katya: olyan furcsa, hogy egy hónappal ezelőtt amikor összefutottunk a kórházban még hogy mondtad hogy milyen messze van még mire te kerülsz sorra, erre tessék már lassan te is babázol. Beszéld meg a babócával, hogy bújjon ki reggelig, neki is jobb lenne idekint.

Mi kint voltunk a börzén, és jól bevásároltunk.

Rengeteg pocakos kismama és babóca volt kint. Szerintem jó volt, és mivel olyan nagy a választék és annyian vannak ezért ha van az embernek türelme jókat lehet turkálni. Mondjuk én vettem újakat is. Vettünk egy olyan tündéri farmer kezeslábast inggel, hogy húúúúúúúúúúúú.

Meg nagyon jó árban vettem télére vadi új anorákot, és egy bébihordozót amit magamra tudok csatolni. Én szeretek rá kijárni, megéri. És a meglepő, hogy nem csak az átlagember turkál, kint volt a Bombera Kriszta, Szandi, és Madár. (hogy milyen pici az a pali!), ők babakocsit próbáltak, amit sikeresen rátolt a lábamra,de bocsánatot kért, és akkor esett le hogy ki is ő. Hát van még mit gyakorolnia

A Libero standját kifosztották mire kiértünk, annyian vitték, biztos ingyé volt.
Meg nekem tetszett hogy a nagyobb gyerekeknek voltak programok.Szóval nekem pozitiv volt.
Ja és találkoztam kint a Dórival, ő is járt előkészítőre (ő volt az énektanárnő ha valakinek mond valamit), illetve ő aznap ment haza amikor én szültem, és előtte való este nagyokat beszélgettünk.