Új privát üzeneted érkezett!

Köszönöm mindenkitől a jótanácsokat!
Sajnos már indulnom kell nekem is ugyanis a lakás "romokban" :cry: Hétvégén nem hiszem, hogy betudok nézni, mert a telken leszünk, ahol pedig nincs net. Nagyon jó veletek beszélgetni, örülök, hogy megtaláltam ezt az oldalt. Igyekszem vissza!
Sziasztok! Kellemes hétvégét mindenkine! :lol:
tina82
 
 


Sziasztok lányok!

Most már ezer éve nem jelentkeztem, ne haragudjatok, hogy nem olvastam vissza a beszélgetéseket!

Egyrészt a meghosszabbított nyaralás eredménye még több munka lett. Szinte ki sem látszom belőle! Most is egy francos táblázatot kellene készítenem, de inkább bekukkantottam Hozzátok!

A másik ok pedig, hogy egy kicsit besokallt az agyam. Annyira rá vagyok állva a baba témára, hogy ez már nem normális. Le kellett fékeznem magamat....Ráadásul néztem ebben a hónapban is az LH teszttel a peteérésemet, amit remekül ki is mutatott és éreztem is, ráadásul együtt is voltunk a férjemmel, erre már 4 napja barnázok, szóval szerintem holnap legkésőbb meg fog jönni. El vagyok keseredve, mert tavaly összejött a baba (talán azért, mert nem voltam görcsös), most pedig nem akar.:((( Voltam a vetélést követően 2x kontrollon, férjem is andrológusnál. Minden ok. Viszont tudjátok, hogy az előző hónapban késett a mensim, volt 3 pozitív tesztem és megjött. Ebben a hónapban barnázgatok, ami rám nem jellemző és mindenhol azt olvastam, hogy hormonális zavar. Szerintetek menjek el kivizsgálásra, vagy mit csináljak??? Tiszta szomorú vagyok, mert attól félek, hogy talán nincsenek rendben a horomonjaim? A mensim pontosan szokott megjönni, és a tesztek szerint van peteérésem, ez a jó jel. Viszont nem tudok teherbe esni.....

Ha esetleg érdekel valakit: kiderítettem a digitális ovulációs teszt létét. Ausztriában is lehet kapni, én Görögországból kapok, mert a férjem utazik ki. Szóval állítólag nagyon- nagyon pontos. A görögöt tudtam csak lefordítani, ami azt írja:

Használata egyébként ugyanúgy, mint a hagyományos ovuláció teszteknél (7 db van egy dobozban). Minden nap, azonos időben (este!) egy tesztet be kell helyezni a gépbe. Az elkezdi jelezni, hogy tesztelésre készen áll. Majd belemártod az abszorbenst a pisibe és addig tartod ott, amíg a gép villogni nem kezd. Egyébként teljesen úgy néz ki, mint egy digitális lázmérő. Majd 3 percen belül megjelenik: vagy 0 vagy :) smily. Ha 0 a jel, akkor még nincs ovuláció, h a :) , akkor aznap és másnap kell együtt lenni a pároddal. Azt írja előnynek, hogy még pontosabb adatot ad, mint a hagyományos ovulációs tesztek. Egyébként Görögországban 51EUR-ba kerül egy doboz. Ausztriában nem tudom mennyi. Gondolom olcsóbb. Majd beszámolok róla!

Én is olvastam a Gynevac-ról, akkor Ti nem adatnátok be?

Nem fárasztalak Titeket, ez eléggé negatív hozzászólás lett! Bocsi

Heni
csheni26
 
 


Ezt a hozzászólást ne is vegyétek figyelembe, de ki kell magamból írni. Most, hogy annyira nem stimmelnek a dolgok, megint előjött a fájdalmam a babámmal kapcsolatban...Már régen babáznom kellene, erre hülye ovulációs tesztekkel, hőértékekkel, egyéb sz...foglalkozom és görcsösen akarom a csodát. Annyira fantasztikus volt, hogy mocorgott bennem és soha-de soha nem gondoltam volna, hgy bármi probléma lehet az én egyetlenemmel. Talán a menstruáció miatt vagyok érzékenyebb, de még mindig nagyon fáj, hogy elvesztettem őt. Tudom, lehetett volna sokkal rosszabb, mert ha betegen születik meg, akkor aztán egész életünkben szenvedhettünk volna. De 5 és fél hónapig volt a pocakomban, annyira imádtam őt és egyik napról a másikra össze kellett pakolnom a cuccait, majd bemenni a kórházba és mindenféle szadista dolgon keresztül mennem, hogy elvegyék a babámat, aki ki sem akart belőlem bújni. Az elmúlt hónapokban már könnyebb volt, általában optimista vagyok, de most ez a rohadt barnázás is kiborított. Tényleg ne haragudjatok Rám, hogy ezt leírtam!

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 

 
 

Heni!

Nézess progit.
A babát pedig engedd el, és kérd, hogy küldjön maga helyett valakit, vagy jöjjön visszta ő egészségesen. A gyászod természetes.
Az pedig, hogy leírtad, nem baj, hanem jó, mert van hová és ha csak annyi, hogy jól kisírtad közben magad (vagy kidühöngted) már siker a gyógyulás útján. Ezért vagyunk. Együtt örülni és sírni.
mátra
 
 


Heni!

Valamit magadba fojtottál, lenyeltél, amit ki kellett volna adnod. Itt az ideje. A többit Mátra leírta.

Én vagyok a racionűális a topikban: teszt soha nincsen csak úgy pozitív ráadásul három! Tehát teherbe tudsz esni!!! Megint!!! És ez jó. Perzse tudom, hogy ne mondjam azt, hogy türelem, de mondom.
Barnázgatás. Nem vagyok orvos, Narco megerősít. Nyakamat teszem rá, hogy kevés a progeszteronszinted. Én már többször írtam, hogy nekem nem is vetetett az orvos vért, elég volt annyi, hogy megnyúlt menstruációm volt, és barnázgattam, már kaptam is az Utrogestant. Ez egy nüansznyi probléma, könnyű kezelni. A korai vetélés nem ugyanaz, mint egy 5 és fél hónaposan elhalt baba! Bízz az orvosodban, biztosan jók a hormonjaitok, csak ez a prgi nem stimmel, amit hipp-hopp helyreraknak. (Tanulva pár lány esetébeől vesd fel, hogy neked barnázásod van, és az előző hónapban korán elhalt egy terhességed, nem a progeszteronoddal lehet baj???)

Sok sikert a fizikai és lelki gyógyuláshoz, utóbbi nem könnyű, de túl leszel rajta!

tjuca
 
 


Kép

Szép álmokat mindenkinek
mátra
 
 



Sziasztok Lanyok!


Angie34 ::D

Lassan 5 eve vagyok itt kint Miamiban.A ferjemet pedig egy ismeros altal ismertem meg es csak telefonon beszelgettunk , ismerkedtunk egymassal mindez kb. 5 honap volt attol szamitva ,hogy kijottem vele.
Ez alatt inteztem a vizumot is .Szoval gyors volt es azota is toretlen a szeretetunk egymas irant, azert mondom mert a szerelem sajna elmulik, az az igazi euforikus erzes de meg mindig rajongok erte de ez mar mas.
Ahhoz kepest nagyon jol elvagyunk soooot mondhatnam idilli allapotban azokhoz kepest akik tobb honapig jartnak egymassal esetleg eveket.Nekunk mukodik es osszesen a ferjemet 2 szer lattam mielott osszekoltoztunk az uj lakasba .Direkt mondtam lakast es nem hazat mert a hazam ott van csak en elek itt .
Most a gyerek program miatt eleg szarul keresek mert ugyan van egy munkahelyem es eleg laza akkor megyek es jovok el amikor akarok ennek fuggvenyeben van a fizetesem is..............szal szar. :(
Volt egy sima terhessegem ami elment 6-dik hetnel, utana meg volt 2 sikertelen inszem , most meg a doki azt mondta nem erdemes kiserletezgetni egy lassu petevezetekkel.
A fiam most lesz dec.-ben 19 eves ....................hat eleg keso a masodiknak de mi most mar szeretnenk .Egyre jobban ra vagyunk allva.Ferjemnek meg nincs de tudom nagyon jo apa , mert a fiamat is jol nevelne ha hagyna magat :D


Brill: :D

Hol vagyol mert nem igen latlak am.

Pupy: :D

Na , elvezitek biztos a naszutat meeeeeg...................az a jo.Majd ha vissza ertetek kerunk elmeny beszamolot.

Matra te edes: :D

Jaj , meg mindig orulok hogy sikerult ............es nem is lesz baj .
Az iromanyaidbol kiderul , hogy sokkal jobban vagy mar mint elotte valahgy az elet kedved is mas lett .
Hat igy sokkal jobb ,csak igy tovabb es szoritok tovabbra is.

Aniko: :D

Nem igazan tudom mi van veled csak pihizel......mar nagyon kivancsi vagyok a fejlemenyekre hanyan lesztek.
Ja, legyszi kuldok kepeket nagyobba fel tenned ez nekem helyettem mert meg mindig nem tom megcsinalni egyedul.
Elore is koszi.



En penteken voltam a dokinal es azt mondta , hogy le kell allitani a fogamzas gatlot mert van egy tuszom es azt meg kell varni hogy szetpukkadjon .Ha szetpukkad akkor lehet kezdeni a szurikat ha nem akkor el fog tolodni idoben minden.Ha tez nem jo hir volt :(

Kepzeljetek mar iker babakocsikat nezegettem a neten de olyan ortopedak hogy csak naaaaa.Mar a ferjemnek is mondtam hogy szerintem ketten lesznek vagy nem lesz senki.O meg csak mondja hagyjam man beken allandoan csak a gyerekrol tudok beszelni a nap 24 orajaban, meg amugy is ne ecsetelgessem itt neki az ikreket .(megjegyzem nem akar ikreket , de en sem )

Ja , es a sogornommel beszeltem telefonon es o is tobbesszamba beszel mar a gyerekekrol ,azt vettuk eszre a beszlgetesunk soran. Neki is mondtam az iker kocsit es o erre azt mondta hogy latott otthol valami bilincs szeruseget amivel ket egyforma kocsi volt oszzerakva.Meg lattal ezt utana ket kulon kocsikent is tolva.

Ti lattataok vagy hallottatok ilyesmirol otthol?


Ja es mar megint a tobbiektol elnezest mert nem birom kovetni a tempot mert ha ide irok akkor nem tudok rollozni vissza fele mert elvesztem a mit irtam.Valaki mondta hogy belehet masolni a word -bol is de nem tom hogyan.

Ugy latszik meg surubben kell itt lennem.




Na , pusza mindenkinek: Moni :D




gracey
 
 


Kedves újdonsült anyukák! (Dina és Bogi) :lol:

Nagyon sok boldogságot, egészséget kívánok Nektek és persze a picuroknak is! Vigyázzatok nagyon egymásra! :D

Kedves többi anyuka!
Nagyon édesek a gyerekek, olyan jó nézni őket!!! Rakjatok töbször fel képeket róluk, mert mindegyikük egy csoda!!! :lol:

Puszi mindenkinek
Zsu
valér
 
 


Kép

Milyen jó, hogy süt a nap!

Heni!
Remélem joban vagy!

Most kellene egy jót sétálni a levegőn :) Nem tanítani menni. Szécsényben hagytam a pendrive-ot nem tudna valaki átdobni egyet???? :lol: :lol: :lol:
mátra
 
 


Kép Kép

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Szia Mátra!

Nagyon köszönöm a vígasztalast és a tanácsokat. Hétfőn az lesz az első dolgom, hogy bejelentkezem a dokimhoz. Remélem lesz rám ideje, nem szeretnék "elpazarolni" több hónapot...:(
A mai napon már jobban vagyok, tegnap nagyon szar volt. Ráadásul ma reggel megjött megint:(((( Tegnap akartam feltenni végre képeket, de állandóan azt írta ki, hogy hiba történt! Nem értem miért:((

Ma megyünk egy esküvőre, remélem az elmúlasztja kicsit a bánatomat. Szerintem azért jött ki az egész fájdalmam, mert a családban van egy másik lány ( utálnak minket, mert irígyek a boldog házasságunkra), aki egy hónappal volt idősebb terhes, mint én. Akkor elég sokat beszélgettünk, majd amikor nálunk történ a tragédia (február) utána már fel sem hívtak többet, sőt még a nevünket is ellopták, amit akartunk adni a babának. Ezen kívül még rengeteg hátbaszúrást kaptunk tőlük, de mivel a férjem unokatestvéréről és annak barátnőjéről van szó, kötelező baba látogatáson részt venni, erre még nem vagyok felkészülve. Nem a baba miatt, hanem azért, mert fáj, hogy leszartak minket és ezek után nem tudok jópofizni velük. Amikor elmeséltük anno, hogy mi történt velünk, csak annyit reagáltak, hogy nekik meg az a legnagyobb problémájuk, hogy a Kati állandóan pisilni jár a nagy hasa miatt és a Kosztit (élettársát) felébreszti. Hihetetlen, hogy milyen tapló emberek vannak.... Na ezt jól kifejtettem....De én nem vagyok színész és nem is akarok az lenni. A hátam közepére nem kívánom a találkozást. És ha már ott tartunk, néha nem értem a Jó Istent, hogy olyanoknak miért ad babát, akik nem törődnek vele, vagy nem várják szeretettel. Annyi borzasztó dolgot lehet hallani,hogy kukába teszik,stb...Erre nálunk, ahol jó helye lenne, pedig elveszi:(( Most jól kibeszélem a Katiékat, de szerintetek normális, hogy valaki babaszobát sem csinál a saját gyermekének, az összes cucc, amit szülés után! beszereztek egy babakocsi volt, amihez kapták a mózes kosarat és a mai napig abban alszik a kicsi, amit ráhelyzenek a fotelre? Nagyon ciki, mert valahol rokonok és ennyire......

Jó tanítást!!

Tjuca!

Neked is nagyon köszönöm a tanácsokat! Annyira sokat segít, hogy kapok ilyen infókat, mert legalább tudok tovább vizsgálódni, hogy mi lehet a probléma velem. Akartam menni dokihoz, de azt hittem, hogy ki fog nevetni, mert még csak nemrég kezdtünk el próbálkozni. Ő azt mondta februárban, ha fél évig nem sikerül teherbe esnem akkor menjek. De látod mik történnek velem. Legalábbb ma megjött. Ami a 26. nap és a ciklusom normálisnak mondható hosszra, bár sok a vérzésem nagyon!


Azt hiszem ez elég hosszúra sikerült! Elnézést!

Mindenkinek szép napot!!

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Heni!

Ment privi! Rokonokat nem válogathat az ember. Barátokat annál inkább. Te pedig itt vagy. :)
mátra
 
 


Kép Kölcsön kértük a fotos vásznát a diplomaosztáskor de nem sikerült odaállni elé csak ahogy jött!
Kép Itt még szökén a nagyfiammal jobbra!
Kép Kép Kép A fiammal!

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Sziasztok Lányok!
Felraktam Moni képeit amit átküldött emilen!

CsHeni!
Senki nem tudja azt a fájdalmat megérteni amin keresztül mentél!Kivülállok!
Egy ideig csak tulélni lehet de feldolgozni nehezen!Ugy látszik a kisbabádat még nem tudtad elengedni azért szakad fel ujra és ujra ez a seb!Az idő megoldja de a heg ott marad mindig a sziveden és a lelkedben!Mi itt vagyunk és segitünk mert nagyon szeretnénk segiteni!
Én is kicsit progimániás vagyok(lettem) és ez a barnázgatás nagyon annak fest vagyis progeszteron hiányra!Szerintem ezzel kellene kezdeni az orvosnak ha mész!


Lányok!
Láttam táblában a hibát Bogicánál holnapiba már javitva lesz!

Fleur!
Nagyon boldog születésnapot kivánok! Kép

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Lassan elindulok, estefelé jövök, mindenkinek szép napot!

Fleur! Kép
mátra
 
 


Bocsánat! :oops:
A vak szemem! Mikor egymás mellett van annyi kép :twisted: :twisted: :twisted:
Fleur! :oops:

Kép
mátra
 
 


Sziasztok!

Bogi!
Gratulálok Izabellához! :D
Fotókat türelmesen várjuk! :)

Tina!
Üdv közöttünk! Kép
Mielöbbi babásodást! :)

Fleur!
Nagyon boldog szülinapot! :) Kép

SzHeni!
Picit még tűrd a munkahelyi nehézségeket...
Hamarosan itt a lombik ideje és utána uzsgyi betegácsiba... :wink:
(azt sem szabad elfelejteni, hogy a TB-re "olcsóbb" a dolog...)

Nárcisz!
Moszatkák gyönyörűek! :) Teljesen meghatódtam... Köszi, hogy láthattu a csajokat ismét! :D
A diabos dokinőt is örömmel olvastam! :D

Móni!
Apa még nem üzemelte be az MSN-t, ezért nem láthatsz..., Tegnap tudatosítottam benne a dolgot :wink: , úgyhogy hamarosan...
Már kapom az előkészítő szurikat (nálam ez van fogigátló helyett).
Sajnálom, hogy Nálatok csúszik a program..., de ha már úgyis ott az a szép tüsző, dolgozzatok rá... :wink:

Aniko!
Drukk!!! Kép Kép

Norwell!
Kende hatalmasat nőtt! :) Gyönyörűűű! :D

Panka!
Látom, Nálatok sincs gond a növekedéssel! :) Csak így tovább! :)

Csibe!
Teljesen egyre jár az agyunk... :lol: Mikor olvastam, hogy Izabella megérkezett, egyből arra gondoltam, hogy most aztán már Te következel... Aztán a táblára nézve bevillant, hogy esetleg Dudu beelőzhet...(persze ez nem biztos, de esélyes :wink: )
Dehát tudjuk, hogy "tökös csaj vagy"!!! :D Belül biztosan... :wink:

Mátra!
Jó olvasni mostanában! :)
Azért kímélősen vagy, ugye???
Keddig is, meg utána is drukk!

CsHeni!
Sajnálom, hogy megjött... :cry:
A lelkednek egy ölelés! Ugyanúgy ,mint ahogy a csajok is, átérzem a fájdalmad... :( Írd ki bátran, bármikor, ha vmi fáj! Ezért is vagyunk itt egymásnak! :)
Az esküvőn érezd jól Magad! Kell néha a felszabadulás...


Lányok, tegnap voltam a 20(!) éves gimnáziumi évnyitón... Mi voltunk a legeslegelső évfolyam és meghívtak mindenkit... Nosztalgia meg miegymás... Meg a tudat, hogy rohan az időőőő! :lol:

Szép napot Mindenkinek!
Puszó
Brill Kép
brill
 
 


Fleur!

Boldog szülinapot!

Ma veled együtt ünnepel Ricsi fiam, aki ma 7 éves.

Velünk minden rendben, hétfőn kezdődik a suli. Tegnap már volt évnyitó, hát nem volt elragattatva a kicsikém!

Hétfőn jövök, és beszámolok.

Nárcisz!

Nem feledkeztem meg rólad, délután írok egy emilt.

Puszi
Vendég
 


Virág!
Nagyon boldog szülinapot kívánok!
Vendég
 


Sziasztok!

Brill Drága!
Nagyon jól estek a szavaid! :lol:
Legalább Te szóltál hozzám! :D
Puszi

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78
 
 


Csibehusi :-)

Bocs, de én Csipinek szoktam mondani, és ez most csak úgy jött! Szóval én is írtam Neked, még ha kicsit is. KOfa jót vigyorgott a klaviatúra dolgon :-) Ő nem ennyire előrelátó, szerinte Csipi majd gondoskodik egy rosszról :twisted:
Finisben az ember zizi, de mint ahogy azt Évi írná a szüléskor higgadt hangya leszel. És milyen igaza van!
Kár, hogy nem jöttök a talira, Kofa nem lenne egyedül pasi! Remélem Annácska Petije jön, és akkor már ketten lesznek!

Brill!

Neked mikor forrósodik a pite? Annyira jó, hogy az előző ciklusod OK volt, ez biztosan hatalmas erőt ad!

Virág, Ricsi!

Boldog születésnapot!
Ricsi! A suli márpedig arra is jó, hogy a barátokkal lehet találkozni/rendetlenkedni! Amúgy meg hidd el a jó öreg Juca néninek, hogy izgalmas lesz olvasni meg írni. Remélem jó osztályt és tanító nénit kapsz és akkor egy jó buli lesz a suli :-)

Én ma a szülinapomra (kicsit előre) az anyósomtól kaptam szakácskönyvet :? végülis jogos meg fincsi sütiskönyvet :lol:
A sógornőmtől meg Csipinek való gyerek CD-t. Utóbbit letsztelem, és ha jó, akkor másolok belőle a gyerekeseknek a talira :wink:

Mára ennyi futotta, mert én magamat kifutottam 8)

Pá:

tjuca
 
 


Juca!
És a reménybeli jövendő gyekeseknek???????????????????? már van két baba CD-m :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Csibe!
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Én is megszólíttattam a múltkor, most,hogy visszaolvastam.... :oops: :oops: :oops: :oops:
Kép

Kati!
Ricsidnek is sok boldogságot. Jó ajándék a szülinapra a tanévkezdés... Szegény és most jó pár évig így lesz.
Kép

Lányok jó éjt!
Kép
mátra
 
 


Anikó!

Lehet velem biznicelni, most tesztelünk :-)

tjuca
 
 


Lányok!

Ez beválós, legkisebbeknek való. Weöres Sándor és Szabó Lőrinc versek meg népköltések. Kútvölgyi Erzsébet, Lukács Sándor mondják a verseket Kolompos, Laurus és Kaláka zemélnek.
Babazenét nem hallottam, de valahogy idegenkedem tőle.

Szóval van nekünk Kaláka, Ghymes, Szabó Sándor (Magyar népmeséket ő szokta mesélni), meg most ez a Mese-Ház Napsugár c. Majd a talin megbeszéljük, hogy kinek merre hány lépés... Természetesen a leend kismamik is jelentkezhetnek, mert bevallom derekasan, hogy amikor Kinga még tervben sem volt, akkor az egyik kedvenc CD-m a Ghymes gyerekalbuma volt :twisted:

tjuca
 
 


Kép Kép

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Jo reggelt Lányok! Kép

Csibe!
Nekem olyan lelkiismeret furdalásom van,hogy elolvastam a soraid! Kép Az igazság az,hogy annyira elvagyok foglalva magammal :oops: :oops: Hogy szinte alig irok és nem is figyeltem oda hogy estleg megbántok ezzel valakit is!
Bocs,és most már én is figyelni fogok erre!

Brill!
Köszönöm a csurit!
Most már visszaszámlálás!


Juca!
Nekem Gryllus Vilmos volt!A kis fiam nagyon élvazte én nem annyira! :oops:

CsHeni!
Milyen volt az esküvő?

Nárcisz!
Hogy telik a hétvége?

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Kép

Remélem mindenhol olyan szépen süt a napocska, mint nálunk. Kép

Juca!
Én nagyon szeretném! Viszek CD-t, vagy megmondod mennyibe kerül.

Puppy!
Remélem jól telt a 3 nap... Kép
mátra
 
 


Sziazstok lányok!

Jól telik a hétvége. Kicsit el vagyunk foglalva.
Voltunk kint a ruhabörzén. Megvettük a gumis lepedőket, a törülközőket. A szopipárnát meg akartuk rendelni, de majd interneten. Árultak ott anyukák is. Vettem a csajoknak 1-1 nagyon vastag kezeslábast. Nem nagyon tudom, hogy hívják ezt szakmai nyelven. Bár örököltünk babakocsi zsákot, de nekünk a babakocsi miatt ez nem jó, hanem olyan kell, amin be lehet kötni a biztonsági övet. Akartam venni anyukától pesztonkát is, de a férjem azt mondta, hoyg elektromosat csak újonna, főleg ha már meghalad egy ezrest. Szóval az meg jó súlyos árak lesznek.
De egyébként volt minden, amit el tudtok képzelni. Új, használt, minden.


Kati!
Várom a mailedet :)


Duddu!
Már többször akartam kérdezni, hoyg merre vagy? Jelentkezz kérlek, mert megígértem neked a listát is, hogy megbeszéljük mi kell egy babára. Nagyon eltűntél :(

Anikó!
És nálad hogyan telik? Remélem minden rendben :wink:

Juca!
A Ghymes nekünk is meg van, mindkét albuma. De ha bárki szeretne valamit, akkor csak szóljon, csere CD-ben megcsináljuk. :)

Fleur!
Boldog születésnapot !
Kép


Na még megyünk vásárolni, majd jelentkezem még.
Puszi: Nárcisz

Kép
narco
 
 


Sziasztok lányok.

Én még új vagyok itt. Mi a párommal 14. hónapja próbálkozunk....sajnos a 13 hónapot végiggörcsöltem....az augusztus volt az első hónap, hogy nem is foglalkoztam a dologgal.28-29 naposak a ciklusaim és ebben a hónapban csak a 12-31.ik napokon voltunk együtt....a lényeg, hogy 27.én meg is jött a mensim, ahogy vártam, tök pontos volt, csak éppenséggel durván egy napig tartott...véreztem, de közel sem úgy, ahogy szoktam. Ez egy hete volt. Most pénteken reggel óta felkelésnél émelygek, mint állat, napközben is, ezért tegnap a párommal elmentünk és vettünk egy Medi-Lab tesztet, amit délben meg is csináltam. Igen ám, csak kicsit elcsesztem, mert 5-10 percig kellett a vizeletbe tartani a tesztcsíkot, én meg nem tudtam és 10 mp után kivettem. A lényeg, hogy lett egy erőss kontroll csíkom, és a másik helyén is lett egy csík...igaz az hajszálvékony, nem olyan vastagságú, mint a másik, és nem is olyan erőss....fényen látszik csak, de ott van. Egyszerűen nem merek örülni, mert féle, hogy csalódok. Sajnos egy év alatt csináltam már vagy 40 tesztet, de még a másik helyén, semmilyen vékony csik sem lett, ezért merek talán most kicsit reménykedni!A hőmet soha nem mértem, mert nekem nem egy olyan ismerősöm van, akinek nem ment 37 fölé a hője és babás volt...Bocsi, ha kicsit hosszú voltam, de gondoltam leírom, mert kiváncsi vagyok a véleményetekre!
elizabeth25
 
 


Szia Elizabeth!

Nem én vagyok a legjobb szakértő, főleg, hogy nem tudjuk már hetek óta, hogy mi van velem, DE!
Brill, Angie, Puppy látták az én első tesztemet. Hát az igen igen halovány volt... A második már elég erőteljes. Szerintem várj még egy pár napot és csinálj újat. Ha szombaton teszteltél, akkor hétfőn, de ha kibírod, akkor kedden nézz meg egy másikat. A halvány csík is csík!!!!!!! Az émelygés meg főleg jó, de ez lehet pszichésen is.
Szerintem az hozta meg a babádat, hogy nem görcsöltetek rajta. Abban a hónapban én sem gondoltam, hogy tehgerbe esek, egy ciklus volt a vetélés után... Tehát nem görcsöltem rajta. Ja és nekem minden terhességemnél 1 napos mensim volt...
Nagyon - nagyon- nagyon- nagyon szorítok.
mátra
 
 


Sziasztok!

Mára "szabadnapot" kaptam a férjemtől telek ügyben, "csak" a háztartási dolgokat kell elrendeznem. Gondoltam csak benézek, hogy ne maradjak le túlzottan tőletek.

Elizabeth!
Üdvözöllek! Mivel én még nem vagyok olyan "szakavatott" az ügyben mint a többiek, nagyon sok bölcs dolgot nem tudok írni. Olyat már hallottam, hogy a terhesség elején előfordulhat vérezgetés. Az émelygés már jó jel :) Lehet, hogy érdemes lenne még egy tesztet csináltatni?


Szép napot mindenkinek!
tina82
 
 


Köszi mátra, kedden csinálok egy másikat és jövök vagy a rossz, vagy a jó hírrel! Ha nem sikerül, nem adom fel akkor sem! :)
Amúgy neked hogy nézett ki a második csíkod?

Tina 82, fogok is :)

Lányok, amúgy az törévényszerű, hogy 37 vagy affölé kell menni a hőnek, annál aki babás?
elizabeth25
 
 


Elzabeth!

Üdv itt!
Én Mátrával ellentétben azt mondom végy még egy tesztet csináld meg, ha halovány csík van, már vedd is fel a telefont, és azonnal kérj időpontot az orvostól. 1. ő mondja meg mi van. 2. a vérzés nem jó jel, de nem kizáró ok. 3. ha kell progeszteron, akkor mielőbb.
Csík SOHA sincs ok nélkül!

Lányok!

Csipivel most jöttünk haza gitáros miséről. A rockker cserkészcsapat biztosította a zenét :twisted: Csipi nagyon felpörgött, és a sérója is illett az alkalomhoz :wink:

tjuca
 
 


Jó reggelt lányok!

Mátra: küldtem privit és köszönöm a Tiedet!

Anikó, Brill: annyir jól esnek az üzenetek, köszönöm! És éreztem az ölelést:)

Tjuca: kíváncsi vagyok nagyon a tesztre...

Fleur: boldog születésnapot kívánok!

Elizabeth: szerintem is várj egy picikét (ami nagyon nehéz) és csinálj egy másik tesztet.

Az esküvőről....Csodálatos volt, a barátnőm esküvője. Pontosabban az általános iskolás osztálytársnőm volt. Görög és ugyan véletlen folytán, de valahol neki köszönhetem, hogy megismertem a férjemet. A templomit tartották meg tegnap. Ismerős volt a szertartás, mert a mién is ott volt, ugyanannál a papnál csak 2 évvel ezelőtt. Nem tudom mennyire vagytok járatosak az Ortodox vallásban, de annyira megható és szépe az esküvői ceremónia. Eleve a templom díszítése. Az oltárnál 2 hatalmas tüllbe öltöztetett gyerty (lambades) állnak (ember méretűek; 1,7 m) - két oldalról. Ezek a menyasszonyt képviselik.
A szertartás 3 részből áll: a pap megálldja a gyűrűket és Isten nevében eljegyzi a párt. Ez nekem nagyon fura volt, hogy István atya húzta az ujjunkra a gyűrűt. Majd megszenteli a koronánkat. Két koronát kell venni, ami össze van kötve egy szalaggal. Ez azt jelképezi, hogy olyan szoros a kötelék a házaspár között, mint az anya és gyermeke között. A szalag a köldökzsinórt szimbolizálja. Amikor ezt ráteszik a házaspár fejére, akkor (3. rész) összekötik a kezüket a pap kezével és a tanuk kíséretével tesznek 3 kört. Közben a násznép dobálja a párt rizzsel. Ez azért van, mert jelképezi a közös utat, melyet segítenek a tanuk... Rízs: bő gyermekáldás. Nagyjából ennyi, de ezt látni kell. Az a baj, hogy nem tudok képeket feltenni, nem tudom miért.....!!!

A vacsora a körszállóban volt és görög-magyar esküvő révén két zenekar játszott. Fergeteges hangulat volt, sokat táncoltunk. Ráadásul mellettem egy kismama ült, akivel rettentő jókat és hasznos dologat lehetett megbeszélni (köszönöm Hanga). Szóval nincsenek véletlenek!

Röviden ennyi:) Ma már jobban vagyok, bár eddig is ezt hittem:)) A lényeg, hogy holnap hívom a dokit és sokkal okosabb leszek::))

Millió puszi mindenkinek erre a furcsa vasárnapra!

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Na lányok!

Hazaértünk, így mindenkinek válaszolok most. :)

Heni!
Örülök, hogy jó volt az esküvő. ha a kaja is jó volt, akkor duplán.
Olvastam, hogy milyen dolgokon mentél keresztül. Nagyon sajnálom. Segíteni nem nagyon tudok, de itt meghallgatunk, ne aggódj. Nyugodtan mondd el, ha bármi bánt.
Tényleg szörnyű érzés lehet elveszíteni a babát, hogy közbena kapcsolat kialakult. Csak bíztatni tudlak, hoyg ne add fel, bár godnolom ez a legnehezebb.
Vígasztalásul küldöm:
Kép
Egyébként én is a progeszteronre gyanakszom, de ezt a lányok már nagoyn helyesen megírták előttem.

Brill!
Aranyos vagy :)
Hú, nem lehet túl jó szupikat kapni, de én si megtennám, hoyg babáim legyenek. Kitartást kívánok. Ki adja be neked?

Ricsi!
Neked is BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!
Kép
Szegény most megy iskolába? Hát, nem túl jó ajándék......
Na de majd a végén megszereti, szerintem. :wink:

Elisabeth!
Szia. Üdv itt.

Juca!
Tök jók lehetnek ezek a misék, én is szívesen mennék, de nálunk vidéken olyan ritka. pedig mi csak ott szoktunk templomba járni, nem tudom, hogy miért.

Lányok!
Lenne egy kérdésem. Légzésfigyelőt kell vennünk, találtunk is olcsón, d enm tudjuk, hogy kókuszmatrac alá is be lehet-e rakni.
Köszi a választ.

Kép
narco
 
 


Köszi csajok, de megtaláltam a választa légzésfigyelőre, és igen lehet kóksuzmatrac alá 12 cm-ig, ha valaki esetleg érintett lenne ebben. puszi

Kép
narco
 
 


Sziasztok!

Dina, Bogi
Gratula a gyerkőcökhöz!

Virág
Boldog Szülinapot!

Kati
Ricsinek is Nagyon Boldog Szülinapot Kívánok!

Elizabeth
üdv itt :)
Drukkolok, hogy a legközelebbi teszten már ne halvány csíkocska legyen.

Anikó
Drukk megy folyamatosan :)

Tina
Üdv itt! :)
Mielőbbi pocakosodást kívánok :)

Brill
Neked is mennek a drukkok! :)
Köszike, kutyusok jól vannak, leginkább lusták :) De amikor kint vagyunk, megőrülnek.
Élvezik, hogy nincsolyan meleg és lehet lobogó füllel szaladni, kergetni egymást, és lehet nagyokat verekedni is :)
Marshall hogy van?
Képeket még nyár közepén csináltam a kutyukról, megkeresem őket és küldök priviben, oksi?

Szisz
szisszka
 
 


Narco!

Nekünk van Angelcare. Tényleg jó, bár mi csak a bébicsőszt használjuk, mert halálra idegesített, hogy mindig elfelejtettem kikapcsolni, mielőtt kivettem Kingát, és beriasztott a légzésfigyelő. A bölcsőben nem volt, mert egy szobában voltunk, bár én nem hallottam, hogy alszik, de valahogy annyira bíztam benne, hogy nem lehet semmi baj. Aztán kiköltöztettük a kisasszonyt és beszereztük a kütyüt. Így már azt is hallom, amikor forgolódik, nem várom meg legtöbbször, hogy sírjon éjszaka. Nekünk is vastag matrac van, de nem kókusz, és minden átmegy rajta, képzelheted, hogy búg vagy nem is tudom milyen hangot hallat, amikor fordul, vagy lök magán egyet. Gondolom a légzésfigyelő is ilyen jól működik.
Mi Dunakeszin voltunk és járunk misére. Nem olyan jó, mint a Rózsák tere volt, de mise. Itt a fiatalok gitáros misét csinálnak. Én nagyon nem rajongok eme műfajért, én a gregorián misét szerettem. A prédikáció mindenhol olyan, amilyen, ha másra nem is jó, az ember ilyenkor nyugisan elmélkedik :-) Mindenképpen szeretném, hogy Kinga eddzve legyen ezen a téren. A rockkercserkészcsapat már csak azért is bejön neki, mert fiatalok, és jól megnézték egymást maguknak :twisted: Tudod tépett farmer hosszú répavörös haj, és rém vagány lázadó tinik!
Ja és természetesen ránk jött az éhség rémség, így megnéztük a sekrestyét is, ahonnan íziben elmenekültek a férfiak perselyezni :twisted: Én mióta eszemet tudom jártam misére, volt ilyen is olyan is, ez az életem része. Végülis az ember Istent keresi a templomban (is), és az csak jó, ha jó misét hallgat az ember. Ja és lévén ref. gimibe jártam, és kórusba, ezért az Istentisztelet sem ismeretlen számomra.

tjuca
 
 


Lányok én mára elköszönök, megyek haza, és még mindig nincs netünk.

Holnap, ha tudok jövök, millió puszi mindenkinek.
mátra
 
 


Sziasztok lányok!

Nagyon szépen köszönöm a segítséget és a tanácsokat! Drukkoljatok, hogy nemsokára jó hírről számolhassak be! :) (Ha max. nem sikerül, majd legközelebb.)

Üdv:

Elizabeth

UI. Hogy telt a hétvégétek?
elizabeth25
 
 


Lányok,
ne haragudjatok, hogy nem írok!!
Sokszor olvaslak Titeket, és ha újra úgy érzem, hogy írhatok, ígérem írni fogok.
Szép hetet kívánok Nektek (pár perc múlva hétfő),

sok puszi:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép
rolly
 
 



Sziasztok!


Ja , Lanyok azt szeretnem kerdezni, hogy ha venne az ember mobil un. utazo kisagyat abban el tudna tengodni a manocska.
Sokszor latom itt a tv-ben is mikor a szulok az agyuk mellett akarjak tudni a csemetet ez latszik a legalkalmassabbnak mert nem annyira nagy.
Es lattam is a boltokban nem rosszakat lehet kapni itt es a matraca igaz vekony de lapos.Szerintetek?

Csheni26: :D

Nagyon sajnalom ami veled tortent, at tudom erezni mert en csak 6 hetes voltam megis ugy bogtem mint akit agyon vertek mikor azt mondta az orvos ki kell venni minden szanalom nelkul, kozonyosen .Mintha azt mondta volna -igyon meg egy pohar tejet.
Tudod nem termeszetes uton jott kis segitseggel es nem jo helyen volt ( mehen kivuli terhesseg volt).
Csak kitartas ne add fel!
Sokan itt gorongyos hosszu utrol jottunk es egy kozos sors hozott minket .
Orulok en is , hogy az eskuvon jol erezted magad.Legalabb kikapcsoltal egy kicsit.

Matra te DRARA: :D

Hogy vagy(tok) eletem?!
Minden ok?

Valer: :D
Szia mi van veled mi van veled en nem regi vagyok itt meg.

Fleur: :D

En is BOLDOG SZULINAPOT KIVANOK!

Brill: :D

Epp irtam privibe Anikonak hogy tele vagyok felelmekkel mivel nekem ez lesz az elso es felek attol is hogy ikreim lesznek.
Nalam minden elvileg ok csak egy petevezetekem van es az is lassu allitolag.Szal negy az eselyem ra.

Kati76: :D

Neked , hogy lettek a csemetek? Kicsit meselj magadrol.

Angie34 :D

Asszem ez a szam a korodra utal nem de bar ?Akkor nem sok valaszt el minket egymastol.
Mi zujs amugy?

Csibe78 :D

Kicsit irj magadrol igy talan mindenkit lassan megismerek, mert eleg nehez itt kovetni neha a dolgokat.

Tjjuca: :D
Na , es te hogy vagy mi tortent veled .Meselj egy kicsit.
Megprobalok most kepbe lenni fel venni a ritmust.

Narco: :D

Bocs lehet hogy lemaradtam .
Mikor lesz meg a baba vagy babatok?
Latom nagyon keszulsz, mar vasarolgatsz javaba .Jaj de irigylem az ilyeneket akik mar itt tartanak.


Elizabeth25: :D

Telleg igaza lehet Matranak a csik az csik nekem is igy volt pedig a menses elott par nappal neztem mar, de ott volt halvanyan ed is nem gyoztem akkor ossze-vissza forgatni a tesztet de ott volt.
Dokihoz meg feltetlen menjel el minnel elobb............hogy tudjon segiteni ha baj lenne esetleg ne csak tapogatozz .

Tina82: :D

Meg asszem nem ismerjuk egymast..............legyszi irj magadrol.

Szisszka: :D

Meg teged sem ismerlek igazan...irjal te is legyszi magadrol.

Rolly: :D

Irjal nekem magadrol te is legyszi.


gracey
 
 


Sziasztok Lanyok! :D :D :D

Hamar visszaolvasok aztan jövök!!! Remelem jol telt mindenkinek a hetvegeje, mi dolgoztunk ezerrel.

Jövök kesöbb!
Aniko! :D
Privi ment!

Puszi mindenkinek!
Judit

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Sziasztok lányok!

Hogy vagytok ma reggel?
elizabeth25
 
 


Jo reggelt mindenkinek! Kép

Szeretnék elnézést kérni mindenkitől de nem engedi a tábla felső részét a gépem feltenni csak az alsot! :shock: Igy ma lehet,hogy nem tudom feltenni nektek!De folyamatosan probálkozom!

Szisszka!
Örülök,hogy jelentkeztél!Kutyusokrol egy kép?

Jucmuc!
Mit dolgoztatok a hétvégén?

Rolly!
Azért nézz be és irj egy picit többet!

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Sziasztok!

Heni!

Nagyon örülök, hogy jó volt a lagzi :-) Majd mondd el mit mondott az orvos. Kíváncsi vagyok, milyen diagnoszta lennék... :twisted:

Gracey!

Általános szabály: ne gondolkodj a 12. hétig, hogy "mi lenne, ha" vagy "ez milyen jó, pont jó lenne"
De ha már rákérdeztél az utazóágyra. Mindenképpen csak átmenetinek javasolnám. Egy-két hétig bárhol alhat, mert olyan, mint egy darab fa, nem mozog. Lehet egy nagy puff (kemény) is akár vagy mózes vagy babakocsi. De amikor elkezd mozogni, akkor tanácsos kiságyba rakni. Egyszer egyszer vagy éjszakára az első időkben bele lehet tenni az utazóágyba, de én tennék alá matracot, aztán később már úgyis kell neki ágy. Ha mobil megoldást szeretnél, mert sokat utaztok, akkor jó az utazóágy. Ha csak helytakarékossági szempont a döntő, akkor viszont nálunk nagyon bejött a bölcső. A ringó funkciót is kihasználtuk! Ha csak azt szeretnéd, hogy ideiglenesen legyen veletek egy szobában, akkor is jó megoldás mindkettő, de sokáig egyikkel sem számolhatsz! A babakocsinak és mózesnek, meg a bölcsőnek még az is nagy előnye az utazóággyal szemben, hogy el tudod benne altatni a gyereket, ami nem elhanyagolható fícsör :wink:

Már a múltkor is szerettem volna megkérdezni, hogyha ennyire rettegsz az ikrek gondolatától, és igen jók az esélyeitek a megtapadásra, akkor milrt nem csupán egy embriót kérsz vissza?

Na megyek, mert kajaidő közelg :D

tjuca
 
 


Sziasztok
visszaolvasok és jövök vissza!!

Kép

Kép
bellanitta
 
 


Jó reggelt Mindenkinek :)
Bogi, Dina :)
Gratula a kisbabócákhoz :)
Nagyon sok boldogságot és sok-sok tejcsit kívánok :)

Üdv az újaknak :)

Narco :)
Nekem is AngelCare van, nagyon jó! A kókusz matrac alatt is lehet használni. Az unokatesómnak BabyControlja van, de nem használja mert már kétszer is véletlenül beriasztott :)

Juca :)
Nálam is volt már rá példa, hogy elfelejtettem kikapcsolni a légzésfigyelőt :lol:
Válaszoltam a levélre :)

Bocsi, hogy a múlt héten nem jöttem, de teljes erőbedobással a sulira készültünk Annamarival :)
Most már beindult a nagyüzem. Reggel viszem, délután hozom a suliból. Még nem tudtam összerendezni a napi programokat, de igyekszem :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska
 
 


sziasztok.

fleur utolag,Boldog szulinapot kivanok.

lanyok ha eros fajdalomcsillapitot szedek akkor hagyjuk ki ezt a honapot a probalkozassal?szerintetek?
kivetek a fogam meg szerdan de iszonyuan faj.na meg meg ketot ki kell venni :(

Kép
monyoka
 
 


Kép

Csak sikerült jönnöm ma is. :)

Évi!
Nem tudom elment-e a privi, mert vacakol a net.

Juca!
Miylen igaz ez a 12. hétig semmi tervezés, gondolkodás.

Rolly!
Jelentkezz néha. mail-ben is lehet, csak tudjunk rólad :)

Anikó!
Visszaszámolunk :) A tábla van mikor nehezen kerül fel, vacakol valamiért nekem is a babanet.

Nah egyébként ma ügyeket intézős napom lesz. Okmányiroda, autóátiratás, hitel a laptropra, mert már megőrülök nélküle és tudjátok milyen rég óta tervben van. Az ifjuság meg úgy kivág a gép elől, hogy öröm nézni. :)

Máskülönben meg rettentően utálom, amikor hülyének néznek. Magamra haragszom a legjobban, hogy hagyom. Az meg még rosszabb, hogy ez olyan cselekedetek sorozatára ragadtat el, amiket nem szívesen teszek meg. Az meg megint nem tetszik, ha csőbe próbálják húzni azokat is akiket szeretek, akikhez kötődöm, akiknek sokat köszönhetek. Jó lenne, ha mindenki rendelkezne annyi önismerettel, hogy tudja a szavai következményeit értékelni. De sajnos nem olyan világot élünk.

Vagyok még egy ideig.
mátra
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?