Rejo!
Az jól nézett volna ki!!!!!
Elég lett volna ránézned a két csíkért!!!!!!
Egyébként ezt én is megerősítem: eljön az idő vmikor a 10-20 hétig, amikor már nincsenek koraterhes tünetek, hasfájás, hányinger, puffadás, mellbimbó érzékenység (sajnos ez utóbbi nálam kitartott a 24-26. hétig!
), de még nem mozog a baba!!!!
Ilyenkor meg emiatt ideges az ember lánya!!!
De mégegyszer elmondom, nyugi!!!!! Élvezzétek ki minden percét a 2. trimeszternek, mert utána már egyre nehezebb lesz minden!!!!!
Ja és a múltkor mondta vki a kantáros nadrágot. Felejtse el!!!!
Amikor nagyon kell pisilni (márpedig nagyon fog kelleni!!!), örülni fogsz, ha a sima derékigérőt gyorsan le tudod tolni, nemhogy pulcsi alatt kigombolni és hátrahúzni a kantárt + ne lógjon bele a wc csészébe stb.!!!!!
Viszont ezek a passzés állítható derekú nadrágok nagyon jók, ne ijedjetek meg attól, h. az eleje eleinte a hónótokig ér, lesz ez még így se!!!!!
Azt a derékövszerűséget, ami a régi nadrág és a póló közti növekvő rést hivatott kitölteni, csak azoknak ajánlom, akiknek lassan nő a pocójuk, mert különben pár hét után úgyis v. elhagyod a régi gatyád v. nem tudsz benne leülni!!!!!
A kismamacuccok nagyon drágák, célszerű körülnézni több helyen is, ráadásul többféle fazon van, mert többféle pocitípus van! Van aki magasan hordja a pociját, van aki - mint én - alacsonyan. Az első típusra jók azok a macipoci-szerű kerek kivágású nacik, a másodikra inkább a V alakú kivágásúak a megfelelők, különben a fél nadrágeleje a has alatt fog csúcsosodni mintha jólfejlett erekciód lenne!!!
A felsőknél sem mindegy, h. hol hordod a pocid, mert ha magasan, akkor a mellrész gyűrődhet felfelé, szabad belátást engedve amúgy is zavaróan növekvő melleidre!!!
Viszont melltartót vegyetek!!!! Az is, aki úgy érzi, h. neki nincs is melle, mert pár hónapon belül lesz!!!!!! Mondjuk 2-nél többet nem érdemes venni egyszerre, mert nem tudhatod, h. milyen iramban és mennyit fog nőni, de fog!!! ( Apuci legnagyobb örömére!)
Bugyiból inkább vegyetek csípőfazonút és lehetőleg egy mérettel nagyobbat, tovább ki fog tartani, mint a pocirahúzható fazon, ráadásul tutira nem szorít derékban!!!!! Nem kell feltétlenül a kismamaboltban vásárolni többezerért, én pl. a Szildy "márkájú" pamutbugyira esküszöm (gyártó: Szabó Ildikó 1055 Bp. Honvéd u. 22. Ez van a bevarrtcimkén.), amit az egyik helyi butikban ajánlott az eladócsaj, h. a kismamák ezt szokták vinni! Komoly 650 Ft volt!!!
Szóval érdemes alaposan megfontolni, h. mire költesz, mert egy egész iparág épül rád mostantól, és nem az a céljuk, h. olcsón vásárolj!!!!!
Ja! Otthonra érdemes olyan kínais melegítőt venni, aminek nem varrták hozzá a gumírozását az övrészhez (el tudod tekerni benne a gumiszalagot), és kötő is van benne, mert a 6-7. hónap táján úgyis el fogod vágni v. ki fogod cserélni a gumit, a gatya viszont veled nyúlik!!!