Szerintem már szinte mindent ehetnek a gyerkőcök, pedig én aztán nagyon óvatos voltam a hozzátápival.
Hú, Réka, remélem most már gyorsan meggyógyul Ágoston!
A hűtőfürdőt hogyan csinálod? Én úgy olvastam, hogy olyan meleg vizet kell először tölteni a kádba, amilyen fokos a gyerek testhőmérséklete, adni neki mindenféle játékot, és fokozatosan adagolni a hideg vizet, így nem fogja hidegnek érezni. Persze nem tudom mennyire van kedve játszani a kádban egy lázas gyereknek
.
Márti, te mint orvos, hogyan csinálod? Nekem még szerencsére nem volt alkalmam kipróbálni - koppkoppkopp.
Timi, tényleg szörnyű lehet ez a felújítás, kitartás, nem tart örökké!
Réka, Timi, ti hogyan tervezitek az elválasztást? Nekem az a baj, hogy már nagyon vissza kellene mennem dolgozni, ami annyit jelent, hogy legtöbbször itthonról intézem a dolgokat a laptopon, hetente néhány meeting, amit úgy intézek, hogy akkor legyen amikor apa nem dolgozik. Ezzel nem is lenne gond, de itt vannak a külföldi utak, amiből a legközelebbi október 22-től egy hét Párizsban, élelmiszeripari kiállítás, erre elviszem Jacket is, viszont november közepén lesz egy 3 napos konferencia Varsóban (2 éjszaka), és oda már nem tudom magammal vinni
. Nagyon félek tőle, gyakran sírdogálok esténként miatta
. Az anyukám eljön majd, akit Jack imád, és ha ő itt van, akkor már nem is én vagyok a sztár, hanem a nagyi, szóval tudom, hogy jó kezekben lesz, agyon lesz kényeztetve de mégis... ráadásul addigra át kellene állni a babatejre, amit már próbáltam kóstoltatni a fiatalúrral, de öklendezik tőle (Milumil, Humana). A doktornéni szerint 2 hetente próbáljam újra, de nem szabad erőltetni, de az sem tragédia, ha joghurtot eszik csak, amit nagyon szeret.
Annyit agyalok ezen.