Új privát üzeneted érkezett!

Elizabeth,
jó trükk a hétfőkre: a pisimintát vedd le és tedd hűtőbe, majd amint nyit a patika futás tesztért, pisi elő, teszt belemárt. :P
Vendég

igen áfonyaaa, jó is lenne, csak valakinek dolgoznia is kell :(
elizabeth25

Erre nem gondoltam... :(
(Én GYESen vagyok még :D )
De kedd reggelivel is megelégszünk... :)
Vendég

Áfonyaaa. remélem jó hirt hozhatok, ha nem...hát majd lesz valahogy. :(
elizabeth25

Jó éjt csajok!

Kép
zölddisznó

Na, megint kezdődik egy coca-ébresztős hét!

Egy kis látásellenőrzés:

Aki lát egy gyönyörű görbét, az felébredt!

Kép
zölddisznó

Úgy látszik , csak én nem!!! :lol:

...szóval itt a meseszép görbe:

Kép

Boldog hétfőt!

Kép
zölddisznó

Sziasztok es jo reggelt,

Zoldi, ez tenyleg nagyon szepen alakul, majdnem egyutt haladunk :)

Kép

szep napot mindenkinek!!!!!!

Puszi
Melcsi

Ui:megjott a 3.-4. lecke a ferty-tol, hetkozben forditom es teszem a masik homeros topic-ba.

Kép
melcsi6

Jó reggelt,
én is nagyjából veletek haladok, a hő szerint előrébb, de a ticker mutatja helyesen... 5. DPO
Hát a sajátomat gyönyörűnek nem nevezném, de ki tudja, a múlt hónapban tényleg gyönyörű volt, oszt csak mensi lett a vége... fene tudja... :roll:
Melcsi te egy kincs vagy, apa külön üdvözöl, így nem nyúzom őt hogy fordítson nekem :D

Kép
Vendég

Jó reggelt!

Nekem még a pé. napját se jelölte be a fertiltity..szóval inkább fel sem rakom a görbém, megtekintésre sem érdemes...a hőm 36,5-6 körül van..ebből már nem lesz semmi :(

Kép
babancs

Sziasztok lányok!

Hogy vagytok ma?

PUszi
elizabeth25

Babbancs:
Na nem elkeseredni! Arra meg korai. Attol, hogy a program nem jelol valamit, abbol meg igenis lehet peteeres is meg baba is.
Tedd csak fel a gorbedet nyugodtan :lol:

Afonya:
A masik gorbet is tedd fel legyszi! Ez szerintem elegge jol alalkulgat :wink:

Zoldi:
Neked is klassz :)

Melcsi:
A Tied meg a jo magas hok miatt kulonosen tetszik.

Az enyem meg szerkesztes alatta van. Most megyek uh-ra aztan majd megprobalom feltenni... Talan ma ejjel lehetett a peteeresem, mert tegnap meg nagyon feszitette a tuszo a pocim... :roll: Persze Uh utan tobbet tudok.

baratodildi

Hi csajok!
Áfi, nagyon jól alakul a görbéd! Az enyémben sajnos óriási esés történt, amit beágyazódási esésnek még korainak tartok.
Neked érzékeny még vmelyik petefészked? Nekem pisiléskor mindkettő picit fáj, mintha még feszítené a tüsző....
Te szeded a duphastont? Én még nem kezdtem el szedni, mert attól tartok "hormonzavart" okoz ha úgy szedem hogy nem lennék babás?
Melcsi, Zöldcoca:
Mindkettőtök görbéje nagyon biztató! Mindent bele!! ++++++++ Kép
macspacs

Áfi, Melcsi Coca,

Éreztek vmilyen beágyazódási tünetet? Pici szurkáló érzéseket vgy bármi mást?
Én sajnos az ég világon semmit!!
macspacs

Lányok nagyon szurkolok nektek, ha legalább nekem már nem sikerült! :(
elizabeth25

Sziasztok Mindenki!

Hát, szombat reggel felébredtem 6-kor (szokásos kelés), megmértem a hőt, 36,7. Visszaaludtam, 7-kor ébredés, hőmérés, 37,0. Most akkor melyik? Bár végül is mindegy, mert ma rendesen megjött :twisted: 1.cn. :cry:

Kép
perzsi

Perzsi, sajnálom! :(
elizabeth25

Elizabeth,
Meg is jött, vagy csak a teszt negatív?

Perzsi,
Sajnálom :-(((
macspacs

Jó reggelt mindenkinek!

Szép görbék.
Nekem ez az első hónap, hogy isten igazából mérem a hőm. Ma vagyok a 12 napon a hőm még lent van 36,3.

Perzsi!
Én úgy tudom, hogy mindig ugyanabban az időben, kell mérni és addig, míg fel nem keltél az ágyból. Tehát én a 6 órás mérésedre szavazok.
:wink:

Zölddisznó!
Gyönyörű tankönyvi görbéd van, bárcsak az enyém is ilyen lenne!!
:roll:

Babancs!
Azért tedd fel a görbéd :shock:
vivin

Macspacs...olvass vissza. :) Most ezt így hosszú lenne leírni! Szombaton meg vasárnap is írtam. :)
elizabeth25

Sziasztok!!

Nekem a Jónás naptár szept 3-tól 7-ig jelöli a termékeny napjaimat! Peteérésem ilyenkor MÉG hírből sincsen :lol: :lol: Nem baj, azé magamra rántottam apár tegnap, meg ma reggel is! :lol: Max gyakoroltunk és még jóisvót :lol: :oops:
Hja és én is mértem szájban is hüvelyben is a hőmet és nekem a hüvelyi az eddig minden reggel egyforma (ha görbében nézzük ugyanis minden reggel 37 kereken) míg a szájban mért (reggeli ébredési) az néhány tized fokkal is eltért! Szal én a hüvelyben mérős hőre szavazok! Ha a Zuram látna röhögne :lol: Egyszerre 2 hőmérő lóg ki belőlem reggelente :lol:

Elkaptam Violámtól a kötőhártyagyuszit, alig látok a bal szememre:(

Mindenkinek drukkok mennek++++++++++++++++++
Pussz
E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok Lányok!

Szeretnék bekapcsolódni a topicba. 3. hónapja csinálom a hőmérőzést a Fertyn vezetem. Eddig semmi eredmény de ez nem végleges :D . Most vagyok a 11.dpo-n ha minden igaz. Fenn van a hőm napok óta 36,9 de szerintem ez nem jelent semmit magába. Mindenkinek hatalmas drukkok!!
Vendég

csajok,

újabb kérdések fogalmazódtak meg bennem. Tudna vki segíteni?
1, A duphaston megemeli a testhőt, ha nem vagy terhes akkor is?
2, Ha több petesejt is megérett több tüszőből lsd Áfi :lol: meg én, akkor az összes tüsző termeli a sárgatesthormont, vagy csak egy tüsző, amelyik petesejtje megtermékenyült. Ha több is megtermékenyült akkor több tüsző is termeli a progeszteront?
macspacs

anitamami,

sztem igenis jelent vmit a 36,9. Az tök jó hő 11 dpo-n!!! :lol: :lol:
Megy a drukk!!!+++++++++++++++++++++++++++++
macspacs

Sziasztok!

A napokban kéne megjönni(pontosabban nem kéne),de egyenlőre nem nagyon érzek semmit.
A görbém most így néz ki:

Kép

Az a világoskék függőleges vonal mit jelez?!

Áfi

Megnézted a szalvétás oldalt?

málna2162

Sziasztok Lányok!
Tekintettel arra, hogy én dobtam be az ingás témát a köztudatba, úgy gondolom, hogy úgy illik, hogy jelzem: vettem az adást, nem gondoltam,hogy 3 hozzászólás ilyen nagy problémát okoz. Természetesen tiszteletben tartom a kérést és többet nem hozom fel, bár én úgy gondolom, hogy az inga és a hőmérőzés "testvérek", egyfajta játék, igazából egyiket sem szabad véresen komolyan venni.
Ha a továbbiakban bárkit érdekel szívesen látjuk a 2006. aug. babaprojectes topicban, ahol bárki bármről kedve szerint írhat, akár asztrológiáról is - bár közös megegyezéssel színessel jelöljük ezt a témát, így akit nem érdekel átugorhatja - merthogy mindenre lehet megoldást találni pozitív hozzáállással.
Mindenkinek további sok sikert babagyártás terén!
Fanny
fanny01

malna:
Jelenthet pl beagyazodast :) Nagyon klasszul nez ki, hogy ott ujbol megugrik a gorbe. Drukkolok!

Na nalam ma mar nem volt 10 orakor tuszo, tehat a peteeres megvolt, vagy a tuszo eltunt peteeres nelkul. En az elsore szavazok : :P
Mindjart itt a gorbem is:
Kép

baratodildi

Malna!

Én sem láttam még ilyen világoskék vonalat, de nekem is az a tippem, hogy a beágyazódást jelöli. Szép a görbéd, grat!!!

Baratodildi!

Ígéretesen halad előre a görbéd! Az enyém is hasonló, csak olyan csiga.

Kép
babancs

Macspacs,
HUJJUJUJJJ! Te! Nem szeded a Duphastont??? Azonnal kezdd el míg késő nem lesz! Nem okoz semmilyen hormonzavart akkor sem ha nem vagy babás!!! Ez csak progi, amit akkor is termel a szervezeted a második fázisban ha nem vagy terhes! Viszont ha megfogantál, és kevés progit termelsz nem fog beágyazódni a baba, míg egy egyszerű kis pótlással esetleg igen! Komolyan mondom hogy MOST vegyél be Duphastont! Igen a hőt megemeli mert magát magát a hő emelkedését is a progi hőközpontizgató hatása okozza. De attól bajod nem lesz. És biztos hogy az összes (pl 3) sárgatest termeli a hormonokat, de ez bonyolult visszacsatolásos rendszerrel szabályozva van, így 3 sárgatest nem = 3x annyi hormon!!! Beágyazódási tünetek pedig... hát szerintem az csak túlzott önfigyeléssel odaképzelt dolog, de ez csak az én véleményem.
Ildi,
a kedvedért felteszem a hüvelyes görbém is. :)
Perzsi,
a szokásos kelés az érvényes. Mensit sajnálom :(
Enikő,
jobbulást! A hüvelyi hő tényleg stabilabb.
Fanny,
sajnálom hogy a kérésemből mégis sértődés lett. Nem volt célom.
Ildi,
nem engedi feltenni valamiért... sorry
Vendég

SZiasztok!

Megvagyunk. Semmi extra nincs velünk. Megkezdődött a munka, el vagyok havazva. Csüt., péntek évnyitó. 7végén túrázni voltunk, Vikivel történt egy kis baleset. Részletekről akit érdekel írok priviben, mert nem szeretném, ha v.ki rám ismerne.

Vissza még nem olvastam, ezért nem reagálok.

Mindenkinek sok puszi! Akik a célegyenesben vannak azoknak extra drukk!

moni

Áfi: Sztem lehet érezni a beágyazódást! Legalábbis én éreztem fájdogált a hasam,olyan mensiszerű fájdalom,az egész alhasam fájt!!! És hirtelen megnőtt a méhem, ez azt jelenti, hogy kb a beágyazódás után 1 héttel már mondta a doki, hogy tuti babás vagyok mert érezhetően nagyobb volt a méhem de UH-án még semmi sem látszott! Már 6 hetesen kidudorodott a hasam. Mondjuk nem vagyok egy egyszálbél :lol:
De sztem van olyan nő is aki nem érzi. Ez pont olyan mint hogy van aki érzi a PÉ van aki nem, van akinek görcsöl a mensije van akinek nem! :wink:
Sztem :)
E

ceniko
Szeged

A görbém mai állása,nem sok látszik még rajta:
Kép

moni

Valaki tudja, hogyan lehet athelyezni a peteerest a fertyn? Mivel nekem tuti nem akkor volt amit jelol es szeretnem atmodositani. :) Bar lehet varok meg par napot es akkor talan magatol is atmodosul.

babancs:
Neked bejelolt mar valamit a ferty?

baratodildi

Enikő,
lehet hogy igazad van,és nem is rossz értelemben írtam amit írtam, de azért valljuk be, ilyenkor még azt is érezzük ahogy a körmünk nő ha nagyon akarjuk... :wink: szóval csak arra gondoltam, ilyenkor mindenki (én is) picit túlzottan figyeli magát, és esetleg úgy produkál tüneteket, persze nem szándékosan, de nekem minden ciklusom végén hányingerem van reggelente, pedig mikor terhes voltam a lányommal sosem volt! :D
Ildi, szerintem nem lehet, vagy legalábbis én nem tudok róla.
Vendég

Áfi,

Köszi szépen a tanácsot. Sajnos most ninsnálam gyógyi, de ahogy hazaérek 17:30 körül rögtön beveszek egyet!!

A tüneteket sajnos szerintem is be lehet magyarázni magunknak.
Én hipohonder vagyok, és suliban amikor 'TETŰ"szűrés volt, állandóan viszketett a fejem. De csak addig, amig nem vizsgáltak meg. A múltkor meg arra lettem figyelmes, hogy egy kerthelység asztalán sok sok pici hangya mászkál. Ahogy megláttam őket rögtön viszketni kezdett a bőröm, pedig 1 hangya sem mászott rám!
macspacs

Baratodildi!

Nem jelölt be pé-t a Fertility eddig. Majd felrakom a görbém este, akkor jövök legközelebb.
Nemtom, talán machinálj a hőmérsékleti értékekkel..úgy meg lehet változtatni a görbén az ovuláció dátumát.

Ceniko!

Hogy vagy? Pajzsmirigy-vizsgálat? Kértél beutalót?
Nekem most fájdogál a hasam..de amit Áfonyaa mond, hogy kéne Duphaston (nemtom, nekem nincs)..de pl. Csakegynek a PCO-s fórumon mindenféle segítség és hormon nélkül végbement a beágyazódás. Mind1 azért szedem a Magne B6-ot, állítólag segíti a vetélés elkerülését.

Kép
babancs

Áfi: Igen egyetértek, ha az ember nagyon akar valamit, képes pszihésen beképzelni magának.... ez van!
De sztem lehet érezni, mert én egyikkel sem görcsöltem (nem akartam egyiket se görcsösen), mert egyből összejöttek, szal nálam a pszihés része kizárt. Ezért magamból indultam ki és én bizony éreztem!
Sőt én egész terhesség alatt éreztem, végig 2x9 hónapig folyamatosan fájdogált a méhem,hasam. Más meg észre sem veszi! (dejó is nekik :wink: )

Babancs: Még nem volt időm dokihoz menni, ma kezdtük az ovit, úgyhogy káosz volt, visszazökkenni a szürke hétköznapokba..... Holnap délutános lesz a dokim felhívom és kérem tőle a + pajzsmirigyes vérvételes beutalót is!!!! Köszi mégegyszer mindent :wink: , majd írok, hogy mi volt, de csak szept végén megyek a belgyógyászatra tudod...

ceniko
Szeged

Babancs: Sztem Áfi azárt javasolta a Duphastont, hogy tutira menjetek. mert végülis kárt nem okoz, viszont segíti a beágyazódást!
Sztem ez mindeképp jó ötlet :wink:

ceniko
Szeged

Babancs,
ööö... én kimondottan Macspacsnak tukmáltam a Duphastont, mert ő is hormonstimus, és az orvosa is mondta/felírta neki. Aki bogyók nélkül próbálkozik ne egyen hormont! Vagy legalábbis kérdezze meg a dokiját mit mond. Csak Macspacs is, én is stimusok vagyunk, ilyenkor kötelező a progipótlás.
Vendég

Sziasztok!
Van egy kérdésem, gondoltam felteszem a szakértőknek... 8)
Nem vezetek most normálisan görbét. Csak méregetem a hőmet. Legutóbbi 2 hónapban eleve alacsonyabb volt az alaphőm, kb. 36,3 körül a pé előtt, és pé-kor lement 35,3-ra. Mind a 2 hónapban. Most alapban magasabb a hőm, fogalmam nincs miért, 37 körül van. A ciklusom (múltkor és most is) 31 napos, és a 14-15. nap körül volt pé-m, most viszont a 14-15. napon 37-ről "csak" 36,3 körülre ment le. Ez szerintetek a 37-hez képest lehet pé?! Csak mert az előző ciklus 35,3-jához magas. Vagy azt sose kell nézni, milyen volt az előző hónapban?
Mi a véleményetek így görbe nélkül? Köszi, ha válaszoltok!
Vio

Kép
vio

Vio,
jól értem? A PÉ napján 1 teljes celsisusfokot zuhant a hőd? :shock: Egy nap alatt? Hirtelen? Nem 1-2 tizedet, hanem konkrétan 1 teljes fokot? Na de utána hogy ugrott fel? Másfél fokot? Mert csak úgy lenne magasabb mint a ciklus első felében... én ezt nem értem.
Vendég

Múlt hónapban pé előtt 36,3 volt, pé napján 35,3! Előtte is kb ugyanígy. Igen, csodálkoztatok akkor is, hogy lehet ilyen alacsony, 35,3. de legközelebb is így csinált. Miért, ez valami rosszat jelent? De utána terhes is lettem, csak elment a baba sajnos júniusban. Na és most meg konkrétan 37, 37,2 volt, aztán tegnap 36,2, 36,3 közt volt reggel. MIÉRT, EZ MIT JELENT, NEM KÉNE ENNYIRE?
Vio

Kép
vio

Vio,
biztosan nem jelent semmi rosszat, ezen ne izgulj. Ha nálad mindig így van, akkor a te szervezeted így működik és kész, nem gépek vagyunk mindenkinél szinte minden másképp van. Csak azért csodálkozom, mert a peteéréshez elég 1-2 tized esés, de az sem törvényszerű, ha nem hajnalban ovulál a delikvens nem is mérhető, és utána kell 3-6 tizedet (kb) ugrani felfelé, az már az ovu utáni állapot. Hát hogy neked 1 teljes fokot esik... vajon miért? De biztos hogy nem baj, csak fura! És utána mennyit ugrik fel?
Vendég

Hát aztán felment 36 körülre azt hiszem. Hogy most hova ugrik majd? Nem tudom :roll:
Köszi!
Vio

Kép
vio

Igaz, ez csak egy részlet, de ilyesmi szokott lenni-ez nem mostani...

Kép
vio

Na szoval mégegyszer... Kép

Kép
vio

Ígértem, hogy felteszem...sok jót nem látok benne. Ja Áfonyaa, bocsi, csak azért kérdeztem a Duphaston dolgot, mert azt hittem, már mindenkinek kell progihiány megelőzése miatt.

Kép

Kép
babancs

Sziasztok!
Ha nem haragusztok, meg egyszer felteszem a gorbemet:) csak linket tudok bemasolni, valoszinu azert kerulte el a figyelmeteket:)
Ne haragudjatok, ha pofatlankodtam.
Itt van tehat a link, csak ra kell katt.
Legyszi-legyszi szoljatok hozza, mikor lenne ok tesztelni, stb...

http://www.fertilityfriend.com/ttc/char ... 1157187289

Elore is koszi! Sok sikert mindenkinek!

Nomibogar
Kép
nomibogar

Nomibogar!

Nekem nem jön be a görbéd, hiába kattintok a linkre!

Kép
babancs

Nomibogár,
ha rákattintok nekem meg a saját múlt havim jön be.
Tedd be magát a képet!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?