katya: olyan furcsa, hogy egy hónappal ezelőtt amikor összefutottunk a kórházban még hogy mondtad hogy milyen messze van még mire te kerülsz sorra, erre tessék már lassan te is babázol. Beszéld meg a babócával, hogy bújjon ki reggelig, neki is jobb lenne idekint.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Mi kint voltunk a börzén, és jól bevásároltunk.
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Rengeteg pocakos kismama és babóca volt kint. Szerintem jó volt, és mivel olyan nagy a választék és annyian vannak ezért ha van az embernek türelme jókat lehet turkálni. Mondjuk én vettem újakat is. Vettünk egy olyan tündéri farmer kezeslábast inggel, hogy húúúúúúúúúúúú.
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Meg nagyon jó árban vettem télére vadi új anorákot, és egy bébihordozót amit magamra tudok csatolni. Én szeretek rá kijárni, megéri. És a meglepő, hogy nem csak az átlagember turkál, kint volt a Bombera Kriszta, Szandi, és Madár. (hogy milyen pici az a pali!), ők babakocsit próbáltak, amit sikeresen rátolt a lábamra,de bocsánatot kért, és akkor esett le hogy ki is ő. Hát van még mit gyakorolnia
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
A Libero standját kifosztották mire kiértünk, annyian vitték, biztos ingyé volt.
Meg nekem tetszett hogy a nagyobb gyerekeknek voltak programok.Szóval nekem pozitiv volt.
Ja és találkoztam kint a Dórival, ő is járt előkészítőre (ő volt az énektanárnő ha valakinek mond valamit), illetve ő aznap ment haza amikor én szültem, és előtte való este nagyokat beszélgettünk.