Új privát üzeneted érkezett!

Szia Móni!

De jó,hogy itthon leszel,akkor tudunk talizni mindenképpen.Én vasárnap késő délutántól ráérek teljesen(előtte párom apukájáéknál leszünk),és hát a suli miatt hétfőn-kedden sem erőltetem magam.Kép
Hát,én is hallottam,hogy nem sietnek a hitelekkel,de legalább van időtök megtervezni a dolgokat és szép új lakásotok lesz!
Szombat este elkezdtem vérezni,gondolhatod,milyen sokkot kaptam.Szerencsére semmi baj,valami fertőzés,de teljesen zárt a méhszájam.

Puszi,Kinga
 
 


Szia Rita!

Láttam,hogy még nincs babóca,azért majd értesíts minket!
Leírom a babó mostani(24+5)méreteit,ha esetleg lesz időd megnézni:
BPD 62mm
FOD 76mm
THQ 58mm
Fl 45mm
Nemtom,de mintha a dokimnak nem tetszett volna,de lehet,hogy csak parázok.

Szorítok értetek!

Puszi,Kinga
 
 


Szia Kinga!

Nekem a hétfő délután valamikor 2 után lenne a legjobb, majd írd meg, hogy mikor nincs órád és hol talizzunk.
Sajna az adatokhoz nem tudok hozzászólni, de ha a Papp doki nem mondott semmi rosszat, akkor ne idegeskedj, biztosan szólt volna, ha baj lenne.
Pihenj sokat!

Puszi, Móni

Kép
 
 

 
 

Kinga!!!

Már nem is jársz erre? Vagy nincs kedved találkozni? Én még holnap reggel megtudom nézni a netet, de utána utazom haza és otthonról nem megy! Ha van kedved talizni légyszi írj!
Különben olvastam a fejleményeket a 2004 nyári babás topicban, egész jól haladsz a vásárlással. Az én számításaim szerint 240E-ből minden kezdő dolgot meg lehet venni, ja és persze jó minőségben.

Puszi, Móni

Kép
 
 


Szia Móni!

Ne haragudj az eltűnésemért,olyan torokgyulladásom lett,hogy ha nézted,a nyári babás topikba sem írtam.Főleg,mivel kötőhártyagyulladásom is lett és nem tudtam kinyitni a szemem.Így a holnapi Zh-m eredményét is borítékolom előre.Kép Mindegy,nem érdekelne,csak a babócát féltem,kicsit sok gyógyszert kell már szednem.

Vásárlás jövő héten lesz,mindent megveszek,kivéve pelenkát,babakozmetikumokat,ilyesmit.De a babakocsi olyan szép és annyi funkciója van,hogy én rá sem jöttem,csak a húgom,miután egész nap azzal játszott.Felöltöztette a BabyBorn-t Kisbence első pici bodyjába,belecsücsültette a kocsiba meg a hordozóba,aztán azzal rohangált a házban.Nem engedtem kivinni a gyönyörű kocsimatKép

Veled mi történt azóta?Írjál magadról is,mert csak rólam szól ez a topik,aztán unalmas leszek.

Most megyek aludni,annyira fáj a fejem,meg még a szemem sem bírja a monitort.

Puszi,Kinga
 
 


Ja,és megrendeltük a bútorokat!

Kinga
 
 


Szia Kinga!

Jó hogy te már vásárolgatsz, én még csak reménykedve járom a bababoltokat.
Na és hogy mi van velem. Még mindig szedem a gyógyszert, úgyhogy addig nem próbálkozhatunk, 13-án kell visszamennem a dokihoz, akkor derül ki, hogy a cisztácskáim meggondolták-e magukat és újra nekiláthatunk a babaprogramnak. Közben elkezdtem a hőmérőzős módszert, minden reggel írom, így tudni fogom melyik a legjobb pillanat a fogantatáshoz. Remélem minden rendben lesz. Beszélgettem a nagymamámmal és anyukámmal és mindkettőjüknek szinte elsőre sikerült a baba, úgyhogy ez nagy erőt adott nekem.
Te meg pihenj sokat, hogy minél előbb meggyógyulj és a vigyázz magatokra! Ha van új uh képed az szívesen megnézném!

Puszi, Móni

Kép
 
 


Szia Kinga!

Most megyek haza húsvétra. Kellemes ünnepeket kívánok neked és sok locsolót!
Minél előbb gyógyulj meg!

Puszi, Móni

Kép
 
 


Sziasztok!

Nincs itt senki Keszthelyről? Jó lenne, ha írnátok, mert lenne kérdésem.

Móni23

Kép
 
 


Szia Móni!Vonyarcról vagyok,de a 2.gyerekemet K.helyen szültem a Pap ervinnél 7 éve.Ha tudok,segítek,csak kérdezz!
 


Szia Andi!

Én még nem tudom, hogy majd Keszthelyen vagy Pesten szeretnék-e szülni, ezért érdekelne néhány dolog a kórházzal kapcsolatban. Milyenek a szülőszobák, van külön vajúdó? Bent lehet az apuka mellettünk a szülés során?
Nagyon megköszönöm, ha válaszolsz. Nekem jelenleg Keszthelyen a Novák az orvosom.

Móni

Kép
 
 


Szia Móni!

Megpróbálok ide írni Neked, mert láttam, hogy vannak kérdéseid.
Talán emlékszel még rám, tavaly leveleztünk, azóta rengeteg dolog történt velem, így nem vagyok a Babaneten.

Én a Pap Ervinnél szültem és mint orvos nagyon meg voltam vele elégedve, pedig a szabadságáról rángattam be egy szerda hajnalban, egy héttel a kiírt időpont előtt. Gyakorlatilag az első vizsgálat után, hajnali 5 körül, megmondta, hogy 10.-re baba lesz, és összesen szűk negyedórát tévedett, 10.12-re született meg Zsenák Csaba Bendegúz. Gyönyörűen varrt össze, azóta már a hegem sem látszik (Köztudottan ő varr a legszebben a kórházban).
Novák főorvos úr egyetlen egyszer vizsgált és nekem az elég is volt. Még akkor, amikor befektettek (aznap, amikorra ki voltam írva), és nagyon fájt. Meg az Ervin szerint kár volt akkor még befektetni engem, de a Novák volt aznap CTG-n és befektetett. Egyébként nagyon jó orvos, a nőgyógyászati műtétek specialistája, viszont mindenki azt mondja, hogy szülni nem annyira jó nála. Hiába, van akinek ez, van, akinek más a szakterülete. Úgy tudom, műtét szempontjából Te is nagyon jól jártál vele. Amúgy pedig szerintem a legfontosabb, hogy bízzál az orvosodban és jól érezd magad vele, ugyanis a babát nem ő szüli, hanem Te a segítség pedig jórészt a szülésznőtől érkezik.
Írok majd még a kórházról is, csak felébredt a Bencsi.

Puszi, Kinga
 
 


Szia Kinga!

Gratulálok a kisfiadhoz! Biztosan nagyon boldog vagy most.KépKép
Velem elég sok minden történt azóta. Többek között kiderült, hogy azért nem jön össze a baba, mert pco-m van és nincs peteérésem. Most ezt próbáljuk rendbe tenni. Közben a férjemmel Pestre költöztünk, így itt kellett dokit keresnem. Eddig nem vagyok túlságosan megelégedve vele, de remélem segíteni fog, már én is úgy szeretnék egy babót!!!

Móni

Kép
 
 


Szia!

Igen, boldog vagyok és kialvatlan Kép

Sajnos, nem tudom, hogy mit jelent pontosan a problémád, de mindenképpen remélem, hogy nemsokára beköltözik a pocakodba egy kis albérlő, mert az írásaid alapján olyan lelkesen várod, hogy nagyon megérdemled. Talán idővel a dokiddal is rendbe jössz, de ennek szerintem tényleg csak a kezelésben van jelentősége, a szülésnél jóval kevesebb.

Egy dolgot azért hadd javasoljak: készülj fel rá, hogy meglehetősen fájdalmas, még akkor is, ha utólag azt mondom, megérte, és nyilván ki lehet bírni. Én legközelebb ott szülök, ahol van EDA, vagy pedig császárt kérek. Azt hiszem, én nem készültem erre fel rendesen, ezért nagyon meglepő és rossz volt, bár tényleg megérte.

Szurkolok Nektek és utólag gratulálok az esküvődhöz.

Kinga
 
 


Sziasztok!
Bár látom, hogy majdnem egy éves késésben vagyok az előző hozzászóláshoz képest, azért mégis velteszem a kérdést: Ját erre mostanság valaki? Én is Keszthelyen fogok (remélem) szülni, és szívesen beszélgetnék hasonló cipőben járokkal.

Andi

Andi
Kép
 
 


Sziasztok!!!

Úgy látom kicsit halódik a topic. Már egy ideje kerülgetem, mint ama cic-mic a forró kását. De ha nem írok akkor esély sem lesz rá hogy valaki válaszol.
Van valaki errefelé? Hahhhó!!!

Magamról 25 leszek nem egész 4 hónap múlva. Van egy majdnem 2 éves eleven kis fiam aki Keszthelyen született.
Én pont ma léptem a 29. hétbe babáspocakilag. Igaz reményeim szerint most nem Keszthelyen fogok szülni, hanem pont Boksay Rita(lásd fentebb) segédletével a Szent Istvánba Budapesten. De ettől még szívesen ismerkednék keszthelyi kismamákkal, hátha tudunk egy másnak segíteni, tanácsot adni. Kép

BR
Kép
Kép
Kép
blackrose
Keszthely
 
 


Sziasztok!

Anno, én indítottam a topicot, de mivel elpunnyadtunk, ezért nem is jártam erre, most meg látom, hogy írtatok!

Andi,még nem szültél?Kinél fogsz?

Blackrose,Pesten is laksz?Én még mindig egyetemre járok Khelyen, de egyre inkább távolodom, így a következőt már valszeg nem ott fogom szülni, ha egyáltalán lesz.Babócád?

Mindenkinek pussz, aki erre jár,
Kinga
 
 


Szia Kinga!

Kép Na jól elkerülte a figyelmemet, hogy írtál. Sebaj ami késik nem múlik.
Nem, Keszthelyen lakunk, csak szülni megyünk Bp-re vagyis úgy tervezzük. Aztán majd kiderül, hogy mi hogy alakul. Kép

Babóca köszöni jól van, nödögél...már 34 hetes pocak baba. Kép A nagyocska meg már alig várja a nyuszit... meg hát a szülinapját (amit idén a nyuszi hoz. Hiszen húsvét vasárnap lesz 2 éves ;) )

Minden jót!!!

Blackrose

BR
Kép
Kép
Kép
blackrose
Keszthely
 
 


Szeretnék figyelmetekbe ajánlani egy új szolgáltatást.Kiváló min. Liberó és Pampers betétes légáteresztős pelenkák vásárolhatók kedvező áron.Mini:2kg-6kg.ig 33ft/db. Midi4-kg-9kg 35ft/dbMaxi:8kg-16kg-ig 37ft/db.junior:12kg-tól-25kg.-ig38ft/db.
Rendelés MIN:100 DB Előszőr próbacsomagot állít össze a cég,hogy kiválaszhasd a neked megfelelőt a 10 pelusból.Aztán
több félét is rendelhetsz1 csomagban,Szállítás 2-3 hetente,dijj 200ft/fő
Fizetés a futárnak.Bővebb infót kérj l.
Tóth Marianntól írj a mariann10@freemail.hu-ra. Vagy látogass el honlarunkra
www.pelenkacsomagkuldo.tar.hu -ra. Tóth mariann
Az ország bármely részéről veszek fel rendeléstJ
 


Sziasztok!

Most csatlakozom hozzátok,bár lassan már nem kismama leszek hanem mama.Nemsokára megszületik a kisfiúnk,akit már nagyon várunk..Sokat aggódom,de ki nemKép Nekünk ő lesz az első..Ha valaki a keszthelyi kórházban szült,akkor az írna pár sort a tapasztalatokról? sokat segítene...
Évi
Vendég
 


Szia Évi!!

Itt is egy Évi Kép
Mikorra vagy kiírva?
Tapasztalatok tekintetében... én rosszat nem akarok írni, jót meg nem sokat tudok. Így nem írnék. Sajnos nekem igen csak nem kellemes élményeim vannak, ami kellemes az meg nem a kórház miatt az. Kép

Én május 15-re várom a második babócámat. Szóval én se sokáig vagyok már kismami.

Írj ha tudsz!!!

BR
Kép
Kép
Kép
blackrose
Keszthely
 
 


Sziasztok!

Most vettem csak észre, hogy az írásom óta jött erre egy-két ember. Annyira vártam annak idején, és amikor írtatok, akkor már kórházban voltam.
Szóval, most már vannak saját tapasztalataim a keszthelyi szülészettel kapcsolatban, hiszen március 2-án megszülettek a babáim, Marci és Flóra.
Veletek mi újság arkcsiga, blackrose? Megvannak már a babócák?

Andi
Kép
 
 


Szia Andi!!
:) Igen már én is megbabásodtam( ismét)... vagyis ha jó nézem a HSz-ed után pont 1,5 órával, azaz május 19-én 11.50 kor megszületett a lánykám :wink: Budapesten a Szent István Kórházban. Szóval amit terveztünk az be is jött. :)
Amúgy te kinél szültél itt Keszthelyen? Milyen volt?
Hogy bírsz két csöpp manócskával?

Minden jót!!

BR
Kép
Kép
Kép
blackrose
Keszthely
 
 


Sziasztok:)
Na csak megindul megint a fórum.. Én május 4-én szültem, a körülményekről úgy mint a holtakról: jót vagy semmit..szóval semmit:)
A kisfiam a Benedek nevet kapta, 3550g-mal született és 52 centivel. Azóta már megtanultam pelenkázni, büfiztetni,fürdetni:) és persze szoptatni:) Még mindig nem hittem el,hogy anya vagyok, és hogy van egy gyönyörű fiam, aki az én karomban és persze apáéban érzi a legnagyobb biztonságban magát.. nekünk ő az első,de mát szeretnénk egy kislányt is.
Írjatok mi van veletek:)
Kérdés:minden jel arra mutat,hogy nő a foga... Mit csináljak szerintetek?
Évi
Vendég
 


Szia Évi!!

Tuti, hogy nő? Mert kb.3-4 hónaposan megduzzadhat a baba ínye, mert a fogcsírák ekkor helyezkednek úgy mond start állásba, hogy aztán 6 hónapos korban neki induljanak.
Amúgy van az a hűtős rágóka(víz van benne, és a hűtőben lehűthetős)azzal hűsítheted, meg lehet venni Dentinox nevű ecsetelőt azzal bedörzsizni a babó ínyét, meg ha nagyon nyűgös akkor a védőnénink javaslatára én Panadol Baby szirupot adtam anno Tominak.
Ő sokat szenvedett ekkora korában pont emiatt, meg aztán kezdteben amikor a fogai nőttek, aztán ahogy nőt úgy szokta meg, mostanra már mind a 20 tejfoga meg van, de a vége felé hiába nőt 4 foga is egyszerre nem is vette fel.:)

Hát igen én is így vagyok a fiam szülésével... hogy inkább semmit.
Bár ahogy végig gondolom, Pesten se voltak jobb körülmények, mert nem akarok nyakig bele menni , de ott is csak az a bizonyos "magyar egészségügy" van, csak a hozzáállásban voltak mások. Szóval itt sem elsősorban anyagi vonzatú változtatásra van szükség.
Azért leírhatnád mégis hogy smint szültél.

Zsandi!

Gondolom el vagy havazódva az ikrekkel, de azért ha bekukkantasz mesélhetnél róluk, meg hogy neked milyen volt a szülésed.

Kép Adél mosoly

toti születése
adél születése

BR
Kép
Kép
Kép
blackrose
Keszthely
 
 


Sziasztok!

Hát én nem értek a fogakhoz:) Az alsó ínyén van két kis világosabb folt. Az öklével dörzsöli, sokszor csak lehűtött cumit hajlandó a szájába venni, és attól kicsit megnyugszik..
Ráadásnak megkaptuk a 3 hónapos oltást, de szerencsére nem lázasodott be. Pár napja meg elkezdtük etetni banánnal és répával. Imádja! Nem lehet abbahagyni,mert akkor sír,hogy kér még.. Kiskanállal etetjük és folyton nyitja a száját, és nagyokat mosolyog mikor lenyeli a falatkát:) Édesek ezek a babák.. És amikor mosolyognak az ember elfelejt mindent..
A szülésem tragikomédia volt.. Veszekedtünk a dokival,hogy mit akarunk és mit nem. Az első megmozdulás az volt, hogy a férjem nyugodtan menjen haza, mert úgyis csak reggel születik a kicsi.. Este fél 9-kor mentünk be, mert fél hétkor elfolyt a magzatvíz. Mondtam neki,ha ő hazamegy,akkor én is. Aztán alá akartak iratni egy papírt,hogy azt csinálnak amit akarnak..pl: beadhat bármit,meg ilyenek. Mondtam, hogy nem írom alá, csak ha kihúzzuk azt amit nem akarok.. Úgy beszélt velem mint egy taknyos kölyökkel, ezt kikértem magamnak,akkor abba is hagyta. Aztán be akart adni fájáserősítőt,hogy gyorsítson a dolgon. A férjemmel közöltük,hogy nincs programunk estére, kivárjuk míg megszületik:)
Csak az utolsó fél órára kaptam,mert a tolófájások nem voltak elég erősek. És 6 óra 18-kor megszületett Benedek:) A szülési fájdalmakra nem nagyon emlékszem már, jöhet a következő;)
Remélem az kislány lesz,mert azt is szeretnénk.. A fiam egy tünemény, remélhetőleg az is marad.. De kizárt,mert valószínű ránk ütött, és akkor reszkessetek szülők:)

Na megyek, írjatok!
Évi
Vendég
 


Sziasztok!!

Ritkán de azért jövök!!
Hogy hogy már hozzá táplálsz nincs tejcsid?
Próbáld az almát meg az őszibarit.
:lol:
Amúgy ki volt az a kedves akivel veszekedned kellett?
Annyira vicces részint amit leírtál, de ha jobban belegondol az ember siralmas és nincs kedvem nevetni.

De az a lényeg, hogy ott a babócád...

Amúgy nincs kedved valamikor egy talit összehozni,pl egy sétát?
Nem kényszer csak kérdem...

Na megyek, mert Tomi is felébred, még egy darabig szórakoztatják egymással a hugival, de nem sokáig.

Pussz!!

Kép tesók

Kép anya baba

BR
Kép
Kép
Kép
blackrose
Keszthely
 
 


Szia!

Nos,azt hiszem találkoztunk,csak nem tudtál róla:) A intersparban láttalak titeket, kb. a babarészlegnél futottunk össze, ti kifelé,mi befelé mentünk..Ha jól láttam:) A kicsi a hasadra volt kötve egy kendőfélével.. Nem tudom,hogy pontosan hogy hívják..
Mi nagyon jól vagyunk.A Picur iszonyú sokat eszik.. Azért kap már mást is,mert fogyóban van a tejem, és látszott rajta,hogy nem elég neki.. Azóta egyre többet eszik..Megjegyzem többet mint mi:) Van egy cumisüvege, ami ha jól láttam 260 ml-es.. Na abból kell másfél, de úgy,hogy először csordultig van töltve.. Ha elfogy, kiabál, és szinte belerázkódik úgy sír.. A férjem szalad, reload és már kezdjük is újra.. De utána kéne látnod:) Vigyorog mint a vadalma.. Hatalmasakat kuncog és sikongat... Nagyon jó gyerek mert reggel hatig alszik, aztán fél hétig megszoptatom, átpelusozom és alszik tovább..Azért is tudok írni:)
A találkozásban benne vagyok, majd egyeztetünk,mert mi folyton jövünk megyünk..meg hát nemsokára irány anyosómék.. Ők nagyon messze laknak (Szabadka-Szerbia).. Így kész rémálom a csomagolás,hogy nehogy vmi itthon maradjon..De menni kell,mert ők is szeretnék látni a Kincsünket, csak hát a dolog nem olyan egszerű.. Sokban van a benzin és hát az idő sem elhanyagolható.. Múltkor visszafelé dugó volt, a kocsban nincs légkondi, így 11 táján már elviselhetetlen volt a hőség.. Szerencsére Benedek nem reagálta le rosszul, megetettem menet közben (sosem szoktam kivenni a hordóból, de most volt hogy negyed óráig álltunk..), kaja után már csak vigyorgott.. Ahogy szokott:)
A doki akinél szültem Varga Tamás volt.. Nagy élmény volt,ahogy írtam is:) De nem vette el a kedvem.Öt gyereket szeretnék, a férjem kevésbé :D De ő végig ott volt velem, és a szülés után annyit mondott: akkor vállalunk újra babát, ha te akarod.. láttam milyen, sosem kérnék tőled ilyet,ha nem akarnád..
Imádom:) De én sokat szeretnék, ő inkább az anyagi vonzata miatt aggódik.. Nevelj fel egyet-kettőt jó körülmények között, vagy 3-4-et átlagosan, vagy rosszabban... Dilemma az van..Főleg mostanában,hogy ennyire nem lehet kiszámítani,mi lesz...
Na megyek,mert ma még dolgoznom kell, meg hát vár rám a mosógép, és a többi szokásos, amíg a fiúk alszanak:)
Ha írsz, esetleg teszek fel képet :shock: :lol:
Vendég
 


Ejjj!! De nagyon úgy van!!! Most törtem a buksit de nem emlékszem.
Adélt van hogy hordozókendőbe cipelem, mert két kocsival is maccerás a menet. De asszem akkor egy kocsi se volt mert Tomi is kivételesen sétált.
A dokidat nem ismerem, szerencsére vagy nem is tudom.
Amúgy örülök, hogy ez totál nem törte le a babavállalási kedvedet.
:)
No most mennem kell, de majd még jövök folyt köv.

BR
Kép
Kép
Kép
blackrose
Keszthely
 
 


Szia!

Hát ami a babavállalási kedvet illeti, nagyon sok gyakorlással majd megpróbálunk egy kislányt is összehozni,amint lehet :D
Töltök fel képeket,mert most kicsit nyügi vok, ilyenkor nem vok igazán jó társaság:)

Kép Egynapos_Benedek Kép haromnapos2_Benedek Kép vegre_apaval_itthon
Vendég
 


Sziasztok!

Na, már megint nem vettem észre, hogy feléledt a topic. Amikor írtam, utána be-benéztem, aztán most meg tessék. :lol:

Gratulálok nektek a picúrokhoz (akik már nem is olyan picikék, hogy megy az idő....).
Az én szülésem nagy élmény maradt, és rosszat nem igen tudok mondani róla. Dr. Pap Ervinnél szültem, teljesen meg voltam elégedve. Aznap reggel elfolyt a magzatvizem úgy 7 óra körül, és fél 1-kor lettek meg a babák. Egyedül talán az volt fura, hogy mivel nagy látványosság voltunk az ikrek miatt, meg a műtő is full készen várt minket minden eshetőségre felkészülve, így baromi sokan lettek a végére. De hát akkor ez annyira nem is érdekelt, mással voltam elfoglalva. :)

Remélem benéztek néha, mert látom, hogy már megint 1 hónappal lemaradtam az utolsó hsz-hez képest.

Andi
Kép
 
 


Sziasztok!

A héten írok, ígérem, de most nagyon el vok havazva. Ne tűnjetek el!!
Évi
Vendég
 


Sziasztok!

Mi újság veletek? Babák hogy vannak?

Néhány kép rólunk

Kép

Kép

Kép

Andi
Kép
 
 


Sziasztok!

Hát mit mondjak, semmi időm nincs. Mindig felnézek, de max annyira, hogy elolvassam, ki mit írt. Benedek nagyon gyorsan nő, és már felforgtja az egész lakást:) Csatolok majd képet, ha sikerül.. Kinőtt a foga, és most éppen almát rág.. Körbemászta a lakást, felmérte a terepet:) Már mindenhol feláll, én meg betegre aggódom magam, hogy elesik.. És persze a jóhír, hogy úgy tűnik Benedeknek kistestvére lesz.. A 12 hetet ki kell várni, hogy minden rendben legyen, de reméljük...
Na, megint mennem kell írjatok, ha erre jártok.. Kép Már állok Kép Pancsi
Vendég
 


Sziasztok!

2 hónapos kislány édesanyja vagyok, elég sok tejem van,é s holnap utazunk KHévízre nyaralni. Lent nem tudok tejet fagyasztani, de kiönteni sem akarom, és szokott lenni napi 1-2 deci többletem. Arra gondoltam ,lent hátha vkinek szüksége lenne rá...
szilviah@interware.hu
szilvia_h@freemail.hu- ezt lent is mg tudom nézni

Kép
Kép
 
 


Sziasztok
ha lenne itt valaki, örülnék.... főleg mostanábasn szült kismamákat keresek
köszi
 
 


Szia!

Az én kisfiam 15 hónapos, de élénken emlékszem az első hetekre-hónapokra. Hogy van a kicsi lányod?

Látom, nem igen mozog ez a topic. Nézz be a "gyermekek-magzatok..." alatt a "2007. őszi babák" topic-ba, ott biztos találsz sorstársakat.

Csókoltatom az anyósod. Nálunk anyós téren nincs változás, sőt a férjem neheztel rám és azt mondja, hogy "bántom a szegény anyját". Pedig nem bántom, soha nem bántottam meg életemben, csak a férjemnek panaszkodom, de nem áll ki mellettem. Rá fog menni a házasságom, már látom. Most sem tudunk már normálisan szólni egymáshoz és szinte naponta veszekszünk.
 
 


Kedves ismerős, vagy éppen ismeretlen!

Ha arra érdemes információnak tartod, kérlek, add tovább az ismerőseidnek is.

"Március elejétől induló kismama körbe szeretettel hívok és várok minden érdeklődő kismamát. Közös lelki, gondolati és picit gyakorlati felkészülés a szülésre, gyermekágyra és az anyaságra.
Helye: Keszthely, Martinovics út 13.
Első alkalom: márc.3. 16. 00
Érdeklődni, jelentkezni: blackrose01@freemail.hu -n illetve a meghirdetett időpontban a helyszínen.

Varga Éva, dúla (szülés körüli asszonytársi segítő)"

Köszönöm szépen! Kép

BR
Kép
Kép
Kép
blackrose
Keszthely
 
 


Sziasztok! Bocsi a zavarásért, de a segítségeteket kérném! Egy nagyon kedves ismerősömért lesz koncert. Többségetek nem errefelé lakik, de van lent számlaszám. Aki segít, köszönöm szépen!Minden forint számít!!!
"A Festetics György Zeneiskola szeretetel meghívja Önt és kedves családját 2008. október 11-én (szombaton) 19.00 órára a Karmelita Bazilikában megrendezésre kerülő JÓTÉKONYSÁGI HANGVERSENYRE.
közreműködnek:
a Zalai Balaton-part Ifjúsági Fúvószenekar
Karnagy: Kiss Tamás
Festetics György Zeneiskola tanárai és növendékei
Keszthelyi Klarinét kvartett
Szabó Ágnes - ének
A BELÉPÉS DÍJTALAN!
Adományokat köszönettel elfogadunk
Vincze Józsefné Halász Enikő gyógykezelésének költségeihez

Az adomány befizethető a Hévíz és Vidéke Takarékszövetkezetnél vezetett 74500286-31311856 számú számlára is."
 


blackrose írta:Kedves ismerős, vagy éppen ismeretlen!

Ha arra érdemes információnak tartod, kérlek, add tovább az ismerőseidnek is.

"Március elejétől induló kismama körbe szeretettel hívok és várok minden érdeklődő kismamát. Közös lelki, gondolati és picit gyakorlati felkészülés a szülésre, gyermekágyra és az anyaságra.
Helye: Keszthely, Martinovics út 13.
Első alkalom: márc.3. 16. 00
Érdeklődni, jelentkezni: blackrose01@freemail.hu -n illetve a meghirdetett időpontban a helyszínen.

Varga Éva, dúla (szülés körüli asszonytársi segítő)"

Köszönöm szépen! Kép


Szia, nem ma voltál véletlenül védőnőnél?
Rajtam sötötkék kantáros nadrág volt.
 
 


Sziasztok!

Gyermekorvost keresek Keszthelyen. Egy valakit már megismertem, szeretnék róla valami infót kérni, mert elég fura volt a stílusa és vegyes benyomást kelt. Leírom a nevét és a sztorit, csak nem tudom jár-e ide valaki egyáltalán?

rifu
 
 


Van itt valaki ???
Új kismamák vagy baba várók vagy csak tervezők akinek van kedvük beszélgetni ebben a témában?

Kép
gorzi
Keszthely
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

cron