Sziasztok!
Pannamanna:
Üdv. köztünk, majdnem egyidősek a gyerekeink, az enyémek márciusban lesznek 2 és 4 évesek. Mi is most kezdjük Bálinttal az ovit.
Mázsa:
Mi is a Turul oviba megyünk, tiszta kiscsoportba, ezek szerint a tesód kisfiával egy csoportba.
Mi is, mielőtt Benedeket vállaltuk, beszéltünk a kilókról, rajtam 10 kiló volt, a férjem azt mondta, nem számít, majd a kettő után lefogyom. Aztán sikerült még 20-at híznom, pedig odafigyeltem, Bálintnál nem, és ott is 20 jött fel. Szóval 30 kiló felesleggel mentem szülni.
Szülés után csak 10 ment le. Most ott tartok, hogy 7 kilóval vagyok több, mint az induló. Engem zavart, de a gyerek a lényeg, az biztos. Főleg Nektek, hogy nehezen lett Máté is. Jó lesz neki a kistesó!
Lola:
Vettem ruhákat. A Corában van egy butik, lehet, hgoy ismeritek, Invázió a neve. Kínai ez is, de szerintem jobb minőségű. 790-ért vettem h.u.polót, 990-ért farmerszerű gatyót, 390-ért r.u polókat, 1290-ért pamut szabadidőruhát.... Meglátjuk, meddig tart. Sokmindent kellett venni, cipőket még nem is vettünk. Bálintnak kell 3, Benedeknek is egy, férjemnek is.
Moncsi:
Felvettelek az msn listámra, ha nem baj, szeretnék az urológusról kérdezni. Telefonszámot.
Jobbulást Dórinak. Rendes Tőled, hogy betegen nem hozod a többiek közé. Mi legtöbbször ott kaptuk el a betegségeket.
Zsanka:
Máténak is jobbulást! Nekem is a léggömb tetszik, jó lenne a repülős csillárunkhoz. Nekünk is vannak világító csillagok, bolygók is.
Ági:
Kitartás Nektek, próbáld lefoglalni sok érdekes dologgal.
Angika:
Múltkor csak a talis képekről akartam kérdezni, aztán elmentetek nyaralni. Ismerősek voltak a képek, utána írtad, hogy hol voltatok, mi is voltunk azon a strandon idén legalább 3x.
Rita:
Ha tudtok, gyertek el ma Ti is!
Máguska:
Dolgozol délután?
Mi megyünk ma a Máltaira, férjem úgyis tanfolyamon van, egyedül lennénk.
Hétvégén leugrottunk a Balatonra, még utoljára, hogy jó idő volt. Gyerekek nagyon élvezték, fogtak nekik kishalakat vödörbe, Bálint meg visszadobálta őket. Benedek csak kergette.
Vasárnap meg a szüleimnél voltunk Lábatlanon, halászlevet főzött a férjem bográcsban.