Új privát üzeneted érkezett!

Viol!

A kersztelője volt ebben a ruhában!:)
Van sörös cigis képünk is! :lol:
Kép

katus78

Értem! :)

Na, akkor jól emlékeztem, csak nem abban a ruhában volt! Elvégre olyan alkalommal nem illik sörözni és cigizni! :) :) :)

De milyet arcot vág hozzá! :) :) Még a végén azt kell hinnünk, hogy tényleg belekóstolt abba a sörbe! :lol:

nadine81

Mi idén főztünk Jocóval először lekvárt, azzal a porral amit lehet kapni, valami ...........hu nem tudom mi a neve, majd utána nézek, nagyon egyszerű volt.
Erikáékon leteszteltük, azt mondták finom, bár lehet udvariasságból :lol: :lol: :lol:

katus78

Most nézem, akkora az a sörösüveg, mint Máté egész felsőteste!! :lol: :lol: :lol:

nadine81

Tényleg Viol, én meg elfelejtettem küldeni a képet :oops: :oops: :oops: most küldöm!

katus78

Ha Erikáék még élnek, akkor biztosan nem volt olyan rossz!! :lol: :lol: :lol: Bááár.... Már régóta nem jelentkezett... :twisted: Na jó, nem ám, ez csak vicc volt! Biztosan finom lett. Tényleg vannak ilyen porok meg mindenféle. Ez valszeg olyan befőző izé lehetett... :) Majd megkuksizom én is, mik vannak.

nadine81

Viol!Kunkori ez jó!! :D :D :D Még nemj adta el ,de már többen voltak megnézni mindenkinek tetszuett nem lesz nehéz eladnia"szerintem":Igen ez valami olyasmi mint a filmeken.Vannak ilyen 1napos uatazások ahova külön befizethet.Társasági lény az öreglány úgyhogy nem lesz gondja a beilleszkedéssel.Én még sosem főztem be semmit én béna vagyok ezekhez.

Katus!Annyira tetszik ez a nagyfiús kép olyan mintha egy filmből lépett volna ki.Na hát meg ez a sörös+cigis beszarás+ a frzkója!!Haláli. :) :D :) :D :)
Mára már sokkal jobb lett a szemem talána hét végére ki is tisztul.
Vendég

Freemailbe? Milyen képet? Ne pironkodj, én azt sem tudom miről van szó... :oops: :oops: :oops:

nadine81

Tudod Viol, ez is ősrégi trükk, jól itasd be a gyereket, és alszik :lol: :lol: :lol:

katus78

Én is béna vagyok, azért kutakodom, hogy más mennyire béna... :D :D :D

nadine81

Freemailben küldöm, majd meglátod, ha odaér :lol:

katus78

Hűűűűűűű, Katus, nahát miket mondasz!! Ejnye!!! :lol: :lol: :lol:
Bennem ilyen csúnya gondolat még sosem fordult meg!!! :lol: :lol: :lol: Nahááát!! :lol: :lol: :lol:
Alszik a baba, gond még nem volt, hogy... :lol: :lol: :lol:

nadine81

Na ja, Erika tényleg régen jelentkezett :oops: :? :wink: :lol:

katus78

Most küldtem, írd ám meg ha megkaptad! :)

katus78

Gabó!

A Balfi utcában az a nagy sárga épület az a sarkon?
Ha igen, ott már voltam, na jó nem szobát nézni magamnak :lol: , de ott rendel valami bőrgyógyász nála.
Mennyi idős nagymamád?

katus78

Katus,
megjöttek, meg is néztem!!! :) Hát basszus, iszonyat hogyan nézett ki némelyik!
Meg a videó is jó! :) :) :)
Viszont tényleg nem kell pironkodni, mert még most sem emlékszem, hogy ígérted volna. De köszi, tök jók!!!

nadine81

Viol!

Az csak pluszban küldtem, azt nem igértem! :lol: :lol: :lol:
Dorkárol küldök 2 képet! :)

katus78

Óóóó, Katus, ne is tagadd, hogy szobát néztél magadnak... :) Akinek ilyen nagy fia van, hogy már iszik és dohányzik... Nem lehet mai csirke... :lol: :oops: :shock:

nadine81

Jaaa, én meg már kiléptem... :shock:
Na, akkor gyorsan vissza... :) :) :)

nadine81

Azokat nem kaptad meg?
Ma jöttök anyukáddal a dokihoz?
Felugorhatsz ha van kedved, már kb a fele kész a lemezeknek!

katus78

Hát igen lebuktam, mit lehet tenni, rám üt a gyerek mindenben :lol: :lol: :wink:

katus78

Katus,
megjött az egyik, nagggyon jó, köszönjük!! :) Kicsit fura feje van a lelkemnek, de hát ez van! Apja lánya! :) :) :) NA jó, nem ám! :) Bocsi, Gáborom! :)

nadine81

Megjött a másik is!! Köszi!!

De tök érdekes, ugye tőled kérdeztem anno babatali után, hogy milyen formátumban készíti a gépetek a képeket, mert amikor feltetted a babanetre, nem tudtam letölteni. Illetve az ment, csak utána itt a gépen nem tudtam megnyitni. Így meg, hogy mailben jött, le is tudtam tölteni és meg is tudtam nyitni... Hiába, hülye vagyok én még ehhez! :) :) :)

nadine81

Köszi a meghívást, de az az idő, amíg anyu dokinál lesz, már ki van töltve. :( Ruhát akarok nézni Dorkának illetve a Kurucdombra megyek fel anyu nagynénjéhez, meg akarja nézni a gyereket. Megint. Mert már látta, voltak itt, de most újra.
De köszönöm, tényleg! :) Meg aztán azért se megyek, nehogy Máté megint lefejelje a bicajt! :( Van még púp?

nadine81

Tőlem kérdezted, ne búsulj, én sem értem ezeket, a dolgokat! :)
Lényeg, hogy most sikerült!

katus78

Nincs már! :D

katus78

Ejha micsoda képek!Most akarok enni,de vannak közte olyan képek,hogy elmegy tőle az étvágyam.De amúgy frankók! :) :)
Hát a videó meg csúcs.!!! :D :D :D
Vendég

OK, akkor megnyugodtam! :)

És kinek mit csinál most a gyerkőce?

nadine81

Máté most kelt fel, úgyhogy elköszönök!(3órát aludt)

Sziasztok
Szép délutánt!

katus78

Az enyém fél órája szundikál úgyhogy még legjobb esetben van egy órám bár tegnap is egy órát aludt.
Vendég

Jaj,de irigyellek,hogy ennyit alszik!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Na kedden megyek fodrászhoz és levágatom rövidre már alig várom!!
Viol te mikor mész és milyen rövidre akarod?
Vendég

Nekem is most kelt fel, amikor kérdeztem, hogy mit csinálnak a gyerkőcök, akkor még szunyált, de aztán felébredt. Ő most másfél órát aludt, ez nálunk csúcs! :) Már ami a nappali alvásidejét illeti! :) Viszont akkor most én is lépek, elkezdek palit sütni. Dorkát meg odahúzom a konyhaajtóba, hogy lássa, hogyan sürög-forog az anyja! :) :) Sziasztok!

nadine81

Gabó,
rövidreee?? És milyen rövidre? Én majd valamikor 16-a után, mert akkor jön haza unokatesóm Horvátországból. És így keresztelőre friss lesz a fejem. Nem sokkal rövidebb lesz, mint most, csak lesz normális fazonja, mert azt már elvesztette. Majd megmutizom! :)

nadine81

Hát akkor szép napot neked is!!!Jó sütögetést.Aztán majd nyitom az ablakod ha szólsz és kérek szépen fénypostán egy párat!!Imádom a palit!!NYAMI Kép
Vendég

Ilyenre!! Kép Csak a színe marad.
Vendég

Húúú, a jó öreg Jereván ltp! :) :) :) JÓ a fazonja, kíváncsi vagyok! :)

Meg is kenjem majd neked, vagy azt majd megoldod? :) :)
Na pá, Csajok! :)

nadine81

Igen légyszi kend is meg!Köszike!!
Ja asszem még te kérdezted,hogy mennyi idős a mamai hát........asszem 76,de nem biztos!Sajnos a nagyszüleim pontos életkoraival nem igen vagyok tisztában.Mindíg kimegy a fejecskémből!!
Vendég

Sziasztok!Jók a képek.
Gabó!Anyós ott lakik a jerevánon a mögötted lévő házba.
Apa se tudott képet feltenni.Teljessen be idegesedett azt mondta többett itt nem probálkozik.
Virágom elment anyóssal sétálni.Furcsa ,hogy nincs itthon.Takarítani meg vasalni fogok. :( Hú de utálok vasalni.
kola2

Na akkor anyuék házszomszédja.Vasalni én is utálok.Az egész háztartási dolgok közül ez az egy amit gyűlölök.Miért nem sikerül a kép?
Vendég

Na hello!!Sehol senki!!! :D :D Mindenki punnyad?
Viol!Kész a pali?Nyithatom az ablakot?
Vendég

Na, dobok gyorsan képeket:

Iskolába megyek:
Kép

Iskolás Áron + Ki fekszik a háttérben? :lol: 8)
Kép
Vendég

Ó micsoda nagyfiú!! :D :D :D
Jaj én tudom!!Csak nem Iván baba!!Ugye ő!!!!!! :D :D :D :D :D
Már korábban akartam írni,hogy nagyon szép,helyes fiú Áron.Olyan mintha egy újságból lépett volna elő!!De tényleg.
Vendég

Kép
Nos én ezzel a pasival"őt szeretném az ágyacskámba" búcsúzom mára,mert apa mindjárt hazaér és átveszi az uralmat!!
Vendég

Köszönjük Gabó, Levi se hátul állt amikor a szépséget osztogatták, hanem legelöl!!!!!!!!!!!! :P :P
Talált! A kisíííííí fekszik (fetreng) a nagyágyon éppen. (Rendetlenségért elnézést :oops: )
Jó a pasid!!

Eszti, hol vagy?
Vendég

Köszi!Na hát engem aztán nem zavar az a (rendetlenség)!!!
Ugye milyen jó! :lol: :lol: :lol: :lol:

Na most már végleg búcsúzom megyek nézni a Koktélt!!

Jó éjt!!
Vendég

Jó estét!

Tényleg nagyon helyes Áron!

Ha szabad kiváncsiskodni milyen képekről meg videóról volt szó??? :?: :?:

Isti megőrjít.Pár napja msn-en beszélget egy kiscsajjal.Ma este webkamerát is bekapcsolta az Emese.Isti azóta csak róla hajlandó beszélni. :D :D Mondtam neki írjí meg,hogy tetszik neki.Azt mondja már megírtam. :shock: Úgy érzem öregszem :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
hajnus

Jó estét mindenkinek!
Nem vesztem el csak tudjátok a szokásos meg egy hugyhurutty! :( Felfáztam aztán most kúraképpen hol a forróvizes kádban hol a meleg takaró alatt leledzem.

Csilla!
Naná,hogy emlékszem!Jó buli volt! :D :D :D :D :D

Zsani!
Mondtam,hogy a segítségnyújtás részemről természetes.Örülök,hogy már minden rendben!Olyan szívhezszóló tud lenni egy-egy ilyen kedves kijelentés a kisgyermeked szájából.A hangja már a régi?
Klassz az állatkert ugye?

Vero!
Nagyon szép nagyfiú az Áron és természetesen a háttérben látható kis fetrengő is!
Jó a rucija! :D :D :D :D

Ági!
Én Szabolcs feleségét ismerem a Henit.Évfolyamtársam volt általánosban.

Anita!
BOLDOG SZÜLINAPOT A KISFIADNAK!!!!

Zsanett!
Na,milyen volt az első nap a suliban?
Lábad javulgat?

Katus!
Köszönjük a meglepit.Szonja húzza vonja magával mindenhova.
Neki is nagyon tetszik!
Kár,hogy nem futottunk össze!
Megihattam volna egy sört a Mátéval. :D :D :D :D :D

Viol!
Jók a tetkók!
Nagyon nagy lány Dorka és biztosan csini lesz a keresztelőruhácskában.

Gabóca!
Levi szemecskéjén is látszik még a gyulladás egy picit.Nagyon édes ahogy kiterült!
Javulást a szemednek!

Szonjának is megkezdődött az ovi és eddig mind a 2 nap sírt amikor ott hagytam.Majd beleszokik újra!

Jó éjt mindenkinek!

KépKép
eszti76

Sziasztok!!!

Na, még mi is élünk ám!!!
Csajok, olyan szépek a gyerekek!!! A kicsik, a nagyok, a régi képeken és az újakon, mind egytől egyig gyönyörű!!!!! :lol:

A betegeknek jobbulást kívánok!!!
Bocsi hogy en általánosságban írok, visszaolvastam, de hosszú lennde mindenkinek külön. :oops: :oops: :oops:

Alíz se tökéletes még, náthás még. A doktornő vett az orrából és a torkáról váladékmintát, azt kellett elvinni kitenyésztetni. Holnap lesz eredmény. Amúgy jól van ám!

Erika

Kép
Kép
nercsi

Jó reggelt!Eszti!Nagyon jó az állatkert!Virág hangja még nem a régi :( Enni is csak pépes megy le.Ez van .
Hajni!Nem öregszel ne aggodj!Ismered személyessen is a kislányt?Tök aranyossak lehetnek.
kola2

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?