Sziasztok!
Hajaj....
Jelentem, én rendbe jöttem, de éppen, hoyg visszaolvastalak titeket jó hosszan, s elkezdtem volna írni a reagálásokat, Bala felsírt, s mire felértünk hozzá, összehányt mindent...
Pedig egész nap jó volt a kedve és az étvágy is, pedig ez nála nagy szó. Lázanak nem lázas, s a hasa sem megy. Úgyhogy passz. Most itt állok tanácstalanul, hogy akkor meg mitől hányt. Hányhat attól, ha álmában félrenyeli a nyálát?
Holnap délelőtt figyelgetem, hogy nem e az én vírusomat kapta e el, mert kora du-ra babapartyznánk a barátnőimmel, de ha vírus van a dologban, akkor nem megyünk.
Szóval:
Jócskán el-, illetve lemaradtam az eseményekben, így előre elnézést, ha valakit kihagynék.
Bala dícséretét köszönjük mindenkinek!
Egyetértek! Tényleg gyönyörűek a jánosos babák. Egytől-egyig!!!
Mircike!
Tündéri a nagyfiad! Gyakrabban kérünk képeket róla!
Nagyon izgultam, hogy mi lesz a tesztetek eredménye. AZóta nem volt kávéundorodd?
Tőlem Apucim
kérdezte, most a vírus kapcsán, hogy nem lehet, hogy terhes vagyok? Pedig BAlánál nem is hánytam sokat.
Megértem, hogy még időt adtok magatoknak a másodikhoz. Mi is így vagyunk vele. Persze ha jelentkezne, hogy itt vagyok, elfeljtenénk minden tervezgetést, s kiugranánk a bőrünkből, úgy örülnénk neki.
De most itt van az építkezés, meg a dipimet is meg kellene írnom.
Kata!
Hasonfektetni nem mertem BAlát picinek a bőlcsőhalál mizériám miatt. Oldalt fektettük, de felváltva, s ki volt támasztva egy bölcsőpárnával. Márameddig engedte az Úrfi. Utána meg már Ő döntötte el, hogy an kényelmes neki.
Panni!
Húhh... Szegény Márk! S szegény Te! Nem irigyellek ezekért az éjszakákért. Szerencsére nálunk nem volt csak egy húzósabb éjszakánk anno. Még jó, hogy tényleg nem törődtél bele, hogy szimpla hasfájásról van szó. Remélem nem lesz semmi gond, s javulást Márknak!
Reni!
Íme egy példa, hogy a pár hónappal tapasztaltabb anyuci is tanulhat a "fiatalabbaktól".
Ez a paszírozó tetszik, majd a köv. babánál bevetem.
ZSófi!
Tanítás: Szerintem is nyugodtan vállald el azt a pár órát! Jót fog tenni neked is, meg Samunak is. Persze ez arra az esetre igaz, ha teljes nyugodtsággal tudod otthon hagyni, meg van hozzá a megfelelő segítség. Én nem is munka terén, hanem kikapcsolódás terén szoktam igénybe venni a nagyikat. De ha olyan lenne a munkám, hogy egy-két órára igényt tartanának rám, akkor azt hiszem én is mennék. A pénz is jól jönne, meg mint írtam, kikapcsolódásnak is jól jönne. Csak hát az én munkám nem ilyen.
Bukás: Bala is sokat bukott, meg csuklott. A doki mindig azt mondta erre, azért mert nem büfiztetjük ki kellően. Ettől tudtam idegbajt kapni. Volt, hogy egy órát vártünk a büfikre, s voltak is, s még is bukott utána. A "legjobb" az volt, amikor azt mondta a doki, hogy "Meglássuk, ha nem büfiztetjük rendesen, még a hasa is fájni fog!" De szerencsére nem lett igaza!
Jó hír: egyszer csak kezdtek elmaradozni a bukások! Ami esetleg segíthet, az az "apatartás", amit nekünk már nem tudom ki javasolt
, de valamennyit segített. Így büfiztettük Balát:
Nem múltak el a bukások, de csökkentek. Próbáljátok ki, hátha beválik nálatok is.
Fejés: nekem nagyon feszített a cicim a tejcsitől, azért fejtem, meg féltem, hogy nem lesz elég BAlának, így tejfokozás miatt is. A lefejt tejek viszont jól jöttek akkor, amikor kimenőt kértünk mondjuk egy mozira, s a nagyiék tették le Balát.
ZSóka!
A szopiztatástól simán fogyhatsz. A barátnőmnek azért kellett abbahagyniuk a szopizást, mert vészesen lefogyott tőle, pedig igen jó husiban volt. (Titkon én is ebben reménykedtem, de neálam nem működött.
)
Milyen volt a zenés foglalkozás?
Zeneovin voltatok? Tavasszal mi is jártunk rá Pvváron, s imádtuk! Remélem a jövőhéten már itt is lesz!
Panni! CSabán is tart a leányzó zeneovit, úgyhogy tudtok majd menni ti is, ha akartok!
Lányok!
Tücsökzene névem több művelődési házban is tartanak ilyen zenés foglalkozást piciknek. Mi Óbudán kezdtük el, s ott hallottuk, hogy Pilisvörösváron is tartanak, s hogy állítólag jobb. S tényleg. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a másik rossz volt, mert azt is nagyon szerettük, de teljesen más.
Alon!
Babaúszás témában nem tudok segíteni, mert én féltettem BAlát télen elvinni. Nekünk pont akkor lett volna altuális.
Heni!
A homeobogyóból én napi 3*5 bogyót szedtem. Jó ideig. Aztán egyszer csak az interneten olvastam, hogy kúra szerűen kéne szedni, mert hozzászokik az ember, s nem használ akkor egy idő után. Hát ez rám nem volt igaz. Ha bevettem volt sok tejcsi, ha nem, akkor azt megéreztem. Szerintem egyéni tapasztalat kell, kinek hogy jó.
A hajhullás nálam is rémisztő volt kb három-négy hónapja. Azt hittem nem marad hajam. Aztán egyszer csak abbahagyta, s most úgy érzem, hogy 3x annyi nő vissza.
A fejem úgy néz ki a friss, új, rövid hajszálaktól, mint a szénaboglya. A Revalid egy hasznos bogyó (és a körömnek is jó!)!
Edus!
Örülök, hogy épségben hazaértetek, s hogy itthonról is velünk vagy!
A képeitek fantasztikusak )igaz, idő hiányában még csak egy töredékét láttam) , a videókról meg nem is beszélve! Ez az aludjak vagy egyek??? TÜNDÉRI!!!
További jó kikapcsolódást itthon! Mikor indultok vissza?
Kajálás, súly-, hossznövekedés:
Bala tündér baba minden téren. Nem volt hasfájós, nem éjszakáztatott minket, de a kajálás ...
Válogat és ha eszik is valamiből, akkor max. 5 kanállal és rohan tovább. Nincs türelme enni.
Főzhetek én neki bármit. Volt, hogy ötféle kaját vonultattam fel neki egymás után.
Így viszont hízni sem hízunk úgy ahogy kellene.
15 hós mérés: 75cm, 8770g.
Hol van ez a megtriplázástól!
Pedig már jócskán túl vagyunk az egy éven!
Időnként rámtör a para, hogy baj van BAlával, de közben meg egészséges, okos, s egyáltalán nem sovány. A doki is csak annyit mond, hogy Ő ilyen alkat. Kitartás, majd jobb lesz idővel a hozzáállása a kajáláshoz.
Mindenesetre irigylem pl. Renit, hogy nem kell ezen agyalnia.
Na majd a következő csöpségnél erre külön gyúrunk agyilag
Elnézést, ha hülyeségeket írtam, de már aludnom kéne, így visszaolvasás nélkül fejezem be jó hosszú levelem.
Puszi mindenkinek: Timi