Sziasztok!!
Sajnos nem tudtam jönni az elmúlt napokban, hiába jöttünk haza vasárnap délután..sajnos esélyem sincs mindent visszaolvasni, de azért megpróbálok
Mamy, Bujka
csak ismételni tudom magam, gyönyörűek, sőt álomszépek a babáitok, nagyon irigyellek ám Titeket hogy már itt tartotok..na jó azért terhesnek is jó ám lenni, nem szaladunk a dolgok elébe
Suezi
sajnálom hogy így kiborultál, én teljesen megértelek. Egyszerüen nem értem, Te vagy a nem is tudom hanyadik akitől azt hallom, hogy nem írja ki a dokija....ez egyszerüen hallatlan
Mi az hogy nem ír ki? Akkor legközelebb egyszerüen csak mondd azt, hogy szédülsz, meg görcsöl a hasad. Egyszerüen nem hiszem el hogy 37-38. hétben járó kismamát nem írják, ki, melyik orvos fogja azért vállalni a felelősséget ha valami baj, vagy valami nem várt történik Veled?
Akkor úgy látszik nekem van szerencsém, nekem kapásból adta a doki a javallatot (előre szóltam mikortól nem szeretnék dolgozni, és egy percig nem volt semmiféle vita) és a háziorvos erre írt ki, folyamatos táppénzzel.
A szomszédasszonyt meg végképp tojd le magasról, nekünk egyszer szóltak be a kutyák miatt, ill.nem is szóltak, csak kopácsolt az ablakon, mert nem tetszett neki, hogy a ház előtt eleresztettük őket, utána meg elbújt a függöny mögött mikor felnéztünk - szóval az volt, hogy a Bali egyből felkiabált ( a "Kicsim" a 193 cmjével és 95 kilójával
), hogy nem kopogunk, gyere le ha valami nem tetszik - azóta egy mukkot nem hallunk. Egyesek komolyan azt hiszik, birtokon belül bármit megtehetnek meg bárkinek beszólogathatnak kedvükre. Minden házban van egy-két ilyen, ezeknek célszerü már a kezdetek kezdetén, az első atrocitásnál letörni a szarvukat, mert utólag már nehezebb kezelni a helyzetet.
A másik amin sokszor kiakadok, az okoskodó jószándékú emberek akiknek többsége egy szál gyereket se szült, de olyan tanácsokat tudnak osztogatni kezdve a terhességgel meg a babázással kapcsolatosan, a szülési fájdalom szükségességén keresztül a névválasztás helyességén át, meghogy pl. kinek mekkora haskörfogatal kell rendelkeznie egy adott terhességi héten..komolyan mondom, én elképedtem ettől először, szerencsére mostanra már sikerül ezeket kezelnem...egyszerüen ha ilyennel találkozom,lehet hogy bunkóság, de azzal kezdem, hogy megkérdezem ő hány gyereket szült, és utána még mielőtt válaszolna, faképnél hagyom...
Én meg ma jelentkeztem 32. heti kötelező uh-ra jó vicc, hogy csak a 35. hétre tudnak időpontot adni...úgyhogy pénteken megyünk 3d-re a Kárpát u.-ba
Mindenkit szeretettel üdvözlünk, én meg próbálom bepótolni a lemaradást...
Tűzmanó