Új privát üzeneted érkezett!

Igen, Szomszédasszony, már titokban azóta örülök, mióta megtudtam, hogy a csigád tényleg megelőzte a nyulamat :wink: :D

Musz

KépKép
muszkuru
 
 


Bea
Azért izgulok, mert semmi tünetem nincsen.
Nem vagyok aluszékony és nem émelygek, nincs hányingerem.
Mintha nem lennék terhes...

Ha minden reggel hánynék, akkor tutira mehetnénk :lol:
Vendég
 


Musz
Az én babám kb 2-3 héttel kisebb lesz, a tiéd az öregebb :lol:
Nekem a 32. napon jött össze, ha oké minden.
Akkor Te már majdnem 2+3 hetes voltál...
Vendég
 

 
 

Kb.annyi lesz köztük,mint Bea és Dóri babája között!!!!!

Kép Kép
meli1118
 
 


Hát Sziszi, én nem tudom, melyik ciklusnap raktuk össze.
Esélyes a júli 21, a júli 24 és az augusztus 2 is :shock:
Azaz a 9., a 12. vagy a 21. cnap is lehet.

A doki meg tudja mondani, pl. a méretekből, hogy mikor fogant?
Csak mert kíváncsi vagyok, hogy a "szépen előkészített-megtervezett este" vagy az "ebédidőben hazarohanunk és egymásnak esünk 10 percre" módszer a nyerő :shock:

Meli, akkor két hét és (kis jóindulattal) két utca lesz közöttük :D

Musz

KépKép
muszkuru
 
 


még nincs pirim !

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki
 
 


VVViki,tesztelj már egyet tényleg....ez már több,mint gyanús....

Kép Kép
meli1118
 
 


Meli!
Én mióta terhes vagyok tiszta ragya vagyok jobban mondva addig csak mensi elött egy -kettő most pedig este lefekszem nincs patti reggelre tele vagyok egy két érett pattival.
A hátamon is van. Hiába napoztattam a nyáron tűntek el. A kezem is vannak ilyen apró pöttyök. Én csúnya pattis kismama vagyok. :(
Reménykedj!!!

Sziszi!
Nekem se volt semmi tünetem. Nyugi. Ha nem láttam volna UH-n el se hiszem, hogy terhes vagyok. Ez így volt egészen addig amíg meg nem mozdult. Bocsi, egyszer volt egy kis öklendezés, azt kihagytam.

Musz!
Holnap várjuk a beszámolót!

Puszi

Kép
nika04
 
 


Meli: én még drukk neked! Ugye nem lettél erősebben piri,
Nagyon jó időt fogtatok ki a hétvégén!
Szomszédasszonyok: várjuk ám a délutáni híreket. Jó titeket " hallgatni " Mintha Bea és Dóri pár hónappal ezelőtti tallgatásait olvasnám :D
Viki: tesztet akarunk!
Málna: jó ez az oldal sok hasznos infóval tömték tele

Andi
candi
 
 


Sziasztok!

Meli

Sajnálom a nagatív tesztet,de a hőd még bíztató.
Valszeg én nem leszek a párod mert,érzem a hasamat :( Bár a hőm még nekem is fent van.De nekem is van negatív tesztem.

vvviki

tesztelj !!könyörgöm!!

Muszkuru

A méretek alapján megtudja mondani,hogy mennyi idős a baba,abból pedig vissza tudja számolni,hogy kb.mikor fogant.

Anyusziszi

Nyugi!!Minden rendben lesz!!

Hoppá

Nagyon örülök,hogy rendben vagy,és hogy ennyire erős!

Kis_plutó

Ahhoz,hogy rosszul legyek egy izzadsárszagúembertől,nekem nem kell,hogy terhes legyek...Miért nem hánytad le?!Neki már úgyis mind1 :wink:
Adri "örült",hogy kezdődik a suli?


Képzeljétek, Máté csütörtök este óta bilibe pisil!!
Ráül és elhaló hangon erőlködik és közben mondja,hogy :nyomjad.

A hétvégén BORZALMASAN ROSSZ VOLT!!!Nem is akarom bővebben kommentálni,mert eléggé kiakasztott.Egy pillanatra megfodult a fejemben,hogy milyen is lehet egykének lenni...

A kocsi cseréről majd szerdán tudok mesélni,ha egyáltalán lesz miről. A lényeg,hogy majdnem csőbe húztak.Még jó,hogy egy BARÁTUNKHOZ mentünk.Bele se merek gondolni,mi lenne ha az ellenségem lenne...

málna2162
 
 


Málna,Nika,Candi...édesek vagytok,hogy így szurkoltok nekem....és persze a többiek is,mert tudom,hogy milyen sokan gondoltok rám és ez olyan jóóóóóó!!!!!!

Azóta nincs semmi....mármint piri....holnapra minden kiderül.....és lehet,hogy mindenki derül....hehe jó kis humorherold vagyok mi....biztos a vesztemet érzem,de nem vagyok egy kicsit sem rosszkedvű...piri előtt pedig mindig olyan vagyok,mint akihez jön a hóhér......

Lassan megyek haza főzni,onnan még majd jelentkezek!!!

Kép Kép
meli1118
 
 


Sziasztok!

Málna!
Nagyon kíváncsivá tettél a hétvégével kapcsolatban.Biztos,hogy nem akarsz róla beszélni?
Máténak meg nagy simi,hogy már ilyen ügyes nagy fiú :D

Meli!
Örülök,hogy jó volt az esküvő :D A hónapot pedig még semmiképp se temesd :!:

Vvviki!
Könyörgöm tesztelj :!:

Candi!
Köszönöm kérdésed,jó volt a hétvégi kiruccanás,és szerencsésen,bár kissé fáradtan hazaértünk :)
Te mi jót csináltál hétvégén?

Nika!
Aranyos a pocis képed :D

Anyusziszi!
Na aggódj,lehet,hogy a 2. terhességed teljesen tünetmentes lesz.Minden rendben van ettől függetlenül.Várjuk a beszámolót a doki után.

Muszkuru!
Mivel viszonylag távoliak az időpontok,ezért a doki UH-ja alapján ki fogod tudni következtetni,hogy melyik időpont,és akció volt a nyerő :D Téged is várunk a beszámolóval doki után.


Kis_plutó!
Látom Bütyike hamar megszerette a sült szalonnát :D

Bea!
Remélem vasárnap már jobban voltál.Ádi akkor is aktív volt.
Tünci annyira örült,hogy a saját ágyunkban aludtunk,hogy majdnem kiugrott a hasamból :D Ennyire még nem nyomta ki soha a hasamat.Férjem kicsit meg is ijedt :)

KépKép
takido
 
 


Meli!
Mi finomat főzől :?:

KépKép
takido
 
 


Takido

Melyik része érdekel?

Mondjál nekem valamit!!Mi ez a kék vonal???? Kép

málna2162
 
 


Málna!
Több is.Pl.hogy mivel sikerült kiakasztani(ha egykeség járt a fejedben,akkor gondolom a tesódnak)?
És,hogy mi volt ez a csőbe húzásos dolog a kocsival.?
Ezt a fajta hőmérős oldalt én nem használtam,de talán a beágyazódást jelölheti.

KépKép
takido
 
 


Szia Dóri!!!!Krumplifőzit sült párizsival...lightos,de a szombati nagy zabálás után bőséges lesz!!!!!Tele a hűtő fini sütivel....én gyakorlatilag azt eszem egész nap :roll: :roll:

Kép Kép
meli1118
 
 


Nálunk olyan meleg van,hogy napozni lehetne,de üvölt a szél :shock: felborított mindent az üzlet teraszán....rohantam a selyemcsokrok után :lol:

Kép Kép
meli1118
 
 


Meli!
Az finom,meg is kívántam,majd a héten én is főzök.
Nálunk csak most sütött ki a nap,eddig el volt borulva,de a szél itt is fúj.
Futás a selyemcsokrok után :) :)

KépKép
takido
 
 


Máté egy ördög!
Az még hagyján lenne,de nagyon erőszakos,hisztis,üt-vág.Síkít ,ordít ha valami nem úgy történik ahogy Ő elképzeli.És nem hallgat semmire,megy a maga feje után.Az apja igen türelmes,és a két év alatt egyszer sem borult ki nála a bili,de tegnap az Ő agya is ledobta az ékszíjjat.
És ez nem egyszeri dolog, hanem mostanába elég rendszeres,mármint,hogy nem lehet vele bírni.Igazából azt nem tudom,hogy ha lesz,vagy lenne még egy gyerek ,ezeket a düh kitöréseket hogy fogom kezelni.
Nagyon úgy fest ,hogy keresi a határokat és át is lépi azokat.
És nem tudom mit csináljak...

Autó :o

Szóval az egész múlt héten kedden kezdődöttccsak egy ártatlan beszélgetés volt apával.És akkor jött az ötlet,hogy van egy barátunk Egerben, aki használtautó kereskedésben dolgozik, mint üzlet vezető.
Elmondtuk neki,hogy milyen kocsim van és hogy van e valamilyen ötlete,esetleg beszámításra,vagy ha van bent náluk családi autó, az milyen feltételekkel hozható el.

Nem telt el 15 perc telefonált vissza,hogy ÉPPEN itt van egy ismerőse akinek pont ilyen autó kell(vagyis a feleségének) amilyen az enyém.
Megis beszéltük,hogy rendben szombaton lemegyünk .Ők megnézik az én kocsimat ,Én meg megnézem azt amit a BARÁTUNK ajánlott.Egy banki lefoglalt kocsiról van szó.Mondta,hogy minden rendben van vele,most takarítják és polirozzák,hogy szép legyen.

Átküldött fényképeket,én is az enyémről,de mondta,hogy nem tudja a srácnak tovább küldeni mert nincs otthon emalje,de SZOKOTT jönni hozzájuk és akkor megmutatja neki.
Pénteken még beszéltünk a leendő vevővel,hogy akkor szombaton 10 kor találkozunk.Mondta,hogy jó, Ő pont ott lesz a telepen,mert beszokott segíteni a fiúknak.

A lényeg:
Szombaton amikor oda értünk a telepre, a vevő olyan otthonosan mozgott a telepen,hogy egy pillanatra csodálkoztam is.Aztán egyszer csak kiszúrtam a nevét a bejárat feletti táblán mint alkalmazott. :shock: Na akkor már gyanús volt a dolog...Miért mondták azt,hogy beszokott ugrani ha most is itt van és még a neve is kivan írva;miért nem tudták tovább küldeni az emal címére?nem is kellett hisz itt dolgozik;és hol a felesége akinek a kocsi kell???
Erre az volt a válasz,hogy náluk a családba akkor a bizalom,hogy a feleségének nem is kell látni az autót :shock: (Na ez a full harmónia már ismerős :lol: )
Nem titkoltam és nem is akartam eltitkolni,hogy ez egy No.-ból behozott,sérült autó.A sérülés abból állt,hogy a hátsó és az első lökhárító meg volt repedve.Javították,még csak elemet sem kellett cserélni.
Rögtön elkezdte fikázni,hogy itt meg itt nem azonos vastagságú a festék és a hátsó ablak keretnél felpattogott.(Mondanom sem kell ezt csak akkor vettem észre amikor szinte 0 ra ráhajoltam az ablakra.)Ekkor közölte velem,hogy MÁSKOR NÉZD MEG JOBBAN MIT VESZEL...Na ott nem kaptam gyújtást.Mondtam is neki,hogy ez most olyan mintha elkezdeném fikázni a feleségedet...
Szóval tökre lehúzta a kocsit, és anélkül,hogy beült volna és ment volna vele egy kört közölte,hogy 1.200.000.-.Mondtam neki,hogy ok,akkor megis egyeztünk(RÖGTÖN FELCSILLANT A SZEME),hogy NEM ELADÓ.
(Kicsit eldurrant az agyam mert akkor esett le,hogy ezek kp.ban ott rögtön kifizették volna a kocsit, és anélkül,hogy lepapírozták volna a telephelyen délután eladta volna már a tuti vevőnek.Kb.1.600.000.-)
Megkérdeztem,hogy tejesen hülyének néz,most,hogy egy csomó turpisság kiderült vele kapcsolatban.És egyébként is hogy mondhat árat anélkül,hogy kipróbálta volna,ha már egyszer a feleségének kell. :!: :?: :shock:

És a pont az i-re mégcsak most jön!Megakartam nézni azt akocsit amit nekem szántak.
Nem találták sehol,legalábbis mindenki tette a hülyét.Aztán előkerítettük az újautó szalon tulaját, (aki persze ebbe a kis simlibe nem volt beavatva)és megmutatta az autót. Ami éppen, a steril festőben száradt...Szóval nem polírozták. Hanem újra kellett festeni az egyik oldalán az első és a hátsó elemet...
Nem értett,hogy miért nem tudták a többiek megmutatni az autót,hiszen ők is tudták,hogy a festőben van.

Szóval szerdán lemegyünk megnézem a kocsit.Ha beleszeretek akkor csak azzal a feltétellel vagyok hajlandó megvenni,ha kimaradnak belőle a használta autósok,nem akarok ezek után a BARÁTUNK zsebébe jutalékot fizetni.És a kocsimat sem nekik adom el,hanem itt pesten is van rá két vevőm már.Ha ez így nem megy akkor nincs vásárlás.

Remélem érthető voltam.

Ja akkor már megmutatom milyen "szar "kis autóm van...

Kép

Ez a kis átverés Apát eléggé elszomorította.Hisz ez egy majdnem 20 éves ismeretség...VOLT

málna2162
 
 


Málna!
Nem gondoltam,hogy így érted az egykét.Nagyon sok ismerősömnél ugyanez a probléma.És való igaz,hogy ilyenkor feszegetik a határokat.Márciusban voltam egy előadáson,ahol a pszicsológusnő azt mondta,hogy egyértelmű határokat kell szabni a gyereknek,és ha átlépi azokat igenis meg kell büntetni.A gyerek nem abból érzi igazán,hogy szeretik,mert mindent megengednek neki.A kettőt külön kell választani.

Az autós történet nem semmi.Főleg,hogy egy "barátban" kellett ekkorát csalódni.Hát ezek után kerüljétek el messzire.Apa nem hívta fel utána,hogy elküldje melegebb éghajlatra?
A kocsid nagyon szép.Nekünk is ilyen volt,csak fehér,és 5 ajtós.Nagyon szerettem.Remélem sikerül egy normális vevőnek eladni :)

KépKép
takido
 
 


Takido

Igen erre már Én is rájöttem,hogy azzal,hogy csak szeretem ,nem haladunk jó irányba.
De mit lehet tenni???Teljesen tanácstalan vagyok!
Hogy lehet "megbüntetni"egy két éves gyereket????


Autó

Apa nem szereti szóban elintézni ezeket a dolgokat :wink: ...
Majd szerdán..face to face

málna2162
 
 


Málna: ledöbbentett a történeted.....jó barátság volt ez, talán szerencsés hogy nagyobb bukta nélkül kiderült a turpisság. Hiába ma már kiben lehet megbízni....?????
Én nagyon elgondolkoznék azon hogy mégegyszer odamenjek e és megéi e arra az autóra időt szánni, ki tudja kívülről most szép lesz, de futómű, motr stb területén nem fogják neked elmondani mi sérült rajat, főleg, ha ilyen őszinte a társaság.
Találnál biztosan itt is jó autókat. De ez csak saját vélemén.
Dóri: én lustiztam sokat tegnap, meg puceváltam a házat, de alapvetően minden jó volt, mert Apával lehettünk.

Andi
candi
 
 


Még tájékozódok.De van egy biztosnak mondható pont.A tulaj fiának a barátnője, a barátnőm...Ők elfognak mondani mindent.

málna2162
 
 


Hello, csak gyors bekukk.

Kitartás, a tesztek úgyis csíkosak lesznek.

SZiszi, várunk a doki után! Mesélj majd!

Málna, az autós sztori nem semmi. Nekem a szüleim autóereskedők, de csak a saját udvarukban. De el sem tudom képzelni, hogy ilyet csinálnának!!! Ez durva, az ilyeneket cak jól pofán kéne.......

Na csinálom tovább az órarendet, lassan, de biztosan a végére jutok. Már csak napok kérdése :wink: Neeem, azért ma kész lesz, remélhtőleg!

Ja, pihenés nincs, az órarendet meg kell csinálni, nncs mese.

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá
 
 


Sziasztok!!!!Málna a kocsis sztori megdöbbentő...én is kereskedő vagyok,de eszembe sem jut átverni valakit,pedig nálunk kis tételek vannak...nem semmi,hogy a "barát" így visszaél a helyzetével....vagy csak én nem vagyok elég furmányos??!!???Viszont vannak örök igazságok:szerelemben,üzleti ügyben nincs barátság....sajnálom,hogy csalódnotok kellett!!!!Egyébként a kocsid tényleg marha "szar"állapotban van.....

Szia Kata....jó sok melód lehet!!!!!De azért pihenj,amennyit csak tudsz!!!!!!!

Puszi

Kép Kép
meli1118
 
 


Ugye!!Nem is értem, hogy egy ilyen szarért ,miért volt neki ennyire sűrgős,hogy lerakja az asztal sarkára kp.-ban az árát.
De,hogy én mivel megyek tovább,az már nem érdekelte.

málna2162
 
 


Biztos volt már rá egy fix vevője,ahogy mondod,1.6MFt-ért.....jó kis üzlet....

Kép Kép
meli1118
 
 


Málna, gondoltam rád szombaton, a kanapén fetrengés közben, hogy vajon lett e a kis Polonak új gazdája.

Én az autókereskedőt - mint állatfajt - (ne haragudj, Kata, az általánosításért, biztos vagyok benne, hogy kivételek akadnak, de sajnos túl kevesen) alaposan kiismertem tavaly, amikor az autókámat vettük az öcsémmel.

Az egyenruhájuk az izompóló (kinek necces, kinek csak trikó anyagból), az egyenhajuk max. 3 mm-es, az egyenautójuk a fekete Audi A8-as, az egyentelefonjuk, mindegy milyen márka, csak kinyitható legyen...

Egy hónapon keresztül randizgattunk Bp-en és szerte a vidéken a faj képviselőivel, amikor én már végleg feladtam. Éppen Szfváron voltunk, és ahogy mentünk kifelé, az öcsém kiszúrt még egy kereskedést, ahol nem jártunk és állt egy olyan autó, amit kerestünk.

Nagyon nem akaródzott bemenni, de aztán erőt vettem magamon (végül is az én érdekem volt...). És előkerült a tulaj, és képzeljétek, volt rajta ruha (rendes ing, no izompóló), választékosan beszélt magyarul, hosszabb volt a haja, mint 3 mm, és igaz, hogy Audija volt, de "csak" A4-es, és kombi.
Tőle vettük meg az autómat.

Közben meglepett azzal, hogy a Ford szalonban vette meg az új szőnyegeket a kocsiba (ott voltam, mikor átvettük, 11e Ft-ot fizetett érte), és mivel előtte dohányos volt a kocsi, még egy illatosítót is kaptam hozzá :D

Eddig azt tapasztaltam, hogy mindenki az utolsó vasat is próbálja kikaparni a kocsiból (pl: ehhez a felszereltséghez cd-s magnó tartozik, a megnézett kocsik 70%-ában kazettás izé volt :"hát így kaptuk, ez nem jó?" ... hát nem)

Szóval már túl gyanús volt, hogy milyen normális, amikor apának meséltem, és ő is csalást szimatolt.

Aztán találkoztak, és kiderült, hogy nincs semmi gáz, csupán egy tisztességes emberrel hozott össze a sorsom.

És elég szomorú, hogy ettől már annyira el vagyunk szokva, hogy aggodalmakat ébreszt bennünk.

Musz

KépKép
muszkuru
 
 


Mindenkinek szép estét!
Várom a holnap reggelt és a jó híreket!
Sziasztok!

Andi
candi
 
 


Sziasztok!

Meli!

Még semmi sem biztos!

Viki!

Veled mi újság?

Málna!

Hihetetlen a story, de hát az emberek....

Hát nekem még semmi ez a 33. cn, de én nem bizakaodom, olyan mintah meg akarna jönni, folyamatosan.

Puszi Mindenkinek!

Kép
Kép
nektarin
 
 


Szia Andi, nektek is szép estét!

Nektarin, az "olyanminthamegakarnajönni" érzés még jelenthet jót!
Én miután pozitívat teszteltem, még utána is hasonlókat éreztem az első hetekben :wink:

Sziszi, én csak a 6. héttől kezdtem rosszul lenni (azóta is folyamatosan...), szóval még jöhet kutyára dér :lol:

Én is hazaindulok, otthon szusszanok egyet, és utána irány a doki.

Holnap reggel beszámolok, mi volt.

Pusz mindenkinek!

Musz

KépKép
muszkuru
 
 


helló Mindenkinek !

hogy vagytok ?
piri még nem látogatott meg, tesztelnem kell !
ehhez már csak a teszt hiányzik :?
holnap be kell szereznem, aztán szerda reggel "ítélethirdetés" !

ma a főnököm elmondta, hogy nagyon számít rám hosszú távon...

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki
 
 


mi is csalódtunk már közeli barátunkban, a párom először nem akarta elhinni, hogy barát is becsaphatja.

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki
 
 


Jó éjt mindenkinek !

vigyázzatok magatokra !!!!

és köszi még egyszer a szurkolást !

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki
 
 


- lett a tesztem....most kész vagyok! Egy darabig eltűnök a világ elől! :(
elizabeth25
 
 


Helló mindenkinek! 8)
Amíg reklám van a tv-ben jövök gyorsan.( A Végveszélyben c. filmet nézem századszor, én is végveszélyben vagyok, közel a szerda.)

Sziszi, remélem jó hírrel tértél haza. A tesztemet tuti jól csináltam 3-szor olvastam el.Medi-preg 25-ös. A kontrol csík rendesen megjelent.(Ráírták, hogy 10 perc után NE nézzük meg, mert már nem jó, én persze kivettem a kukából :oops: negatív.

eliza, ne keseregj! a következő hónap sikerül, fő az optimizmus!

vvviki, szurkolok, hol az a teszt???Remélem a főnöködnek csalódnia kell :wink:

Málna, remélem sikerül normális vevőt találnod, Mátéhoz kitartást!!!

Plutó, Hoppá, többiek, hogy vagytok???
üdv. Mamen
mamen
 
 


Hahahha egyszer én is lehetek első!
Jó reggelt mindenkinek!
Várom a híreket orvosi kalandokról, tesztelésről, hőről.
Még benézek.
Szép napot mindenkinek! :D

Andi
candi
 
 


Sziasztok, jó reggelt,

Hát voltunk dokinál, de szerinte ez csak egy 4 hetes terhesség. Kaptam beutalókat és 2 hét múlva vissza kell menni, hogy legyen már szívhang.

Megijedtem, hirtelen Hoppá esete ugrott be, mert nem lehet 4 hetes, mivel 5 hetes. A 32. nap után 8 napig nem is voltunk együtt. A 41. napot pedig nem mutathatta ki a teszt a 47. napon....
Remélem minden oké lesz, próbálok nyugodt lenni.
Vendég
 


Sziszi, nyugi, ilyen iciri piciri korban még annyit számít néhány nap különbség..... biztos, hogy minden rendben lesz. Csak legyél türelmes, és ne idegeskedj. Ez a legfontosabb.
zsizsik
 
 


Szia Sziszi, nyugodj meg, minden oké lesz. Az én esetem azért nem lesz gyakori, nyugi. Minden oké. Majd 2 hét múlva lesz szívhang is :wink: Sőt, ha már beutalókat is kaptál, az jó jel. Én nem kaptam semmit :?

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá
 
 


Jó reggelt Mindenkinek :D

Szomszédasszony, mi alapján állapította meg a doki a terhesség korát? Kézi vizsgálat? Vagy UH is?
A négy vagy öt hét közötti különbség annyira minimális, szerintem amíg ilyen fiatal a terhesség, nem lehet mindent 100%-osan megállapítani.

Hát én hivatalosan is terhes vagyok, a kézi vizsgálat nagyjából ugyanennyi hetes terhességet állapított meg.
Ezért nem is moziztunk :(
Azt mondta az orvosdoktorom, hogy ha a kézi vizsgálanál valami rendellenességet tapasztalt volna, akkor lenne értelme az UH-nak.
Különben nem érdemes, és mivel ennyire fiatal még a terhesség, lehet, hogy amit az UH mutatna, 10 percet követően már nem lenne úgy.

Szóval nem volt mozi/kép, de kaptam egy csomó beutalót, és okt. 5-én kell mennem újra, akkor már UH-ra is.

Utána már csak beszélgettünk - apa végig bent volt velem -, hogy mit egyek - a doki nem híve a terhesvitaminoknak, ha odafigyelek, mit eszem, nem lesz rájuk szükség.
Szóval azt mondta, egyek halat, májat, vörös húsokat, és olajos magvakat.
Hát ez nekem elég kihívás, ugyanis én csirke- és pulykamellen élek, a halat, a belsőségeket kifejezetten útálom. :?
De ma reggel erőt vettem magamon, és bevertem egy fél konzert tőkehalmájat. Szóval hal és máj kipipálva. :D

Aztán javasolta, hogy sportoljak. :shock: Hát nekem a hátam közepébe nem hiányzik az általa javasolt szobakerékpár, vagy úszás vagy akármilyen mozgás...
De sajnos apa ott volt, és mindent hallott, szóval nem tudom, hogyan fogom kidumálni, amikor megpróbál ráparancsolni az otthoni lépcsőzőgépemre. A doki szerint izzadjak nyugodtan, a pulzusom is az egekben szökhet, nem fogok elpatkolni. :shock:

Megnyugtatott, ha a terhességgel bármi gáz van, akkor úgyis megszakad, ha csak fekszem.
Ha meg minden OK, akkor "akár teherautókat is emelgethetek az Alkotás úton" :shock: :lol:

De azzal kezdte, hogy nem nagyon kellene még reklámoznunk, mert a terhességek 40%-a ilyen korai szakaszban vetéléssel végződik :?

És utána rátért a szülésre, és eldumálgattak apával, hogy mi vár RÁM. És nagyon jól elvicceskedtek, mert a doki azt mondta, mindenki úgy szül, ahogy él.
Hát akkor nekem elég hisztis szülésem lesz. Reszkess apa, reszkess orvosdoktor és szülésznő :twisted:

Musz

KépKép
muszkuru
 
 


Ja, hogy miért fontos a torna:
az egyik a vérnyomás, amit rendbetesz a rendszeres mozgás

a másik pedig a hátfájás, ami valószínűleg nem fog elkerülni (mert magas és vékony vagyok), de lehet csökkenteni a szenvedést azzal, ha mozgok (főleg az úszás jó)

ja és innom kell sokat, napi 2-3 litert

hát most itt szemezek fél liter gyümölcsteával, de elég nehezen csúszik...

ja, és ami tetszett:
az első három hónap a túlélésről szól
egyek nyugodtan, amit megkívánok, lényeg az, hogy ne száradjak ki, és mindig legyen valami a gyomromban (pl. hányás után)
és ha feketeerdő torta az, ami bejön, akkor egyek azt, akár éjjel-nappal :D
ha túlvagyok a húzós szakaszon, utána már jöhet a rostban gazdag, 3-4 óránkénti falatozgatás, ésszel, és akkor sem kettő helyett

Musz

KépKép
muszkuru
 
 


Jó reggelt!

Ime egy tábla.Ha valamilyen hiba van benne szóljatok!!

Kép

málna2162
 
 


Jó reggelt!!!!Vagy inkább már napot!!!!
Nekem ma reggelre leesett a hőm 36,7-re és már barnás-pirizek,szóval ma vagy holnap tuti megjön....ez van,de nem szomorkodom,mert úgyis lesz ebben a hónapban hormonvizsgálat és lehet,hogy csak egy icipici hiba van bennem,ami könnyen orvosolható....mi mindent magtettünk és nem is emésztem magam rajta,hogy miért nem jött össze,tudom,hogy nemsokárs biztosan kismami leszek!!!!

Mindenkinek szép napot mára,majd még jövök!!!!Puszi

Kép Kép
meli1118
 
 


Musz

Ez hihetetlen, hogy a dokid ilyeneket mondott.

Nekem kímélő életmód és vitamin volt a javaslat. Úszás.
Semmi olyan sport, ami vérnyomás növekedéshez, vérbőséghez vezet. A lépcsőzést konkrétan megkérdeztem és első 3 hónapban nem javasolja. Pedig én előtte is jártam a kondiba.

Májat állítólag nem szabad enni max. hetente egyszere minimál mennyiséget, mert koraterhességnél káros.
Vendég
 


Hát ez hihetetlen, hogy a két doki ennyire ellentéteset mondjon.... :shock: Egyébként szerintem a Sziszi-féle doki tanácsai azok, amiket én is hallottam, mint általános intelmek. Az első 3 hónapban kifejezetten kerülni kell a rázkódással járó sportokat, a belsőségről nyers húsról és nyers penészes sajtokról is azt hallottam, hogy tilos. Illetve a belsőség főzve sütve néha lehet.

Málna, köszi én jó vagyok a táblában !

Meli, sajnálom, hogy barnázgatsz, de igazad van, optimistán kell hozzá állni a dologhoz !
zsizsik
 
 


Sziasztok!!

Gratulálok a kismamiknak!!

Anyusziszi

Ahány orvos ,annyi vélemény...De Te már tapasztaltabb vagy.
Én rendszeresen szaunáztam terhesség előtt.Az orvos hallani sem akart róla...Van aki azt mondja,nyugodtan lehet,hiszen a szervezetem hozzá van szokva.
Mind1.Az orvosra hallgattam.

Szerintem is csak korán kukkolta meg az orvos!Minden rendben lesz!!

Muszkuru

Hisztis vagy?!Szerintem meg tök laza,jófej csaj vagy!!
Én is tőkehalmájat és tonhalat ettem.
Ha már a halnál tartunk.Ne nagyon egyél fagyasztottat,inkább frisset és hazai halfajtát.


Meli

Sajnálom,de azért még várjuk meg a holnapot!!

Rólam:

A hasam fáj de nem annyira mint mensi előtt.És szúr.Néha a mellem is.És a hőm 37...

Megyek, mert ezer dolgom van!Majd még bekukkantok

Pusza

málna2162
 
 


Meli
sajnálom

Málna
+++++++++szorítok
Ez eléggé ígéretesen hangzik.

Én is szaunázom és a doki nekem is megtiltotta, csak úsznom szabad.
Vendég
 


Kép


Én ebből a könyvből ettem.M
ind a 40 hétre van benne recept,napokra lebontva!Érdemes belekukkantani!!

málna2162
 
 


Meli, akkor mielőbb ugorj be a dokidhoz a laboros beutalóért, hogy már ez a hónap is hasznosan teljen :wink:
Biztosan apróságról lehet csak szó, ha egyáltalán találnak valamit, hiszen nincs gond a ciklusoddal.
Nálam sem találtak semmit, ez eljutott az agyamig, és meglett az eredménye :D

Sziszi, már arra is gondoltam, hogy apa és az orvosdoktor titokban összebeszéltek :twisted: Csaba mindig piszkál, hogy mozogjak.
Azt olvastam valahol, hogy lehet mozogni, de semmi esetre se most kezdjünk új dologba.
Hát én eddig nem csináltam semmit. Tehát bármibe kezdenék, nekem új lenne. Tehát nem kezdek semmibe :roll:

Lehet, hogy ahogyan minden terhesség más, minden kismama is más. Rajtam azt látta, hogy nyüzüge vagyok, és minden bajom van, a vérnyomásom a béka segge alatt, rommá lustálkodom magamat minden hétvégén, ezért gondolta, kirángat az apátiából, és megmozgat.
Neked - gondolom Tomi mellett - nincs mozgáshiányod :wink: , ezért a te esetedben a pihenésen van a hangsúly.

Ami a vitamint illeti, a vélemények megoszlanak, van aki támogatja, van aki nem. Mivel pont elfogyott az elevitem, hallgatok a dokira, és nem ruházok be újabb adagot - úgyis csak a 12. hétig terveztem szedni.
Van még folsavam, azt szépen megeszegetem, amíg kitart.

A halat a higany miatt nem javasolják nagy mennyiségben, főleg a tengeriekben gyűlik össze, ezzel tisztában vagyok.

Málna, köszönöm :oops:
Szóval az az igazság, hogy ilyen is - olyan is vagyok.
De mivel neten elég nehéz hisztizni, ezt az oldalamat még nem ismeritek :wink:
Majd a topictalin :twisted: :lol:

A hőd elég klassz, én személy szerint messzemenő következtetéseket vonok le belőle :wink:

A tábla tökéletes, a korai táblákhoz képest rohamos a fejlődés a felsőbb sorok irányában. Már majdnem 50-50% az arány :D
Továbbra is azt állítom, hogy ez egy csodatopic :D

Musz

KépKép
muszkuru
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?