást.
Panni